DI > Ekonomi

Monday, 19 November, 18:45

DI - 16 sep 18 kl. 13:45

Kristersson: Löfven måste tala klartextStefan Löfven håller fast vid att blockpolitiken måste brytas. Men de borgerliga poängterar på söndagen fortsatt att alliansen består och att S måste nu måste samarbeta blocköverskridande..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Löfven

Dela artikeln

490 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kristersson, Löfvenmåste , tala, klartext
Expressen - 14 okt 17 kl. 10:01

Ulf Kristersson: Löfven håller tummarna – vi kavlar upp ärmarna

Moderaternas nye partiledare Ulf Kristersson har hållit sitt tal på partiets arbetsstämma i Örebro.Och han gick till hårt angrepp mot statsministern om den ekonomiska politiken. - Stefan Löfven håller tummarna, vi kavlar upp ärmarna.

DI - 09 okt 18 kl. 15:10

Ulf Kristersson: Löfven säger nej till en alliansregering

Socialdemokraternas partiledare Stefan Löfven har sagt nej till att stödja en alliansregering, skriver Moderaternas partiledare Ulf Kristersson i en debattartikel hos DN Debatt. Ulf Kristersson går dock vidare med sonderingarna om stöd..

Expressen - 09 okt 18 kl. 15:08

Ulf Kristersson: Löfven avvisar alliansregering

Ulf Kristersson skriver på DN Debatt att Löfven avvisar en alliansregering. Han skriver vidare att han går vidare med sonderingar. .

Västerbottens Folkblad - 27 mar 18 kl. 20:00

”Ulf Kristersson måste tala klarspråk”

När moderatledaren Ulf Kristersson i dagarna besöker Umeå förväntar jag mig att han ger ett tydligt besked om Norrbotniabanan, skriver näringsminister Mikael Damberg (S) som samtidigt som Kristersson besöker länet. Svensk ekonomi utvecklas starkt just nu. I år förväntas tillväxten bli runt 3 %, betydligt starkare än många av våra konkurrentländer.

SR - 12 sep 18 kl. 13:01

Kristersson: Löfven måste avgå

Alliansens partiledare upprepade sina besked vid en presskonferens i dag. De har bjudit in Stefan Löfven till samtal om en framtida alliansregering..

Skånskan - 13 timmar sedan

Löfven bloc­kerar alla andra

Ulf Kristersson körde hu­vudet hårt in i ka­klet i för­ra vec­kan med sin am­bi­ti­on att bilda en li­ten mi­no­ri­tets­re­ger­ing till­sam­mans med KD. Han gjorde det trots att han före valet i en in­ter­vju för­kla­rade att han inte alls pla­nerade för att bilda en M-rege­ring utan hela al­li­ansen – ”om inte him­len faller ner”.
Val­för­lusten kan väl knappast räknas som att him­len föll ner, inte hel­ler att Ste­fan Löfven vägrade ge en al­li­ans­re­ger­ing sitt stöd när Alliansen har ett man­dat mind­re än hans röd­gröna kon­stel­la­tion.

Sydsvenskan - 08 okt 11 kl. 00:03

Sätt en gräns, Kristersson

Hur hög blir pensionen? Långt fler är de som undrar än de som får rimliga svar. Trots grälla kuvert och prognosredskap på nätet är det ofta svårt att göra en hygglig bedömning.

Sydsvenskan - 31 aug 18 kl. 21:18

Löfven anklagar Kristersson för "övertramp"

Statsminister Stefan Löfven (S) anklagade i valduellen i SVT Moderatledaren för att tala dåligt om Sverige. – Det är helt häpnadsväckande, ansåg Ulf Kristersson (M). De två främsta rivalerna om statsministerposten möttes i SVT:s direktsända debattduell.

Helsingborgs Dagblad - 31 aug 18 kl. 21:18

Löfven anklagar Kristersson för "övertramp"

Statsminister Stefan Löfven (S) anklagade i valduellen i SVT Moderatledaren för att tala dåligt om Sverige. – Det är helt häpnadsväckande, ansåg Ulf Kristersson (M). De två främsta rivalerna om statsministerposten möttes i SVT:s direktsända debattduell.

Sydsvenskan - 31 aug 18 kl. 21:18

Löfven och Kristersson i bråk om Sverigebilden

Statsminister Stefan Löfven (S) anklagade i valduellen i SVT Moderatledaren för att tala dåligt om Sverige. – Det är helt häpnadsväckande, ansåg Ulf Kristersson (M). Det var två taggade rivaler om statsministerposten som möttes i SVT:s direktsända debat.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Nordenbörser: Fortsatt fall för danska medicinteknikbolaget

De nordiska börserna försvagades successivt under måndagen i linje med omvärlden efter dystra utsikter från amerikanska bostadsbyggare samt rejäla nedgångar för amerikanska teknikaktier. Norden stod däremot överlag emot effekten av helgens handelsgnissel mellan USA och Kina. .

DI - 15 minuter sedan

Techras och handelsoro sänker Wall Street

USA-börserna hade efter ett par timmars måndagshandel sjunkit kraftigt med teknikaktier som Apple, Facebook och Netflix som rejäla sänken. Press kom även från ett snabbt försämrat stämningsläge bland amerikanska husbyggare och fortsatt handelsgnissel mellan USA och Kina vid helgens APEC-möte. .

DI - 30 minuter sedan

Fed-vicechef i New York: "USA-ekonomin går mycket bra"

USA-ekonomin går mycket bra och jobbtillväxten är god. Det sade John Williams, chef för Federal Reserves viktiga New York-kontor, vid ett evenemang i Bronx på måndagen..

DI - 30 minuter sedan

Storbanken varnar: Britterna balanserar på randen till kris

Det hårt kritiserade utkastet till brexitavtal godkänns av Europas EU-ministrar.  Men i Storbritannien fortsätter turbulensen, där opinionen är splittrad. Storbanken Citi varnar för att landet är på väg mot en konstitutionell kris..

DI - 30 minuter sedan

Fondförvaltare som förutsåg 1987-krasch spår "skrämmande ögonblick"

Paul Tudor Jones, legendarisk hedgefondförvaltare som korrekt förutspådde börskraschen 1987, manar till beredskap inför "verkligt skrämmande ögonblick"..

DI - 30 minuter sedan

Dystra USA-bostadsbyggare tyngde Europabörser

Europabörserna slutade lägre på måndagen efter att ha sjunkit under slutet av handelsdagen sedan en indikator över sentimentet för amerikanska bostadsbyggare rasat, samtidigt som amerikanska teknikaktier som Facebook, Netflix och Amazon gått riktigt svagt. .

DI - 45 minuter sedan

Bitcoin under 5.000 dollar för första gången sedan oktober 2017

Kryptovalutan tappar nästan 10 procent för dagen..

DI - 1 timme sedan

EU står bakom sanktioner mot Iran

EU:s utrikesministrar stöttar den franska regeringens beslut om att införa sanktioner mot iranska medborgare, och förbereder gemensamma EU-sanktioner mot två iranska medborgare samt den iranska säkerhetstjänsten, enligt diplomatkällor..

DI - 1 timme sedan

SKF-kunden Nio rusar på Citron-optimism

Den kinesiska elbilstillverkaren Nios depåbevis rusar med över 12 procent till över 8 dollar. .

DI - 1 timme sedan

Det sista Sverige behöver är ännu en vänstergir

Sverige har stora ekonomiska problem under ytan. När Centern och Liberalerna inte längre vill ta ansvar hotar ytterligare år med näringslivsfientlig politik. Utländska investerare har hittills ignorerat osäkerheten.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.