Skånskan > Opinion

Saturday, 19 January, 22:17

Skånskan - 16 sep 18 kl. 10:52

Försökte sparka och slå på polisHörby En 24-årig man döms för våldsamt motstånd sedan han försökt sparka och slå två poliser.Det hela ägde rum i juni förra året. Den 24-årige mannen, som bor i Malmö, var då i Hörby för att hälsa på sin bror som vid tidpunkten bodde på ett boende där.
24-åringen hade varit där även tidigare samma vecka och försökt komma in på boendet.
Men enligt personalen så ska 24-åringen ha sysslat med narkotika och han hade, enligt dem, dåligt inflytande på brodern.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
En, Malmö, Hörby

Dela artikeln

6 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Försökte, sparkaoch , slå, polis
Västerbottens Folkblad - 15 jan 19 kl. 16:46

[PLUS] Försökte sparka polis i huvudet

Mannen försökte sparka en polis i huvudet och hotade att våldta en annan polis barn. Nu åtalas han....

Västerbottens Folkblad - 05 dec 15 kl. 07:48

Rattfyllerist försökte sparka polis

Misstänks för försök till våld mot tjänsteman.  Vid ett-tiden natten mot lördag larmades polis, räddningstjänst och ambulans till Brattby, mellan Umeå och Vännäs, där en trafikolycka inträffat. När polisen kom till platsen konstaterades att föraren, en man född 1992, var kraftigt berusad.

BT - 12 okt 15 kl. 20:21

"Försökte sparka polis i huvudet"

Riksdagsmannen Daniel Sestrajcic (V) har polisanmälts och misstänks bland annat för att ha försökt sparka en polis i huvudet..

Hela Gotland - 03 aug 17 kl. 09:34

Berusad tonåring försökte sparka polis

En tonåring åtalas för våld mot tjänsteman och våldsamt motstånd efter att ha försökt sparka polis vid ett omhändertagande..

Nya Wermlands Tidningen - 18 sep 13 kl. 22:20

Försökte sparka polis i huvudet

En 30-årig man från Molkom har dömts till en månads fängelse efter att ha försökt sparka en polisman i huvudet..

Västerbottens Folkblad - 15 dec 11 kl. 15:49

Skulle ?sparka huvudet? av polis

SKELLEFTEÅ Nu åtalas en 31-årig Skellefteåbo som vid flera tillfällen protesterat vilt vid omhändertaganden. SKELLEFTEÅ Nu åtalas en 31-årig Skellefteåbo som vid flera tillfällen protesterat vilt vid omhändertaganden. Det var den 2 maj i år som  polis skulle omhänderta 31-årin ?

Helsingborgs Dagblad - 28 jun 15 kl. 21:26

Förare försökte köra på polis

Två personer greps efter att de försökt köra över en polis och fly från en jagande radiobil innan de körde i diket vid Arnö utanför Nyköping.Händelsen inträffade när en polis skulle stoppa bilen de satt i vid en trafikkontroll.— De stannade inte, det var ett väldigt kort efterföljande.

Sydsvenskan - 28 jun 15 kl. 21:26

Förare försökte köra på polis

Två personer greps efter att de försökt köra över en polis och fly från en jagande radiobil innan de körde i diket vid Arnö utanför Nyköping.Händelsen inträffade när en polis skulle stoppa bilen de satt i vid en trafikkontroll.— De stannade inte, det var ett väldigt kort efterföljande.

Skånskan - 29 aug 16 kl. 14:30

Försökte köra på polis

SVEDALA En man i 50-årsåldern greps av polis tidigt på lördagsmorgonen. Han är även misstänkt för att ha försökt köra på en polis i samband med att han skulle gripas. Polisen fick larm om ett pågående inbrott hos Optimera på Ågatan.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Man försökte köra på polis

Strax innan lunchtid på torsdagen följde polisen efter ett fordon som vägrat stanna vid en kontroll i Salem söder om Stockholm. Den manliga föraren försökte även köra på en polis.I samband med försöket till påkörning avlossade en polisman sitt tjänstevapen.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 5 timmar sedan

Hus på 160 kvadratmeter från 1969 sålt i Hörby

Hörby Caroline Olsson, 26, och Christopher Lindgren, 36, sedan tidigare boende på just Domängatan, är nya ägare till huset på Domängatan 14 i Hörby. Huset är byggt 1969 och har en boyta på 160 kvadratmeter. Säljare är Maria Karlsson.

