Skånskan > Opinion

Friday, 21 September, 06:28

Skånskan - 16 sep 18 kl. 12:31

Stopp i tågtrafikenEslöv/Teckomatorp En tåg med tekniska problem ställer till det för pendlar mellan Eslöv och Teckomatorp. Strax innan klockan 12.30 meddelade Trafikverket att det är stopp i tågtrafiken mellan Eslöv och Teckomatorp. Stoppet beror på ett tåg som står stilla på grund av tekniska problemet. En del tåg omleds och går istället direkt till Lund via Kävlinge medan andra kan komma att ställas in.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Teckomatorp En, Eslöv, Teckomatorp, Trafikverket, Lund, Kävlinge

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stoppi , tågtrafiken
Vimmerby Tidning - 16 sep 15 kl. 07:59

Stopp i tågtrafiken

JUST NU: Stopp tågtrafiken på grund av olycka..

Nyheter Väst - 17 mar 14 kl. 12:45

Stopp i tågtrafiken mellan Göteborg och Stockholm

Måndag. En ledning har rasat ner över tågspåret och detta orsakar stopp i tågtrafiken mellan Göteborg och Stockholm. Oklart när det är åtgärdat.

Nyheter Väst - 08 mar 14 kl. 14:16

Stopp i tågtrafiken mellan Malmö och Lund.

Det är stopp i tågtrafiken mellan Malmö och Lund. Detta beror på en kontaktledning som har rivits ner över banan. Ett tåg är fast mitt på banan och passagerarna får ej lämna på grund av säkerhetsrisk.

SmålandsPosten - 03 okt 14 kl. 06:31

Stopp i tågtrafiken

Sedan strax efter klockan 06 på fredagsmorgonen är det stopp i tågtrafiken mellan Lessebo och Emmaboda med anledning av en befarad olycka. Polisen är på plats där olyckan ska ha inträffat men vakthavande befäl på Kronobergspolisen, Mikael Erkki, kan inte riktigt tala om vart som hänt. Trafikverket meddelar att det är stopp i tågtrafiken tillsvidare och att det sätts in ersättningsbussar på den berörda sträckan.

GöteborgsPosten - 03 jan 18 kl. 08:32

Stopp i tågtrafiken i Västsverige

Det är även stopp i tågtrafiken mellan Munkedal och Strömstad. Det påverkar även tågtrafiken till Göteborg. Det är även kraftiga förseningar i tågtrafiken mellan Stockholm och Göteborg efter ett tidigare stopp söder om Stockholm Central på grund av en polisinsats..

Kristianstadsbladet - 07 jul 14 kl. 19:25

Stopp i tågtrafiken i norr


Det är stopp i tågtrafiken mellan Östersund och Ånge på grund av en brand i marken vid tågspåren i Moradal, norr om Ånge. Flera Norrtåg och två SJ Intercitytåg från Stockholm kommer att bli kraftigt försenade, enligt Trafikverket. Vid 20-tiden räknar räddningstjänsten med att de kan öppna ett av de två spåren för trafik.

BT - 07 jul 14 kl. 19:25

Stopp i tågtrafiken i norr

Det är stopp i tågtrafiken mellan Östersund och Ånge på grund av en brand i marken vid tågspåren i Moradal, norr om Ånge. Flera Norrtåg och två SJ Intercitytåg från Stockholm kommer att bli kraftigt försenade, enligt Trafikverket. Vid 20-tiden räknar räddningstjänsten med att de kan öppna ett av de två spåren för trafik.

Kristianstadsbladet - 06 aug 12 kl. 16:58

Stopp i tågtrafiken efter olycka

Det är stopp i tågtrafiken mellan Kristianstad och Karlhamn efter en olycka. Bussar ersätter på sträckan.
Strax innan 16.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Fortsatt stopp i tågtrafiken

Det var vid 11-tiden på måndagsförmiddagen fortsatt stopp i tågtrafiken mellan Stockholm och Uppsala och vidare norrut. Trafiken väntas vara igång först vid 18-tiden ikväll, uppger Trafikverket.Anledningen till stoppet är ett omfattande elfel norr om Rotebro.

