Skånskan > Opinion

Wednesday, 16 January, 03:12

Skånskan - 16 sep 18 kl. 17:46

Slagsmål på CentralenMalmö Ett slagsmål ska ha utbrutit i samband med ett snatteri på Coop under söndagseftermiddagen.Enligt vittnen på plats ska två personer ha frihetsberövats. Texten  uppdateras..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Centralen, Ett, Coop

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Slagsmål, Centralen
GöteborgsPosten - 16 nov 14 kl. 09:58

Kvinnor i slagsmål på Centralen

Två unga kvinnor hamnade i slagsmål på Centralstationen i Göteborg tidigt på söndagsmorgonen..

GöteborgsPosten - 14 apr 17 kl. 19:59

20 personer i slagsmål på centralen

Ett 20-tal personer uppges ha hamnat i slagsmål på Göteborgs centralstation. Enligt polisen är det fotbollssupportrar som drabbat samman efter matchen mellan Örgryte och Åtvidaberg..

GöteborgsPosten - 27 feb 15 kl. 12:57

Slagsmål med vakter på Centralen

Mannen slog mot en ordningsvakt på Göteborgs centralstation och brottades ner på marken..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 6 timmar sedan

Nej till alternativt kött har klubbats

STAFFANSTORP 50 000 kronor sparas när Moderaterna och Sverigedemokraterna nu har drivit igenom ett förbud för att servera alternativ till fläskkött i kommunens skolor.– 50 000 kronor är ingen kostnad att prata om så det känns som att det bara är signalpolitik från den politiska majoriteten att spara in på mat för alla, säger Magnus Lindberg, som representerar Socialdemokraterna i utbildningsnämnden. Tillsammans med Centerns och Miljöpartiets ledamöter försökte de stoppa sparförslagen som låg på bordet till förmån för en budget med 7,5 miljoner mer än majoriteten för att bland annat säkra skolmaten och stötta barn med socioekonomiskt sämre förutsättningar.

Skånskan - 7 timmar sedan

Åtgärder vidtas mot uppfödare

Höör Svenska kennelklubben har vidtagit åtgärder mot ägarna till de 78 hundar som länsstyrelsen fann vid en oanmäld inspektion utanför Höör i september.Svenska kennelklubben agerar efter anmälningar mot en kvinna boende i Höörs kommun och hennes särbo. Särbon utesluts ur kennelklubben efter att fallet prövats i kennelklubbens disciplinnämnd.

Skånskan - 7 timmar sedan

Måltidsvän erbjuder sällskap

Kävlinge Kommunen fortsätter att slå ett slag för möjligheten för ensamma personer att äta lunch i sällskap med andra personer. Måltidsvänner infördes häromåret för att ge personer som annars inte har någon att äta tillsammans en möjlighet att äta i gemenskap.
Måltidsvännen är en frivillig person som ställer upp som sällskap vid någon av kommunens seniorrestauranger.

Skånskan - 7 timmar sedan

Attackerade polisbil med laser – döms

Tonåringen bländade en polis och ett vittne med en stark grön laserpekare. Nu har han dömts.Det var en kväll i slutet av juli som polisen larmades till Klostergårdsskolan med anledning av en misstänkt skadegörelse av en fönsterruta.

Skånskan - 10 timmar sedan

Personal hindrade klädstöld

TOMELILLA En 18-årig kvinna plockade på sig kläder för 1 800 kronor och gick förbi kassan utan att betala på Bo Ohlsson vid 11-tiden i måndags. Personalen upptäckte det och stoppade henne och ringde till polisen. Det blev en anmälan för stöld..

Skånskan - 10 timmar sedan

Granne observarade tjuv

LÖDERUP En person observerade en lång, gänglig man vid en grannes fritidshus i Löderup vid 10-tiden i måndags. Mannen lämnade platsen med en silvergrå skåpbil. Grannen kunde sedan konstatera att någon hade försökt bryta sig in i fritidshuset.

Skånskan - 10 timmar sedan

Två turnerande inbrottstjuvar dömda

ystad En granne observerade två okända män vid en villa i centrala Ystad och ringde till polisen. De fann männen i en skåpbil med stöldgods och ett bräckjärn vid Ystad saltsjöbad.
Nu döms de till sex månaders fängelse vardera för grov stöld.

Skånskan - 10 timmar sedan

Bilinbrotten fortsätter

Löddeköpinge Bilinbrotten på Center Syds parkering tycks fortsätta med oförminskad styrka. På tisdagen blev ytterligare två bilägare bestulna på väskor när tjuvar gjorde inbrott i deras bilar.
Inbrotten skedde på parkeringen när ägarna var inne i köpcentrumet.

Skånskan - 10 timmar sedan

Boende anmäler kontantstöld

Kävlinge En person bosatt på ett boende i Kävlinge har polisanmält att hen blivit bestulen på kontanter.
Någon ska mellan den 9 december och den 13 januari ha stulit 200 kronor från den boendes rum. Det finns i nuläget ingen misstänkt för stölden..

Skånskan - 10 timmar sedan

Flera var i närheten av rånet

YSTAD Polisens utredare har fått in några iakttagelser i samband med väktarrånet som inträffade söndagen den 6 januari vid 16-tiden vid Hamngatan-Möllegatan i Ystad.
Iakttagelserna handlar om att en ljus bil som ska ha stått parkerad i korsningen Långgatan– Lilla Strandgatan medan själva brottet pågick. Utredningen eftersöker också fyra personer som fångats i bild på en övervakningskamera, bland annat en kvinna på en röd cykel.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.