YLE > Svenskfinland

Wednesday, 14 November, 18:51

YLE - 16 sep 18 kl. 12:20

Kristina och Anci blev nonchalerade i bilaffären: "Vill de inte ha mina pengar går jag till en annan affär"Varken Kristina Kullas-Norrgård från Särkimo i Vörå eller Anci Sjöblom i Vasa har de bästa erfarenheterna av hur bilförsäljare hanterar kvinnliga bilköpare. Flera gånger har de upplevt att reaktionen från försäljarna varit minimal..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Anci, Kristina Kullas-Norrgård, Särkimo, Vörå, Anci Sjöblom, Vasa

Dela artikeln

516 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kristinaoch , Anciblev , nonchaleradei , bilaffärenVill de , inte ha mina pengar går jag till en annan affär
Jmini.se - 11 feb 16 kl. 18:28

Bilaffären gick inte som väntat- blev hotad

En kvinnan boende i Jönköping sålde sin bil till en man. Affären gick som planerat, bortsett från det att hon aldrig fick betalt. Hon ringde upp mannen som hade köpt hennes bil och frågade varför hon inte hade fått sina pengar för bilen ännu.

Skånskan - I förrgår: 11:26

58-åring blåst på bilaffären

HÖRBY Den 58-årige mannen i Hörby lade ut sin bil till försäljning genom en annons på nätet. En kvinna hörde av sig och ville komma och titta på bilen. Affären gjordes upp och kvinnan visade på sin mobil att köpesumman – 150 000 kronor – hade överförts till mannens bankkonto.

YLE - 17 nov 16 kl. 04:46

Bilaffär växer i Kungsporten

Bilaffären Laakkonen bygger ut i Kungsporten i Borgå. Byggnads- och miljönämnden har beviljat bygglov för projektet. Enligt bygglovet handlar det om en ny bilaffär på 1600 kvadratmeter.

Skånskan - 17 okt 14 kl. 13:15

Man hotades efter bilaffär


Vollsjö. En man har polisanmält att en annan man försökte pressa honom på 4 000 kronor i Vollsjö i torsdags. Bakgrunden ska vara att anmälaren blivit osams med en tredje person i samband med en bilaffär.

YLE - 18 jan 18 kl. 21:05

Bilaffär brinner i Reso – 19 enheter från räddningsverket på plats

En bilaffär brinner i Reso på Tuotekatu. Gatan är parallell med omfartsvägen, och bilaffären i närheten av köpcentret Mylly..

YLE - 18 jan 18 kl. 21:05

Brand i bilaffär i Reso – inga personskador

En bilaffär brinner i Reso på Tuotekatu. Gatan är parallell med omfartsvägen, och bilaffären ligger i närheten av köpcentret Mylly..

ÖstersundsPosten - 05 mar 14 kl. 18:56

Bilaffär i Odenskog utsatt för flera inbrott

Efter fem inbrott har VD:n för bilaffären Northcar fått nog. Nu sätts övervakningskameror upp..

SmålandsPosten - 07 aug 17 kl. 04:46

I natt: Skadegörelse mot bilaffär i Växjö

Under natten mot måndag utsattes bilaffären Småländska Bil på Södra Ringvägen för skadegörelse..

YA - 18 apr 18 kl. 10:29

Misstänkt brott vid bilaffär

Efter bilaffären upptäckte köparen att ägaruppgifterna för bilen inte stämde med namnet på säljaren. Nu har händelsen polisanmälts..

NT - 15 okt 13 kl. 09:19

Köpare kände sig lurad efter bilaffären

Bilen angavs ha årsmodell 2012. Men det visade sig att den var tillverkad redan 2011..

Fler nyheter från YLE

YLE - 2 timmar sedan

Metsä Boards investering i Kaskö tas i bruk i höst

Metsä Board i Kaskö tar snart i bruk sin nya balningslinje och flaskhalsproblem i produktionen kan minska. Den nya linjen tas i bruk i månadsskiftet november-december i år..

YLE - 3 timmar sedan

Österbottniska företag lämnar ett stort skattefotavtryck i regionen – bidrog med en dryg halv miljard euro i skatteinkomster

Det är inte bara genom samfundsskatten som företagen lämnar ett avtryck i regionen. Företagen bidrar till skatteinkomsterna på många andra sätt och detta vill Centralhandelskammaren nu lyfta fram..

YLE - 7 timmar sedan

Novias nya Mastersutbildning i Vasa ger energiklustret nya ledare

Yrkeshögskolan Novia inleder en ny Mastersutbildning på engelska i Vasa. Deltagarna får utveckla sin kompetens inom bland annat ledarskap och affärsutveckling. Det här hjälper hela energiklustret, säger utbildningsansvariga Stefan Granqvist..

YLE - 8 timmar sedan

Dirigenter tävlar i internationell tävling i Vasa

Den här veckan pågår VII Internationella Jorma Panula Kapellmästartävlingen i Vasa. Tävlingen som nu ordnas för sjunde gången räknas till en av de mest ansedda i Europa..

YLE - 23 timmar sedan

Nu ska skarvarbetsgruppen få se skarv på riktigt – "oroväckande om man inte vet vad man talar om"

Miljöministeriets skarvarbetsgrupp möttes för första gången på tisdagen. Kristinestads stadsdirektör Mila Segervall säger att det är viktigt att veta vad man talar om. Därför bjöd hon in medlemmarna till Kristinestad för att se skarv..

YLE - 13 timmar sedan

Studentkåren vid Åbo Akademi letar nytt folk till topposter: ”En tillfällighet att flera jobb är lediga nu”

Studentkåren förvaltar en stor egendom och letar nu både vd i Åbo och serviceansvarig i Vasa. Ekonomin är stabil..

YLE - 13 timmar sedan

Få röstar i församlingsvalet: "Jag känner mig som en dålig församlingsmedlem och har därför inte rätt att göra det"

Trots vissa undantag är intresset för församlingsvalet ganska lågt i Österbotten. Vi gick ut på gatorna i Kristinestad och frågade folk vad de tycker om församlingsvalet. Ines Sjöblom säger att hon inte förhandsröstat och att hon knappast kommer att göra det på själva valdagen heller..

YLE - 23 timmar sedan

Stadsdirektör: Två läger men saklig ton när skarvarbetsgruppen möttes första gången

Miljöministeriets skarvarbetsgrupp möttes för första gången på tisdagen. Kristinestads stadsdirektör Mila Segervall säger att det är viktigt att veta vad man talar. Därför bjöd hon in medlemmarna till Kristinestad för att se skarv på riktigt..

YLE - 23 timmar sedan

Stadsdirektör: Två åsiktsläger men sakligt ton när skarvarbetsgruppen möttes första gången

Miljöministeriets skarvarbetsgrupp möttes för första gången på tisdagen. - Det är viktigt att veta vad man talar, om säger stadsdirektör Mila Segervall och bjöd in medlemmarna till Kristinestad för att se skarv på riktigt..

YLE - Igår: 14:17

Stort rondellbygge stänger av ena sidan av motorvägen i Vasa – arbetsledare: Kör försiktigt

Det stora rondellbygget vid ändan av motorvägen i Sandviken inleddes förra veckan. Trots tydliga trafikarrangemang har farliga situationer redan uppstått då bilister kört alldeles för fort, berättar arbetsledaren..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.