Skånskan - 7 timmar sedan

Ska kolla upp hur andra kommuner gått tillväga

SVALÖV – Direktsändningar är viktiga för demokratin och vi ska göra vad vi kan för få råd med en satsning.Fredrik Jönsson (C) – kommunstyrelsens ordförande – är själv för att vem som helst ska kunna lyssna på fullmäktige utan att vara på plats fysiskt.
Men som så många gånger tidigare är det pengar som spökar.

Skånskan - 7 timmar sedan

Vårens bästa tv-serier

Det är inte alltid så lätt att hitta rätt id jungeln bland alla nya tv-serier som släpps. Kultur- och nöjesredaktionens tv-nörd Martina Jarminder, har dykt ner bland vårens seriesläpp och ger dig sina allra bästa tips. Big Little Lies HBO Nordic
Man kan i någon mån dela säsong ett-regissören Jean-Marc Vallées oro över en andra säsong av Big Little Lies, eftersom den första var helgjuten, med en djupt tillfredsställande upplösning.

Skånskan - 7 timmar sedan

Berättelserna finns bara en kaffekopp bort

PORTRÄTT Man strävar i ekorrhjulet för att ta igen sig på kvällen och se de dramatiska berättelserna på tv – och så fanns dramerna bara en kaffekopp bort, på arbetsplatsen.
Den reflektionen gör Bertil Mårtensson efter att han ägnat sig åt att porträttera arbetskamrater, i ord och teckningar.Namn: Bertil Mårtensson
Yrke: Grafiker, tecknare
Familj: Fru, två söner
Bor: Malmö.

Skånskan - 7 timmar sedan

S vill se webbsändningar från fullmäktige redan i år

SVALÖV Webbsändningar från kommunfullmäktige i Svalöv har varit på tapeten under flera år.
Kostnaderna har satt stopp, men nu vill Socialdemokraterna att den nya alliansen agerar.Partiet ser ett nytänkande som oerhört viktigt och i en motion vill partiets Jan Zielinski och Claes Hallberg se en satsning.

Skånskan - 7 timmar sedan

71 kvadratmeter stort äldre hus i Tjörnarp sålt

Tjörnarp Nu är det klart vem som köpt huset på Landsvägen 42 i Tjörnarp av Jan Fogelberg. Ny ägare är Rolf Arne Torbjörn Eliasen, 52, från Höör. Priset blev 400 000 kronor och den nya ägaren tog över huset i december 2018.

Skånskan - 8 timmar sedan

Nya ägare till fastighet i Hörby

Hörby Nu är det klart vem som köpt tomtmarken på Gunnarp 4456 i Hörby av Ingrid Birgitta Forséns dödsbo. Nya ägare är Eva och Anders Hultqvist, 65 och 62 år, från Göteborg. Priset blev 125 000 kronor, och de nya ägarna tog över tomten i oktober 2018.

Skånskan - 8 timmar sedan

”Jag ska gå tokimeku i strumplådan”

Krönika Mitt barn har en sur morgon, och underkänner mitt val av strumpor. Likt två sammanbitna grottforskare inleder vi arbetet med att försöka gräva fram ett annat par ur hans kaotiska strumplåda.
När du tittar ner i din strumplåda.

Skånskan - 8 timmar sedan

Många ville gratta Mariamottagningen

lund Mariamottagningen Mel­lers­ta Skåne i Lund öppnade re­dan i ok­to­ber för­ra året. Nu har den blivit ve­der­bör­li­gen in­vigd med band­klipp­ning och tår­ta.Mariamottagningen är ett sam­ar­be­te mel­lan Psy­kia­tri Skåne, pri­mär­vården och de sex kom­munerna Bur­löv, Es­löv, Hör­by, Höör, Käv­lin­ge och Lund.

Skånskan - 9 timmar sedan

För ingenjör Elg är inga apparater för gamla

Malmö Ingenjör Elg har 1 000 radioapparater i sin ägo och har tappat räkningen på antalet datorer. I Limhamn bor en samlare av särklass. Han tycker fortfarande det är lika roligt som för 70 år sedan.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.