Skånskan > Opinion

Tuesday, 13 November, 17:33

Skånskan - 16 sep 18 kl. 10:52

Försökte sparka och slå på polisHörby En 24-årig man döms för våldsamt motstånd sedan han försökt sparka och slå två poliser.Det hela ägde rum i juni förra året. Den 24-årige mannen, som bor i Malmö, var då i Hörby för att hälsa på sin bror som vid tidpunkten bodde på ett boende där.
24-åringen hade varit där även tidigare samma vecka och försökt komma in på boendet.
Men enligt personalen så ska 24-åringen ha sysslat med narkotika och han hade, enligt dem, dåligt inflytande på brodern.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
En, Malmö, Hörby

Dela artikeln

6 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Försökte, sparkaoch , slå, polis
Västerbottens Folkblad - 05 dec 15 kl. 07:48

Rattfyllerist försökte sparka polis

Misstänks för försök till våld mot tjänsteman.  Vid ett-tiden natten mot lördag larmades polis, räddningstjänst och ambulans till Brattby, mellan Umeå och Vännäs, där en trafikolycka inträffat. När polisen kom till platsen konstaterades att föraren, en man född 1992, var kraftigt berusad.

BT - 12 okt 15 kl. 20:21

"Försökte sparka polis i huvudet"

Riksdagsmannen Daniel Sestrajcic (V) har polisanmälts och misstänks bland annat för att ha försökt sparka en polis i huvudet..

Hela Gotland - 03 aug 17 kl. 09:34

Berusad tonåring försökte sparka polis

En tonåring åtalas för våld mot tjänsteman och våldsamt motstånd efter att ha försökt sparka polis vid ett omhändertagande..

Nya Wermlands Tidningen - 18 sep 13 kl. 22:20

Försökte sparka polis i huvudet

En 30-årig man från Molkom har dömts till en månads fängelse efter att ha försökt sparka en polisman i huvudet..

Västerbottens Folkblad - 15 dec 11 kl. 15:49

Skulle ?sparka huvudet? av polis

SKELLEFTEÅ Nu åtalas en 31-årig Skellefteåbo som vid flera tillfällen protesterat vilt vid omhändertaganden. SKELLEFTEÅ Nu åtalas en 31-årig Skellefteåbo som vid flera tillfällen protesterat vilt vid omhändertaganden. Det var den 2 maj i år som  polis skulle omhänderta 31-årin ?

Helsingborgs Dagblad - 28 jun 15 kl. 21:26

Förare försökte köra på polis

Två personer greps efter att de försökt köra över en polis och fly från en jagande radiobil innan de körde i diket vid Arnö utanför Nyköping.Händelsen inträffade när en polis skulle stoppa bilen de satt i vid en trafikkontroll.— De stannade inte, det var ett väldigt kort efterföljande.

Sydsvenskan - 28 jun 15 kl. 21:26

Förare försökte köra på polis

Två personer greps efter att de försökt köra över en polis och fly från en jagande radiobil innan de körde i diket vid Arnö utanför Nyköping.Händelsen inträffade när en polis skulle stoppa bilen de satt i vid en trafikkontroll.— De stannade inte, det var ett väldigt kort efterföljande.

Skånskan - 29 aug 16 kl. 14:30

Försökte köra på polis

SVEDALA En man i 50-årsåldern greps av polis tidigt på lördagsmorgonen. Han är även misstänkt för att ha försökt köra på en polis i samband med att han skulle gripas. Polisen fick larm om ett pågående inbrott hos Optimera på Ågatan.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Man försökte köra på polis

Strax innan lunchtid på torsdagen följde polisen efter ett fordon som vägrat stanna vid en kontroll i Salem söder om Stockholm. Den manliga föraren försökte även köra på en polis.I samband med försöket till påkörning avlossade en polisman sitt tjänstevapen.

GöteborgsPosten - 10 nov 12 kl. 00:59

Biltjuv försökte köra på polis

En misstänkt biltjuv försökte köra på en polis vid en biljakt i Lilla Edet natten mot lördagen. Mannen är gripen bland annat för dråpförsök..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 45 minuter sedan

Bildt erbjuds att träffa Sjöbobor

SJÖBO Skåningar är inte alls konstiga.
Sådana påståenden grundar sig ofta på okunskap och rädsla för det okända.Det skriver kommunalrådet Magnus Weberg.

Skånskan - 45 minuter sedan

Robyn till Malmö Live i februari

Den 8 februari gör Robyn sin första konsert i Sverige i år på Malmö Live. Biljetter släpps på fredag.I mars stiger Robyn upp på Madison Square Garden i New York.

Skånskan - 1 timme sedan

Alliansen vill höja skatten med 49 öre

Skåne I fyra år har de rödgröna i Region Skåne velat höja skatten, men alliansen har sagt nej. Nu vill alliansen höja den med 49 öre.– Jag delade inte beskrivningen råttbo tidigare, men nu gör jag det om den ekonomi som de rödgröna lämnat efter sig, regionrådet Annette Linander, C.

Skånskan - 1 timme sedan

Stora behov som inte kan vänta

skåne Alliansen ser stora behov som inte kan skjutas på i Skåne.Återställningskrav, pensionsskulden och finansiering av investeringar kräver en miljard i överskott.
‑ Nya effektiva läkemedel kostar allt mer.

Skånskan - 1 timme sedan

”Oppositionen var destruktiv”

Skåne ”Alliansen drev en destruktiv oppositionspolitik.”Det svaret lämnar Henrik Fritzon, S, på alliansens påstående om ansvarslös ekonomisk hushållning de gångna fyra åren.
– De har haft full insyn.

Skånskan - 1 timme sedan

Hamnen saknas i treklöverns skuggbudget

Ystad Moderaterna, Liberalerna och Kristdemokraterna väljer nu att lägga fram en egen budget inför omröstningen på torsdag.
I huvudsak är den lik den som S och C har lagt, förutom att investeringen för hamnutbyggnaden skjuts framåt med två år.På tisdagen presenterade Moderaterna, Liberalerna och Kristdemokraterna en egen budget till omröstningen på torsdag den 15 november.

Skånskan - 1 timme sedan

Ytterligare bostäder i Arenaparken

Lund HSB har fått godkänt bygglov för nya 80 bostadsrätter i Arenaparken. Lägenheterna som är fördelade i fyra hus kan nu börja säljas.I torsdags godkändes bygglovet för HSB:s bostadsrättsförening Nätet i Arenaparken.

Skånskan - 1 timme sedan

125 kvadratmeter stort hus i Abbekås sålt

Abbekås Jan Erlandsson, 53 år, från Ystad, har köpt huset på adressen Faxevägen 9 i Abbekås av säljaren Sune och Berit Marie-Louise Hejersson. Köpesumman blev 2 775 000 kronor och den nya ägaren tog över huset i oktober 2018. I juli såldes en fastighet på samma gata, på Faxevägen 2.

Skånskan - 6 timmar sedan

Alliansen höjer skatten med 49 öre

Skåne Alliansen i Region Skåne föreslår en skattehöjning med 49 öre.Ärendet har behandlats av regionstyrelsen nu på förmiddagen och bekräftas av regionrådet Per Einarsson, KD.
Oppositionspartierna fick beskeder på sammanträdet.

Skånskan - 8 timmar sedan

Tre gripna för stöldförsök

OSBYHOLM Tre personer greps efter ett misstänkt stöldförsök utanför Osbyholm, på en fastighet i Osby nära Ringsjöstrand, på måndagsmorgonen. Fastighetsägaren har ett övergivit bostadshus på sin mark och observerade vid 8.30-tiden att några personer befann sig i huset.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.