Expressen > Nyheter

Tuesday, 13 November, 06:01

Expressen - 16 sep 18 kl. 17:59

Schäfern Buddha är årets bästa polishundI fyra dagar tävlade de i allt från att ligga still till att hitta både det ena och det andra och avstyra våldsamma attacker.Men efter mycket svett och lite skäll stod det klart.– Min Buddha Jr är årets bästa polishund, skrattar hundföraren Peter Nordgren..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Buddha, Buddha Jr, Peter Nordgren

Dela artikeln

4041 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Schäfern, Buddhaär årets bästa , polishund
Nyan - 03 aug 15 kl. 10:23

Döda schäfern undersökt av ÅMHM

Den dränkta schäfern som hittades i vattnen i Saltvik förra veckan har nu undersökts av ÅMHM och polisen har lokaliserat ägaren. Polisen har ännu inte varit i kontakt med personen. Hunden hade ett rep runt halsen och i andra ändan på repet fanns vikter när den bärgades av gränsbevakningens patrull i torsdags.

BT - 18 jan 15 kl. 08:06

Schäfern populäraste hundrasen i Borås

Den mest populära hundrasen i landet är labradoren, men när boråsaren skaffar hund är förstavalet en schäfer. För första gången sedan 2007 ökar nyregistreringen av hundar. Enligt Svenska Kennelklubben nyregistrerades 51 111 rashundar i fjol.

Nya Wermlands Tidningen - 20 jan 15 kl. 06:00

Schäfern är hunden i topp

I Filipstad ska det vara en schäfer, om du är en Medel-Svensson som hundägare. Också i Storfors regerar schäfern, men i Hällefors är det jämthund som gäller..

Blekinge Läns tidning - 14 jan 16 kl. 14:07

Schäfern regerar i Olofström och länet

Vid årsskiftet fanns det enligt Jordbruksverket 79 schäferhundar i Olofström. Det gör schäfern till den klart vanligaste hundrasen i kommunen..

SVT - 08 jan 14 kl. 15:26

Schäfern tappar — labrador i topp

Labrador retriever sitter säker i toppen, numera dock jagad av jämthunden. Schäfern halkar däremot efter — allt enligt ny statistik om de mest populära hundraserna i Sverige..

DN - 08 jan 14 kl. 19:13

Schäfern tappar – labrador i topp

Labrador retriever sitter säker i toppen, numera dock jagad av jämthunden.Schäfern halkar däremot efter – allt enligt ny statistik om de mest populära hundraserna i Sverige..

Skånskan - 09 jan 14 kl. 10:55

Schäfern tappar - labrador i topp


Labrador retriever sitter säker i toppen, men schäfern halkar ner..

SVT - 12 jan 14 kl. 15:04

Schäfern tappar — labrador i topp

Labrador retriever sitter säker i toppen, numera dock jagad av jämthunden. Schäfern halkar däremot efter — allt enligt ny statistik om de mest populära hundraserna i Sverige..

BT - 12 jul 16 kl. 16:44

Tyskt i topp – schäfern mest poppis i Borås

En trogen tysk toppar listan över de populäraste hundraserna i Borås. För hundägaren Johanna Malm var schäfern ett självklart val. – Jag har en kanonhund!

Corren - 29 jul 16 kl. 11:54

Schäfern Bella gillar hundbadet

LjubicaCancar och schäfern Bella besöker hundbadet i Pariserviken ganska ofta, särskilt om de har lediga dagar..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 minuter sedan

Ingen Nobelfest för Svenska Akademien: ”Tillbakadragna”

Svenska Akademiens närvaro på årets Nobelfestligheter är högst osäker. Akademiens ledamöter och deras anhöriga är bjudna, men enligt dess ständige sekreterare kommer Akademien att hålla en låg profil. Sveriges tredje största parti, däremot, är – som vanligt – inte ens bjudna..

Expressen - 45 minuter sedan

Catherine, 31, levde med kriminella i en värld av våld

Nya siffror visar att fler kvinnor än man tidigare trott figurerar i kriminella gäng.Catherine Gardell, 31, har själv varit där.– Jag har vid två tillfällen blivit skuren i halsen, berättar hon..

Expressen - 1 timme sedan

Donald Trump petar ministern Kirstjen Nielsen

Donald Trump förbereder sig inför att sparka ministern för inrikes säkerhet, Kirstjen Nielsen, uppger Washington Post. Trump har meddelat sina rådgivare att han kommer att peta henne de närmaste veckorna, enligt källor inom Vita huset..

Expressen - 1 timme sedan

Tandvården får hjälp att upptäcka misshandel

Nationellt centrum för kvinnofrid har tillsammans med Socialstyrelsen tagit fram en webbplats som ska hjälpa tandvården att upptäcka om patienter utsatts för våld i en nära relation, rapporterar P4 Kronoberg. .

Expressen - 2 timmar sedan

44 personer döda i bränderna i Kalifornien

Dödssiffran i samband med bränderna i Kalifornien stiger: 44 människor har mist sina liv i bränderna, rapporterar ABC News. Samtidigt fortsätter räddningspersonalen att kämpa – bara 30 procent av jättebranden ”Camp Fire” är under kontroll på måndagen.Donald Trump har nu utlyst katastroftillstånd för Kalifornien.

Expressen - 3 timmar sedan

Inspelning kan koppla prinsen till mordet: ”Berätta för din chef”

Strax efter att journalisten Jamal Khashoggi dödades ska en medlem av den saudiska dödspatrullen ha gett instruktioner till en överordnad via telefon:”Berätta för din chef”.”Chefen” tros syfta på kronprins Mohammed bin Salman, vilket är en av de starkaste kopplingarna mellan honom och mordet, skriver New York Times. .

Expressen - 6 timmar sedan

"Hon är en blandning av Salander och Blomkvist"

Journalisten Carole Cadwalladr mottog på måndagskvällen årets Stieg Larsson-pris för sitt världsscoop om Cambridge Analytica-skandalen.– Hon är en perfekt blandning Mikael Blomkvist och Lisbeth Salander, säger ”Millennium”-författarens vän Kurdo Baksi..

Expressen - 6 timmar sedan

Full anställd somnade under planeringsmöte

När chefen väckte den anställde under planeringsdagen stank personen alkohol och fick gå hem för dagen.Till försvar säger den anställde vid Arbetsförmedlingen att agerandet kan bero på diabetes.Nu riskerar personen en disciplinpåföljd..

Expressen - 12 timmar sedan

Uppgift: Två döda i Hallonbergen

Två personer har skjutits i Hallonbergen i Sundbyberg, nordväst om Stockholm.Enligt uppgifter till Expressen är båda döda.Polisen vill inte kommentera uppgifterna..

Expressen - 7 timmar sedan

TV: Se deras färd genom eldhavet

 .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.