Skånskan > Opinion

Friday, 21 September, 06:30

Skånskan - 16 sep 18 kl. 10:52

Försökte sparka och slå på polisHörby En 24-årig man döms för våldsamt motstånd sedan han försökt sparka och slå två poliser.Det hela ägde rum i juni förra året. Den 24-årige mannen, som bor i Malmö, var då i Hörby för att hälsa på sin bror som vid tidpunkten bodde på ett boende där.
24-åringen hade varit där även tidigare samma vecka och försökt komma in på boendet.
Men enligt personalen så ska 24-åringen ha sysslat med narkotika och han hade, enligt dem, dåligt inflytande på brodern.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
En, Malmö, Hörby

Dela artikeln

6 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Försökte, sparkaoch , slå, polis
Västerbottens Folkblad - 05 dec 15 kl. 07:48

Rattfyllerist försökte sparka polis

Misstänks för försök till våld mot tjänsteman.  Vid ett-tiden natten mot lördag larmades polis, räddningstjänst och ambulans till Brattby, mellan Umeå och Vännäs, där en trafikolycka inträffat. När polisen kom till platsen konstaterades att föraren, en man född 1992, var kraftigt berusad.

BT - 12 okt 15 kl. 20:21

"Försökte sparka polis i huvudet"

Riksdagsmannen Daniel Sestrajcic (V) har polisanmälts och misstänks bland annat för att ha försökt sparka en polis i huvudet..

Hela Gotland - 03 aug 17 kl. 09:34

Berusad tonåring försökte sparka polis

En tonåring åtalas för våld mot tjänsteman och våldsamt motstånd efter att ha försökt sparka polis vid ett omhändertagande..

Nya Wermlands Tidningen - 18 sep 13 kl. 22:20

Försökte sparka polis i huvudet

En 30-årig man från Molkom har dömts till en månads fängelse efter att ha försökt sparka en polisman i huvudet..

Västerbottens Folkblad - 15 dec 11 kl. 15:49

Skulle ?sparka huvudet? av polis

SKELLEFTEÅ Nu åtalas en 31-årig Skellefteåbo som vid flera tillfällen protesterat vilt vid omhändertaganden. SKELLEFTEÅ Nu åtalas en 31-årig Skellefteåbo som vid flera tillfällen protesterat vilt vid omhändertaganden. Det var den 2 maj i år som  polis skulle omhänderta 31-årin ?

Helsingborgs Dagblad - 28 jun 15 kl. 21:26

Förare försökte köra på polis

Två personer greps efter att de försökt köra över en polis och fly från en jagande radiobil innan de körde i diket vid Arnö utanför Nyköping.Händelsen inträffade när en polis skulle stoppa bilen de satt i vid en trafikkontroll.— De stannade inte, det var ett väldigt kort efterföljande.

Sydsvenskan - 28 jun 15 kl. 21:26

Förare försökte köra på polis

Två personer greps efter att de försökt köra över en polis och fly från en jagande radiobil innan de körde i diket vid Arnö utanför Nyköping.Händelsen inträffade när en polis skulle stoppa bilen de satt i vid en trafikkontroll.— De stannade inte, det var ett väldigt kort efterföljande.

Skånskan - 29 aug 16 kl. 14:30

Försökte köra på polis

SVEDALA En man i 50-årsåldern greps av polis tidigt på lördagsmorgonen. Han är även misstänkt för att ha försökt köra på en polis i samband med att han skulle gripas. Polisen fick larm om ett pågående inbrott hos Optimera på Ågatan.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Man försökte köra på polis

Strax innan lunchtid på torsdagen följde polisen efter ett fordon som vägrat stanna vid en kontroll i Salem söder om Stockholm. Den manliga föraren försökte även köra på en polis.I samband med försöket till påkörning avlossade en polisman sitt tjänstevapen.