Barometern - 25 jun 13 kl. 07:39

Stopp i tågtrafiken

Det är stopp i tågtrafiken mellan Kalmar och Nybro efter en olycka. Sedan halv åtta är det stopp i tågtrafiken mellan Kalmar och Nybro. Tågen som drabbas är Öresundståg mellan Kalmar och Malmö och SJ:s regionaltåg mellan Kalmar och Göteborg uppger Trafikverket.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 11 timmar sedan

Polisen varnar mopedägare

Dösjebro I tisdags stals en moped från järnvägsstationen i Dösjebro. Det är den fjärde mopedstölden på kort tid i kommunen. Nu går polisen ut och varnar mopedägare från att parkera sina fordon på obevakade platser.

Skånskan - 11 timmar sedan

Han ska utveckla badet och få Sjöboborna i trim

SJÖBO Kommunens annons lät spännande – och ännu mer spännande blev det när han fick se Sjöbos simanläggning.
En fantastisk anläggning tycker kommunens nya badchef, Håkan Andersson.Han var en av 24 sökande till jobbet med den något krångliga titeln ”Enhetschef med fokus på drift och utveckling av anläggning.

Skånskan - 11 timmar sedan

Tre döda vid masskjutning i USA

Utrikes Tre personer har dött efter en masskjutning i Aberdeen i USA.
Ytterligare två personer har skottskadats. En kvinnan misstänkt för skjutningen och vårdas nu på sjukhus, uppger amerikanska medier.

Skånskan - 12 timmar sedan

Nya ägare till hus i Blentarp

Blentarp 2 250 000 kronor fick Therese Lindvall, 34, och Ernest Nozic, 46, från Södra Sandby, ge för huset på Vångagatan 4 i Blentarp. Huset är byggt 1973 och har en boyta på 135 kvadratmeter samt en tomt som är 4 468 kvadratmeter stor. Köpet från säljaren Ulla Britt-Marie Holmgren blev klart i augusti 2018.

Skånskan - 12 timmar sedan

Nya ägaren ärver huset på Fågelsångsvägen 13 i Eslöv

Eslöv Anneli Friede, 60 år, ärver fastigheten på Fågelsångsvägen 13 i Eslöv efter Peder Ivar Jogstad. Ägarbytet blev klart i augusti 2018. Huset är byggt 1979 och har en boyta på 165 kvadratmeter.

Skånskan - 12 timmar sedan

Nya ägare till mindre hus i Röstånga

Röstånga Annika och Mattias Billqvist, 40 och 45 år, har tagit över fastigheten på Röstångamölla 645 i Röstånga från Ann Britt-Marie Idstein och Pia Gunilla Jönsson. Ägarbytet blev klart i september 2018 och köpesumman blev 1 200 000 kronor. Husets byggår är 1910 och det har en boyta på 54 kvadratmeter.

Skånskan - 12 timmar sedan

67 kvadratmeter stort hus i Höör sålt till ny ägare

Höör Nu är det klart vem som köpt huset på Örnakärr 3 i Höör av Thomas Creutz. Ny ägare är Matti Saastamoinen, 71 år, från Näsum. Priset blev 475 000 kronor och den nya ägaren tog över huset i september 2018.

Skånskan - 14 timmar sedan

Trängde sig in i hus och misshandlade kvinna

Sjöbo En kvinna i 45-årsåldern hotade och misshandlade sin exmans nya flickvän.
Nu döms hon till villkorlig dom och dagsböter på knappt 8 500 kronor vid Ystad tingsrätt.Det var i augusti fjor som kvinnan trängde sig in i exmannens bostad på en ort utanför Sjöbo.

Skånskan - 16 timmar sedan

23-åring åtalas för två krogvåldtäkter

MALMÖ En 23-årig man åtalas för två krogvåldtäkter. I juli 2017 greps mannen efter en våldtäkt på Kulturbolaget, men släpptes på eftermiddagen dagen därpå.
Den 1 maj i år anhölls mannen på nytt, denna gång för en våldtäkt på Moriska paviljongen.

Skånskan - 16 timmar sedan

Veterantraktorer kör för välgörenhet

Sjöbo På lördag ordnar Roland Persson från Eggelstad återigen cruising för veterantraktorer i syfte att samla in pengar till cancerforskning.Det blir fjärde året som han ordnar en cruising för veterantraktorer där pengar samlas in till välgörenhet. Alla som startar betalar 50 kronor.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.