Sydsvenskan > Utrikes

Saturday, 20 April, 00:57

Sydsvenskan - 16 sep 18 kl. 13:00

Relationsstatus för Region Skåne: ”Det är komplicerat”Alliansen på väg in i förhandlingar, men S har inte gett upp..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Region Skåne

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Relationsstatusför , Region, SkåneDet är , komplicerat
Kristianstadsbladet - 12 apr 14 kl. 15:56

Arbetsmiljön inom Region Skåne

Foto: Bertil Ericson / SCANPIX
På många sjukhus och vårdcentraler runtom i Skåne, vittnas det om att städningen och arbetsvillkoren kraftigt försämrats de senaste åren.
Mycket av detta beror på att lokalvårdarna ålagts att städa allt större ytor på kortare tid – en effektivisering om man frågor de styrande i femklövern. Ovanstående förändringar innebär naturligtvis att lokalvårdarna, i många fall, tvingas att göra avkall på kvalitén för att hinna med, vilket i sin tur då leder till sämre arbetsmiljö för både patienter och anställda.

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Region med Västernorrland kan gå i stöpet

Regionen Jämtland-Västernorrland kan gå i stöpet på grund av det tveksamma ja-beslutet i landstingsfullmäktige. ? Det har blivit mer komplicerat, säger statens utredare Mats Sjöstrand..

Helsingborgs Dagblad - 16 sep 18 kl. 13:00

Relationsstatus för Region Skåne: ”Det är komplicerat”

Alliansen på väg in i förhandlingar, men S har inte gett upp..

Expressen - 16 jun 14 kl. 16:23

De ändrade relations- status inför VM-mötet

Under fotbolls-VM är det inte bara nerver som sätts på prov. Även kärleksrelationer. Inför supermötet Tyskland-Portugal ändrade Göteborgsbon Daniel Meyn, född i Tyskland, relationsstatus från "Gift" till "Komplicerat förhållande" på Facebook – allt för att psyka sin portugisiska hustru.

Kristianstadsbladet - 17 maj 11 kl. 18:30

Prislappen: en halv miljard

558 miljoner kronor kostar det nya rådhuskvarteret. Januari 2014 ska det stå klart.
I juni ska Kristianstads kommuns och Region Skånes fullmäktigeförsamlingar fatta beslut om att bygga om kvarteret till ett nytt kommun- och regionhus med 700 arbetsplatser.

Trelleborgs Allehanda - 02 sep 11 kl. 06:30

Kommunen släpper inte färdtjänsten

Trelleborg lämnar inte över ansvaret för färdtjänsten till Region Skåne. Det innebär att kommunen står utan färdtjänst den 1 september 2012.
Så här långt har 24 av Skånes 33 kommuner beslutat att lämna över ansvaret för färdtjänsten till Region Skåne.

SmålandsPosten - 12 jun 13 kl. 07:13

Kronobergare, än är det inte för sent

Bengt Järhult kommenterar den 8 juni, på ett föredömligt sätt, det allvarliga som håller på att hända lite i skymundan, nämligen att ledande politiker fortsätter att arbeta fram beslutsunderlag för en sydsvensk storregion.
Dagens sjukvård är organiserad i ett flertal parallella stuprör, där det i dag läggs stor möda på att få stuprören att kommunicera. Det är ofta svårt för flera kliniker, ?

YA - 05 aug 14 kl. 03:58

Lättare hitta rätt med sjuk häst

Det är inte lätt att bli sjuk eller skadad i Sverige.
Inte för att vården är dålig, utan för att det är så komplicerat att navigera i systemen. Både för patienter och personal.

Expressen - 06 jun 18 kl. 21:24

JUST NU: Kaos efter svår lastbilskrasch

En lastbil har kolliderat med en elstolpe på Gamla Malmövägen mellan Åstorp och Strövelstorp.Lastbilschauffören uppges vara skadad, och ett komplicerat räddningsarbete pågår.
– Det är komplicerat eftersom personal kan skadas och det finns miljöproblematik eftersom det läcker diesel, säger Rickard Lundqvist, presstalesperson på polisen vid region Syd.

Skånskan - 22 okt 18 kl. 16:37

Alliansen har tagit makten i regionen

Skåne Nu har alliansen makten i Region Skåne. Carl Johan Sonesson, M, är tillbaka som regionstyrelsens ordförande. Socialdemokraterna lämnar över makten och går i opposition.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Påven riktar påskkritik mot världens ledare

Påve Franciskus tillägnade långfredagens mässa åt offren för människohandel och den svåra situationen för flyktingar världen över. Den katolska kyrkans högste ledare ger varje påsk en person eller en grupp i uppgift att skriva de tal som hålls i samband.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Bilbrand på Nydala

På långfredagen började en bil brinna på Adjunktsgatan..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Dan Ekborg fick lämna ”Let's dance”

Dan Ekborg och Cecilia Ehrling Danermark fick lämna "Let's dance" efter veckans känslosamma fredagsfinal. – Så här länge trodde jag aldrig själv att jag skulle få vara kvar, sade Dan Ekborg. Kvällen bjöd på starka känslor då deltagarna uppmanades tilläg.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

George Weah jagad från kontoret av ormar

Den tidigare fotbollsstjärnan George Weah har evakuerats från sin arbetsplats..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Stor polisinsats i Blekinge efter grovt brott

Enligt uppgifter till Kvällsposten ska en person ha blivit attackerad..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Guaidó kallar till ännu en kraftsamling

Den venezuelanske oppositionsledaren Juan Guaidó kallar sina anhängare till den största marschen landet skådat, i ett nytt försök att pressa landets sittande ledare Nicolás Maduro. Guaidó, som utropat sig själv till Venezuelas interimspresident i egensk.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Johannes Brost hedras med konsert och museum

Ett museum tillägnat skådespelaren Johannes Brost och hans mor Gudrun invigs i Laholm den 4 maj. Kvällen till ära blir det även konsert med bland andra Björn Ranelid och proggbandet Nynningen. Den folkkäre skådespelaren Johannes Brost gick bort i cancer.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Israelisk beskjutning efter skott från Gaza

Stridsvagnar och stridsflygplan har angripit mål i Gaza..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Lägenhetsbrand i Stockholm – tre skadade

Det brinner i en lägenhet i Vasastan i Stockholm. Räddningstjänst och polis är på plats och bostadshuset har utrymts. – Tre personer ska vara lindrigt skadade men jag vet inte om någon har behövt föras till sjukhus, säger Jonas Wahlstrand, ledningsopera.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Iksu studsade tillbaka med besked

Täby hade chansen att fullborda något oväntat och historiskt. I stället visade Iksu just varför ett eventuellt Täbyavancemang hade varit just sensationellt. Den regerande mästaren krossade Täby med 9–4 och tog SM-semfinalserien till en femte avgörande m.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.