YLE > Finland

Tuesday, 13 November, 17:11

Liknande nyheter

Taggar: Studentexamenblir , helt, digital, lärareoch , eleveri , Ekenäs, gymnasium är redo
Dagensanalys.se - 12 mar 18 kl. 15:30

”När du är klar med kursen kan du stolt kalla dig för Digital Marknadsförare”

Vi har intervjuat Simon Myringer som ligger bakom kursen Onlinemarknadsföring. Här förklarar han vem som bara måste gå kursen och vad tankarna var när han producerade materialet. Vi pratar om effekter och mätbara resultat.

Dagensanalys.se - 05 sep 16 kl. 11:17

Frescano Group AB söker en Digital Marknadsförare

Har du en entreprenöriell ådra och brinner för att arbeta med digital marknadsföring? Då ska du läsa den här annonsen! Frescano Group AB växer så det knakar och önskar därför utöka sitt team med en digital marknadsförare (SEM).

Dagensanalys.se - 26 jan 16 kl. 13:30

Drömjobbet: Digital marknadsförare som får jobba med Dagens industri och Dagens Nyheter

Bonnier News Live behöver nu förstärkning, i form av en digital marknadsförare  Bonnier News Live är ett eget affärsområde som genomför konferenser för Dagens industri och Dagens Nyheter, det rör sig om 70 event per år. I detta ingår bland annat Di Gasell, tematiserade konferenser, skräddarsydda events och seminarier i Almedalen. Gillar du digital marknadsföring Var med och ta vår kommunikation till nästa nivå.

Dagensanalys.se - 28 dec 16 kl. 13:25

Digital marknadsförare och SEM-specialist till Aller Media

Varför inte börja det nya året med ett nytt jobb? Just nu söker Aller Media i Stockholm dig som analytisk digital marknadsförare och SEM-specialist för mediehusets samtliga digitala varumärken. Som digital marknadsföringsspecialist ansvar du för samtliga av Aller Medias kampanjer i bl a Google AdWords och andra köpta kanaler.

Dagensanalys.se - 25 aug 16 kl. 11:59

Vill du lära dig av de bästa i världen hur du blir en bättre digital marknadsförare

Nu börjar CJAM6 närma sig, den sjätte omgången av Sveriges viktigaste event för digitala marknadsförare som vill öka sina besök, köp, läsningar och så vidare. Allt på nätet handlar om optimering i form av webbkonvertering. Så om du vill en bättre digital marknadsförare bör du boka upp dig och lyssna på världens bästa digitala specialister, som delar med sig av sina tips hur du kan öka dina konverteringar.

Dagensanalys.se - 16 aug 17 kl. 10:20

10 Skills som en Digital Marketing Pro måste kunna bemästra

Digital transformation är idag på allas läppar och allt fler lägger på sig fräcka titlar för att utmärka och framhäva sin kompetens sig i det digitala bruset. Men om man skall vara en Digital Marketing Pro måste man kunna bemästra dessa tio viktiga saker. 1.

Dagensanalys.se - 08 okt 16 kl. 12:46

Favoritplatsen för alla digitala marknadsförare – 40818 besökare läste 226619 artiklar i september

Digital marknadsföring är den hetaste trenden just nu, hälften av alla medieinvesteringar kommer att vara digitala 2017. Dmexco världens största digitala mässa i Köln hade 50700 besökare under 14-15 september, allt fler marknadsförare leder av digital ångest då det har svårt att hänga med i den snabba utvecklingen. Allt fler besöker oss på Dagensanalys.

SR - 03 jul 15 kl. 14:24

Svårare att manipulera recept

Receptblocken för narkotikaklassade mediciner ska försvinna och hanteringen ska bli helt digital, förutom i undantagsfall, föreslår Läkemedelsverket som fått i uppdrag av regeringen att se över frågan. Den före detta missbrukaren Kurre tror det kan bli svårare att fuska, men inte omöjligt..

Dagensanalys.se - 06 apr 16 kl. 11:07

Wolter Kluwer söker en stjärna inom digital marknadsföring

Har du ett brinnande intresse för digitala medier och är en nyfiken och innovativ person? Vill du vara med och skapa Wolter Kluwers nya digitala framgångssaga? Då ska du läsa den här annonsen!

