DN > Nyheter

Wednesday, 21 November, 01:09

DN - 16 sep 18 kl. 19:30

Ledare: Rädda ”kuddflickorna” – det är dags för studiero i skolanDN 17/9 2018. Tydliga regler och strukturer i skolan ger goda resultat. Det är dags att grundligt utvärdera inkluderingstanken och prioritera studiero, inte minst för ”kuddflickorna”..
Läs mer på DN

Dela artikeln

1264 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ledare, Rädda, kuddflickornadet är , dagsför , studieroi , skolan
Expressen - 08 mar 14 kl. 03:30

Expressen Ledare: Rädda våra högskolor

Allt medan Folkpartiet och dess ledare Jan Björklund samlas i Örebro för riksmöte, rinner de dåliga nyheterna om Sveriges utbildningsväsende in. I veckan kom Times Higher Educations lista över världens 100 mest ansedda universitet. Det enda svenska lärosäte som håller ställningarna är numera Karolinska Institutet..

BT - 30 sep 17 kl. 21:48

Ledare: Efter Göteborg – dags för kyla

Efter veckor av en tidvis hysterisk debatt, efter ogenomtänkta utspel av åtminstone tre olika partiledare, efter en dramatisk och våldsam men samtidigt en av polisen väl hanterad demonstrationslördag i Göteborg, är det dags för kyla och en fråga..

Dalarnas tidningar - 24 okt 16 kl. 06:45

LEDARE: Rädda laglydiga skyttar från EU:s vapendirektiv

EU:s vapendirektiv har med rätta kritiserats. Unionen borde lägga krut på kriminalitet och illegala vapen, inte jaga laglydiga sportskyttar och jägare..

Dalarnas tidningar - 15 mar 18 kl. 08:36

Ledare: Rädda Dalarnas religiösa friskolor - S förbud löser ändå inte segregationen

I Sverige finns 70 religiösa grund- och gymnasieskolor. Elva av dem är muslimska, en Montessoriskola är judisk och resten är kristna, enligt en kartläggning från tidningen Skolvärlden. På tisdagen....

Dalarnas tidningar - 15 mar 18 kl. 08:36

Ledare: Rädda Dalarnas religiösa friskolor - S förbud löser ändå inte segregationen

I Sverige finns 70 religiösa grund- och gymnasieskolor. Elva av dem är muslimska, en Montessoriskola är judisk och resten är kristna, enligt en kartläggning från tidningen Skolvärlden. På tisdagen....

Barometern - 04 jun 18 kl. 00:27

Ledare: Rädda, larma men gilla inte

De som försvårar en räddningsinsats när liv står på spel ska räkna med att få efterräkningar. .

Barometern - 04 aug 18 kl. 00:30

Ledare: Rädda liv och bli rik

Med ditt aktiesparande kan du vara med och lösa cancerns gåta..

Dalarnas tidningar - 25 dec 15 kl. 08:43

LEDARE: Nu är det dags att tala klarspråk med Saudiarabien om extremismen

Dömd till 1 000 piskrapp på stadens torg, för hela världen att beskåda. En markering till folket om att gärningen har varit särskilt grotesk och klandervärd. Och brottet?

Dagens PS - 20 okt 16 kl. 09:15

Våga vara en personlig ledare

Jag är övertygad om att människan är vår viktigaste resurs och det känns viktigt att vi som ledare tidigt kliver in och vågar ingripa när våra medarbetare inte mår bra eller fungerar som tidigare. Vi behöver bli bättre och bättre på att våga vara personliga med våra medarbetare utan att tumma på integriteten. Det blir alltmer viktigt i vårt ledarskap att skapa relationer och bry oss mer om hur vi och vår omgivning mår.

Sydsvenskan - 23 apr 13 kl. 06:30

Liten prinsessa kan rädda monarki med stora problem

När årsdagen av bildandet av den första republiken högtidlighölls förra helgen här i Spanien var uppslutningen massiv. Tiotusentals spanjorer marscherade genom städerna. Republikanska flaggor vajade.

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

Ernie

DN - 45 minuter sedan

Kristoffer Olsson fick chansen - och tog den

Kristoffer Olsson fick chansen, och tog den. Han krönte ett framgångsrikt år med att vara en av nyckelspelarna i sin tävlingsdebut, när Sverige bärgade gruppsegern i Nations League via seger 2-0 mot Ryssland..

DN - 1 timme sedan

Medelålders plus

DN - 1 timme sedan

Rapport: Gripna saudiska aktivister torteras

Saudiska aktivister, både män och kvinnor, som frihetsberövats i regimens nedslag mot oppositionella har utsatts för sexuella trakasserier och tortyr under förhör, enligt Amnesty International..

DN - 2 timmar sedan

Johan Esk: Jannes landslag är alltid bäst när det gäller

En underbar VM-sommar följdes upp av en lysande höst med gruppseger i Nations League. Janne Anderssons fotbollslandslag är som VM-låten – bäst när det gäller..

DN - 2 timmar sedan

Misstänkt våldtäktsman hittad efter sju år – med hjälp av dna

Efter en utekväll i Stockholm 2011 våldtogs en kvinna i en taxi av chauffören.  Nu, sju år senare, ska en misstänkt gärningsman åtalas efter att polisen kopplat hans dna med ett annat ärende..

DN - 2 timmar sedan

Svenska supportrar manifesterade för allas lika värde

Under Sveriges Nations League-match mot Ryssland manifesterade svenska supportrar för hbtq-personers rättigheter och alla människors lika värde. .

DN - 2 timmar sedan

Laglig sophämtning – krångligt och stora prisskillnader

Du får anlita körhjälp för grovsopor om du väljer en firma som är godkänd av Stockholms stad. DN:s test visar att det skiljer hela 1.860 kronor mellan den dyraste och den billigaste transporten av två säckar med trädgårdsris..

DN - 2 timmar sedan

”En tiptapp-hämtning ska skattas från första kronan”

Skatteverket granskar nu delningstjänsterna som skapar gråzoner på arbetsmarknaden och man slår fast att app-tjänster ska beskattas från första kronan, precis som allt annat arbete. – Vi vet att det inte fungerar optimalt, man kan behöva se över lagstiftningen, säger Yngve Gripple, rättslig expert på Skatteverket..

DN - 3 timmar sedan

Basketprofilen hedrades i Östersund

Jämtlands assisterande tränare Zeljko Brlek avled i söndags. Basketprofilen hedrades med en tyst minut, en hyllningsfilm och den kroatiska nationalsången i Östersund..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.