Sydsvenskan > IT

Monday, 19 November, 19:21

Sydsvenskan - 16 sep 18 kl. 18:00

Djupt ohederligt att inte lyfta fram invandringens positiva effekterJörgen Hansson: Det vi ska frukta idag är ledare som får oss att frukta andra människor..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Hansson

Dela artikeln

532 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Djupt, ohederligtatt inte , lyftafram , invandringens, positivaeffekter
Helsingborgs Dagblad - 16 sep 18 kl. 18:00

Djupt ohederligt att inte lyfta fram invandringens positiva effekter

Jörgen Hansson: Det vi ska frukta idag är ledare som får oss att frukta andra människor..

SVT Debatt - 13 nov 13 kl. 11:05

Ohederligt, genusvetare – SD jobbar för jämställdhet

SVERIGEDEMOKRATERNA Påståendet att Sverigedemokraterna är ett parti som inte driver jämställdhetsfrågor är direkt felaktigt. Vi vill bland annat höja kvinnors löner, öka tryggheten för kvinnor och höja straffen för brott mot kvinnor. Begreppet ”könsmaktsordning” fungerar säkert bra på universitetet – men vi i Sverigedemokraterna inriktar oss istället på att lösa verklighetens problem, skriver Carina Herrstedt, Hanna Wigh och Julia Kronlid, SD-Kvinnor, i en replik.

Ekonomistas - 07 feb 17 kl. 23:46

Svart och vitt om invandringens konsekvenser

I fjol släppte Jesper Strömbäck, professor i journalistik och politisk kommunikation som visat starkt patos i migrationsfrågor, boken Utan invandring stannar Sverige. Bokens uttryckliga syfte är att gå till botten med vad forskningen säger om hur Sverige påverkas av invandring och Strömbäck skriver explicit: ”Det handlar inte om mina egna åsikter och värderingar”. Den bild Strömbäck ger av invandringens konsekvenser är närmast rosenskimrande och kontrasten är skarp till nationalekonomen Tino Sanandajis bok Massutmaning — Ekonomisk politik mot utanförskap och antisocialt beteende som kom ut förra veckan.

Alliansfritt Sverige - 27 sep 11 kl. 18:00

Kristdemokrat vill utreda "invandringens kostnader"

UTREDNINGSIDEOLOGI. Kristdemokraten Dan Bülow i Älmhult vill utreda "invandringens kostnader":SD:s Annica Rydh inledde debatten med att yrka avslag på avtalet och dessutom yrka på tillsättandet av en utredning som ska svara på frågan vad invandringen kostar Älmhults kommun ekonomiskt.
?

GT - 23 feb 16 kl. 17:36

Nedkyld häst fast på rygg i ett djupt dike

En häst har hamnat på rygg i ett djupt dike i närheten av Olofsered. Styrkor från räddningstjänsten i Alingsås och Hindås finns på platsen. – Vi har tagit kontakt med en veterinär.

Nyheter 24 - 15 sep 11 kl. 13:40

Släppte 24-åringen fortsatt misstänkt - "det är ohederligt"


En av de som greps i helgen misstänkta för terrorplaner i Göteborg har släppts. Men hur skyddas han från omgivningen nu? GÖTEBORG.

Sydsvenskan - 20 feb 13 kl. 00:45

?Ett ohederligt dubbelspel?

Malmö högskolas ledning ägnar sig åt ett ohederligt dubbelspel där det språkbruk ledningen använt internt mot personalen respektive externt mot media skiljer sig åt. Det skriver Helena Tolvhed och Ulrika Holgersson i en replik..

DalaDemokraten - 03 sep 14 kl. 07:24

Ohederligt och cyniskt av landstingsledningen

Ohederligt av Ingalill Persson och Sören Bertilsson som gick till attack mot Centerpartiet med anledning av de stora neddragningar som landstinget nu gör på vårdcentralens mottagning i Horndal..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Betnér om dådet på Ikea: Ohederligt att koppla till invandring

"Det är as-tragiskt att två människor blir knivmördade på Ikea, det är as-tragiskt när nån blir ihjälslagen när hon är ute och joggar, det är as-tragiskt med Lisa Holm, men ni får lägga av nu med de här uppdateringarna om "vad är det som händer med Sverige? Åhhh det är så farligt nu".Så inleder komikern Magnus Betnér sin monolog i en video som publicerats på Youtube.

SvD - 08 mar 17 kl. 15:32

”Ohederligt påhopp på fönsterbranschen”

Det är ogrundat och ohederligt att misstänkliggöra en hel bransch, skriver Beatrice K. Henriksson, vd för Svenska Fönster, i en replik. .

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Spionens slutsats: Påminner om Sverige

Ett Ryssland som påminner om Sverige. Det är vad som väntar Blågult i gruppfinalen i Nations League. – De vet vad de ska göra och är vassa i omställningarna, säger spionen Roger Sandberg.

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Hjärupsbo vill ha belysning i parken

Har skickat medborgarförslag till kommunen..

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Fews är i Malmö i väntan på världen

Malmökvartetten har turnerat i en månad med Pixies. Nu ska de snart ut på Europavägarna igen..

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Neapels levande gator landar i tv-rutan och dör

Elina Pahnke ser den världsberömda Neapelkvartetten bli övertydlig tv-serie..

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Brist på influensavaccin

Influensasäsongen är på gång, men det råder brist på vaccin, rapporterar flera lokala medier i Södermanland. – Det är samma i hela landet, det är ett mycket besvärligt läge, säger Asghar Farahani Shiviari, hälsovalschef på Sörmlands landsting, till SVT.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Ljuden som inte får finnas

Felicia Mulinari om "Sorry to bother you" och ljuden som stör ordningen..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

EU-projekt för vapentester i Vidsel

Gemensamma vapentester i lappländska Vidsel blir en av delarna när EU:s försvarssamarbete Pesco utökas med ytterligare 17 projekt. Talet om en EU-armé gillas dock inte alls av försvarsministern i Bryssel. Sedan Pescosamarbetet inleddes i fjol ingår Sver.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

"Idol"-vinnaren släpper ny låt på svenska

Erik Grönwall vann "Idol" 2009, men hann bara släppa två soloalbum innan han värvades till hårdrockbandet Heat och blev bandets nya frontman. Nu har han bestämt sig för att plocka upp solokarriären igen och släpper en egen låt – för första gången på sve.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Franska åklagare undersöker PSG

Franska åklagare har inlett en undersökning efter att det framkommit uppgifter om att fotbollsklubben Paris Saint-Germain har brutit mot diskrimineringslagen. Anklagelserna handlar om att ha klubben ska ha valt bort ungdomsspelare på grund av etniskt ur.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Tv-toppen: "Vår tid är nu"-succén fortsätter

SVT:s generationsdrama "Vår tid är nu" fortsätter att hålla ett hårt grepp om tittarna. Näst störst publik nådde TV4:s "Så mycket bättre", där rapparen Stor fick sina låtar tolkade, tätt följt av kärlekssökande bönder. 1.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.