Dagensanalys.se - 24 aug 17 kl. 10:01

Sex teknikplattformar som digitala marknadsförare ska ha koll på

Som digital marknadsförare är det minst lika viktigt att ha koll på ny teknik som det är att veta hur man bäst når sin målgrupp. Här är sex viktiga teknikplattformar att ha koll på. Microsoft Hololens
Just nu pågår det ett mindre krig bland teknikjättar i att vara först med att klä oss i brillor som innehåller AR (Augmented Reality).

Fler nyheter från YLE

YLE - 30 minuter sedan

Oförändrade skatter i Sjundeå, Ingå och Raseborg - också Hangö föreslås ha samma skatt

Skattesatserna i Sjundeå, Ingå och Raseborg är de samma i nästa år. Det samma ser ut att gälla även Hangö..

YLE - 30 minuter sedan

Airiston Helmi-misstänkt kräver att polisen ger tillbaka beslaget på 3,5 miljoner euro

Personen som varit föremål för utredningen kring Airiston Helmi kräver att polisen returnerar hans egendom..

YLE - 1 timme sedan

Lovisa kör på för fullt för att bevara den viktiga busstrafiken

Bekymrade Lovisapendlare uppvaktar beslutsfattarna med en namninsamling samtidigt som stadens ledningsgrupp sätter in en högre växel för att trygga kollektivtrafiken..

YLE - 3 timmar sedan

Döda lodjuret i Ingå skärgård hade skjutits

En död lo som hittades på en holme i Ingå skärgård den 21 oktober hade skjutits, meddelar polisen. Polisen utreder fallet som i första hand misstänkt grovt jaktbrott..

YLE - 4 timmar sedan

Analys: Vem kommer till undsättning? Finlands Natopartnerskap handlar stundvis om uniformsdetaljer och felsägningar

Finlands försvarsmakt deltar i internationella övningar då det är motiverat med tanke på att stärka den egna försvarsförmågan. Det låter i allt högre grad som en schablonmässig officiell motivering, skriver Svenska Yles politiska reporter Thomas von Boguslawski..

YLE - 6 timmar sedan

Helt ny prostata- och testikelcancerbehandling med ultraljud används redan på ÅUCS - drabbade slipper inkontinens och erektionsproblem

Prostatacancer behöver inte längre betyda att det är slut med sexlivet eller att du får leva resten av ditt liv med inkontinens. En ny sorts metod med ultraljud gör behandlingen mer lokal. Urologerna på ÅUCS är de enda i Norden som ger ultraljudsbehandlingar av prostata- och testikelcancer..

YLE - 4 timmar sedan

Allt fler studerande från EU-länder kommer till Finland men färre studerande från länder utanför EU och ETA

Universitet och yrkeshögskolor har krävt utländska studerande på terminsavgifter sedan augusti 2017. Avgifterna gäller för dem som bor utanför EU:s och ETA:s ekonomiska område..

YLE - 4 timmar sedan

President Sauli Niinistö och fru Jenni Haukio donerade 150 par babysockor

I måndags anlände sockleveransen till Satakunta centralsjukhus i Björneborg. Aaro hann inte använda alla presentsockor..

YLE - 6 timmar sedan

Högsta domstolen ger finländsk man rätt att vägra utföra civiltjänst

Högsta domstolen beviljar inte besvärsrätt i det omstridda fallet då en civiltjänstgörare befriades från civiltjänst. Det betyder att den friande domen från Helsingfors hovrätt förblir i kraft - det vill säga mannen behöver inte göra civiltjänst och han döms inte heller för sin vägran..

YLE - 6 timmar sedan

Samarbetsförhandlingarna i Mikaelskolan är över: "Nu är det tyngsta arbetet gjort och vi ser ljus i ändan av tunneln"

Strukturella förändringar som leder till besparingar på 152 000 euro över två år blev slutresultatet av samarbetsförhandlingarna. Med de besparingarna kan man garantera att Ekenässkolan får bli kvar, säger styrelseordförande Filip Graeffe..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.