DI > Ekonomi

Friday, 21 September, 06:08

DI - 16 sep 18 kl. 19:08

Åtal rycker närmare för Lundin-topparnaNya uppgifter gör det ännu mer tydligt att åklagaren har bestämt sig för att väcka åtal mot Lundin Petroleums ordförande och vd för medhjälp till grovt folkrättsbrott. Enligt vad Di erfar har åklagaren under sommaren sökt tillstånd hos justitiedepartementet om att få väcka åtal..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Lundin, Lundin Petroleums, Di

Dela artikeln

5 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Åtal, rycker, närmareför , Lundin-topparna
DI - 08 okt 15 kl. 13:33

Så tror KD-topparna om DÖ-rysaren

Slutstriden om Decemberöverenskommelsen rycker allt närmare. På fredagen ska ombuden på Kristdemokraternas riksting i Västerås rösta om pakten..

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Prisutvecklingen i Japan på plus

Kärn-KPI (KPI exklusive färska livsmedel) för hela Japan steg 0,9 procent i augusti jämfört med samma månad året före. Analytiker väntade sig att kärn-KPI skulle ha stigit just 0,9 procent jämfört med samma månad föregående år, enligt Reuters snittprognos..

DI - 30 minuter sedan

Facebook byter arbetssätt vid valkampanjer

Facebook kommer inte längre att skicka ut anställda till politiska kampanjkontor för att erbjuda tjänster inför val, som företaget gjorde vid presidentvalet i USA 2016..

DI - 45 minuter sedan

Blomsterjättarna går samman med riskkapital i ryggen

Det våras för blommor i dagligvaruhandeln. De två jättarna S-blommor och Rydells har gått samman och räknar med en försäljning på nästan 800 miljoner kronor nästa år..

DI - 45 minuter sedan

Prisrekord på potatis i vinter

Potatispriserna kan slå rekord i vinter, med upp till 20 kronor kilot, rapporterar Sveriges Radio Ekot..

DI - 1 timme sedan

Taktikröster räddade Miljöpartiet

Miljöpartiet räddades kvar i Riksdagen av taktikröster, enligt opinionsinstitutet  Novus eftervalsundersökning, rapporterar Sveriges Radio Ekot..

DI - 1 timme sedan

Detta händer fredag 21 september

Här är dagens agenda..

DI - 7 timmar sedan

Budstrid om Sky avgörs i auktion

Den utdragna budstriden mellan 21st Century Fox och Comcast om att förvärva brittiska Sky kommer att avgöras genom en auktion på lördag. Det skriver Bloomberg News. .

DI - 7 timmar sedan

Analytikerna: Storbolagen där vinsterna slaktas

Fastighetsbolag, ett pappersbolag och ett vårdföretag – det är några av storbolagen vars nettoresultat väntas minska mest i år. Det visar en genomgång av analytikernas prognoser..

DI - 7 timmar sedan

Autolivs vd tar plats i styrelsen

Autolivs vd och koncernchef Mikael Bratt blir styrelseledamot i bolaget från och med torsdagen. Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 7 timmar sedan

Trump fyller schemat – ska träffa sex ledare på sju dagar

Donald Trump kommer att träffa minst sex ledare från olika länder på tu man hand under nästa vecka i samband med FN-mötet i New York.  Det skriver Bloomberg News. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.