Expressen > Opinion

Tuesday, 13 November, 16:43

Liknande nyheter

Taggar: Låt, Cecilia, Malmström, ledanästa , regering
BT - 10 sep 14 kl. 17:04

"Wow" - Malmström om nya toppjobbet

Sverige får en av de tyngsta posterna i EU:s nästkommande "regering" när Cecilia Malmström (FP) tar över som handelskommissionär. Uppdraget blir stentufft: att driva igenom det stora, men även ifrågasatta, frihandelsavtalet med USA.- Det känns jättebra.

BT - 30 sep 14 kl. 00:29

Lätt att köpa Malmströms idé

EU:s Frihandelsavtal med USA måste förhandlas fram i största öppenhet ”Det känns som att ha körts i en tvättmaskin på högsta fart”, sade Cecilia Malmström efter att han frågats ut av EU-parlamentet 2010. När hon igår frågades ut inför sin andra och tyngre kommissionspost – handeln – snurrade det mesta hennes väg. Malmström är en fullfjädrad europé och under utfrågningen visade hon sig också vara en mycket tydlig kommissionär.

Kristianstadsbladet - 12 sep 13 kl. 17:40

Malmström kräver svar på nytt


Inte bara Brasilien har skärpt tonen mot USA efter alla avslöjanden om NSA:s övervakning.Nu kräver EU och inrikeskommissionär Cecilia Malmström nya svar från USA.Malmström har talat med David Cohen, biträdande finansminister och ansvarig för terrorfrågor, och uttryckt sin oro över övervakningen, skriver hon på twitter.

BT - 12 sep 13 kl. 17:42

Malmström kräver svar på nytt

Inte bara Brasilien har skärpt tonen mot USA efter alla avslöjanden om NSA:s övervakning. Nu kräver EU och inrikeskommissionär Cecilia Malmström nya svar från USA.Malmström har talat med David Cohen, biträdande finansminister och ansvarig för terrorfrågor, och uttryckt sin oro över övervakningen, skriver hon på twitter.

BT - 10 sep 14 kl. 14:58

Malmström lycklig över toppost i EU

Som handelskommissionär får Cecilia Malmström (FP) en av de tyngsta posterna i EU:s nästkommande "regering". Uppdraget blir stentufft: att driva igenom det stora, men även ifrågasatta, frihandelsavtalet med USA.- Det känns jättebra.

Skånskan - 03 okt 16 kl. 23:25

Liberalernas kris kan lösas av Malmström

Känns Jan Björklund som en partiledare som kan leda Liberalerna till ett framgångsval 2018? Få svarar nog ja på den frågan.
Nyligen fick delar av Liberalernas riksdagsgrupp nog av Birgitta Ohlssons soloturer i olik frågor.

SvD - 23 okt 14 kl. 07:57

Ny kommission sätter punkt för politisk leda

STRASBOURG. Jean-Claude Junckers nya kommission får EU-parlamentets godkännande att axla rollen som EU:s verkställande församling. Cecilia Malmström blir handelskommissionär och ansvarig för frihandelsavtalet mellan EU och USA, men Juncker har utsett en extra kontrollant för förhandlingarna..

SvD - 23 okt 14 kl. 07:57

Ny kommission sätter punkt för politisk leda

STRASBOURG. Jean-Claude Junckers nya kommission får EU-parlamentets godkännande att axla rollen som EU:s verkställande församling. Cecilia Malmström blir handelskommissionär och ansvarig för frihandelsavtalet mellan EU och USA, men Juncker har utsett en extra kontrollant för förhandlingarna..

Alliansfritt Sverige - 17 apr 14 kl. 15:40

Hur var det egentligen med Cecilia Wikströms ”statusfyllda EU-uppdrag”?

Så här i valtider kan man ju tycka att medierna ska göra lite faktakoll innan de åker ut och intervjuar politiker. Sveriges Radio publicerade ett uppslag datum om folkpartisten Cecilia Wikströms "statusfyllda EU-uppdrag" som handlar om att Wikström haft flest rapportörsuppdrag av de svenska ledamöterna, hela tio stycken. Det viktigaste vi gör här är att stifta lagar och det gör man genom att man får ett förtroende, att leda ett lag av kollegor från dem andra politiska partierna Nu är det inte riktigt lika glansigt som Cecilia Wikström vill göra gällande.

BT - 07 feb 14 kl. 10:52

Vargattack kan leda till åtal

Den omskrivna vargattacken i Kolmårdens djurpark för nästan två år sedan, då en djurskötare dödades, kan leda till åtal. En anställd vid parken har nu delgetts misstanke om brott. Misstanken gäller vållande till annans död i samband med arbetsmiljöbrott, uppger polisen för Expressen.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 timmar sedan

Sverige behöver en grå och petig regering

Politikerna är urdåliga på att förutse konsekvenserna av sina beslut. Det kostsamma slarvet måste få ett slut..

Expressen - 21 timmar sedan

Det är bra att även mäktiga kvinnor faller

Häng tillbaka knytblusarna i garderoben, och släpp idén om systerskapet..

Expressen - Igår: 06:00

Högerkampanjen mot C och L övertygar inte

Det finns många skäl att reta sig på Centerns och Liberalernas agerande i regeringsfrågan. Men argumenten från högerhåll brister på avgörande punkter..

Expressen - Igår: 19:30

Socialdemokratin måste ta reda på vad man vill

Sverige behöver en reformregering. Men då måste Socialdemokraterna veta vad de vill..

Expressen - I förrgår: 18:30

Låt inte Annie Lööf ta över showen, S och M

Moderatledaren Ulf Kristersson går mot ett förnedrande nederlag i riksdagen på onsdag. Hans nästa drag bör bli att försöka bilda en koalition med Socialdemokraterna..

Expressen - 10 nov 18 kl. 06:00

S sparkade Begler men metoderna fungerar

Bättre kontroller och avslag inom sjukförsäkringen är inte grymt utan bra. .

Expressen - 09 nov 18 kl. 19:00

Stadiums burkini är inte hela världen

Vuxna kvinnor måste få köpa burkinis om de vill. Däremot bör samhället markera stenhårt mot dem som tvingar flickor att täcka sig..

Expressen - 09 nov 18 kl. 09:38

Kan Sverige bli lika polariserat som USA?

Sverige är ännu inte i närheten av den polarisering som syns i USA. Men det finns trender som oroar historieprofessor Lars Trägårdh även här.- Vi behöver inte gripas av panik.

Expressen - 09 nov 18 kl. 06:00

Se upp för gammalt judehat i ny kostym

Svenska nazister har en strategi för att sprida rasideologi i bredare grupper. 80 år efter Kristallnatten måste vi minnas att steget från hat till handling kan vara kort..

Expressen - 07 nov 18 kl. 19:30

Vad Annie Lööf kan lära av Ingvar Carlsson

Säga vad man vill om Ingvar Carlsson, men han hade i alla fall inte Instagram..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.