SVT > Inrikes

Friday, 21 September, 19:20

SVT - 16 sep 18 kl. 11:04

Partierna kommenterar det slutgiltiga valresultatetMandaten i riksdagen blir fördelade på samma sätt efter den slutgiltiga rösträkningen som innan. Statsminister Stefan Löfven (S) menar att alla partier nu ska ”jobba för en konstruktiv lösning för landets bästa”.
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Stefan Löfven

Dela artikeln

316 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Partierna, kommenterardet , slutgiltiga, valresultatet
DN - 24 apr 17 kl. 13:52

Live: Partierna kommenterar åtgärder mot terrorism

Partierna kommenterar de blocköverskridande samtalen om åtgärder mot terrorism..

Länstidningen i Jämtland - 14 sep 18 kl. 14:06

Det slutgiltiga valresultatet är försenat – kommer på söndag

I måndags började länsstyrelserna i landet sin slutgiltiga röstsammanräkning. Den skulle vara....

DN - 14 dec 17 kl. 08:50

Live: Partierna kommenterar pensionsuppgörelsen

De sex partierna i pensionsuppgörelsen kommenterar förändringarna i pensionssystemet. DN direktrapporterar från pressträffen som startar klockan 9..

DN - 14 dec 17 kl. 08:44

Live: Partierna kommenterar pensionsuppgörelsen

Representanter för de sex partierna bakom pensionsuppgörelsen ger kommentarer. Följ sändningen direkt..

UNT - 28 maj 14 kl. 15:49

Valresultatet klart på fredag

Det slutgiltiga valresultatet från EU-valet blir inte klart i dag, som tidigare sagts. Enligt Valmyndigheten beräknas alla röster vara kontrollräknade på fredag. Det kan bli en strid mellan MP och S om det sista mandatet.

Kristianstadsbladet - 28 maj 14 kl. 15:49

Valresultatet klart på fredag


Det slutgiltiga valresultatet från EU-valet blir inte klart på onsdagen, som tidigare sagts. Enligt Valmyndigheten beräknas alla röster vara kontrollräknade på fredag eftermiddag.När mer än hälften av rösterna hade räknats var det inga större förändringar, men det kan trots det bli en kamp mellan Socialdemokraterna och Miljöpartiet om det tjugonde och sista mandatet till Europaparlamentet.

ÖstersundsPosten - 28 maj 14 kl. 15:49

Valresultatet klart på fredag

Det slutgiltiga valresultatet från EU-valet blir inte klart på onsdagen, som tidigare sagts. Enligt Valmyndigheten beräknas alla röster vara kontrollräknade på fredag eftermiddag..

Helsingborgs Dagblad - 28 maj 14 kl. 15:52

Valresultatet klart på fredag

Det slutgiltiga valresultatet från EU-valet blir inte klart på onsdagen, som tidigare sagts. Enligt Valmyndigheten beräknas alla röster vara kontrollräknade på fredag eftermiddag. När mer än hälften av rösterna hade räknats var det inga större förändringar, men det kan trots det bli en kamp mellan Socialdemokraterna och Miljöpartiet om det tjugonde och sista mandatet till Europaparlamentet..

DalaDemokraten - 28 maj 14 kl. 15:49

Valresultatet klart på fredag

Det slutgiltiga valresultatet från EU-valet blir inte klart på onsdagen, som tidigare sagts. Enligt Valmyndigheten beräknas alla röster vara kontrollräknade på fredag eftermiddag..

BT - 28 maj 14 kl. 15:49

Valresultatet klart på fredag

Det slutgiltiga valresultatet från EU-valet blir inte klart på onsdagen, som tidigare sagts. Enligt Valmyndigheten beräknas alla röster vara kontrollräknade på fredag eftermiddag. När mer än hälften av rösterna hade räknats var det inga större förändringar, men det kan trots det bli en kamp mellan Socialdemokraterna och Miljöpartiet om det tjugonde och sista mandatet till Europaparlamentet.

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

SVT:s meteorolog om stormprognosen: Bohuslän kommer drabbas hårdast

Stormen Knud är på väg in över Sverige och SMHI har gått ut med varningar för de södra delarna av landet. SVT:s meteorolog Per Stenborg berättar hur stormbyarna kommer att röra sig in mot västkusten..

SVT - 1 timme sedan

Så luras du av etiketten på vinflaskan

Handlar du vin efter etiketten på flaskan – och dras du till viner som är gjorda på slott? Många av slottsvinerna är rena hitte-på-viner som är gjorda i skjul, säger författaren och journalisten Mats-Eric Nilsson. Dessutom är det som konsument svårt att ta reda på vilka tillsatser ett vin innehåller – för det finns ingen innehållsförteckning..

SVT - 3 timmar sedan

Hen kan bli ny talman i Sverige

På måndag ska Sveriges riksdag få en ny representant. Här är de kandidater som hittills föreslagits till posterna som talman och andre vice talman..

SVT - 4 timmar sedan

Socialdemokraterna kallar till presskonferens

Socialdemokraterna har kallat till presskonferens med anledning av måndagens val av talman till riksdagen. SVT sänder direkt med start klockan 15..

SVT - 4 timmar sedan

Caroline Szyber (KD) lämnar riksdagen efter bedrägerimisstankarna

Caroline Szyber (KD) lämnar riksdagen efter bedrägerimisstankarna, säger hon till TT..

SVT - 5 timmar sedan

Isabella Lövin har delvis rätt om kärnkraften och vindkraftens kostnader

Om det är mer än dubbelt så dyrt med ny kärnkraft som med ny vindkraft beror på vilka exempel man lyfter fram..

SVT - 6 timmar sedan

Alliansen håller presskonferens

De fyra allianspartierna kallat till presskonferens i riksdagen. Mycket talar för att de enats om en gemensam kandidat till talmansposten. SVT sänder direkt med start klockan 13.

SVT - 9 timmar sedan

Snart avgörs regeringsfrågan – här är datumen att hålla koll på

Valresultatet är klart, men ännu återstår en hel del innan Sverige har en ny regering. Den närmsta tiden väntar talmansval, statsministeromröstning och budgetförslag. SVT Nyheter listar några viktiga datum att hålla koll på..

SVT - 12 timmar sedan

Varningen: Kraftiga vindar kan komma oväntat – i hela södra Sverige

Under fredagen drar stormen Knud in över Sverige. Flera tåg är inställda och SMHI har gått ut med varningar i hela södra Sverige. – Det kan vara extremt blåsigt med stormvindar under korta stunder nästan var som helst i södra Sverige, säger Tora Tomasdottir, SVT:s meteorolog..

SVT - 9 timmar sedan

Sextrakasserier mot lärare ökar

Anmälningarna om fysiskt våld i skolan har nästan fördubblats på fyra år, enligt Arbetsmiljöverket. Även de sexuella trakasserierna har blivit allt vanligare, enligt Lärarnas riksförbund. – Det är svårt att mota de här problemen i tid, säger Lärarnas riksförbunds ordförande Åsa Fahlén i SVT:s Morgonstudion..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.