Kristianstadsbladet > Lokalt

Friday, 21 September, 11:43

Liknande nyheter

Taggar: Start av byggei , Vångabacken, barnbacken, klartill nästa , säsong
Kristianstadsbladet - 16 sep 18 kl. 11:12

Start av bygge i Vångabacken – barnbacke ska lyfta Skånes närmsta alp

På lördagen påbörjades bygget av nya området som vänder sig till barnen i Vångabacken..

Kristianstadsbladet - 21 nov 12 kl. 08:23

Rondellen klar först i sommar

Foto: Bosse Nilsson
Arbetet med att bygga rondellen vid Kanalgatan/Nya Boulevarden har pågått för fullt under hösten. Men inte förrän i juni nästa år är rondellen klar.
?

PI - 03 mar 11 kl. 23:45

Moskébygge i Umeå fattas pengar

MOSKÉBYGGE I juni 2010 skrev vi om det första spadtaget till det som ska bli Sveriges nordligaste sunnitiska moské på Ålidhem i Umeå. Men när den står klar vet ingen. Det finns inga pengar som täcker hela bygget.

Skånskan - 19 jul 16 kl. 12:52

Bygge kan ge tryggt område en farlig väg

TECKOMATORP I mars ägde kommunens första mötet gällande marken vid Södra Solhemsgatan rum. På mötet fastslogs att det var ett lägenhetshus med fyra våningar som skulle byggas, men när samrådsplanen skickades ut till grannarna stod det klart att det som i dag är en gång- och cykelväg ska bli en trafikerad väg igen.Kommunens mark ligger centralt det vill med hjälp av ett lägenhetshus locka äldre i 55 plus åldern att flytta in.

Helsingborgs Dagblad - 23 nov 11 kl. 09:00

Ny motorväg klar till Trelleborg

Motorvägen mellan Malmö och Trelleborg är klar och trafiken släpps på i dag. Efter två års bygge är arbetet på sträckan mellan Vellinge och Trelleborg färdigt. Alla vägar som anslutits har samlats till tre trafikplatser för att minska olycksrisken, rapporterar Sveriges Radio Malmö.

Eurosport - 27 apr 12 kl. 17:45

Ishockey - VM - Brynäs guldhjälte klar för VM: "Ansluter på måndag"

Brynäs guldhjälte Jakob Silfverberg är klar för Per Mårts VM-bygge. "Han ansluter på måndag", säger general managern Johan Garpenlöv..

BT - 11 sep 12 kl. 10:38

Ny ishall för 26 miljoner - kan stå klar nästa höst

I förra veckan beslutade en arbetsgrupp inom kommunstyrelsen att det blir ett bygge av en ny ishall på Lassalyckan. Om allt går enligt planerna är bygget klart till nästa höst. Den nuvarande ishallen byggdes redan på 1980-talet och på senare år har det varit stora problem att få hallen att räcka till de föreningar som använder hallen.

Helsingborgs Dagblad - 12 jan 13 kl. 20:00

Klar seger av stabilt HBBK

Efter en jobbig start på säsongen har HBBK nu vunnit de två senaste matcherna i basketettan. 57?55 mot Malbas innan juluppehållet följdes i går upp av en klar seger hemma mot tabelltrean Borås.

Skånskan - 26 nov 15 kl. 22:54

Division 5-skyttekung klar för Österlen

FOTBOLL 19-årige Carl Persson, skyttekung i årets division 5 sydöstra, lämnar Charlo i Svarte för spel i division 3 med Österlen FF.Nye tränaren Mladen Blagojevics bygge av Österlen fortsätter att ta form. Den senaste biten att falla på plats i fotbollspusslet inför 2016 är Carl Persson.

Västerbottens Folkblad - 10 jun 16 kl. 13:15

Nästa stjärna klar

Umeås bygge för guld går vidare. Ännu en stjärna har förlängt sitt kontrakt med Udominate Basket. Den slovakiska landslagsforwarden Dia Lukacovicova är klar för sin fjärde säsong i Umeå.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 11 timmar sedan

Lukas Ernryd: Danskarna är de värsta resenärerna – det går inte att ha dem i möblerade flygplan

Du har inte levt förrän du har flugit med danskar till Mallorca. All danskhet samlad på en begränsad yta under nästan tre timmar är det ultimata provet..

Kristianstadsbladet - 8 timmar sedan

Dyr sommar för Kryh:s sjukvård

Det blev en dyr sommar för CSK och sjukhusen i Ystad och Hässleholm. Ökad mertid, mycket övertid och mer inhyrda från bemanningsföretag än tänkt påverkar årets budget..

Kristianstadsbladet - 8 timmar sedan

Skåningar får mindre kultur när regionen sparar

Minskat kulturutbud och minskad tillgång till kulturen för skåningar. Medicinhistoriska samlingar hotas och kulturjobben kommer att minska. Det blir konsekvenserna av regionens budgetram..

Kristianstadsbladet - 13 timmar sedan

Här är alla som tar plats i fullmäktige

Sammansättningen för kommunfullmäktige i Kristianstad den kommande mandatperioden blev färdig på torsdagen. Här är alla 65 personer som tar plats:.

Kristianstadsbladet - 14 timmar sedan

Köpsugna kunder i kilometerlånga köer

Kristianstad, nu är det kommers. Det externa köpcentret C4 Shopping öppnade på torsdagen. Köerna växte kilometerlånga.

Kristianstadsbladet - 16 timmar sedan

Många bilister på fel väg – igen

Långa köer – inte bara av just köande personer som ville in på det nyöppnade shoppingkomplexet, utan också trafikanter. Blekingevägen och de berömda groparna hade publik. Och jodå....

Kristianstadsbladet - 17 timmar sedan

Vad tycker du om den skånska sjukvården?

Köerna till vissa åtgärder har ökat, och sommaren blev dyr för CSK med mycket övertid och inhyrd personal. Men hur upplever du den skånska sjukvården?.

Kristianstadsbladet - 19 timmar sedan

Nytt steg för flytt till centrum – högskolan vill ha cityläge

Högskolan Kristianstad tar ännu ett steg mot en flytt in till centrum. Enligt dess styrelse är högskolan beredd att betala högre hyra för ett cityläge..

Kristianstadsbladet - 21 timmar sedan

Just nu: Kan inte lämna ut pass

Polisen i Kristianstad har tekniska problem och kan inte lämna ut några pass. .

Kristianstadsbladet - 23 timmar sedan

Kommunen övervakar besökare med drönare

Kommer du röra dig i stadskärnan i nästa vecka? Då kommer kommunen sannolikt att fånga dina rörelsemönster. Genom att följa anonymiserade wifi-signaler från mobilen och filma med drönare ska kommunen få bättre koll på hur folk rör sig i centrum.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.