Sydöstran > Nyheter

Friday, 21 September, 11:48

Liknande nyheter

Taggar: Köpcentrumeti , Mjällby, växer, ytterligare

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 15 minuter sedan

"Nervgiftsryssar" kopplas till spiontjänst

De båda män som Storbritannien pekar ut för nervgiftsattacken i Salisbury är agenter i den ryska militära underrättelsetjänsten GRU, rapporterar den ansedda undersökande journalistgruppen Bellingcat.(TT).

Sydöstran - 15 minuter sedan

Pojke påkörd av tåg - dog

En pojke har omkommit i en tågolycka vid järnvägsstationen i Köping, rapporterar polisen. Flera personer genade över järnvägsspåret på fredagsmorgonen och pojken blev påkörd av ett tåg.(TT).

Sydöstran - 30 minuter sedan

Uppmaningen inför älgjakten: ”Skjut kalvarna”

Sommarens torka och förra årets långa vinter gör att Jägareförbundet i Blekinge går ut med rekommendationer inför höstens älgjakt. De uppmanar jägarna att skjuta betydligt fler älgkalvar..

Sydöstran - 30 minuter sedan

Friad man vill ha 25 miljoner från staten

Den man i 60-årsåldern som friades efter att ha suttit nära åtta år i fängelse för mord vill ha 25 miljoner kronor i skadestånd, skriver Aftonbladet. Han begär 4,5 miljoner kronor i förskott, enligt ansökan som lämnats in till Justitiekanslern.(TT).

Sydöstran - 30 minuter sedan

Här är miljöbovarna i kök, badrum och garderob

Det kan vara knepigt att handla miljövänligt till kök, badrum och garderober. Enklast är att leta efter en tillförlitlig miljömärkning men inte heller det är alltid så lätt. Här kommer några tips att tänka på.

Sydöstran - 45 minuter sedan

Kina rasar över USA:s vapensanktioner

Kina kräver att USA drar tillbaka nya sanktioner som riktats mot Peking efter Kinas vapenköp från Ryssland.(TT).

Sydöstran - 1 timme sedan

Jobbstöd ger ny skjuts även åt företagen

När företag anställer folk med hjälp av olika jobbstöd genererar det i sin tur ännu fler jobb. De statligt subventionerade jobben är alltså inte bara bra för de långtidsarbetslösa, utan även för företagen som anställer dem, visar en studie från Institutet för arbetsmarknadspolitisk utvärdering (Ifau).(TT).

Sydöstran - 1 timme sedan

LHC utreder och polisanmäler läktarhån

Linköping tar kraftfullt avstånd från att supportrarna, i SHL-matchen mot HV71, hånade en HV71-supporter. "Vi tar givetvis kraftfullt avstånd ifrån detta och utreder nu saken.(TT).

Sydöstran - 1 timme sedan

Ankarberg Johansson drabbad av stroke

Riksdagsledamoten Acko Ankarberg Johansson, KD:s förra partisekreterare, drabbades av en stroke efter valet, skriver Expressen. "På tisdagsmorgonen efter valet vaknade jag med kraftig yrsel och illamående som lite senare, på SÖS akutmottagning, visade sig vara en stroke.(TT).

Sydöstran - 1 timme sedan

Agüero förlänger med Manchester City

Argentinaren Sergio Agüero har förlängt med Premier League-klubben Manchester City. Anfallaren har skrivit på för ytterligare ett år, vilket innebär att han är kontraktsbunden fram till 2021. "Min tanke var att stanna här i tio år.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.