Skånskan > Opinion

Tuesday, 13 November, 17:31

Skånskan - 16 sep 18 kl. 12:31

Stopp i tågtrafikenEslöv/Teckomatorp En tåg med tekniska problem ställer till det för pendlar mellan Eslöv och Teckomatorp. Strax innan klockan 12.30 meddelade Trafikverket att det är stopp i tågtrafiken mellan Eslöv och Teckomatorp. Stoppet beror på ett tåg som står stilla på grund av tekniska problemet. En del tåg omleds och går istället direkt till Lund via Kävlinge medan andra kan komma att ställas in.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Teckomatorp En, Eslöv, Teckomatorp, Trafikverket, Lund, Kävlinge

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stoppi , tågtrafiken
Vimmerby Tidning - 16 sep 15 kl. 07:59

Stopp i tågtrafiken

JUST NU: Stopp tågtrafiken på grund av olycka..

Nyheter Väst - 17 mar 14 kl. 12:45

Stopp i tågtrafiken mellan Göteborg och Stockholm

Måndag. En ledning har rasat ner över tågspåret och detta orsakar stopp i tågtrafiken mellan Göteborg och Stockholm. Oklart när det är åtgärdat.

Nyheter Väst - 08 mar 14 kl. 14:16

Stopp i tågtrafiken mellan Malmö och Lund.

Det är stopp i tågtrafiken mellan Malmö och Lund. Detta beror på en kontaktledning som har rivits ner över banan. Ett tåg är fast mitt på banan och passagerarna får ej lämna på grund av säkerhetsrisk.

SmålandsPosten - 03 okt 14 kl. 06:31

Stopp i tågtrafiken

Sedan strax efter klockan 06 på fredagsmorgonen är det stopp i tågtrafiken mellan Lessebo och Emmaboda med anledning av en befarad olycka. Polisen är på plats där olyckan ska ha inträffat men vakthavande befäl på Kronobergspolisen, Mikael Erkki, kan inte riktigt tala om vart som hänt. Trafikverket meddelar att det är stopp i tågtrafiken tillsvidare och att det sätts in ersättningsbussar på den berörda sträckan.

GöteborgsPosten - 03 jan 18 kl. 08:32

Stopp i tågtrafiken i Västsverige

Det är även stopp i tågtrafiken mellan Munkedal och Strömstad. Det påverkar även tågtrafiken till Göteborg. Det är även kraftiga förseningar i tågtrafiken mellan Stockholm och Göteborg efter ett tidigare stopp söder om Stockholm Central på grund av en polisinsats..

Kristianstadsbladet - 07 jul 14 kl. 19:25

Stopp i tågtrafiken i norr


Det är stopp i tågtrafiken mellan Östersund och Ånge på grund av en brand i marken vid tågspåren i Moradal, norr om Ånge. Flera Norrtåg och två SJ Intercitytåg från Stockholm kommer att bli kraftigt försenade, enligt Trafikverket. Vid 20-tiden räknar räddningstjänsten med att de kan öppna ett av de två spåren för trafik.

BT - 07 jul 14 kl. 19:25

Stopp i tågtrafiken i norr

Det är stopp i tågtrafiken mellan Östersund och Ånge på grund av en brand i marken vid tågspåren i Moradal, norr om Ånge. Flera Norrtåg och två SJ Intercitytåg från Stockholm kommer att bli kraftigt försenade, enligt Trafikverket. Vid 20-tiden räknar räddningstjänsten med att de kan öppna ett av de två spåren för trafik.

Kristianstadsbladet - 06 aug 12 kl. 16:58

Stopp i tågtrafiken efter olycka

Det är stopp i tågtrafiken mellan Kristianstad och Karlhamn efter en olycka. Bussar ersätter på sträckan.
Strax innan 16.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Fortsatt stopp i tågtrafiken

Det var vid 11-tiden på måndagsförmiddagen fortsatt stopp i tågtrafiken mellan Stockholm och Uppsala och vidare norrut. Trafiken väntas vara igång först vid 18-tiden ikväll, uppger Trafikverket.Anledningen till stoppet är ett omfattande elfel norr om Rotebro.

