DN > Utrikes

Tuesday, 13 November, 17:03

DN - 16 sep 18 kl. 18:46

Erik de la Reguera: Tre skäl till att Corbyn kan kräva ny folkomröstningLondons borgmästare Sadiq Khan blev på söndagen den senaste Labour-tungviktaren att förespråka en ny folkomröstning om Brexit.  Minst tre starka skäl finns för att gå med på kravet. Pressen ökar på partiledaren Jeremy Corbyn - som dock är orolig för en svekdebatt..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Reguera, Corbyn, Sadiq Khan, Labour, Brexit, Jeremy Corbyn

Dela artikeln

25 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Erikde la , Reguera, Tre, skältill att , Corbyn, kan kräva ny folkomröstning
DN - 07 nov 18 kl. 09:18

Erik Åsard: Tre möjliga framtidsscenarier för amerikansk politik

Demokraternas framgångar i mellanårsvalet skakar om det politiska livet i Washington. Statsvetaren Erik Åsard skisserar tre möjliga framtidsscenarier för de närmaste åren, men spår att polariseringen fördjupas..

YLE - 30 jun 15 kl. 06:00

Erik Riska: Jag är en del av inredningen i Vasa Sport

Språksvårigheter satte stopp för Erik Riskas hockeydrömmar i Esbo. I dag är han kapten i Vasa Sport och blandar friskt finska med svenska. Erik Riska har fått höra att han är en del av inredningen i Vasa Sport.

Expressen - 03 mar 18 kl. 07:20

Erik Karlsson tog hem svenskduellen

LOS ANGELES. Karlsson mot Karlsson.Det var nattens hetaste svenskduell i NHL.

Expressen - 23 feb 12 kl. 08:20

Gunnar Nordström: Kung Erik regerar

LOS ANGELES. Sån kung han är i NHL just nu, Erik Karlsson. Tre nya poäng i natt och nu faller den ene experten efter den andre för den svenske superbacken.

Expressen - 17 feb 15 kl. 19:34

Hanses släppte in tre av fem puckar direkt

6.40 in i den första perioden så hade Färjestad avlossat fem skott mot Skellefteås målvakt Erik Hanses - tre av dem gick i mål. Då tog Hans Wallson timeout och bytte ut Hanses.

Aftonbladet - 22 okt 17 kl. 05:59

Erik Karlsson tre assist – Ottawa vann derbyt

DN - 02 mar 17 kl. 22:04

Erik de la Reguera: De sökte sannolikt efte efter belägg för arvoderade arbete

PARIS. På torsdagen gjorde polis husrannsakan i den franska högerkandidaten François Fillons hem i Paris. DN:s korrespondent Erik de la Reguera svarar på tre frågor om skandalen som gjort årets franska presidentval till det mest svårförutsägbara i mannaminne..

DN - 02 mar 17 kl. 22:04

Erik de la Reguera: De sökte sannolikt efter belägg för arvoderade arbeten

PARIS. På torsdagen gjorde polis husrannsakan i den franska högerkandidaten François Fillons hem i Paris. DN:s korrespondent Erik de la Reguera svarar på tre frågor om skandalen som gjort årets franska presidentval till det mest svårförutsägbara i mannaminne..

DN - 14 mar 17 kl. 15:03

Erik de la Reguera: Att May väntar beror sannolikt på att Skottland hann före

London. Storbritanniens premiärminister Theresa May aktiverade inte artikel 50 i Lissabonfördraget i sitt tal på tisdagen, som en del hade väntat sig. DN:s korrespondent Erik de la Reguera svarar på tre frågor om varför hon väntar.

DN - 29 mar 17 kl. 14:01

Erik de la Reguera: Nu kan hon med viss trovärdighet hävda att hon respekterat folkviljan

LONDON. Storbritanniens EU-utträde inleddes formellt på onsdagen, då artikel 50 i Lissabonfördraget aktiverades av premiärminister Theresa May. DN:s korrespondent Erik de la Reguera svarar på tre frågor om konsekvenserna för brittisk inrikespolitik.

Fler nyheter från DN

DN - 45 minuter sedan

Trump hånar Macron med pik om andra världskriget

Ett uttalande om nationalism och patriotism av den franske presidenten har provocerat Donald Trump, som i en magsur ordtirad på Twitter hånar Macron för låga opinionssiffror och idéer om europeiska försvaret..

DN - 6 timmar sedan

FN manar till lugn efter raketattacker och flyganfall

Hundratals raketer har avfyrats från Gazaremsan mot Israel – som attackerat Gaza med militärflygplan, helikoptrar och stridsvagnar. Nu uppmanar FN:s generalsekreterare António Guterres till maximal återhållsamhet..

DN - 18 timmar sedan

Orkanvindar väntas i brandhärjade Kalifornien

Dödssiffran i de omfattande skogsbränderna i Kalifornien stiger och myndigheterna varnar för att det värsta kan återstå. På tisdagen väntar orkanvindar i södra Kalifornien. Hittills har 31 människor mist livet och flera hundra saknas..

DN - 19 timmar sedan

Justin Trudeau: Vi erbjuder kristna kvinnan asyl

Den kristna pakistanska kvinnan Asia Bibi erbjuds asyl i Kanada. Premiärminister Justin Trudeau bekräftar att förhandlingar pågår med Pakistans regering..

DN - 22 timmar sedan

Amnesty drar tillbaka utmärkelse till Aung San Suu Kyi

Amnesty drar tillbaka den utmärkelse människorättsorganisationen gav till Myanmars högsta civila ledare Aung San Suu Kyi när hon släpptes från sin husarrest  2009. Detta sedan Suu Kyi vägrat ta avstånd från förföljelserna av och övergreppen på rohingyerna..

DN - Igår: 14:15

Trudeau: Jag tackade Erdogan för hur han hanterat fallet Khashoggi

Turkiets president Recep Tayyip Erdogan säger att Frankrike och flera andra länder fått inspelningar kopplade till det misstänkta mordet på den saudiske journalisten Jamal Khashoggi. Det stämmer inte, svarar Frankrikes utrikesminister Jean-Yves Le Drian. Men Kanadas premiärminister säger att landet tagit del av inspelningarna..

DN - Igår: 13:22

Nathan Shachar: Israels räd i Gaza måste gällt något alldeles speciellt

Spekulationerna florerar och allt som rör den israeliska kommandooperationen i Gaza natten till måndagen är höljt i en tjock dimma av ovisshet. Sju palestinier och en israelisk officer dödades. Både Israels och Hamas talesmän är ovilliga att tala om vad som verkligen inträffade..

DN - Igår: 10:34

Kraftig explosion i Kabul

En kraftig explosion har inträffat i Afghanistans huvudstad Kabul, enligt flera internationella nyhetsbyråer. Exakt vad som inträffat är oklart, likaså omfattningen av skadorna..

DN - Igår: 05:25

Heta vindar förvärrar bränderna i Kalifornien

Dödssiffran i de kraftiga bränderna i norra Kalifornien fortsätter att stiga. Hittills har 29 människor bekräftats döda i den så kallade ”Camp fire”..

DN - Igår: 23:25

Många döda i brasilianskt jordskred

Antalet döda i ett jordskred i Rio de Janeiros grannstad Niteroi har ökat till minst 14 personer. Häftiga skyfall satte tidigt på lördagen ett stort klippblock i rörelse. På sin väg nedför sluttningen krossade blocket nio bostadshus och en pizzeria i kåkstaden..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.