Sydsvenskan > Utrikes

Tuesday, 13 November, 06:09

Sydsvenskan - 16 sep 18 kl. 13:00

Relationsstatus för Region Skåne: ”Det är komplicerat”Alliansen på väg in i förhandlingar, men S har inte gett upp..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Region Skåne

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Relationsstatusför , Region, SkåneDet är , komplicerat
Kristianstadsbladet - 12 apr 14 kl. 15:56

Arbetsmiljön inom Region Skåne

Foto: Bertil Ericson / SCANPIX
På många sjukhus och vårdcentraler runtom i Skåne, vittnas det om att städningen och arbetsvillkoren kraftigt försämrats de senaste åren.
Mycket av detta beror på att lokalvårdarna ålagts att städa allt större ytor på kortare tid – en effektivisering om man frågor de styrande i femklövern. Ovanstående förändringar innebär naturligtvis att lokalvårdarna, i många fall, tvingas att göra avkall på kvalitén för att hinna med, vilket i sin tur då leder till sämre arbetsmiljö för både patienter och anställda.

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Region med Västernorrland kan gå i stöpet

Regionen Jämtland-Västernorrland kan gå i stöpet på grund av det tveksamma ja-beslutet i landstingsfullmäktige. ? Det har blivit mer komplicerat, säger statens utredare Mats Sjöstrand..

Helsingborgs Dagblad - 16 sep 18 kl. 13:00

Relationsstatus för Region Skåne: ”Det är komplicerat”

Alliansen på väg in i förhandlingar, men S har inte gett upp..

Expressen - 16 jun 14 kl. 16:23

De ändrade relations- status inför VM-mötet

Under fotbolls-VM är det inte bara nerver som sätts på prov. Även kärleksrelationer. Inför supermötet Tyskland-Portugal ändrade Göteborgsbon Daniel Meyn, född i Tyskland, relationsstatus från "Gift" till "Komplicerat förhållande" på Facebook – allt för att psyka sin portugisiska hustru.

Kristianstadsbladet - 17 maj 11 kl. 18:30

Prislappen: en halv miljard

558 miljoner kronor kostar det nya rådhuskvarteret. Januari 2014 ska det stå klart.
I juni ska Kristianstads kommuns och Region Skånes fullmäktigeförsamlingar fatta beslut om att bygga om kvarteret till ett nytt kommun- och regionhus med 700 arbetsplatser.

Trelleborgs Allehanda - 02 sep 11 kl. 06:30

Kommunen släpper inte färdtjänsten

Trelleborg lämnar inte över ansvaret för färdtjänsten till Region Skåne. Det innebär att kommunen står utan färdtjänst den 1 september 2012.
Så här långt har 24 av Skånes 33 kommuner beslutat att lämna över ansvaret för färdtjänsten till Region Skåne.

SmålandsPosten - 12 jun 13 kl. 07:13

Kronobergare, än är det inte för sent

Bengt Järhult kommenterar den 8 juni, på ett föredömligt sätt, det allvarliga som håller på att hända lite i skymundan, nämligen att ledande politiker fortsätter att arbeta fram beslutsunderlag för en sydsvensk storregion.
Dagens sjukvård är organiserad i ett flertal parallella stuprör, där det i dag läggs stor möda på att få stuprören att kommunicera. Det är ofta svårt för flera kliniker, ?

YA - 05 aug 14 kl. 03:58

Lättare hitta rätt med sjuk häst

Det är inte lätt att bli sjuk eller skadad i Sverige.
Inte för att vården är dålig, utan för att det är så komplicerat att navigera i systemen. Både för patienter och personal.

Expressen - 06 jun 18 kl. 21:24

JUST NU: Kaos efter svår lastbilskrasch

En lastbil har kolliderat med en elstolpe på Gamla Malmövägen mellan Åstorp och Strövelstorp.Lastbilschauffören uppges vara skadad, och ett komplicerat räddningsarbete pågår.
– Det är komplicerat eftersom personal kan skadas och det finns miljöproblematik eftersom det läcker diesel, säger Rickard Lundqvist, presstalesperson på polisen vid region Syd.

Skånskan - 22 okt 18 kl. 16:37

Alliansen har tagit makten i regionen

Skåne Nu har alliansen makten i Region Skåne. Carl Johan Sonesson, M, är tillbaka som regionstyrelsens ordförande. Socialdemokraterna lämnar över makten och går i opposition.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 10 minuter sedan

Se Nilla Fischers mäktiga tal på Fotbollsgalan

Vinnaren av Diamantbollen: ”Jag vill säga något till alla älskade flickor världen över.”.

Sydsvenskan - 10 minuter sedan

Redhawks i dag som Babyhawks gånger tio

Tio ljus i födelsedagstårtan för Arenan..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Calgary röstar om OS i dag

I dag går invånarna i kanadensiska Calgary till urnorna för att avgöra om staden ska gå vidare med sin ansökan om att få anordna vinter-OS 2026. Debatten om ansökningens vara eller inte vara har varit bitvis infekterad i staden, och pågått i flera månad.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Kaliforniens djur drabbade av bränderna

Bränderna i Kalifornien skördar dödsoffer och driver hundratusentals invånare på flykt från sina hem. I skuggan av mänskliga tragedier påverkas nu delstatens såväl tama som vilda djur i högsta grad. Det pågående brandinfernot i USA gör nu skogsbranden t.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Lorde anklagar Kanye West för idéstöld

Den nyzeeländska sångerskan Lorde anklagar Kanye West och Kid Cudi för att plagiera delar av den scenshow hon använt under Melodrama-turnén. I ett inlägg på Instagram har Lorde publicerat bilder på Wests och Cudis spelningar, där svävande plattformar an.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Inspelning besvärande för kronprins

Ett inspelat telefonsamtal från en man som var med när den saudiske journalisten Jamal Khashoggi dödades anses indikera att kronprins Mohammed bin Salman låg bakom händelsen. Mannen uppmanade i telefon en överordnad att berätta för sin chef om att uppdr.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Tandvården får hjälp att upptäcka misshandel

Nationellt centrum för kvinnofrid har tillsammans med Socialstyrelsen tagit fram en webbplats som ska hjälpa tandvården att upptäcka om patienter utsatts för våld i en nära relation, rapporterar P4 Kronoberg. Enligt kvinnojouren Blenda i Växjö är just s.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Chahed får ombilda sin regering

Tunisiens parlament godkänner den regeringsombildning som premiärminister Youssef Chahed har föreslagit. Parlamentets godkännande ses som en seger över premiärministerns politiska motståndare, bland annat hans eget parti Nidaa Tounes som har krävt att C.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Gretzky: Pettersson har många likheter

Ishockeylegendaren Wayne Gretzky hyllar Vancouvers stjärnskott Elias Pettersson, och ser en del av sig själv i honom. – Han har många likheter med mig, säger Gretzky till kanadensiska Sportsnet. I en intervju med kanadensiska Sportsnet berättar Wayne Gr.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Djokovic vann sin öppningsmatch

Amerikanen John Isner besegrades i raka set (6–4, 6–3)..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.