Nyan > Svenskfinland

Wednesday, 21 November, 00:29

Nyan - 16 sep 18 kl. 10:42

Han blir ny sångare i RewindsNu är det klart vem som tar över mikrofonen i coverbandet Rewinds. Det blir den lokala profilen Kristian Metsälä. Calle Holm gjorde sin sista spelning med bandet på Park den 7 september. Nu har Bengt Roberts (trummor), Leif Roberts (gitarr) och Örjan Sjöström (bas) hittat hans efterträdare. – Kristian Metsälä är en väldigt duktig sångare som vi börjat repa med nu, säger Bengt Roberts.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Rewinds, Kristian Metsälä, Holm, Park, Bengt Roberts, Roberts, Örjan Sjöström, Metsälä, Sverige, Kristian, Hurriganes, Led Zeppelin, Facebook, Nylund, Nyan

Dela artikeln

16 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Han blir ny sångarei , Rewinds
Nyan - 18 apr 15 kl. 15:10

Rewinds firar sitt första år

De är så heta att de tvingades tacka nej till en spelning på Tomatfestivalen i Närpes. Gubbrock blir aldrig trendigt men någonting hände på den åländska bandscenen häromåret. Plötsligt fanns det en massa medelålders män som samlades i replokaler för att dricka termoskaffe, dra dåliga vitsar, skriva låtlistor och kanske spela inför publik.

Skånskan - 27 jan 16 kl. 16:00

1000 skånska sångare möts i gospelkonsert

musik 1 000 skånska sångare möts på Malmö Live på lördag 30 januari till två stora gospelkonserter.
Initiativtagare och en av körledarna är Jonas Engström.
-När vi gick ut med inbjudan hade jag aldrig väntat en sådan respons, säger han.

YLE - 12 jul 12 kl. 12:04

Yle-mätning: SFP-anhängare mest eurovänliga

Svenska folkpartierns anhängare är klart mer positiva till att Finland tar mer finansiellt ansvar i eurokrisen än andra partiers anhängare, visar en enkät som Yles nyheter låtit göra. Överlag vill bara drygt 20 procent av finländarna att Finland går in med mer stöd för att få stabilitet i euro-området. Bland SFP-anhängarna är andelen över 40 procent.

Barometern - 09 jul 14 kl. 06:45

Önskan om ökad satsning på fotgängare i Kalmar

Som cyklist eller fotgängare är man i Kalmar underprioriterad i trafiken. Det menar två missnöjda fotgängare som lämnat in ett medborgarförslag om hur man kan öka säkerheten. Cykelvägar som plötsligt tar slut och bilförares bristande kunskaper om cyklisters företrädesrätt är ett stort problem i Kalmar, anser de.

Barometern - 09 jul 14 kl. 06:45

Satsa mer på fotgängare i Kalmar

Som cyklist eller fotgängare är man i Kalmar underprioriterad i trafiken. Det menar två missnöjda fotgängare som lämnat in ett medborgarförslag om hur man kan öka säkerheten. Cykelvägar som plötsligt tar slut och bilförares bristande kunskaper om cyklisters företrädesrätt är ett stort problem i Kalmar, anser de.

BT - 13 aug 13 kl. 23:34

En Mursianhängare dödad

En Mursianhängare sköts till döds på tisdagskvällen, uppger säkerhetskällor för Reuters. Dödsskjutningen ska ha skett då anhängare till Mursi drabbade samman med hans motståndare. Egyptisk polis satte in tårgas för att skingra folkmassor efter att anhängare till den avsatte presidenten Muhammad Mursi rök ihop med boende i centrala Kairo.

YLE - 23 apr 15 kl. 16:12

Hotfull stämning bland HIFK-anhängare

- Stick härifrån! Det var budskapet från HIFK-anhängarna när Yle Huvudstadsregionen ville ställa frågor om bland annat kopplingen till FC Köpenhamn. HIFK:s anhängare samlades under torsdagseftermiddagen i en krog i närheten av fotbollsstadion i Tölö i Helsingfors för att ladda upp inför matchen mot lokalkonkurrenten HJK.

Nyan - 31 aug 17 kl. 13:02

Fler fotgängare i centrum

Fler fotgängare har rört sig i Mariehamns centrum hittills i år jämfört med 2016.
Det här är andra året som City Mariehamn mäter fotgängartrafiken med scanners på tre ställen längs Torggatan, från Nygatan till Torget. City Mariehamns verksamhetsledare Alexandra Walk-Liljeroos har sett på siffrorna från årsskiftet fram till slutet av augusti.

