Nyan > Svenskfinland

Sunday, 17 February, 12:33

Nyan - 16 sep 18 kl. 10:42

Han blir ny sångare i RewindsNu är det klart vem som tar över mikrofonen i coverbandet Rewinds. Det blir den lokala profilen Kristian Metsälä. Calle Holm gjorde sin sista spelning med bandet på Park den 7 september. Nu har Bengt Roberts (trummor), Leif Roberts (gitarr) och Örjan Sjöström (bas) hittat hans efterträdare. – Kristian Metsälä är en väldigt duktig sångare som vi börjat repa med nu, säger Bengt Roberts.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Rewinds, Kristian Metsälä, Holm, Park, Bengt Roberts, Roberts, Örjan Sjöström, Metsälä, Sverige, Kristian, Hurriganes, Led Zeppelin, Facebook, Nylund, Nyan

Dela artikeln

16 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Han blir ny sångarei , Rewinds
Expressen - 7 timmar sedan

Trump ber Europa om hjälp med fångna IS-anhängare

Donald Trump vill ha hjälp från Europa med att ställa mer än 800 tillfångatagna IS-anhängare till svars.USA kan inte förhöra dem alla – och riskerar annars att behöva släppa dem, skriver Trump.”Dags för andra att bidra och det jobb de är kapabla att göra”, skriver presidenten på Twitter..

Nyan - 18 apr 15 kl. 15:10

Rewinds firar sitt första år

De är så heta att de tvingades tacka nej till en spelning på Tomatfestivalen i Närpes. Gubbrock blir aldrig trendigt men någonting hände på den åländska bandscenen häromåret. Plötsligt fanns det en massa medelålders män som samlades i replokaler för att dricka termoskaffe, dra dåliga vitsar, skriva låtlistor och kanske spela inför publik.

Skånskan - 27 jan 16 kl. 16:00

1000 skånska sångare möts i gospelkonsert

musik 1 000 skånska sångare möts på Malmö Live på lördag 30 januari till två stora gospelkonserter.
Initiativtagare och en av körledarna är Jonas Engström.
-När vi gick ut med inbjudan hade jag aldrig väntat en sådan respons, säger han.

YLE - 12 jul 12 kl. 12:04

Yle-mätning: SFP-anhängare mest eurovänliga

Svenska folkpartierns anhängare är klart mer positiva till att Finland tar mer finansiellt ansvar i eurokrisen än andra partiers anhängare, visar en enkät som Yles nyheter låtit göra. Överlag vill bara drygt 20 procent av finländarna att Finland går in med mer stöd för att få stabilitet i euro-området. Bland SFP-anhängarna är andelen över 40 procent.

Barometern - 09 jul 14 kl. 06:45

Önskan om ökad satsning på fotgängare i Kalmar

Som cyklist eller fotgängare är man i Kalmar underprioriterad i trafiken. Det menar två missnöjda fotgängare som lämnat in ett medborgarförslag om hur man kan öka säkerheten. Cykelvägar som plötsligt tar slut och bilförares bristande kunskaper om cyklisters företrädesrätt är ett stort problem i Kalmar, anser de.

Barometern - 09 jul 14 kl. 06:45

Satsa mer på fotgängare i Kalmar

Som cyklist eller fotgängare är man i Kalmar underprioriterad i trafiken. Det menar två missnöjda fotgängare som lämnat in ett medborgarförslag om hur man kan öka säkerheten. Cykelvägar som plötsligt tar slut och bilförares bristande kunskaper om cyklisters företrädesrätt är ett stort problem i Kalmar, anser de.

BT - 13 aug 13 kl. 23:34

En Mursianhängare dödad

En Mursianhängare sköts till döds på tisdagskvällen, uppger säkerhetskällor för Reuters. Dödsskjutningen ska ha skett då anhängare till Mursi drabbade samman med hans motståndare. Egyptisk polis satte in tårgas för att skingra folkmassor efter att anhängare till den avsatte presidenten Muhammad Mursi rök ihop med boende i centrala Kairo.

