Sydsvenskan > IT

Friday, 21 September, 14:24

Sydsvenskan - 16 sep 18 kl. 18:00

Djupt ohederligt att inte lyfta fram invandringens positiva effekterJörgen Hansson: Det vi ska frukta idag är ledare som får oss att frukta andra människor..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Hansson

Dela artikeln

506 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Djupt, ohederligtatt inte , lyftafram , invandringens, positivaeffekter
Helsingborgs Dagblad - 16 sep 18 kl. 18:00

Djupt ohederligt att inte lyfta fram invandringens positiva effekter

Jörgen Hansson: Det vi ska frukta idag är ledare som får oss att frukta andra människor..

SVT Debatt - 13 nov 13 kl. 11:05

Ohederligt, genusvetare – SD jobbar för jämställdhet

SVERIGEDEMOKRATERNA Påståendet att Sverigedemokraterna är ett parti som inte driver jämställdhetsfrågor är direkt felaktigt. Vi vill bland annat höja kvinnors löner, öka tryggheten för kvinnor och höja straffen för brott mot kvinnor. Begreppet ”könsmaktsordning” fungerar säkert bra på universitetet – men vi i Sverigedemokraterna inriktar oss istället på att lösa verklighetens problem, skriver Carina Herrstedt, Hanna Wigh och Julia Kronlid, SD-Kvinnor, i en replik.

Ekonomistas - 07 feb 17 kl. 23:46

Svart och vitt om invandringens konsekvenser

I fjol släppte Jesper Strömbäck, professor i journalistik och politisk kommunikation som visat starkt patos i migrationsfrågor, boken Utan invandring stannar Sverige. Bokens uttryckliga syfte är att gå till botten med vad forskningen säger om hur Sverige påverkas av invandring och Strömbäck skriver explicit: ”Det handlar inte om mina egna åsikter och värderingar”. Den bild Strömbäck ger av invandringens konsekvenser är närmast rosenskimrande och kontrasten är skarp till nationalekonomen Tino Sanandajis bok Massutmaning — Ekonomisk politik mot utanförskap och antisocialt beteende som kom ut förra veckan.

Alliansfritt Sverige - 27 sep 11 kl. 18:00

Kristdemokrat vill utreda "invandringens kostnader"

UTREDNINGSIDEOLOGI. Kristdemokraten Dan Bülow i Älmhult vill utreda "invandringens kostnader":SD:s Annica Rydh inledde debatten med att yrka avslag på avtalet och dessutom yrka på tillsättandet av en utredning som ska svara på frågan vad invandringen kostar Älmhults kommun ekonomiskt.
?

GT - 23 feb 16 kl. 17:36

Nedkyld häst fast på rygg i ett djupt dike

En häst har hamnat på rygg i ett djupt dike i närheten av Olofsered. Styrkor från räddningstjänsten i Alingsås och Hindås finns på platsen. – Vi har tagit kontakt med en veterinär.

Nyheter 24 - 15 sep 11 kl. 13:40

Släppte 24-åringen fortsatt misstänkt - "det är ohederligt"


En av de som greps i helgen misstänkta för terrorplaner i Göteborg har släppts. Men hur skyddas han från omgivningen nu? GÖTEBORG.

Sydsvenskan - 20 feb 13 kl. 00:45

?Ett ohederligt dubbelspel?

Malmö högskolas ledning ägnar sig åt ett ohederligt dubbelspel där det språkbruk ledningen använt internt mot personalen respektive externt mot media skiljer sig åt. Det skriver Helena Tolvhed och Ulrika Holgersson i en replik..

DalaDemokraten - 03 sep 14 kl. 07:24

Ohederligt och cyniskt av landstingsledningen

Ohederligt av Ingalill Persson och Sören Bertilsson som gick till attack mot Centerpartiet med anledning av de stora neddragningar som landstinget nu gör på vårdcentralens mottagning i Horndal..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Betnér om dådet på Ikea: Ohederligt att koppla till invandring

"Det är as-tragiskt att två människor blir knivmördade på Ikea, det är as-tragiskt när nån blir ihjälslagen när hon är ute och joggar, det är as-tragiskt med Lisa Holm, men ni får lägga av nu med de här uppdateringarna om "vad är det som händer med Sverige? Åhhh det är så farligt nu".Så inleder komikern Magnus Betnér sin monolog i en video som publicerats på Youtube.

SvD - 08 mar 17 kl. 15:32

”Ohederligt påhopp på fönsterbranschen”

Det är ogrundat och ohederligt att misstänkliggöra en hel bransch, skriver Beatrice K. Henriksson, vd för Svenska Fönster, i en replik. .

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Flera döda i brutal attack i Moçambique

Tolv personer har dödats och 14 skadats i en attack mot byn Paqueue i norra Moçambique, uppger en källa i området. – Tio människor sköts ihjäl och två brändes till döds, säger källan, som också uppger att 55 hus i byn bränts ner och att gärningsmännen t.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Det finns ett utmärkt sätt att lagra koldioxid

Aren L Persson är skeptisk till att lagra flytande växthusgas nere i marken..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Friad man vill ha 25 miljoner från staten

Den man i 60-årsåldern som friades efter att ha suttit nära åtta år i fängelse för mord vill ha 25 miljoner kronor i skadestånd, skriver Aftonbladet. Han begär 4,5 miljoner kronor i förskott, enligt ansökan som lämnats in till Justitiekanslern. 2009 hit.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Lantbrukare hoppas på tredje höskörden

Läget är lite bättre för lantbrukarna efter den svåra sommartorkan – den tredje skörden av hö ser ut att bli ganska god. Men ändå kan många bönder tvingas minska sina djurbesättningar. Just nu går bönderna och hoppas att vädret ska hålla i sig, och att.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Fem skottskadade vid minnesstund

Fem personer har skadats i en skottlossning i staden Syracuse i den amerikanska delstaten New York på torsdagskvällen lokal tid. Bland de skadade finns en åttaårig flicka, uppger polisen vid en presskonferens. – Detta är en väldigt tragisk händelse, säg.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Britter kämpar för en ny röst om brexit

Med bara ett halvår kvar till skilsmässan tycks allt fler britter få kalla fötter. Trots att en majoritet röstade för brexit höjs nu allt fler röster för en ny folkomröstning. – Det är den mest demokratiska vägen framåt, säger Barney Pell Scholes från k.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

När Kina mullrar tiger svensken

När Kina kritiserar svensk polis för hur kinesiska turister behandlas i Stockholm möts det av svensk tystnad från regering, turistbransch och bedömare. – Censuren är mycket utbredd i Kina, men ännu mer effektiv är självcensuren. Den når ända till Sverig.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

AMF och SEB åker ut – 200 000 får välja om

AMF och SEB slängs ut. Därmed bör cirka 200 000 privatanställda tjänstemän välja ny förvaltare av tjänstepensionen. Pensionsbolaget Collectum har på nytt handlat upp de försäkringsbolag som ska få förvalta pensionspengar åt omkring två miljoner privatan.

Sydsvenskan - 16 timmar sedan

Oscar Lewicki: ”Det är ett skickligt lag vi möter”

Hör och se MFF:s Oscar Lewicki efter bortaförlusten mot Genk..

Sydsvenskan - 16 timmar sedan

Genk gav lektion men för tidigt att räkna ut MFF

Måste nå sin absoluta toppnivå för att matcha lag i Europa..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.