Expressen > Kultur

Tuesday, 13 November, 05:45

Expressen - 16 sep 18 kl. 19:07

Nu är det snubbarna som lättar på sitt hjärtaOrtens söner och koncentrationslägrets unga journalister skildras i två nya pjäser.Gunilla Brodrej ser två berättelser om pojkar..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Brodrej

Dela artikeln

892 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu är det snubbarnasom , lättar, sitt, hjärta

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 13 timmar sedan

"Samhället behöver en stolt maskulinitet"

Annie Lööf, Margot Wallström och Fredrik Skavlan. Alla försökte sätta dit psykologiprofessorn Jordan B Peterson under hans Sverigebesök.– Genant, säger Paulina Neuding, chefredaktör för Kvartal, i Kultur-Expressen..

Expressen - 13 timmar sedan

Offra inte demokratin för maktbegärets skull

På onsdag kan Ulf Kristersson bli statsminister med aktivt stöd från SD.Per Wirtén påminner om hur demokratin hotas av rädda vita människor..

Expressen - 19 timmar sedan

Kulturelitens förakt för konsumtion är okunnigt

Dag Granath om varför kultursidorna är på väg att bli irrelevanta för unga. .

Expressen - 23 timmar sedan

På jakt efter familjens giftiga vrede

Alex Schulman fortsätter att utforska familjens mörker i nya romanen "Bränn alla mina brev".Therese Eriksson läser en författare som blir bättre och bättre för varje bok. .

Expressen - 23 timmar sedan

Näpna sjöjungfrur äter människor till lunch

Natalia Batistas serieroman hamnar rätt i målgruppen magkänsla.Sven Olov Karlsson stiftar bekantskap med några mysiga människoätare..

Expressen - Igår: 11:52

Exotiskt Norrland i koketterande debutroman

Karin Smirnoff är sensationellt Augustnominerad för sin debutroman "Jag for ner till bror".Ulf Olsson läser en roman om ett exotiskt Norrland där beskrivningen av arbetet i hemtjänsten är den stora behållningen..

Expressen - Igår: 06:20

Här tar första världskriget äntligen slut

Med "1918" avslutar Peter Englund sin bokserie "Stridens skönhet och sorg".Ulrika Knutson säger farväl till ett poetiskt storverk om första världskriget..

Expressen - Igår: 06:00

Jordan B. Peterson är den pappa många saknar

I "Skavlan" medverkade nyligen den kanadensiske psykologiprofessorn Jordan B. Peterson. Han berättade då att en av hans följare, en 17-åring i Oslo, hade drabbats av en svår förlust när hans far dog.

Expressen - 09 nov 18 kl. 18:31

Plötsligt faller allt på plats – jag hittar pusselbiten

I ett försök att förstå sitt eget raseri gick Alex Schulman till familjens mörkaste hemlighet – och fann en kärlekshistoria.Expressen publicerar ett kapitel från den kommande romanen "Bränn alla mina brev"..

Expressen - 09 nov 18 kl. 06:00

Kristallnatten handlar inte om höger eller vänster

I dag är det 80 år sedan Novemberpogromen i Hitlertyskland. Charlotte Wiberg påminner om att det fortfarande är farligt att vara jude..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.