Skånskan > Opinion

Friday, 21 September, 14:36

Skånskan - 16 sep 18 kl. 15:06

Garaget firade sina tio årMALMÖ Garaget är en fantastisk plats och kärnan i verksamheten kommer att finnas kvar om ytterligare tio år.Det sade stadsbibliotekarie Torbjörn Nilsson, en av talarna och gratulanterna när Garaget på Sofielund, känt som ditt extra vardagsrum, firade tioårsjubileum i helgen. Han erinrade om hur Garaget bildades 2008.
– Verksamheten växte fram i en omfattande dialog mellan boende, tjänstemän och verksamma i området.
– En mängd önskemål listades och bland dessa prioriterade man sen ut det som blev kärnverksamheten.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
MALMÖ Garaget, Torbjörn Nilsson, Garaget, Sofielund, Garagets, Mats Johansson, Ali Sabah Trio, Yalla Sofielund, Birgitta, Kjell Olofsson, Birgitta Olofsson

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Garaget, firadesina , tio, år
Nya Wermlands Tidningen - 31 okt 12 kl. 16:51

Familjecentral firade tio år

Familjecentralen Källan i Kristinehamn jubilerade. Man firade tioårsdagen med bland annat tårta och ansiktsmålning..

Nya Wermlands Tidningen - 19 okt 14 kl. 20:33

Publikrekord när NGK-Masters firade tio år

Sedan starten 2004 har NGK-Masters varit en av de stora värmländska höjdpunkterna inom motorsport under året. När tävlingen i helgen firade tioårsjubileum var det extra allt som gällde..

Barometern - 28 mar 18 kl. 15:59

Second handbutik firade tio år: ”Ligger rätt i tiden”

Det bjöds på tårta och billiga loppisfynd när Kalmar Stadsmissions second handbutik firade tio år. Trots det något kyliga vädret var det många som kommit dit för att fira och det var en glad stämning bland de som var på plats. .

BT - 07 okt 13 kl. 18:29

Familjecentralen firade tio år

Clowner, lek och bandklippning för nya lokaler. Under måndagen firade Familjecentralen i Ulricehamn tioårsjubileum. ?

Helsingborgs Dagblad - 01 dec 12 kl. 20:04

Hårda slag när sportgymnasium firade tio år

På lördagskvällen firade Helsingborgs Sportgymnasium tio år..

Vimmerby Tidning - 12 mar 13 kl. 08:49

Fredrik Lindgren firade tio år

Fredrik Lindgren har kört för Wolverhampton i tio år. Det firade han med en testimonial i söndags.
– Det var jättesvårt att fokusera på körningen eftersom det var mycket som hände runtomkring, säger Fredrik Lindgren..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Anrika firade tio år

Tio år har gått sedan Ulrika Ribbing Johansson och Annikki Ollikainen startade företaget Anrika energi tillsammans.I lördags firade de jubileet genom att bjuda in till öppet hus..

Barometern - 16 okt 15 kl. 16:37

Lekfull reklambyrå firade tio år med barnkalas

Reklambyrån Wilson Creative började som ett prisat UF-företag på Lars Kagg-skolan 2004. Nu fyller uppstickaren tio år – och firade därför med barnkalas..

Skånskan - 06 maj 16 kl. 21:50

Populär naturförskola i S Sandby firade tio år

Södra Sandby Maskerad och tårta fanns på programmet när naturförskolan Hallonbacken i Södra Sandby i veckan firade sitt tioårsjubileum och alla föräldrar var inbjudna.Förskolan arbetar med naturen som pedagogiskt verktyg, något som underlättas av närheten till grönområde, bäck och skog, liksom till Skrylle, Fågelsångsdalen och ”Lejonskogen”. – Vi är ute så mycket som möjligt, säger förskolechef Marie-Louise Enocksson.

