Skånskan > Opinion

Tuesday, 13 November, 06:12

Skånskan - 16 sep 18 kl. 17:46

Slagsmål på CentralenMalmö Ett slagsmål ska ha utbrutit i samband med ett snatteri på Coop under söndagseftermiddagen.Enligt vittnen på plats ska två personer ha frihetsberövats. Texten  uppdateras..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Centralen, Ett, Coop

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Slagsmål, Centralen
GöteborgsPosten - 16 nov 14 kl. 09:58

Kvinnor i slagsmål på Centralen

Två unga kvinnor hamnade i slagsmål på Centralstationen i Göteborg tidigt på söndagsmorgonen..

GöteborgsPosten - 14 apr 17 kl. 19:59

20 personer i slagsmål på centralen

Ett 20-tal personer uppges ha hamnat i slagsmål på Göteborgs centralstation. Enligt polisen är det fotbollssupportrar som drabbat samman efter matchen mellan Örgryte och Åtvidaberg..

GöteborgsPosten - 27 feb 15 kl. 12:57

Slagsmål med vakter på Centralen

Mannen slog mot en ordningsvakt på Göteborgs centralstation och brottades ner på marken..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

Både spindelnät och damm nära kebaben

MALMÖ Restaurangägaren förklarar att han haft sitt ställe i mer än 20 år och att gästerna aldrig blivit sjuka av maten. Miljöförvaltningen hittade spindelnät och damm i ventilationen ovanför kebaben och råa hamburgare i frysen som inte var övertäcka när den gjorde en kontroll.Miljöförvaltningen fattade nyligen ett beslut om vitesföreläggande gällande den bristfälliga rengöringen och brister i personalens kunskaper i livsmedelshygien.

Skånskan - 1 timme sedan

Återigen problem med läckande sopbilar

MALMÖ Nyligen läckte det vätska och matrester från en sopbil i de centrala delarna av Malmö.
Problemen med läckande sopbilar är inte helt lösta men Va syd anser att man har läget under kontroll.Nyligen blev Va syd kontaktade av miljöförvaltningen som upptäckt att en sopbil läckte.

Skånskan - 1 timme sedan

Räddningstjänstens brandskydd omtvistat

SVEDALA Räddningstjänsten har gett Rehab Center ett föreläggande för att få till stånd en bättre brandsäkerhet.
Nu överklagar chefen för centrat föreläggandet och vill att kommundirektören ska stoppa räddningstjänstens sätt att arbeta.–Räddningstjänstens brandinspektioner har fungerat utan friktioner i 26 år.

Skånskan - 12 timmar sedan

Från ett kilo till ett annat

Vetenskap En meter är inte längre vad den var. Snart är inte ett kilo längre vad det är.
Vart är vi på väg?

Skånskan - 15 timmar sedan

Måttligt intresse för personalvälfärd i EU

Under metoo- debattens svallvågor skapade någon en blogg för Europaparlamentets anställda där anonyma vittnesmål om sexuella övergrepp och övertramp kunde läggas upp. Uppgifterna strömmade in, vilket inte förvånar någon som kommit i kontakt med arbetsplatskulturen vid Europaparlamentet. Det kan vara hur trivsamt och svenskt ordningsamt som helst att arbeta där – eller det motsatta, där assistenter står ut med nästan vad som helst för att få behålla jobbet.

Skånskan - 15 timmar sedan

Tog exets bil och krockade

ESLÖV En kvinna i Eslöv misstänks för flera brott. Man tror att det var hon som i lördags natt vid 05-tiden tog sig in i exmannens bostad i Eslöv och tog ett par bilnycklar och körde iväg med hans bil. Enligt polisanmälan misstänker man att det var kvinnan som körde iväg och orsakade en krock på Sallerupsvägen och sedan en på Smålandsvägen.

Skånskan - 15 timmar sedan

Fick smällare kastade mot sig – tvingades fly

HÖRBY Polisen har fått flera samtal från oroliga Hörbybor de senaste dagarna om att ungdomar har smällt smällare på olika platser.
Två personer fick smällare kastade efter sig när de gick genom centrum på lördagen och tvingades fly för att inte bli träffade.
Polisen har inlett en förundersökning om framkallande av fara för annan.

Skånskan - 16 timmar sedan

Elfel i Stockholm ger förseningar i tågtrafiken

Skåne Problem med strömförsörjningen på sträckan Stockholm City/Central-Älvsjö/Flemingsberg under måndagsförmiddagen påverkar även tågtrafiken i Skåne.Flera trafikstörningar på grund av elfel i Stockholmstrakten påverkar även fjärr- och regionaltåg på sträckan Stockholm C-Norrköping/Malmö/Köpenhamn. Elfelet beräknas vara åtgärdat till klockan 17.

Skånskan - 17 timmar sedan

M och SD ense om politisk inriktning

STAFFANSTORP Moderaterna och Sverigedemokraterna har enats om en gemensam politisk inriktning för den kommande mandatperioden i Staffanstorps kommun.I ett pressmeddelande på måndagen berättar Moderaternas Christian Sonesson och Sverigedemokraternas Richard Olsson om sitt gemensamma handlingsprogram som bland annat innehåller integrationsplikt för nyanlända, arbetsro i skolan, fler övervakningskameror och lokalt tiggeriförbud. Partierna vill också att boende till nyanlända ska ordnas på ett ekonomiskt försvarbart vis och inga särskilda förturer i bostadsköer eller liknande ska råda.

Skånskan - 18 timmar sedan

Fest slutade i misshandel

SJÖBO Festen i centrala Sjöbo slutade med en misshandel och ambulanstransport.
Det var en fest som hölls natten mellan lördag och söndag som spårade ut fram emot fyratiden på söndagsmorgonen. Av okänd anledning fick en 22-årig man ta emot ett slag flaska i huvudet.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.