Expressen > Nyheter

Friday, 21 September, 19:48

Expressen - 16 sep 18 kl. 17:59

Schäfern Buddha är årets bästa polishundI fyra dagar tävlade de i allt från att ligga still till att hitta både det ena och det andra och avstyra våldsamma attacker.Men efter mycket svett och lite skäll stod det klart.– Min Buddha Jr är årets bästa polishund, skrattar hundföraren Peter Nordgren..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Buddha, Buddha Jr, Peter Nordgren

Dela artikeln

3958 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Schäfern, Buddhaär årets bästa , polishund
Nyan - 03 aug 15 kl. 10:23

Döda schäfern undersökt av ÅMHM

Den dränkta schäfern som hittades i vattnen i Saltvik förra veckan har nu undersökts av ÅMHM och polisen har lokaliserat ägaren. Polisen har ännu inte varit i kontakt med personen. Hunden hade ett rep runt halsen och i andra ändan på repet fanns vikter när den bärgades av gränsbevakningens patrull i torsdags.

BT - 18 jan 15 kl. 08:06

Schäfern populäraste hundrasen i Borås

Den mest populära hundrasen i landet är labradoren, men när boråsaren skaffar hund är förstavalet en schäfer. För första gången sedan 2007 ökar nyregistreringen av hundar. Enligt Svenska Kennelklubben nyregistrerades 51 111 rashundar i fjol.

Nya Wermlands Tidningen - 20 jan 15 kl. 06:00

Schäfern är hunden i topp

I Filipstad ska det vara en schäfer, om du är en Medel-Svensson som hundägare. Också i Storfors regerar schäfern, men i Hällefors är det jämthund som gäller..

Blekinge Läns tidning - 14 jan 16 kl. 14:07

Schäfern regerar i Olofström och länet

Vid årsskiftet fanns det enligt Jordbruksverket 79 schäferhundar i Olofström. Det gör schäfern till den klart vanligaste hundrasen i kommunen..

SVT - 08 jan 14 kl. 15:26

Schäfern tappar — labrador i topp

Labrador retriever sitter säker i toppen, numera dock jagad av jämthunden. Schäfern halkar däremot efter — allt enligt ny statistik om de mest populära hundraserna i Sverige..

DN - 08 jan 14 kl. 19:13

Schäfern tappar – labrador i topp

Labrador retriever sitter säker i toppen, numera dock jagad av jämthunden.Schäfern halkar däremot efter – allt enligt ny statistik om de mest populära hundraserna i Sverige..

Skånskan - 09 jan 14 kl. 10:55

Schäfern tappar - labrador i topp


Labrador retriever sitter säker i toppen, men schäfern halkar ner..

SVT - 12 jan 14 kl. 15:04

Schäfern tappar — labrador i topp

Labrador retriever sitter säker i toppen, numera dock jagad av jämthunden. Schäfern halkar däremot efter — allt enligt ny statistik om de mest populära hundraserna i Sverige..

BT - 12 jul 16 kl. 16:44

Tyskt i topp – schäfern mest poppis i Borås

En trogen tysk toppar listan över de populäraste hundraserna i Borås. För hundägaren Johanna Malm var schäfern ett självklart val. – Jag har en kanonhund!

Corren - 29 jul 16 kl. 11:54

Schäfern Bella gillar hundbadet

LjubicaCancar och schäfern Bella besöker hundbadet i Pariserviken ganska ofta, särskilt om de har lediga dagar..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Stormen Knud har slagit till – nu riktar den in sig österut

Knud har fällt träd, orsakat strömavbrott och stört tågtrafiken i de västra delarna av Sverige.Nu drar stormen vidare österut – och det blir rejält blåsigt i Sörmland, Östergötland och på Öland och Gotland.– En kallfront drar fram och det blir vindar på upp till 25 meter per sekund, säger Lasse Rydqvist, meteorolog vid vädertjänsten Storm..

Expressen - 15 minuter sedan

Lööf och Björklund fick sin vilja igenom

Jan Björklund (L) och Annie Lööf (C) är fredagens vinnare. De fick sin vilja igenom i den för alliansen känsliga frågan om SD ska få presidieposter i riksdagens utskott eller inte – efter förhandlingar med S står det klart att det inte blir så. – Det innebär att det också är ett öppet race om vem som ska bli statsminister, alliansen kan inte alls vara säker på att det är Ulf Kristersson, säger Björn Söder (SD).

Expressen - 45 minuter sedan

Kronprinsens glädjebesked – frisk efter ryggoperationen

Smärtan är över för det danska kungahusets friskus nummer ett. Kronprins Frederiks ryggoperation gick bra och nu har han kunnat återvända till sina officiella uppdrag. .

Expressen - 1 timme sedan

Gunhild Stordalen: Jag gav Petter chansen att lämna mig

När Gunhild Stordalen, 39, blev sjuk ville hon inte vara en belastning.Därför ställde hon maken Petter Stordalen inför ett avgörande beslut: Hon gav honom möjligheten att skilja sig.– Jag ville ge honom en chans att lämna mig innan det var för sent, säger hon i SVT:s ”Skavlan”..

Expressen - 1 timme sedan

Nytt ebolafall vid gränsen mellan Kongo och Uganda

Kongolesiska myndigheter har bekräftat ett nytt ebolafall.Blödarsjukan påträffades vid gränsen till Uganda – där sjukdomen inte hittats tidigare, rapporterar Reuters..

Expressen - 1 timme sedan

Angela, 29, fick en ovanlig diagnos – rakade bort håret

Angela Nakitende, 29, märkte tidigt hur hon tappade mer och mer hår.Till slut rakade hon av sig allt – och berättar nu öppet om diagnosen som förändrade hennes liv.– Oftast när man pratar om håravfall tänker man på äldre män, man tänker inte på att unga tjejer kan tappa hår, säger hon..

Expressen - 1 timme sedan

Kritiken efter debatten: ”Handlar inte om klaner”

MP-politikerns väljare anklagas för klanröstning. I Rinkeby röstar 80 procent på samma parti.Kommunalrådet slog 2010 rekord i personkryss – och blev fyra år senare S-minister.

Expressen - 2 timmar sedan

Löfvens slugna maktspel – väntade med beskedet

Vem vinner och vem försvinner i spelet om makten – och vem sitter nu med trumf på handen: Stefan Löfven eller Ulf Kristersson?Inför talmansvalet på måndag har statsministern gjort upp med Jonas Sjöstedt. Redan nu ser det ut som Löfven har ledningen..

Expressen - 2 timmar sedan

Anita, 72, blev änka – nekas utökad assistans

Anita Myyryläinen, 72, har en cp-skada och behöver stöd dygnet runt.Hennes make gick bort förra året – och plötsligt är hon hemma utan assistenter nästan åtta timmar om dagen.Försäkringskassan följer reglerna och beviljar inte utökad assistans till någon som fyllt 65 år.

Expressen - 2 timmar sedan

Stopp för formel 1 genom Köpenhamn

Köpenhamns överborgmästare Frank Jensen (S) gav på fredagen dödsstöten till det planerade formel 1-loppet genom centrala Köpenhamn.– Vi drar ett streck nu. Vi kan inte fortsätta planera ett projekt med så stora risker, säger han till Politiken..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.