SVT > Inrikes

Thursday, 17 January, 03:19

SVT - 16 sep 18 kl. 11:04

Partierna kommenterar det slutgiltiga valresultatetMandaten i riksdagen blir fördelade på samma sätt efter den slutgiltiga rösträkningen som innan. Statsminister Stefan Löfven (S) menar att alla partier nu ska ”jobba för en konstruktiv lösning för landets bästa”.
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Stefan Löfven

Dela artikeln

325 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Partierna, kommenterardet , slutgiltiga, valresultatet
DN - 24 apr 17 kl. 13:52

Live: Partierna kommenterar åtgärder mot terrorism

Partierna kommenterar de blocköverskridande samtalen om åtgärder mot terrorism..

Länstidningen i Jämtland - 14 sep 18 kl. 14:06

Det slutgiltiga valresultatet är försenat – kommer på söndag

I måndags började länsstyrelserna i landet sin slutgiltiga röstsammanräkning. Den skulle vara....

DN - 14 dec 17 kl. 08:50

Live: Partierna kommenterar pensionsuppgörelsen

De sex partierna i pensionsuppgörelsen kommenterar förändringarna i pensionssystemet. DN direktrapporterar från pressträffen som startar klockan 9..

DN - 14 dec 17 kl. 08:44

Live: Partierna kommenterar pensionsuppgörelsen

Representanter för de sex partierna bakom pensionsuppgörelsen ger kommentarer. Följ sändningen direkt..

DI - 16 sep 18 kl. 11:06

Löfven efter slutgiltiga resultatet: Bryt blockpolitiken

Det finns bara en "konstruktiv lösning" på regeringsproblematiken, säger statsminister Stefan Löfven (S) efter att det slutgiltiga valresultatet fastställts. Det är att bryta blockpolitiken. .

UNT - 28 maj 14 kl. 15:49

Valresultatet klart på fredag

Det slutgiltiga valresultatet från EU-valet blir inte klart i dag, som tidigare sagts. Enligt Valmyndigheten beräknas alla röster vara kontrollräknade på fredag. Det kan bli en strid mellan MP och S om det sista mandatet.

Kristianstadsbladet - 28 maj 14 kl. 15:49

Valresultatet klart på fredag


Det slutgiltiga valresultatet från EU-valet blir inte klart på onsdagen, som tidigare sagts. Enligt Valmyndigheten beräknas alla röster vara kontrollräknade på fredag eftermiddag.När mer än hälften av rösterna hade räknats var det inga större förändringar, men det kan trots det bli en kamp mellan Socialdemokraterna och Miljöpartiet om det tjugonde och sista mandatet till Europaparlamentet.

ÖstersundsPosten - 28 maj 14 kl. 15:49

Valresultatet klart på fredag

Det slutgiltiga valresultatet från EU-valet blir inte klart på onsdagen, som tidigare sagts. Enligt Valmyndigheten beräknas alla röster vara kontrollräknade på fredag eftermiddag..

Helsingborgs Dagblad - 28 maj 14 kl. 15:52

Valresultatet klart på fredag

Det slutgiltiga valresultatet från EU-valet blir inte klart på onsdagen, som tidigare sagts. Enligt Valmyndigheten beräknas alla röster vara kontrollräknade på fredag eftermiddag. När mer än hälften av rösterna hade räknats var det inga större förändringar, men det kan trots det bli en kamp mellan Socialdemokraterna och Miljöpartiet om det tjugonde och sista mandatet till Europaparlamentet..

DalaDemokraten - 28 maj 14 kl. 15:49

Valresultatet klart på fredag

Det slutgiltiga valresultatet från EU-valet blir inte klart på onsdagen, som tidigare sagts. Enligt Valmyndigheten beräknas alla röster vara kontrollräknade på fredag eftermiddag..

Fler nyheter från SVT

SVT - 30 minuter sedan

Ingen ny norsk abortlag – parti övergav kravet

Det blir ingen ändring av abortlagen i Norge, uppger VG. Kristelig Folkeparti (KRF) förhandlar om en plats i Norges borgerliga regering och hade som krav att en ändring skulle ske..

SVT - 5 timmar sedan

Flera vänsterpartister kritiska till partiets Löfven-stöd

Vänsterpartiets besked att man kommer att stå bakom Stefan Löfven som statsministerkandidat har tagits emot med neddragna mungipor av flera vänsterpartister i olika delar av landet. – Vi ger bort möjligheten till inflytande helt gratis, säger Rossana Dinamarca..

SVT - 5 timmar sedan

Så stort inflytande kan Vänsterpartiet få

I flera dagar har politiker sagt olika saker om huruvida Vänsterpartiet kan få inflytande på regeringens politik. Men vad är det egentligen som gäller? SVT Nyheters politikreporter Johan Zachrisson Winberg reder ut..

SVT - 5 timmar sedan

Jonas Sjöstedt om ”hemliga dokumentet”: Minnesanteckningar

Liberaler ifrågasätter om det ens finns någon uppgörelse mellan V och S – som partiledarna hävdade på onsdagen. Nu säger Jonas Sjöstedt att det som många kallar för ett ”hemligt dokument” är minnesanteckningar..

SVT - 6 timmar sedan

Liberaler ifrågasätter ”hemliga avtalet” mellan V och S

Det ”hemliga avtalet” mellan S och V väcker frågor. Flera liberala riksdagsledamöter tvivlar på att det ens existerar. – Det är retorik, lite som Alfons Åberg och hans hemliga kompis, säger Johan Pehrson (L)..

SVT - 6 timmar sedan

Statsvetaren om Alliansens ”död”

Ulf Kristersson (M) och Ebba Busch Thor (KD) har dödförklarat Alliansen på nationell nivå – samtidigt har tonläget i borgerligheten skruvats upp rejält. Statsvetaren Henrik Ekengren Oscarsson varnar nu för brända broar. – Gräver man för mycket skyttegravar kan det på allvar skada, säger han..

SVT - 7 timmar sedan

Ny lag ska stoppa aggressiva skatteupplägg

Skatterådgivare ska tvingas informera skattemyndigheter om råd som marknadsförs till deras kunder. Det föreslår nu en statlig utredning, efter avslöjanden som Paradisläckan – om hur avancerade upplägg via skatteparadis används för att undvika skatt..

SVT - 8 timmar sedan

Nästan varannan svensk tror att den nya regeringen kommer vara dålig för Sverige

Nästan varannan svensk tror att den nya regeringen – S och MP i budgetsamarbete med C och L – kommer att vara dålig för Sverige. Och nästan lika många räknar med att den inte ens håller fram till nästa val. Det visar en undersökning som opinionsinstitutet Novus har gjort på uppdrag av SVT Nyheter..

SVT - 9 timmar sedan

Försvarare: Knäskydd bevisar inte terrorbrott

Kemikalier, bilder på sociala medier samt chattkonversationer bevisar enligt åklagaren att tre män förberett terrordåd i Sverige. Men enligt försvaret finns andra förklaringar – och det riktas kritik mot utredningen och en otydlig gärningsbeskrivning från åklagaren.

SVT - 10 timmar sedan

Nära hälften av unga kvinnor är rädda att råka illa ut

Nära hälften av alla unga kvinnor i Sverige känner otrygghet och oro för att utsättas för brott. Det visar den senaste nationella trygghetsundersökningen. 42 procent av alla kvinnor i åldern 20-24 år väljer en annan väg eller annat färdsätt av rädsla för att råka illa ut..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.