Sydsvenskan > Opinion

Saturday, 20 April, 00:17

Sydsvenskan - 16 sep 18 kl. 12:00

Busskurerna försenade - kan kosta kommunen miljonerClear Channel har redan skickat den första förseningsnotan till Malmö stad..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Channel, Malmö

Dela artikeln

28 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Busskurerna, försenadekan , kosta, kommunenmiljoner
Kristianstadsbladet - 03 aug 13 kl. 15:58

Kommunen beklagar problematiken

Kommunen är efterklok men meddelar att Sibbhultsborna får vänta.
Vid samtal med Skånetrafiken meddelar Mats Améen, chefstrateg, att det är kommunen som är ansvarig för byggnationen. De besked Skånetrafiken har fått är att torggatan först måste förstärkas innan bussarna kan köra fram till den nya hållplatsen.

Kristianstadsbladet - 09 okt 14 kl. 08:30

Kommunen vill köpa ut fastighet

Kommunen vill lösa in Liljerums fastighet vid Resecentrum i Broby. Kommunen är beredd att köpa fastigheten för 1,8 miljoner kronor.
Ett ärende som man gott kan säga har dragits i långbänk är på väg att få ett avgörande.

Nerikes Allehanda - 10 sep 14 kl. 18:35

Nya busskurerna: "Avtalet är ogiltigt"

Kommunen gick på onsdagen ut med nyheten att 25 nya busskurer ska ställas ut i Örebro. Det finns dock ett stort problem. – Avtalet är ogiltigt.

SmålandsPosten - 23 okt 17 kl. 10:54

Skadegörelse: Bajs och kiss i busskurerna får kommunen att reagera

Nu har Markaryds miljöinspektörer tröttnat på blod, avföring och urin i busskurer i samhället och i Strömsnäsbruk. Kanske borde de rivas föreslår man till länstrafiken..

Skånskan - 18 sep 18 kl. 05:00

Reklambråk fortsätter

MALMÖ Clear Channel som byter ut Malmös busskurer menar att den tidigare entreprenören JCDecaux annonserar olagligt på sina gamla annonstavlor.
Dessutom går arbetet med att ta bort de gamla väderskydden för långsamt och i förra veckan fick Malmö stad en räkning på 100 000 kronor från Clear Channel.– JCDecaux har absolut inte rätt att sätta upp ny reklam.

Kristianstadsbladet - 27 nov 13 kl. 08:30

Busskurer stämmer inte med bygglovet

Busskurerna har stått på busstorget i över sju år. Men kurerna stämmer inte överens med gällande bygglov. Nu ansöker kommunen om bygglov i efterhand.

Västerbottens Folkblad - 14 jan 11 kl. 00:41

Alla busskurer kalla ? utom en

UMEÅ En av busskurerna på Vasaplan har uppvärmda bänkar ? den utanför Systembolaget. ?

SmålandsPosten - 21 jan 14 kl. 06:07

Pendlare slår larm om trånga hållplatser

Situationen med busshållplatserna på Huseby­vägen i centrala Vislanda är ohållbar. Det anser busspendlaren Sara Smedberg, som har skrivit ett mejl till kommunen.
– Bussarna har ingen ficka att köra in på.

Kristianstadsbladet - 13 apr 11 kl. 09:00

Toalett förstörs hela tiden

Den offentliga toaletten vid busstorget i Broby vandaliseras gång på gång. Vilket kostar skattebetalarna tusen-tals kronor. Enklast vore att stänga den.

Skånskan - 23 aug 18 kl. 20:30

Malmö slösar bort din skatt

Slöseri med skattepengar i Göteborg och Stockholm uppmärksammas ofta nationellt.
Få kan ha missat de så kallade Kamelcentret i Angered eller de nya och dyra, men trasiga, rulltrapporna vid Stockholms pendeltåg. Men i Malmö har tyvärr slöseriet med skattemedel satts i system och det som gör det än värre är det är andras skattepengar som spenderas.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Guidetti målskytt när Alavés tappade ledning

Fyra minuter. Det var allt John Guidetti behövde innan tackat för att ha fått starta i europaplatsjagande Alavés hemmamöte med nedflyttningshotade Valladolid i La Liga-fotbollen. Svensken satte full fart mot Valladolidmålet och utnyttjade ett mindre väl.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Tusentals visade stöd för Serbiens president

Tusentals personer samlades i Serbiens huvudstad Belgrad på fredagen för att visa sitt stöd för president Aleksandar Vucic. Framför ett hav av serbiska flaggor uppmanade Vucic oppositionen till dialog, men tydliggjorde samtidigt att regeringen inte acce.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Kameratillverkare backar om reklamfilm i Kina

En reklamfilm från en tysk kameratillverkare har mötts av hård kritik i Kina efter att den släppts i landet. I filmen syns en av världens kanske mest kända bilder från en händelse som det talas tyst om än i dag. Den fem minuter långa filmen visar fotogr.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Åkte på fisketur – fick vildsvin på kroken

Det sägs att i de lugnaste vatten simmar de fulaste fiskarna. För Kenny Stillman och Jimmy Johansson blev ordspråket högst verkligt under skärtorsdagens fisketur. – Det här är nog det konstigaste jag varit med om på en fisketur, säger Kenny Stillman.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Missnöjet kring det egna könet ska studeras

Vad tycker egentligen människor om utseendet på det egna könsorganet – och vilken typ av konsekvenser kan det få? Det vill nu en forskargrupp vid Karolinska institutet (KI) söka svar på. KI-forskarna har tidigare tittat på andra problem kopplade till kr.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Livstids fängelse för torterande föräldrar

Ett föräldrapar i delstaten Kalifornien, USA, döms till långa fängelsestraff för att ha låst in och torterat tolv av sina barn i vad som beskrivits som skräckförhållanden. 57-årige David Turpin och 50-åriga Louise Turpin greps av polis sedan deras utmär.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Netflix testar slumpknapp

Strömningsjätten Netflix genomför just nu tester med en slumpknapps-funktion, skriver Variety. Goda nyheter för alla som har svårt att fatta ett beslut i tv-soffan, men funktionen är för tillfället bara tillgänglig för vissa användare som har Android-te.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Perfect Spirit vann prinsens pokal

Solvallatränaren Daniel Redén har ett stall fyllt av stjärnor. Hela 22 hästar har tjänat över en miljon kronor. Fetaste bankkontot har Propulsion med 23,4 miljoner kronor.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

IS-återvändare gör lag och ordning hett

Frågan om IS-anhängare som återvänder till Sverige har gjort att lag och ordning fått ökat utrymme i medierna. Det visar en genomgång som Sifo gjort av tidningar, radio och tv samt sociala medier på uppdrag av Ekot. – Vid sidan av det politiska spelet k.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Staffanstorp får betala 200 000 kronor till facket

”Allvarligt att man både frångår lagen och samarbetet med den fackliga organisationen.”.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.