Expressen > Opinion

Saturday, 19 January, 23:26

Liknande nyheter

Taggar: Låt, Cecilia, Malmström, ledanästa , regering
BT - 10 sep 14 kl. 17:04

"Wow" - Malmström om nya toppjobbet

Sverige får en av de tyngsta posterna i EU:s nästkommande "regering" när Cecilia Malmström (FP) tar över som handelskommissionär. Uppdraget blir stentufft: att driva igenom det stora, men även ifrågasatta, frihandelsavtalet med USA.- Det känns jättebra.

BT - 30 sep 14 kl. 00:29

Lätt att köpa Malmströms idé

EU:s Frihandelsavtal med USA måste förhandlas fram i största öppenhet ”Det känns som att ha körts i en tvättmaskin på högsta fart”, sade Cecilia Malmström efter att han frågats ut av EU-parlamentet 2010. När hon igår frågades ut inför sin andra och tyngre kommissionspost – handeln – snurrade det mesta hennes väg. Malmström är en fullfjädrad europé och under utfrågningen visade hon sig också vara en mycket tydlig kommissionär.

Kristianstadsbladet - 12 sep 13 kl. 17:40

Malmström kräver svar på nytt


Inte bara Brasilien har skärpt tonen mot USA efter alla avslöjanden om NSA:s övervakning.Nu kräver EU och inrikeskommissionär Cecilia Malmström nya svar från USA.Malmström har talat med David Cohen, biträdande finansminister och ansvarig för terrorfrågor, och uttryckt sin oro över övervakningen, skriver hon på twitter.

BT - 12 sep 13 kl. 17:42

Malmström kräver svar på nytt

Inte bara Brasilien har skärpt tonen mot USA efter alla avslöjanden om NSA:s övervakning. Nu kräver EU och inrikeskommissionär Cecilia Malmström nya svar från USA.Malmström har talat med David Cohen, biträdande finansminister och ansvarig för terrorfrågor, och uttryckt sin oro över övervakningen, skriver hon på twitter.

BT - 10 sep 14 kl. 14:58

Malmström lycklig över toppost i EU

Som handelskommissionär får Cecilia Malmström (FP) en av de tyngsta posterna i EU:s nästkommande "regering". Uppdraget blir stentufft: att driva igenom det stora, men även ifrågasatta, frihandelsavtalet med USA.- Det känns jättebra.

Skånskan - 03 okt 16 kl. 23:25

Liberalernas kris kan lösas av Malmström

Känns Jan Björklund som en partiledare som kan leda Liberalerna till ett framgångsval 2018? Få svarar nog ja på den frågan.
Nyligen fick delar av Liberalernas riksdagsgrupp nog av Birgitta Ohlssons soloturer i olik frågor.

SvD - 23 okt 14 kl. 07:57

Ny kommission sätter punkt för politisk leda

STRASBOURG. Jean-Claude Junckers nya kommission får EU-parlamentets godkännande att axla rollen som EU:s verkställande församling. Cecilia Malmström blir handelskommissionär och ansvarig för frihandelsavtalet mellan EU och USA, men Juncker har utsett en extra kontrollant för förhandlingarna..

SvD - 23 okt 14 kl. 07:57

Ny kommission sätter punkt för politisk leda

STRASBOURG. Jean-Claude Junckers nya kommission får EU-parlamentets godkännande att axla rollen som EU:s verkställande församling. Cecilia Malmström blir handelskommissionär och ansvarig för frihandelsavtalet mellan EU och USA, men Juncker har utsett en extra kontrollant för förhandlingarna..

BT - 07 feb 14 kl. 10:52

Vargattack kan leda till åtal

Den omskrivna vargattacken i Kolmårdens djurpark för nästan två år sedan, då en djurskötare dödades, kan leda till åtal. En anställd vid parken har nu delgetts misstanke om brott. Misstanken gäller vållande till annans död i samband med arbetsmiljöbrott, uppger polisen för Expressen.

BT - 07 feb 14 kl. 07:30

Vargattack kan leda till åtal

Den omskrivna vargattacken i Kolmårdens djurpark för nästan två år sedan, då en djurskötare uppväxt i Borås dödades, kan leda till åtal. En anställd vid parken har nu delgetts misstanke om brott. Misstanken gäller vållande till annans död i samband med arbetsmiljöbrott, uppger polisen för Expressen.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 4 timmar sedan

Löfvenpakten blundar för de verkliga problemen

Den nya S+MP+C+L-alliansen har inga svar på Sveriges mest brännande samhällsproblem. Det bäddar för ökad misstro och polarisering..

Expressen - Igår: 19:00

Vården har ingen plats för vårdvägrande predikanter

Det är ingen mänsklig rättighet att få arbeta som barnmorska, men det är en rättighet att få bästa möjliga vård..

Expressen - Igår: 12:17

Löfvens seger kan leda till S stora fall

Stefan Löfven bör fira medan han kan. Priset för statsministerposten blev skyhögt..

Expressen - Igår: 06:45

Politikerna borde skämmas efter 131 dagars kaos

Sju av tio svenskar har fått minskat förtroende för politikerna efter valet. Sverige har inte råd med ett regeringskaos till..

Expressen - I förrgår: 19:30

Wallströms plakatpolitik sätter vår säkerhet på spel

Risken är stor att Socialdemokraternas splittrade riksdagsgrupp röstar igenom det omdiskuterade kärnvapenförbudet. Låt inte Wallströms plakatpolitik slå sönder Sveriges säkerhet..

Expressen - 16 jan 19 kl. 19:15

Flygskatten blir kvar efter Annie Lööfs U-sväng

Annie Lööf och Jan Björklund släpper igenom flygskatten. Det är bara att applådera..

Expressen - 16 jan 19 kl. 12:41

Löfven håller i ratten, men vem är det som kör?

Stefan Löfven får regera vidare. Men det politiska rävspel som nu tar vid riskerar att undergräva förtroendet för politiken..

Expressen - 15 jan 19 kl. 20:52

Mays storförlust kan föra Storbritannien närmare EU

Parlamentets nej till utträdesavtalet kan leda till en bättre brexit. EU borde öppna stora famnen för britterna..

Expressen - 15 jan 19 kl. 18:24

Vad ska S+MP+C+L göra åt unga kvinnors rädsla?

Unga svenska kvinnor upplever inte att de kan röra sig fritt. En Löfven II-regering kommer inte att ta de tuffa beslut som behövs för att ta tillbaka gatorna..

Expressen - 15 jan 19 kl. 06:45

Allt ska utredas - utom migrationspolitiken

Ordet utredning nämns 38 gånger i S-C-L-MP-överenskommelsen. Men migrationslagen vill man göra mer generös på studs. Inget nytt under solen, alltså.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.