Barometern - 25 jun 13 kl. 07:39

Stopp i tågtrafiken

Det är stopp i tågtrafiken mellan Kalmar och Nybro efter en olycka. Sedan halv åtta är det stopp i tågtrafiken mellan Kalmar och Nybro. Tågen som drabbas är Öresundståg mellan Kalmar och Malmö och SJ:s regionaltåg mellan Kalmar och Göteborg uppger Trafikverket.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 30 minuter sedan

Bildt erbjuds att träffa Sjöbobor

SJÖBO Skåningar är inte alls konstiga.
Sådana påståenden grundar sig ofta på okunskap och rädsla för det okända.Det skriver kommunalrådet Magnus Weberg.

Skånskan - 30 minuter sedan

Robyn till Malmö Live i februari

Den 8 februari gör Robyn sin första konsert i Sverige i år på Malmö Live. Biljetter släpps på fredag.I mars stiger Robyn upp på Madison Square Garden i New York.

Skånskan - 1 timme sedan

Alliansen vill höja skatten med 49 öre

Skåne I fyra år har de rödgröna i Region Skåne velat höja skatten, men alliansen har sagt nej. Nu vill alliansen höja den med 49 öre.– Jag delade inte beskrivningen råttbo tidigare, men nu gör jag det om den ekonomi som de rödgröna lämnat efter sig, regionrådet Annette Linander, C.

Skånskan - 1 timme sedan

Stora behov som inte kan vänta

skåne Alliansen ser stora behov som inte kan skjutas på i Skåne.Återställningskrav, pensionsskulden och finansiering av investeringar kräver en miljard i överskott.
‑ Nya effektiva läkemedel kostar allt mer.

Skånskan - 1 timme sedan

”Oppositionen var destruktiv”

Skåne ”Alliansen drev en destruktiv oppositionspolitik.”Det svaret lämnar Henrik Fritzon, S, på alliansens påstående om ansvarslös ekonomisk hushållning de gångna fyra åren.
– De har haft full insyn.

Skånskan - 1 timme sedan

Hamnen saknas i treklöverns skuggbudget

Ystad Moderaterna, Liberalerna och Kristdemokraterna väljer nu att lägga fram en egen budget inför omröstningen på torsdag.
I huvudsak är den lik den som S och C har lagt, förutom att investeringen för hamnutbyggnaden skjuts framåt med två år.På tisdagen presenterade Moderaterna, Liberalerna och Kristdemokraterna en egen budget till omröstningen på torsdag den 15 november.

Skånskan - 1 timme sedan

Ytterligare bostäder i Arenaparken

Lund HSB har fått godkänt bygglov för nya 80 bostadsrätter i Arenaparken. Lägenheterna som är fördelade i fyra hus kan nu börja säljas.I torsdags godkändes bygglovet för HSB:s bostadsrättsförening Nätet i Arenaparken.

Skånskan - 1 timme sedan

125 kvadratmeter stort hus i Abbekås sålt

Abbekås Jan Erlandsson, 53 år, från Ystad, har köpt huset på adressen Faxevägen 9 i Abbekås av säljaren Sune och Berit Marie-Louise Hejersson. Köpesumman blev 2 775 000 kronor och den nya ägaren tog över huset i oktober 2018. I juli såldes en fastighet på samma gata, på Faxevägen 2.

Skånskan - 6 timmar sedan

Alliansen höjer skatten med 49 öre

Skåne Alliansen i Region Skåne föreslår en skattehöjning med 49 öre.Ärendet har behandlats av regionstyrelsen nu på förmiddagen och bekräftas av regionrådet Per Einarsson, KD.
Oppositionspartierna fick beskeder på sammanträdet.

Skånskan - 8 timmar sedan

Tre gripna för stöldförsök

OSBYHOLM Tre personer greps efter ett misstänkt stöldförsök utanför Osbyholm, på en fastighet i Osby nära Ringsjöstrand, på måndagsmorgonen. Fastighetsägaren har ett övergivit bostadshus på sin mark och observerade vid 8.30-tiden att några personer befann sig i huset.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.