Sydsvenskan > IT

Monday, 18 February, 20:21

Liknande nyheter

Taggar: Djupt, ohederligtatt inte , lyftafram , invandringens, positivaeffekter
Helsingborgs Dagblad - 16 sep 18 kl. 18:00

Djupt ohederligt att inte lyfta fram invandringens positiva effekter

Jörgen Hansson: Det vi ska frukta idag är ledare som får oss att frukta andra människor..

SVT Debatt - 13 nov 13 kl. 11:05

Ohederligt, genusvetare – SD jobbar för jämställdhet

SVERIGEDEMOKRATERNA Påståendet att Sverigedemokraterna är ett parti som inte driver jämställdhetsfrågor är direkt felaktigt. Vi vill bland annat höja kvinnors löner, öka tryggheten för kvinnor och höja straffen för brott mot kvinnor. Begreppet ”könsmaktsordning” fungerar säkert bra på universitetet – men vi i Sverigedemokraterna inriktar oss istället på att lösa verklighetens problem, skriver Carina Herrstedt, Hanna Wigh och Julia Kronlid, SD-Kvinnor, i en replik.

Ekonomistas - 07 feb 17 kl. 23:46

Svart och vitt om invandringens konsekvenser

I fjol släppte Jesper Strömbäck, professor i journalistik och politisk kommunikation som visat starkt patos i migrationsfrågor, boken Utan invandring stannar Sverige. Bokens uttryckliga syfte är att gå till botten med vad forskningen säger om hur Sverige påverkas av invandring och Strömbäck skriver explicit: ”Det handlar inte om mina egna åsikter och värderingar”. Den bild Strömbäck ger av invandringens konsekvenser är närmast rosenskimrande och kontrasten är skarp till nationalekonomen Tino Sanandajis bok Massutmaning — Ekonomisk politik mot utanförskap och antisocialt beteende som kom ut förra veckan.

Alliansfritt Sverige - 27 sep 11 kl. 18:00

Kristdemokrat vill utreda "invandringens kostnader"

UTREDNINGSIDEOLOGI. Kristdemokraten Dan Bülow i Älmhult vill utreda "invandringens kostnader":SD:s Annica Rydh inledde debatten med att yrka avslag på avtalet och dessutom yrka på tillsättandet av en utredning som ska svara på frågan vad invandringen kostar Älmhults kommun ekonomiskt.
?

GT - 23 feb 16 kl. 17:36

Nedkyld häst fast på rygg i ett djupt dike

En häst har hamnat på rygg i ett djupt dike i närheten av Olofsered. Styrkor från räddningstjänsten i Alingsås och Hindås finns på platsen. – Vi har tagit kontakt med en veterinär.

Nyheter 24 - 15 sep 11 kl. 13:40

Släppte 24-åringen fortsatt misstänkt - "det är ohederligt"


En av de som greps i helgen misstänkta för terrorplaner i Göteborg har släppts. Men hur skyddas han från omgivningen nu? GÖTEBORG.

Sydsvenskan - 20 feb 13 kl. 00:45

?Ett ohederligt dubbelspel?

Malmö högskolas ledning ägnar sig åt ett ohederligt dubbelspel där det språkbruk ledningen använt internt mot personalen respektive externt mot media skiljer sig åt. Det skriver Helena Tolvhed och Ulrika Holgersson i en replik..

DalaDemokraten - 03 sep 14 kl. 07:24

Ohederligt och cyniskt av landstingsledningen

Ohederligt av Ingalill Persson och Sören Bertilsson som gick till attack mot Centerpartiet med anledning av de stora neddragningar som landstinget nu gör på vårdcentralens mottagning i Horndal..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Betnér om dådet på Ikea: Ohederligt att koppla till invandring

"Det är as-tragiskt att två människor blir knivmördade på Ikea, det är as-tragiskt när nån blir ihjälslagen när hon är ute och joggar, det är as-tragiskt med Lisa Holm, men ni får lägga av nu med de här uppdateringarna om "vad är det som händer med Sverige? Åhhh det är så farligt nu".Så inleder komikern Magnus Betnér sin monolog i en video som publicerats på Youtube.

SvD - 08 mar 17 kl. 15:32

”Ohederligt påhopp på fönsterbranschen”

Det är ogrundat och ohederligt att misstänkliggöra en hel bransch, skriver Beatrice K. Henriksson, vd för Svenska Fönster, i en replik. .

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Rutinkontroll av bil – ledde polisen till champagne för 35 000 kronor

Döms mannen för narkotikabrott riskerar han att bli av med sitt bubbel..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Quiz: Vad vet du om matlagning, råvaror och fine dining?

Testa dina gastronomiska kunskaper här..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Hämta hem IS-fararna. Så kan de i bästa fall straffas.

Sverige har ett moraliskt ansvar för vad svenska medborgare gör i andra länder..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Paret ville sälja dvärgsilkesapa – men den verkade vanvårdad

Dvärgsilkesapa funnen – vanvårdad i en lägenhet på Seved..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Replik: SJ investerar miljarder i ökad kapacitet

Vd Crister Fritzson menar att bristningsgränsen är nådd.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Spelare slipper avstängningar för agentbrott

Svenska fotbollförbundets disciplinnämnd ger två damallsvenska spelare tillrättavisningar efter att ha utrett dem för brott mot de nya reglerna kring agenter och förmedlare. Totalt är det tre spelare, som alla använt sig av samma agent, som har utretts.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Krismöte i Nigeria efter uppskjutet val

Nigerias president Muhammadu Buhari och högt uppsatta företrädare för landet styrande parti APC ska hålla ett extrainsatt krismöte med anledning av helgens uppskjutna presidentval. Valkommissionen fattade beslutet bara några timmar innan vallokalerna sk.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Protester mot bekämpningsmedel

Kemikalieinspektionens beslut att ge dispens för användning av ett förbjudet insektsbekämpningsmedel överklagas nu av Naturskyddsföreningen (SNF). Tidigare har biodlare och ekoodlare protesterat. Medlet som inspektionen har godkänt är ett av de giftigas.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Nilssons glädjebesked – kan bli en VM-start

Stina Nilsson ser ut att starta i torsdagens sprinttävling i skid-VM. Enligt landslagschefen Rikard Grip har Nilsson kunna träna obehindrat efter skadan hon ådrog sig i januari. – Just nu finns det inget som säger att hon inte kommer att starta på torsd.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Nick Cave vill diskutera med svenska publiken

Rockstjärnan Nick Cave återvänder till Sverige i vår. Men den här gången lämnar han bandet hemma och bjuder i stället på diskussioner. Den 31 kommer han till Cirkus i Stockholm för ett slags samtalskväll, skriver Live Nation i ett pressmeddelande.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.