DN > Nyheter

Sunday, 17 February, 13:26

DN - 16 sep 18 kl. 19:30

Ledare: Rädda ”kuddflickorna” – det är dags för studiero i skolanDN 17/9 2018. Tydliga regler och strukturer i skolan ger goda resultat. Det är dags att grundligt utvärdera inkluderingstanken och prioritera studiero, inte minst för ”kuddflickorna”..
Läs mer på DN

Dela artikeln

1264 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ledare, Rädda, kuddflickornadet är , dagsför , studieroi , skolan
Expressen - 08 mar 14 kl. 03:30

Expressen Ledare: Rädda våra högskolor

Allt medan Folkpartiet och dess ledare Jan Björklund samlas i Örebro för riksmöte, rinner de dåliga nyheterna om Sveriges utbildningsväsende in. I veckan kom Times Higher Educations lista över världens 100 mest ansedda universitet. Det enda svenska lärosäte som håller ställningarna är numera Karolinska Institutet..

BT - 30 sep 17 kl. 21:48

Ledare: Efter Göteborg – dags för kyla

Efter veckor av en tidvis hysterisk debatt, efter ogenomtänkta utspel av åtminstone tre olika partiledare, efter en dramatisk och våldsam men samtidigt en av polisen väl hanterad demonstrationslördag i Göteborg, är det dags för kyla och en fråga..

Dalarnas tidningar - 24 okt 16 kl. 06:45

LEDARE: Rädda laglydiga skyttar från EU:s vapendirektiv

EU:s vapendirektiv har med rätta kritiserats. Unionen borde lägga krut på kriminalitet och illegala vapen, inte jaga laglydiga sportskyttar och jägare..

Dalarnas tidningar - 15 mar 18 kl. 08:36

Ledare: Rädda Dalarnas religiösa friskolor - S förbud löser ändå inte segregationen

I Sverige finns 70 religiösa grund- och gymnasieskolor. Elva av dem är muslimska, en Montessoriskola är judisk och resten är kristna, enligt en kartläggning från tidningen Skolvärlden. På tisdagen....

Dalarnas tidningar - 15 mar 18 kl. 08:36

Ledare: Rädda Dalarnas religiösa friskolor - S förbud löser ändå inte segregationen

I Sverige finns 70 religiösa grund- och gymnasieskolor. Elva av dem är muslimska, en Montessoriskola är judisk och resten är kristna, enligt en kartläggning från tidningen Skolvärlden. På tisdagen....

Barometern - 04 jun 18 kl. 00:27

Ledare: Rädda, larma men gilla inte

De som försvårar en räddningsinsats när liv står på spel ska räkna med att få efterräkningar. .

Barometern - 04 aug 18 kl. 00:30

Ledare: Rädda liv och bli rik

Med ditt aktiesparande kan du vara med och lösa cancerns gåta..

Dalarnas tidningar - 25 dec 15 kl. 08:43

LEDARE: Nu är det dags att tala klarspråk med Saudiarabien om extremismen

Dömd till 1 000 piskrapp på stadens torg, för hela världen att beskåda. En markering till folket om att gärningen har varit särskilt grotesk och klandervärd. Och brottet?

Dagens PS - 20 okt 16 kl. 09:15

Våga vara en personlig ledare

Jag är övertygad om att människan är vår viktigaste resurs och det känns viktigt att vi som ledare tidigt kliver in och vågar ingripa när våra medarbetare inte mår bra eller fungerar som tidigare. Vi behöver bli bättre och bättre på att våga vara personliga med våra medarbetare utan att tumma på integriteten. Det blir alltmer viktigt i vårt ledarskap att skapa relationer och bry oss mer om hur vi och vår omgivning mår.

Sydsvenskan - 23 apr 13 kl. 06:30

Liten prinsessa kan rädda monarki med stora problem

När årsdagen av bildandet av den första republiken högtidlighölls förra helgen här i Spanien var uppslutningen massiv. Tiotusentals spanjorer marscherade genom städerna. Republikanska flaggor vajade.

Fler nyheter från DN

DN - 10 jan 19 kl. 12:16

Bokrecension: Caroline Albertine Minor imponerar med små bortvändheter

Sju noveller. Sju kvinnoliv. Danska Caroline Albertine Minor har hyllats för sin novellsamling ”Välsignelser”, som nu kommer på svenska.

DN - 10 jan 19 kl. 11:51

Anna-Lena Laurén: Tintins Sovjetunionen stämde rätt väl med verkligheten

Hergé hade aldrig satt sin fot i Sovjetunionen när han lät sin i dag 90-årsjubilerande seriehjälte besöka landet. Ändå träffade ”Tintin i Sovjet” helt rätt i sin skildring av bolsjevismens väsen..

DN - 10 jan 19 kl. 10:51

Analytiker överraskade över nedskrivningen

– Det är definitivt en större reträtt än man hoppats på inom BSS-delen som man har haft problem med innan också, säger Daniel Djurberg, analytiker på Handelsbanken..

DN - 10 jan 19 kl. 10:47

Larsson kan få möta mästarinnan i Australien

Svenskorna ska kunna ta sig förbi första omgången i Australian Open. Men redan i den andra blir det kanske övermäktigt motstånd. Johanna Larsson ställs mot regerande mästarinnan Caroline Wozniacki..

DN - 10 jan 19 kl. 10:25

”Gå i opposition till valet 2022”

Bättre än att kompromissa, skriver tidigare S-riksdagskandidat..

DN - 10 jan 19 kl. 07:26

Ytterligare skottlossning i Värnamo

Pågående konflikt mellan olika kriminella grupper kan ligga bakom..

DN - 10 jan 19 kl. 09:46

Ny dokumentär pekar ut Michael Jackson

Popstjärnan Michael Jackson anklagas för sexuella övergrepp i en ny dokumentär som har premiär på den amerikanska filmfestivalen Sundance, skriver Rolling Stone..

DN - 10 jan 19 kl. 09:46

Marianne, 89, skadades vid t-banan – nu läggs förundersökningen ner

Marianne Sundström, 89, knuffades omkull vid tunnelbanan i oktober. Hon föll illa, tvingades operera höften och har haft kraftiga smärtor efteråt.  Polisen omhändertog en person efter händelsen – men nu läggs ärendet ner.

DN - 10 jan 19 kl. 09:12

Klämskydd saknades vid dödsolycka på fabrik

Klämskydd saknades vid den maskin där en anställd hos golvtillverkaren Tarkett i Ronneby fick skador som ledde till döden..

DN - 10 jan 19 kl. 08:39

Storm på väg mot hela Norrland – klass 2-varning i fjällen

Från torsdagseftermiddagen väntas storm i fjällen, och under natten och fredagen väntas stormvindarna dra in även över inlandet och kusten i norr. Varningar och risker har utfärdats för i stort sett hela Norrland..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.