YLE - 23 apr 15 kl. 16:12

Hotfull stämning bland HIFK-anhängare

- Stick härifrån! Det var budskapet från HIFK-anhängarna när Yle Huvudstadsregionen ville ställa frågor om bland annat kopplingen till FC Köpenhamn. HIFK:s anhängare samlades under torsdagseftermiddagen i en krog i närheten av fotbollsstadion i Tölö i Helsingfors för att ladda upp inför matchen mot lokalkonkurrenten HJK.

Nyan - 31 aug 17 kl. 13:02

Fler fotgängare i centrum

Fler fotgängare har rört sig i Mariehamns centrum hittills i år jämfört med 2016.
Det här är andra året som City Mariehamn mäter fotgängartrafiken med scanners på tre ställen längs Torggatan, från Nygatan till Torget. City Mariehamns verksamhetsledare Alexandra Walk-Liljeroos har sett på siffrorna från årsskiftet fram till slutet av augusti.

Skånskan - 15 mar 18 kl. 11:00

Leder både proffssångare och ungdomar

ERWP.fif(1)n Musikern och dirigenten Alexander Einarsson, Malmö, leder både proffskör och ungdomskör. Den 15 mars fyller han 40 år.

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 15 minuter sedan

Snyltade taxiresor – misstänks för bedrägeri

En person misstänks för flera fall av lindriga bedrägerier då denne åkt taxi under lördagsnatten utan att kunna betala för tjänsten. Chauffören stoppade polispatrull på Nygatan och omständigheter som följde gjorde att den misstänkte greps enligt polislagen. (hh) Heidi Hendersson heidi.

Nyan - 1 timme sedan

Slagsmål på Torggatan

Polisen fick natten mot söndagen avbryta en trafikkontroll på Svibybron för slagsmål på Torggatan. När patrullen kom fram till platsen hade den misstänkte avlägsnat sig. Målsägande hade lindriga skador efter att ha blivit slagen med ett föremål av glas.

Nyan - 4 timmar sedan

Inför kvartsfinalen: ”Behöver höja oss”

FOTBOLL. I dag har Åland United chansen att ta sig till semifinal i Finlands cup. .

Nyan - 18 timmar sedan

Dubbla personrekord för Wiss på 60 meter

Karriärens tre bästa lopp och en finalplats. Det blev utdelningen då Sara Wiss tävlade i sitt första Senior FM någonsin. – Det känns fortfarande lite overkligt, jag är så nöjd med dagen, säger Sara Wiss
Efter en 13 år paus från friidrotten är Sara Wiss nu tillbaka, och det med besked.

Nyan - 23 timmar sedan

Fem Leaderprojekt väntar på kontroll

Leader Ålands fiskeaktionsgrupp har fem projekt som de förordar. .

Nyan - Igår: 09:27

Dagsbot för cannabisbruk

Polisen har en lugn natt bakom sig och gav följande rapport på lördagsmorgonen. ”Trafikövervakning utfördes längs landsväg 1 och 2. En avkörning upptäcktes längs landsväg 2.

Nyan - Igår: 18:00

Saltvik överklagar om landskapsandelar

Saltviks kommunstyrelse har beslutar att lämna in en rättelseyrkande mot landskapsregeringens beslut om landskapsandelar för grundskolan för 2019. – Förenklat uttryckt så handlar det om att den kalkylerade kostnaden som landskapsregeringen har använt sig av för sina beräkningar inte motsvarar nettodriftskostnaderna. Det ska de enligt lagen göra, säger Saltviks kommundirektör Ewa Danielsson.

Nyan - Igår: 17:00

Praktikant stal ur växelkassan

En arbetspraktikant på ett företag i Mariehamn har dömts för att ha tagit 460 euro från växelkassan. Svarande medger i rätten att han gjort sig skyldig till lindrig förskingring, så som brottet rubricerades. Han dömdes till 20 dagsböter, sammanlagt 120 euro.

Nyan - Igår: 15:42

Miljösamordnare: Smör är klimatbelastande

De senaste dagarnas smördebatt som uppstått efter att staden publicerat klimat- och kostråd på sin hemsida förvånar miljösamordnare Ulf Simolin. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.