Sydsvenskan > Opinion

Tuesday, 13 November, 05:25

Sydsvenskan - 16 sep 18 kl. 12:00

Busskurerna försenade - kan kosta kommunen miljonerClear Channel har redan skickat den första förseningsnotan till Malmö stad..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Channel, Malmö

Dela artikeln

28 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Busskurerna, försenadekan , kosta, kommunenmiljoner
Kristianstadsbladet - 03 aug 13 kl. 15:58

Kommunen beklagar problematiken

Kommunen är efterklok men meddelar att Sibbhultsborna får vänta.
Vid samtal med Skånetrafiken meddelar Mats Améen, chefstrateg, att det är kommunen som är ansvarig för byggnationen. De besked Skånetrafiken har fått är att torggatan först måste förstärkas innan bussarna kan köra fram till den nya hållplatsen.

Kristianstadsbladet - 09 okt 14 kl. 08:30

Kommunen vill köpa ut fastighet

Kommunen vill lösa in Liljerums fastighet vid Resecentrum i Broby. Kommunen är beredd att köpa fastigheten för 1,8 miljoner kronor.
Ett ärende som man gott kan säga har dragits i långbänk är på väg att få ett avgörande.

Nerikes Allehanda - 10 sep 14 kl. 18:35

Nya busskurerna: "Avtalet är ogiltigt"

Kommunen gick på onsdagen ut med nyheten att 25 nya busskurer ska ställas ut i Örebro. Det finns dock ett stort problem. – Avtalet är ogiltigt.

SmålandsPosten - 23 okt 17 kl. 10:54

Skadegörelse: Bajs och kiss i busskurerna får kommunen att reagera

Nu har Markaryds miljöinspektörer tröttnat på blod, avföring och urin i busskurer i samhället och i Strömsnäsbruk. Kanske borde de rivas föreslår man till länstrafiken..

Skånskan - 18 sep 18 kl. 05:00

Reklambråk fortsätter

MALMÖ Clear Channel som byter ut Malmös busskurer menar att den tidigare entreprenören JCDecaux annonserar olagligt på sina gamla annonstavlor.
Dessutom går arbetet med att ta bort de gamla väderskydden för långsamt och i förra veckan fick Malmö stad en räkning på 100 000 kronor från Clear Channel.– JCDecaux har absolut inte rätt att sätta upp ny reklam.

Kristianstadsbladet - 27 nov 13 kl. 08:30

Busskurer stämmer inte med bygglovet

Busskurerna har stått på busstorget i över sju år. Men kurerna stämmer inte överens med gällande bygglov. Nu ansöker kommunen om bygglov i efterhand.

Västerbottens Folkblad - 14 jan 11 kl. 00:41

Alla busskurer kalla ? utom en

UMEÅ En av busskurerna på Vasaplan har uppvärmda bänkar ? den utanför Systembolaget. ?

SmålandsPosten - 21 jan 14 kl. 06:07

Pendlare slår larm om trånga hållplatser

Situationen med busshållplatserna på Huseby­vägen i centrala Vislanda är ohållbar. Det anser busspendlaren Sara Smedberg, som har skrivit ett mejl till kommunen.
– Bussarna har ingen ficka att köra in på.

Kristianstadsbladet - 13 apr 11 kl. 09:00

Toalett förstörs hela tiden

Den offentliga toaletten vid busstorget i Broby vandaliseras gång på gång. Vilket kostar skattebetalarna tusen-tals kronor. Enklast vore att stänga den.

Skånskan - 23 aug 18 kl. 20:30

Malmö slösar bort din skatt

Slöseri med skattepengar i Göteborg och Stockholm uppmärksammas ofta nationellt.
Få kan ha missat de så kallade Kamelcentret i Angered eller de nya och dyra, men trasiga, rulltrapporna vid Stockholms pendeltåg. Men i Malmö har tyvärr slöseriet med skattemedel satts i system och det som gör det än värre är det är andras skattepengar som spenderas.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 2 minuter sedan

Petra med familj flydde branden

Bränderna i Kalifornien fortsätter att rasa. Områden i delstatens norra delar har drabbats värst men även söderut har elden påverkat många. – Vi tog varsin bil fullastad med det vi tyckte var det viktigaste som vi kunde ta med, säger Petra Rask Anderson.

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Lundqvists Rangers segrade mot Vancouver

Med 25 räddningar ledde Henrik Lundqvist sitt New York Rangers till seger i NHL-ishockeyn mot gästande Vancouver. Jacob Markström i Vancouvermålet tvingades samtidigt att se sitt lag förlora, trots att även han stod för 25 räddningar. Matchen slutade 2–.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Guterres manar till återhållsamhet

FN:s generalsekreterare António Guterres uppmanar alla parter i Mellanöstern att utöva maximal återhållsamhet. Uttalandet kommer efter att raketer har skjutits från Gaza mot södra Israel under måndagen, och Israel svarade med omfattande flyganfall. "FN:.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Nio dödade i angrepp i Irak

Minst nio människor har dödats runt 1,6 mil nordost om staden al-Falluja i den irakiska provinsen Anbar, när beväpnade män angrep en milismans hem, uppger säkerhetskällor. Mannen och åtta andra dödades när huset stormades. Mannen var enligt källorna med.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

"MFF är en klubb som alltid ska spela i Europa"

Robin Olsen om MFF - sen hyllade han sin nya landslagskamrat från Malmö..

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Mindre antibiotika till svenska hundar

Allt färre hundar i Sverige behandlas med antibiotika. Men i Danmark och i andra europeiska länder är det fortfarande vanligt med antibiotikabehandlingar för hundar som får vård hos en veterinär, något som skulle kunna få svåra konsekvenser även för män.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Diamantbollen till Fischer

Hon tog en plats i världslaget, plockade hem både tyska ligan och cupen med Wolfsburg och ledde landslaget till VM. Och när Nilla Fischer nästa år flyttar hem till Sverige gör hon det med Diamantbollen under armen. Fischer tilldelas svensk fotbolls fina.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Zlatan för trettonde gången

För trettonde gången utsågs Zlatan Ibrahimovic till årets forward i svensk fotboll. Och 37-åringen verkar inte nöjd med tretton upplagor. – Egentligen är det ett otursnummer så jag behöver nog en till, sade Ibrahimovic.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Misstänkt rånare finns registrerad under åtta olika identiteter

En fingeravtrycksträff i Marocko har höjt hans ålder från 17 till 24 år..

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Volkswagens mål – 50 miljoner elbilar

Tyska Volkswagen har kapacitet att bygga 50 miljoner elbilar inom den närmaste framtiden enligt vd:n Herbert Diess. I en intervju med Automotive News, säger Diess att utifrån den plattform man har ska bolaget globalt kunna tillverka så många bilar. Volk.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.