SVT > Inrikes

Wednesday, 14 November, 18:17

SVT - 16 sep 18 kl. 11:04

Partierna kommenterar det slutgiltiga valresultatetMandaten i riksdagen blir fördelade på samma sätt efter den slutgiltiga rösträkningen som innan. Statsminister Stefan Löfven (S) menar att alla partier nu ska ”jobba för en konstruktiv lösning för landets bästa”.
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Stefan Löfven

Dela artikeln

324 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Partierna, kommenterardet , slutgiltiga, valresultatet
DN - 24 apr 17 kl. 13:52

Live: Partierna kommenterar åtgärder mot terrorism

Partierna kommenterar de blocköverskridande samtalen om åtgärder mot terrorism..

Länstidningen i Jämtland - 14 sep 18 kl. 14:06

Det slutgiltiga valresultatet är försenat – kommer på söndag

I måndags började länsstyrelserna i landet sin slutgiltiga röstsammanräkning. Den skulle vara....

DN - 14 dec 17 kl. 08:50

Live: Partierna kommenterar pensionsuppgörelsen

De sex partierna i pensionsuppgörelsen kommenterar förändringarna i pensionssystemet. DN direktrapporterar från pressträffen som startar klockan 9..

DN - 14 dec 17 kl. 08:44

Live: Partierna kommenterar pensionsuppgörelsen

Representanter för de sex partierna bakom pensionsuppgörelsen ger kommentarer. Följ sändningen direkt..

DI - 16 sep 18 kl. 11:06

Löfven efter slutgiltiga resultatet: Bryt blockpolitiken

Det finns bara en "konstruktiv lösning" på regeringsproblematiken, säger statsminister Stefan Löfven (S) efter att det slutgiltiga valresultatet fastställts. Det är att bryta blockpolitiken. .

UNT - 28 maj 14 kl. 15:49

Valresultatet klart på fredag

Det slutgiltiga valresultatet från EU-valet blir inte klart i dag, som tidigare sagts. Enligt Valmyndigheten beräknas alla röster vara kontrollräknade på fredag. Det kan bli en strid mellan MP och S om det sista mandatet.

Kristianstadsbladet - 28 maj 14 kl. 15:49

Valresultatet klart på fredag


Det slutgiltiga valresultatet från EU-valet blir inte klart på onsdagen, som tidigare sagts. Enligt Valmyndigheten beräknas alla röster vara kontrollräknade på fredag eftermiddag.När mer än hälften av rösterna hade räknats var det inga större förändringar, men det kan trots det bli en kamp mellan Socialdemokraterna och Miljöpartiet om det tjugonde och sista mandatet till Europaparlamentet.

ÖstersundsPosten - 28 maj 14 kl. 15:49

Valresultatet klart på fredag

Det slutgiltiga valresultatet från EU-valet blir inte klart på onsdagen, som tidigare sagts. Enligt Valmyndigheten beräknas alla röster vara kontrollräknade på fredag eftermiddag..

Helsingborgs Dagblad - 28 maj 14 kl. 15:52

Valresultatet klart på fredag

Det slutgiltiga valresultatet från EU-valet blir inte klart på onsdagen, som tidigare sagts. Enligt Valmyndigheten beräknas alla röster vara kontrollräknade på fredag eftermiddag. När mer än hälften av rösterna hade räknats var det inga större förändringar, men det kan trots det bli en kamp mellan Socialdemokraterna och Miljöpartiet om det tjugonde och sista mandatet till Europaparlamentet..

DalaDemokraten - 28 maj 14 kl. 15:49

Valresultatet klart på fredag

Det slutgiltiga valresultatet från EU-valet blir inte klart på onsdagen, som tidigare sagts. Enligt Valmyndigheten beräknas alla röster vara kontrollräknade på fredag eftermiddag..

Fler nyheter från SVT

SVT - 10 minuter sedan

Jan Björklund: En formidabel hatkampanj

Liberalernas nej till Ulf Kristersson (M) som statsminister har retat upp en del. Partiledaren Jan Björklund säger att han aldrig upplevt något som liknar den hatkampanj han mötts av den senaste tiden..

SVT - 4 timmar sedan

25 år med Hells Angels i Sverige

Första Hells Angels-klubben bildades i Fontana, Kalifornien år 1948 och sen dess har de spridits över hela världen. I stor utsträckning har medlemmarna med sina motorcyklar och numera välkända logotypen på ryggen sammankopplats med brottslig aktivitet..

SVT - 5 timmar sedan

Skolverket: Inte troligt att en lärare har alla nationella proven

Nationella proven för högstadieungdomar kommer fortsätta som vanligt, trots att fotografier på delar av dem publicerats på sociala medier. Anders Boman på Skolverket säger att läckan är frustrerande, men eftersom det handlar om muntliga prov bedöms skadan inte vara tillräckligt stor för att stoppa proven..

SVT - 6 timmar sedan

Riksdagen röstar nej till Kristersson som statsminister

Ulf Kristersson (M) blir inte ny statsminister. Mer än hälften av ledamöterna i Riksdagen röstade ner honom som statsministerkandidat. – Jag tycker vi har missat en möjlighet att lösa ett svårt problem, säger Kristersson..

SVT - 6 timmar sedan

Besvikelse och lättnad efter Kristerssons statsministeromröstning

Omröstningen om Moderaternas ledare Ulf Kristersson som statsminister blev historisk på flera sätt. – Det var första gången som kammaren röstade nej till talmannens förslag till statsminister, sa talmannen Andreas Norlén efter omröstningen..

SVT - 6 timmar sedan

Vad blir nästa steg för talmannen?

Ulf Kristersson har blivit nedröstad och Sverige saknar fortfarande – två månader efter valet – ett regeringsunderlag. Nu fortsätter talmannens sökande efter en statsministerkandidat som har ett stöd i riksdagen..

SVT - 7 timmar sedan

Storbritannien skärper terrorvarning om Sverige

Brittiska utrikesdepartementet har skärpt sin terrorvarning till medborgare som reser till Sverige. Därmed anses risken för terrorhot vara större här än i våra nordiska grannländer..

SVT - 7 timmar sedan

Politiska kriser i ett historiskt perspektiv

Det har gått två månader sen valet, samtidigt verkar krisen inom svensk politik nå nya nivåer. Men hur unik är den här situationen rent historiskt?.

SVT - 8 timmar sedan

Nej till Ulf Kristersson (M) som statsminister

Idag prövades talmannens förslag till ny statsminister i kammaren. Omröstningen gällde Moderaternas partiledare, Ulf Kristersson (M) men han röstades bort då fler än hälften av riksdagens ledamöter röstade emot honom. Se klippet från omröstningen i Riksdagen..

SVT - 9 timmar sedan

”Socialstyrelsen är bakbundna och har inte en chans att avslöja falska legitimationer”

Flera personer som jobbar som legitimerade sjuksköterskor i Sverige, gör det utan att ha gått någon sjuksköterskeutbildning. De har istället köpt eller fuskat till sig intygen utomlands. Det kan Uppdrag gransknings kartläggning avslöja idag..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.