SVT > Inrikes

Thursday, 25 April, 23:44

SVT - 16 sep 18 kl. 11:04

Partierna kommenterar det slutgiltiga valresultatetMandaten i riksdagen blir fördelade på samma sätt efter den slutgiltiga rösträkningen som innan. Statsminister Stefan Löfven (S) menar att alla partier nu ska ”jobba för en konstruktiv lösning för landets bästa”.
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Stefan Löfven

Dela artikeln

325 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Partierna, kommenterardet , slutgiltiga, valresultatet
DN - 24 apr 17 kl. 13:52

Live: Partierna kommenterar åtgärder mot terrorism

Partierna kommenterar de blocköverskridande samtalen om åtgärder mot terrorism..

Länstidningen i Jämtland - 14 sep 18 kl. 14:06

Det slutgiltiga valresultatet är försenat – kommer på söndag

I måndags började länsstyrelserna i landet sin slutgiltiga röstsammanräkning. Den skulle vara....

DN - 14 dec 17 kl. 08:50

Live: Partierna kommenterar pensionsuppgörelsen

De sex partierna i pensionsuppgörelsen kommenterar förändringarna i pensionssystemet. DN direktrapporterar från pressträffen som startar klockan 9..

DN - 14 dec 17 kl. 08:44

Live: Partierna kommenterar pensionsuppgörelsen

Representanter för de sex partierna bakom pensionsuppgörelsen ger kommentarer. Följ sändningen direkt..

DI - 16 sep 18 kl. 11:06

Löfven efter slutgiltiga resultatet: Bryt blockpolitiken

Det finns bara en "konstruktiv lösning" på regeringsproblematiken, säger statsminister Stefan Löfven (S) efter att det slutgiltiga valresultatet fastställts. Det är att bryta blockpolitiken. .

UNT - 28 maj 14 kl. 15:49

Valresultatet klart på fredag

Det slutgiltiga valresultatet från EU-valet blir inte klart i dag, som tidigare sagts. Enligt Valmyndigheten beräknas alla röster vara kontrollräknade på fredag. Det kan bli en strid mellan MP och S om det sista mandatet.

Kristianstadsbladet - 28 maj 14 kl. 15:49

Valresultatet klart på fredag


Det slutgiltiga valresultatet från EU-valet blir inte klart på onsdagen, som tidigare sagts. Enligt Valmyndigheten beräknas alla röster vara kontrollräknade på fredag eftermiddag.När mer än hälften av rösterna hade räknats var det inga större förändringar, men det kan trots det bli en kamp mellan Socialdemokraterna och Miljöpartiet om det tjugonde och sista mandatet till Europaparlamentet.

ÖstersundsPosten - 28 maj 14 kl. 15:49

Valresultatet klart på fredag

Det slutgiltiga valresultatet från EU-valet blir inte klart på onsdagen, som tidigare sagts. Enligt Valmyndigheten beräknas alla röster vara kontrollräknade på fredag eftermiddag..

Helsingborgs Dagblad - 28 maj 14 kl. 15:52

Valresultatet klart på fredag

Det slutgiltiga valresultatet från EU-valet blir inte klart på onsdagen, som tidigare sagts. Enligt Valmyndigheten beräknas alla röster vara kontrollräknade på fredag eftermiddag. När mer än hälften av rösterna hade räknats var det inga större förändringar, men det kan trots det bli en kamp mellan Socialdemokraterna och Miljöpartiet om det tjugonde och sista mandatet till Europaparlamentet..

DalaDemokraten - 28 maj 14 kl. 15:49

Valresultatet klart på fredag

Det slutgiltiga valresultatet från EU-valet blir inte klart på onsdagen, som tidigare sagts. Enligt Valmyndigheten beräknas alla röster vara kontrollräknade på fredag eftermiddag..

Fler nyheter från SVT

SVT - 15 minuter sedan

Stefan Löfven: Hjärtat talar för att barn inte ska fara illa

Situationen för de barn med Sverigekopplingar som sitter i läger i Syrien efter terrororganisationen IS fall är mycket komplicerad, säger Stefan Löfven. Sverige arbetar för att de ska ha det så bra som möjligt så länge de är där..

SVT - 1 timme sedan

Det gäller för resenärer som köpt biljetter från SAS

SAS-kunder som är oroliga för att en eventuell pilotstrejk kommer påverka deras reseplaner får nu möjlighet att boka om sina biljetter utan extra kostnad. Det meddelar bolaget på sin hemsida..

SVT - 2 timmar sedan

Stefan Löfven: Långt ifrån okomplicerat för mig

Regeringens direktiv för utredningen som ska se över arbetsrätten har fått kritik av bland annat Vänsterledaren Jonas Sjöstedt, som hotar med en misstroendeförklaring. Det hade kunnat vara värre, menar statsminister Stefan Löfven. – Vill han hellre ha en regering ledd av Kristersson med stöd av Sverigedemokraterna?

SVT - 2 timmar sedan

Det här strider SAS och piloterna om

En pilotstrejk på SAS rycker allt närmare. Men vad strider egentligen parterna om? Här ges en förklaring..

SVT - 8 timmar sedan

Hur påverkas politiken i din kommun eller region av EU? Vi reder ut!

SVT:s lokala nyheter tog hjälp av SKL för att reda ut på vilket sätt kommuner och regioners beslut påverkas av EU..

SVT - 5 timmar sedan

Här brinner det i landet

Flera bränder har de senaste dagarna rasat runtom i Sverige. Enligt myndigheten för samhällsskydd och beredskap, MSB, har brandrisksäsongen börjat ovanligt tidigt i år och situationen är allvarlig. På vissa håll fortsätter bekämpningen med stora resurser..

SVT - 7 timmar sedan

Navid och Anneli fick barn med surrogatmamma – kunde inte få hem dottern Cleo, 6 veckor

Navid och Anneli Diehls dotter Cleo föddes av en surrogatmamma i Ukraina. Men när den nya familjen skulle resa tillbaka till Sverige stötte de på patrull i form av Skatteverket. De menade att den nya familjemedlemmen inte kunde få ett eget personnummer.

SVT - 7 timmar sedan

Minskar arvodet till Erik Bengtzboe (M) med 47 000 – efter rättelse av reseräkningar

Erik Bengtzboe (M) kommer att få sitt arvode minskat med cirka 47 000 kronor för ändrade uppgifter om sina reseräkningar. Detta uppger Riksdagförvaltningen på torsdag eftermiddag för SVT Nyheter..

SVT - 9 timmar sedan

Flera rasar mot utredningsdirektiven

Regeringens utredningsdirektiv för en modernisering av arbetsrätten har väckt ont blod. Vänsterpartiets Jonas Sjöstedt hotar att fälla regeringen om förslaget når riksdagen. Även från fackligt håll är kritiken svidande.

SVT - 9 timmar sedan

Skolpolitiker reagerar efter SVT:s granskning: ”Hot och våld i skolan är inte acceptabelt”

Skolpolitiker från flera partier vill se åtgärder efter SVT:s granskning av hot och våld i skolan. Flera har reagerat på utvecklingen av antalet ärenden – och på knivhotet mot gymnasieläraren Judy Jonsson..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.