YA - 04 sep 17 kl. 22:00

Quinnorna firade tioårsjubileum

Hattarna hade fått lämna sina askar och flaggan var i topp när bubblet hälldes upp i Snårestad på måndagskvällen. Quinna 55+ firade sitt tioårsjubileum i oklanderlig stil..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 4 minuter sedan

Grov våldtäktsman åkte fast efter tre år

MALMÖ Våren 2015 utsattes en kvinnlig thai-massör i Malmö för en grov våldtäkt. Polisen säkrade DNA-spår efter gärningsmannen, men hittade ingen misstänkt.
I augusti i år försökte en 26-årig man från Afghanistan att lämna landet genom att smyga sig ombord på en färja.

Skånskan - 1 timme sedan

Toabesök kan ge böter

MALMÖ En lägenhetsinnehavare på Sallerupsvägen misstänks för allmänfarlig vårdslöshet efter en brand och riskera att få böter.Mannen lämnade en kastrull eller en stekpanna med olja på spisen och gick på toaletten. Besöket på bekvämlighetsinrättningen varade så pass länge att oljan tog eld och orsakade en brand som spred sig till fläkten.

Skånskan - 2 timmar sedan

”Vi hade väntat på det”

OXIE Natten till fredagen brann det åter bilar i Oxie, denna gång på Hammarbäcksvägen.
– Här har alltid varit lugnt, men det känns väntat att bilbränderna har spridit sig, säger Catharina Göransson, som är uppvuxen i området.1976 var Catharina Göransson elva år och hennes familj flyttade till det nybyggda Byåkersbacken, där adressen är Hammarbäcksvägen.

Skånskan - 3 timmar sedan

Skulle gena över spåren – pojke dog

Sverige En tonårspojke dog när han skulle gena över järnvägsspåren i Västmanländska Köping samtidigt tåget kom. Den tragiska händelsen kom inträffade vid sju-tiden på fredagsmorgonen. Polisen berättar på sin hemsida att vittnen sett flera personer gena över spåren när tåget kom.

Skånskan - 3 timmar sedan

Molly Sandén till Malmö

Efter att ha varit ute på sommarturné ger sig nu Molly Sandén ut på höstturné. Sångerskan släppte i våras albumet Större som nu har sålt guld. 2017 var hon tillsammans med Farah Abadi och Kalle Zackari Wahlström programledare för Musikhjälpen som sändes från Umeå.

Skånskan - 5 timmar sedan

70 kvadratmeter stort hus i Kågeröd sålt till nya ägare

Kågeröd Försäljningen av fastigheten på Skipadrätten 3318 i Kågeröd är nu klar. Nya ägare är Jimmy Håkan Joakim och Anna Dahlberg, 30 och 26 år, och säljare är Michelle och Larry Garphorn. Huset är 70 kvadratmeter stort och byggdes 1920.

Skånskan - 5 timmar sedan

190 kvadratmeter stort hus i Eslöv sålt till nya ägare

Eslöv 4 000 000 kronor fick Besim och Senada Selmanovic, 58 och 56 år, ge för huset på Sasser Laurens Väg 1 i Eslöv. Byggår för huset är 2000 och boarean är 190 kvadratmeter. Köpet från säljaren Jadwiga Mroczkowska blev klart i juli 2018.

Skånskan - 5 timmar sedan

40-åring ny ägare till fastigheten på Stavaröd 109 i Tjörnarp

Tjörnarp Henrik Andersson, 40 år, från Sösdala, har tagit över fastigheten på Stavaröd 109 i Tjörnarp från Heidi Eichner. Ägarbytet blev klart i september 2018 och köpesumman blev 430 000 kronor. Huset har en boyta på 74 kvadratmeter.

Skånskan - 19 timmar sedan

Polisen varnar mopedägare

Dösjebro I tisdags stals en moped från järnvägsstationen i Dösjebro. Det är den fjärde mopedstölden på kort tid i kommunen. Nu går polisen ut och varnar mopedägare från att parkera sina fordon på obevakade platser.

Skånskan - 19 timmar sedan

Han ska utveckla badet och få Sjöboborna i trim

SJÖBO Kommunens annons lät spännande – och ännu mer spännande blev det när han fick se Sjöbos simanläggning.
En fantastisk anläggning tycker kommunens nya badchef, Håkan Andersson.Han var en av 24 sökande till jobbet med den något krångliga titeln ”Enhetschef med fokus på drift och utveckling av anläggning.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.