GöteborgsPosten - 10 nov 12 kl. 00:59

Biltjuv försökte köra på polis

En misstänkt biltjuv försökte köra på en polis vid en biljakt i Lilla Edet natten mot lördagen. Mannen är gripen bland annat för dråpförsök..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 11 timmar sedan

Polisen varnar mopedägare

Dösjebro I tisdags stals en moped från järnvägsstationen i Dösjebro. Det är den fjärde mopedstölden på kort tid i kommunen. Nu går polisen ut och varnar mopedägare från att parkera sina fordon på obevakade platser.

Skånskan - 11 timmar sedan

Han ska utveckla badet och få Sjöboborna i trim

SJÖBO Kommunens annons lät spännande – och ännu mer spännande blev det när han fick se Sjöbos simanläggning.
En fantastisk anläggning tycker kommunens nya badchef, Håkan Andersson.Han var en av 24 sökande till jobbet med den något krångliga titeln ”Enhetschef med fokus på drift och utveckling av anläggning.

Skånskan - 11 timmar sedan

Tre döda vid masskjutning i USA

Utrikes Tre personer har dött efter en masskjutning i Aberdeen i USA.
Ytterligare två personer har skottskadats. En kvinnan misstänkt för skjutningen och vårdas nu på sjukhus, uppger amerikanska medier.

Skånskan - 12 timmar sedan

Nya ägare till hus i Blentarp

Blentarp 2 250 000 kronor fick Therese Lindvall, 34, och Ernest Nozic, 46, från Södra Sandby, ge för huset på Vångagatan 4 i Blentarp. Huset är byggt 1973 och har en boyta på 135 kvadratmeter samt en tomt som är 4 468 kvadratmeter stor. Köpet från säljaren Ulla Britt-Marie Holmgren blev klart i augusti 2018.

Skånskan - 12 timmar sedan

Nya ägaren ärver huset på Fågelsångsvägen 13 i Eslöv

Eslöv Anneli Friede, 60 år, ärver fastigheten på Fågelsångsvägen 13 i Eslöv efter Peder Ivar Jogstad. Ägarbytet blev klart i augusti 2018. Huset är byggt 1979 och har en boyta på 165 kvadratmeter.

Skånskan - 12 timmar sedan

Nya ägare till mindre hus i Röstånga

Röstånga Annika och Mattias Billqvist, 40 och 45 år, har tagit över fastigheten på Röstångamölla 645 i Röstånga från Ann Britt-Marie Idstein och Pia Gunilla Jönsson. Ägarbytet blev klart i september 2018 och köpesumman blev 1 200 000 kronor. Husets byggår är 1910 och det har en boyta på 54 kvadratmeter.

Skånskan - 12 timmar sedan

67 kvadratmeter stort hus i Höör sålt till ny ägare

Höör Nu är det klart vem som köpt huset på Örnakärr 3 i Höör av Thomas Creutz. Ny ägare är Matti Saastamoinen, 71 år, från Näsum. Priset blev 475 000 kronor och den nya ägaren tog över huset i september 2018.

Skånskan - 14 timmar sedan

Trängde sig in i hus och misshandlade kvinna

Sjöbo En kvinna i 45-årsåldern hotade och misshandlade sin exmans nya flickvän.
Nu döms hon till villkorlig dom och dagsböter på knappt 8 500 kronor vid Ystad tingsrätt.Det var i augusti fjor som kvinnan trängde sig in i exmannens bostad på en ort utanför Sjöbo.

Skånskan - 16 timmar sedan

23-åring åtalas för två krogvåldtäkter

MALMÖ En 23-årig man åtalas för två krogvåldtäkter. I juli 2017 greps mannen efter en våldtäkt på Kulturbolaget, men släpptes på eftermiddagen dagen därpå.
Den 1 maj i år anhölls mannen på nytt, denna gång för en våldtäkt på Moriska paviljongen.

Skånskan - 16 timmar sedan

Veterantraktorer kör för välgörenhet

Sjöbo På lördag ordnar Roland Persson från Eggelstad återigen cruising för veterantraktorer i syfte att samla in pengar till cancerforskning.Det blir fjärde året som han ordnar en cruising för veterantraktorer där pengar samlas in till välgörenhet. Alla som startar betalar 50 kronor.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.