Expressen > Nyheter

Wednesday, 16 January, 03:00

Expressen - 16 sep 18 kl. 17:59

Schäfern Buddha är årets bästa polishundI fyra dagar tävlade de i allt från att ligga still till att hitta både det ena och det andra och avstyra våldsamma attacker.Men efter mycket svett och lite skäll stod det klart.– Min Buddha Jr är årets bästa polishund, skrattar hundföraren Peter Nordgren..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Buddha, Buddha Jr, Peter Nordgren

Dela artikeln

4041 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Schäfern, Buddhaär årets bästa , polishund
Nyan - 03 aug 15 kl. 10:23

Döda schäfern undersökt av ÅMHM

Den dränkta schäfern som hittades i vattnen i Saltvik förra veckan har nu undersökts av ÅMHM och polisen har lokaliserat ägaren. Polisen har ännu inte varit i kontakt med personen. Hunden hade ett rep runt halsen och i andra ändan på repet fanns vikter när den bärgades av gränsbevakningens patrull i torsdags.

BT - 18 jan 15 kl. 08:06

Schäfern populäraste hundrasen i Borås

Den mest populära hundrasen i landet är labradoren, men när boråsaren skaffar hund är förstavalet en schäfer. För första gången sedan 2007 ökar nyregistreringen av hundar. Enligt Svenska Kennelklubben nyregistrerades 51 111 rashundar i fjol.

Nya Wermlands Tidningen - 20 jan 15 kl. 06:00

Schäfern är hunden i topp

I Filipstad ska det vara en schäfer, om du är en Medel-Svensson som hundägare. Också i Storfors regerar schäfern, men i Hällefors är det jämthund som gäller..

Blekinge Läns tidning - 14 jan 16 kl. 14:07

Schäfern regerar i Olofström och länet

Vid årsskiftet fanns det enligt Jordbruksverket 79 schäferhundar i Olofström. Det gör schäfern till den klart vanligaste hundrasen i kommunen..

SVT - 08 jan 14 kl. 15:26

Schäfern tappar — labrador i topp

Labrador retriever sitter säker i toppen, numera dock jagad av jämthunden. Schäfern halkar däremot efter — allt enligt ny statistik om de mest populära hundraserna i Sverige..

DN - 08 jan 14 kl. 19:13

Schäfern tappar – labrador i topp

Labrador retriever sitter säker i toppen, numera dock jagad av jämthunden.Schäfern halkar däremot efter – allt enligt ny statistik om de mest populära hundraserna i Sverige..

Skånskan - 09 jan 14 kl. 10:55

Schäfern tappar - labrador i topp


Labrador retriever sitter säker i toppen, men schäfern halkar ner..

SVT - 12 jan 14 kl. 15:04

Schäfern tappar — labrador i topp

Labrador retriever sitter säker i toppen, numera dock jagad av jämthunden. Schäfern halkar däremot efter — allt enligt ny statistik om de mest populära hundraserna i Sverige..

BT - 12 jul 16 kl. 16:44

Tyskt i topp – schäfern mest poppis i Borås

En trogen tysk toppar listan över de populäraste hundraserna i Borås. För hundägaren Johanna Malm var schäfern ett självklart val. – Jag har en kanonhund!

Corren - 29 jul 16 kl. 11:54

Schäfern Bella gillar hundbadet

LjubicaCancar och schäfern Bella besöker hundbadet i Pariserviken ganska ofta, särskilt om de har lediga dagar..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Sverige näst bäst i arbete mot övergrepp

Sverige kommer på andra plats när The Economist rankar 40 länders arbete mot sexuella övergrepp mot barn. På de tre översta platserna finns Storbritannien, Sverige och Kanada..

Expressen - 1 timme sedan

Ekonomen: Mittenuppgörelsen äventyrar inte finanserna

De 73 punkterna i överenskommelsen mellan S, MP, C och L äventyrar troligen inte statens finanser om den genomförs, trots högre utgifter och lägre intäkter.Det bedömer Harry Flam, ordförande för Finanspolitiska rådet.– Jag ser inga stora orosmoln på horisonten på grund av det här programmet, säger han till Sveriges Radios ”Ekot”..

Expressen - 2 timmar sedan

Ledde metoo-uppropet – nu utmanar hon Trump

2017 låg hon bakom metoo-uppropet i amerikanska senaten. Nu utmanar Kirsten Gillibrand Donald Trump – och ställer upp i amerikanska presidentvalet 2020. Hon bekräftade sin kandidatur i populära talkshow-programmet “The Late Show with Stephen Colbert” på CBS.

Expressen - 2 timmar sedan

Så kan Löfven vinna Sjöstedts välsignelse

De stora nyhetsmediernas politiska kommentatorer lutar åt att Jonas Sjöstedt och Vänsterpartiet kommer låta sig blidkas av Stefan Löfven – och släppa fram honom som statsminister. "Det mesta talar för att S-ledaren, efter några dagars rött bullrande, väljs till statsminister", skriver Ewa Stenberg, politisk kommentator på Dagens Nyheter. .

Expressen - 3 timmar sedan

Bil körde ner i diket – en person till sjukhus

En bil körde ner i diket i en singelolycka på väg 136 strax söder om Borgholm på tisdagskvällen.Föraren har förts med ambulans till sjukhus.– Det är halt, säger Anders Palmgren, inre befäl vid räddningstjänsten på Öland..

Expressen - 3 timmar sedan

Brand i byggnad i Stockholm – en person tagen till förhör

Det har brunnit i träbyggnad mellan Gärdet och Frihamnen i Stockholm.Branden påverkade trafiken i området och SL fick leda om bussarna.En person har tagits in till förhör och polisen misstänker mordbrand.

Expressen - 4 timmar sedan

Prinsessans stöd efter barnets skräckhistoria

Berättelsen om hur den femåriga flickan såldes till en äldre man gjorde starkt intryck på kronprinsessan Mary.Nu donerar hon via sin egen fond närmare en halv miljon kronor till ett kriscenter för kvinnor i Afghanistan.”Kvinnors rättigheter i Afghanistan är under hård press”, kommenterar Mary donationen..

Expressen - 5 timmar sedan

Mattias Fyrenius lämnar Nobel Media efter sex år

Mattias Fyrenius lämnar Nobel Media AB. Efter sex år som vd har parterna gemensamt beslutat att gå skilda vägar. – Det jag är mest stolt över är att Nobel och Nobel Media blivit en egen röst i världen på riktigt under de här åren, säger Mattias Fyrenius.

Expressen - 5 timmar sedan

Svensk kvinna i 20-årsåldern död i Schweiz

En svensk kvinna i 20-årsåldern har dött i Schweiz, det bekräftar UD. Enligt schweiziska medier har hon dött i en lavinolycka..

Expressen - 6 timmar sedan

Amadeus, 2, riskerade att kastas ut från förskolan

När förskolan i Filipstad inte höll måttet så placerade Carolina Brosius, 42, sin son i en annan kommuns förskola. Men under ett helt år vägrade Filipstad kommun betala för tvååriga Amadeus förskoleplats – vilket gjorde att tvååringen riskerade att kastas ut.– Amadeus fick sin plats uppsagd, säger Carolina.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.