DI > Ekonomi

Monday, 18 February, 19:28

DI - 16 sep 18 kl. 16:37

Doldisbolagets otippade guldgruvaEtt okänt svenskt bolag skär guld med täljkniv på registreringsskyltar. Transportstyrelsens upphandlingar har bäddat för en verksamhet som med 50-procentiga vinstmarginaler byggt upp ett kapital på en kvarts miljard. ”Vi har en mycket effektiv tillverkning”, säger bolagets vd..
Läs mer på DI

Dela artikeln

73 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Doldisbolagets, otippade, guldgruva
Posh24 - 11 nov 14 kl. 15:04

De mest otippade kändisparen i Hollywood!

Otippade par är, och har alltid varit, relativt vanligt i Hollywood. Här är vår lista med några av de mest otippade Hollywoodparen!

.

Kristianstadsbladet - 13 mar 11 kl. 15:31

Den otippade skrällen

Till sist var det så självklart. Den segertippade duon satt som en smäck i topp, både hos den märkliga internationella juryn - är det Adam Alsing allihop? San Marino, finns det på riktigt?

Posh24 - 25 jun 12 kl. 11:07

Sommarkänslor! 5 otippade kändisflörtar i Hollywood!

Sommaren betyder självklart sommarflörtar, det är det nog ingen som går miste om. Vi har kollat in några av Hollywoods mest otippade romanser, som fick många att höja på ögonbrynen. Visste du till exempel om att Mary-Kate Olsen dejtat Kanye West...?

Barometern - 24 sep 13 kl. 09:09

?Föreningen sitter på en guldgruva?

Sex matcher kvar. Sedan får någon annan ta över hans verk.
?

Barometern - 24 sep 13 kl. 09:09

?Föreningen sitter på en guldgruva?

Sex matcher kvar. Sedan får någon annan ta över hans verk.
?

Posh24 - 25 nov 13 kl. 20:56

Visste du att de är vänner? Otippade bästisar i Hollywood!

Vissa stjärnor har mer gemensamt med varandra än bara rikedom och kändisskapt, och blir bästa vänner privat också. Vi har tagit en stund och gjort en översikt över några otippade kändisar från Hollywood, som vi slår vad om att inte så många visste om. Klicka på bilderna och läs om dem!

UNT - 06 okt 14 kl. 15:03

Otippade men värdiga pristagare

Det blev tre otippade forskare som knep årets Nobelpris i fysiologi eller medicin..

Posh24 - 20 nov 14 kl. 17:11

Otippade kändisar som har suttit i fängelse!

Det är inte helt ovanligt att kändisar har suttit inne men det är inte alltid de man faktiskt tror som har brutit mot lagen. Här är vår lista med de mest otippade kändisarna som har blivit tvingade att avtjäna fängelsestraff.

.

Sydsvenskan - 22 feb 15 kl. 18:38

Brand i guldgruva i Sydafrika

I Sydafrika har omkring 280 gruvarbetare kunnat räddas upp till marknivå från en brinnande guldgruva, uppger deras arbetsgivare Harmony Gold. Enligt bolaget finns inga rapporter om dödsoffer eller skadade.Kort efter det att branden bröt ut hette det att 287 av 486 anställda befann sig i underjordiska räddningsutrymmen.

Helsingborgs Dagblad - 22 feb 15 kl. 18:38

Brand i guldgruva i Sydafrika

I Sydafrika har omkring 280 gruvarbetare kunnat räddas upp till marknivå från en brinnande guldgruva, uppger deras arbetsgivare Harmony Gold. Enligt bolaget finns inga rapporter om dödsoffer eller skadade.Kort efter det att branden bröt ut hette det att 287 av 486 anställda befann sig i underjordiska räddningsutrymmen.

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Se och lär, Sverige – lösningen finns bakom hörnet

Sverige har stora problem. Men det finns också lösningar närmare än vi tror – och koncept vi borde kopiera. Di har planerat en resrutt för intresserade politiker..

DI - 45 minuter sedan

Projektet Turbinhallen blev dyrare för bostadsutvecklaren SSM

SSM:s byggprojekt Turbinhallen i Järla Sjö i Nacka med 205 bostadsrätter och en skåla åk 6-9 är färdigställt. Men projektet blev dyrare än beräknat, enligt ett pressmeddelande..

DI - 1 timme sedan

Trevande uppgångar på europeiska börserna

Europabörserna trevade försiktigt uppåt på måndagen med stöd av desto rejälare kursuppgångar i Asien efter optimism kring de pågående handelssamtalen. Det europeiska regionala indexet Stoxx 600 ökade 0,2 procent under den för amerikansk del helgstängda måndagen..

DI - 1 timme sedan

Sdiptech köper brittiskt bolag värderat till 15,9 miljoner pund

Teknikkoncernen Sdiptech förvärvar det brittiska vattenreningsbolaget Water Treatment Products som omsätter runt 9,4 miljoner pund med ett rörelseresultat på cirka 2,5 miljoner pund, enligt ett pressmeddelande..

DI - 1 timme sedan

Danska domen: Risk att Sverige redan är i recession

Riksbankens fönster för fler räntehöjningar har redan smällt igen. I stället hotar recession i Sverige tyngt av trista bostadspriser och en svagare världskonjunktur. Det spår danska banken Nykredit.

DI - 1 timme sedan

Norden: viss uppgÅng med finland i tÄten, vinx30 +0,1%

De nordiska börserna steg överlag något på måndagen och konsoliderade därmed förra veckans kursuppgångar. Måndagens uppåtrörelse kom med stöd av högre Asienbörser. USA-börserna höll helgstängt, vilket dämpade aktiviteten.

DI - 1 timme sedan

Nu elektrifierar vi Stockholms bussflotta

DEBATT. På tisdagen fattar de blågröna i Region Stockholm beslut om 70 nya elbussar från 2021 och lägger grunden för en fullskalig satsning på elektrifiering av bussflottan. Därmed ansluter vi oss till ambitioner som återfinns i ett flertal europeiska städer, såsom London och Paris, skriver Kristofer Tamsons (M) och Tomas Eriksson (MP)..

DI - 1 timme sedan

Alelion vill kunna nyemittera aktier för 135 miljoner kronor

Det First North-listade litiumjonbatteribolaget Alelion Energy Systems har upptagit kortfristiga aktieägarlån om 50 miljoner kronor från huvudägarna Fouriertransform, Pegroco och Sammaj. Brygglånen utbetalas under februari och löper med en ränta om 10 procent. .

DI - 1 timme sedan

Oscar Properties hade sämsta handelsdagen någonsin

Måndagen blev en relativt stillsam handelsdag på Stockholmsbörsen med små rörelser för huvudindexen. Desto mer dramatiskt var det för bostadsutvecklaren Oscar Properties, vars stamaktie med bred marginal hade sin sämsta handelsdag någonsin..

DI - 2 timmar sedan

Kina vill skapa nytt tillväxtcentrum i Guangdong-provinsen

Den redan ekonomiskt viktiga provinsen Guangdong i södra Kina ska bli ett ännu starkare tillväxtcentrum, enligt nya riktlinjer från den politiska ledningen, rapporterar Reuters..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.