Skånskan - 15 mar 18 kl. 11:00

Leder både proffssångare och ungdomar

ERWP.fif(1)n Musikern och dirigenten Alexander Einarsson, Malmö, leder både proffskör och ungdomskör. Den 15 mars fyller han 40 år.

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Solfångare befrias från bygglov

Smedjebackens kommun befriar sina fastighetsägare från bygglovsplikten vid installation av solfångare. Det är innebörden av ett förslag till ny policy för solfångare.
?

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 3 timmar sedan

Björkvall stannar två år till

FOTBOLL. Åland United har nu elva spelare klara för kommande säsong.
Det efter att tvåvägsspelaren Rebecca ”Becci” Björkvall kritat på ett nytt avtal, som gäller till och med 2020.

Nyan - 6 timmar sedan

Loggböcker bidrar till klimatforskning

Onsdagen den 21 november ges den trettionde årgången av Sjöhistorisk årsskrift för Åland ut. I boken finns artiklar om bland annat hur åländska segelfartygs loggböcker kan bidra till klimatforskningen och hur arbetet med Pommerns nya däck fortskridit under året. I boken finns också ett register över artiklar och fartyg som varit med i årsskriften under de senaste tio åren.

Nyan - 6 timmar sedan

Stora störningar i Facebook

Ett stort antal medier rapporterade på tisdagen att Facebook och Instagram inte fungerar korrekt, eller ligger helt nere. Problemen började vid 15-tiden och räckte i cirka en timme. Problemen förekom runtom i Europa men hårdast verkar användare i Storbritannien ha drabbats.

Nyan - 7 timmar sedan

Fyra provspelare på ingång

FOTBOLL. I slutet av veckan tar Åland United emot en kvartett provspelare.
– Det ska bli spännande att se vad de har att erbjuda, säger sportchef Mikael Virta.

Nyan - 7 timmar sedan

Finström har ny fullmäktigebas

Åke Mattsson (MSÅ) valdes i torsdags till ny ordförande i Finströms kommunfullmäktige fram till årsskiftet. Han efterträder Viveka Eriksson (Lib) som lämnar posten efter att ha flyttat från kommunen. Vice ordförande blir Rolf Karlsson (C).

Nyan - 8 timmar sedan

”Nordens mest ojämställda parlament”

Könsfördelningen i lagtinget och sjömäns möjlighet att e-rösta var de två stora frågorna när förslaget till ny vallag debatterades i lagtinget.
Pernilla Söderlund (Lib) konstaterade att den åtgärd med målet att främja jämställdheten som fanns med i arbetsgruppens förslag inte finns med i lagförslaget. – Vi sitter i Nordens mest ojämställda parlament och vi har en vallag framför oss som inte syftar till att öka jämställdheten i parlamentet, sa hon.

Nyan - 10 timmar sedan

Johan Ehn röstmagnet i Mariehamn

Lagtingsledamot Johan Ehn blev röstmagnet i församlingsvalet till Mariehamns församling. Ehn fick 70 röster, nästan sju procent av alla röster. – Jag är ödmjukt tacksam för att många har valt att rösta på mig, säger Ehn.

Nyan - 13 timmar sedan

Fullsatt på Brändös litteraturfestival

Barndomsspråk var temat för Brändös egen litteraturfestival, En vind från havet. – Det är roligt att publiken för en gångs skull kommer till Brändö, att det inte alltid är vi som ska resa, sades det i publiken.
En vind från havet har arrangerats varje år sedan 2014.

Nyan - 13 timmar sedan

Tvist om gatustump vid servicestationer

I september påbörjade staden en ombyggnad av parkeringar och infarten till servicestationerna från Villagränd. Rundbergs bil & service är inte nöjd med utformningen av gatan och lämnade därför in ett rättelseyrkande den 7 november om en justering av infarten från Villagatan. Man anser att infarten blir för smal och att en planerad gräsyta på området omöjliggör snedparkeringar på servicestationens tomt på östra sidan av biltvätten.

Nyan - 15 timmar sedan

Sid klar för en säsong till

Robin Sid har gjort klart med IFK Mariehamn för ytterligare en säsong i klubben. – Jag är jätteglad att Robin och vi kom i mål med ett nytt avtal för nästa säsong, säger Peter Mattsson i ett pressmeddelande. Sid har varit i IFK Mariehamn sedan 2014, spelat 100 ligamatcher och gjort 11 mål samt 10 assist för laget.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.