Kristianstadsbladet > Lokalt

Friday, 21 September, 05:47

Kristianstadsbladet - 16 sep 18 kl. 10:25

Mammalediga fixade familjegympa i FärlövBarn, jobb, tidsbrist och boende i en by utan gym kan för många vara en orsak att inte röra på sig. Men icke i Färlöv. Där pratade några mammalediga med barn i samma ålder sig samman vilket resulterade i en gympagrupp med mammor, pappor och barn..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Färlöv

Dela artikeln

133 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mammalediga, fixade, familjegympai , Färlöv
UT - 13 sep 18 kl. 01:00

Familjegympa lika med skratt, svett och samarbete

Sista veckan i augusti började Lindas träningscenter erbjuda familjegympa – ett fokuserat pass på 30 minuter för föräldrar som barn. – Energin finns till tusen hos min son, så det är det ju inte något problem med, berättar Susanne Baihofer..

Kristianstadsbladet - 18 maj 11 kl. 06:30

Mammalediga fick ingen lönehöjning Kommunen stäms a lönediskriminerar kvinnor

Arkivfoto: Lasse Ottosson
När gymnasielärarna blev mammalediga tog deras löneföhöjningar slut. Nu anmäls kommmunen för diskriminering och stäms på hundratusentals kronor av Lärarförbundet.
KRISTIANSTAD.

Nyheter 24 - 04 apr 11 kl. 21:13

Hemvändaren fixade Elfsborgs premiärseger


På övertid fixade Lasse Nilsson seger till Elfsborg. BORÅS. Lasse Nilsson vände hem från Holland till Elfsborg inför säsongen och direkt i premiären fixade anfallaren segern åt Boråsklubben.

BT - 21 dec 14 kl. 17:12

Sverige fixade EM-bronset

När det som bäst behövdes fick Sverige målvaktsspelet att funka. De svenska handbollsdamerna besegrade Montenegro med 25–23 efter ett par avgörande räddningar av Johanna Bundsen – och fixade därmed EM-bronset. Det är svårt att spela bra handboll när man redan gjort det sju gånger på 14 dagar.

BT - 21 dec 14 kl. 17:12

Sverige fixade EM-bronset

När det som bäst behövdes fick Sverige målvaktsspelet att funka. De svenska handbollsdamerna besegrade Montenegro med 25–23 efter ett par avgörande räddningar av Johanna Bundsen – och fixade därmed EM-bronset. Det är svårt att spela bra handboll när man redan gjort det sju gånger på 14 dagar.

Nyheter 24 - 15 jan 11 kl. 21:20

Laine fixade extrapoängen


HV71 vann över Timrå - precis som väntat. TIMRÅ. Det var inte mycket som talade för att Timrå skulle kunna skrälla mot ett formstarkt HV71 i kväll.

Expressen - 21 jan 11 kl. 07:56

Bäckström fixade viktig seger i natt

LOS ANGELES. Nicklas Bäckström fixade en viktig seger åt Washington i natt. Hans 2-0-mål tidigt i den andra perioden visade sig räcka för att Capitals skulle kunna lämna Long Island med en 2-1-seger över New York Islanders..

NSD - 03 feb 11 kl. 14:30

Kalla fixade norrbottnisk guld-dubbel

Charlotte Kalla, Tärendö, gjorde precis som Markus Hellner och fixade ännu ett norrbottniskt guld vid skid-SM i Sundsvall.- Det känns jätteskönt, sa hon..

Expressen - 05 feb 11 kl. 16:50

Firande födelsedag - fixade hattrick

Alla snackar om Fernando Torres. Då skickar Carlos Tevez ett tydligt budskap. På sin födelsedag fixade argentinaren ett hattrick mot West Bromwich - innan matchklockan slagit 40 minuter..

NT - 11 feb 11 kl. 22:34

Föräldrarna fixade fritidsgården

Vad är väl en fredagskväll i Kimstad? När ungdomarna hade dötrist och långtråkigt fixade föräldrarna det roliga..

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Dyr sommar för Kryh:s sjukvård

Det blev en dyr sommar för CSK och sjukhusen i Ystad och Hässleholm. Ökad mertid, mycket övertid och mer inhyrda från bemanningsföretag än tänkt påverkar årets budget..

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Skåningar får mindre kultur när regionen sparar

Minskat kulturutbud och minskad tillgång till kulturen för skåningar. Medicinhistoriska samlingar hotas och kulturjobben kommer att minska. Det blir konsekvenserna av regionens budgetram..

Kristianstadsbladet - 8 timmar sedan

Här är alla som tar plats i fullmäktige

Sammansättningen för kommunfullmäktige i Kristianstad den kommande mandatperioden blev färdig på torsdagen. Här är alla 65 personer som tar plats:.

Kristianstadsbladet - 8 timmar sedan

Köpsugna kunder i kilometerlånga köer

Kristianstad, nu är det kommers. Det externa köpcentret C4 Shopping öppnade på torsdagen. Köerna växte kilometerlånga.

Kristianstadsbladet - 10 timmar sedan

Många bilister på fel väg – igen

Långa köer – inte bara av just köande personer som ville in på det nyöppnade shoppingkomplexet, utan också trafikanter. Blekingevägen och de berömda groparna hade publik. Och jodå....

Kristianstadsbladet - 11 timmar sedan

Vad tycker du om den skånska sjukvården?

Köerna till vissa åtgärder har ökat, och sommaren blev dyr för CSK med mycket övertid och inhyrd personal. Men hur upplever du den skånska sjukvården?.

Kristianstadsbladet - 13 timmar sedan

Nytt steg för flytt till centrum – högskolan vill ha cityläge

Högskolan Kristianstad tar ännu ett steg mot en flytt in till centrum. Enligt dess styrelse är högskolan beredd att betala högre hyra för ett cityläge..

Kristianstadsbladet - 15 timmar sedan

Just nu: Kan inte lämna ut pass

Polisen i Kristianstad har tekniska problem och kan inte lämna ut några pass. .

Kristianstadsbladet - 17 timmar sedan

Kommunen övervakar besökare med drönare

Kommer du röra dig i stadskärnan i nästa vecka? Då kommer kommunen sannolikt att fånga dina rörelsemönster. Genom att följa anonymiserade wifi-signaler från mobilen och filma med drönare ska kommunen få bättre koll på hur folk rör sig i centrum.

Kristianstadsbladet - 18 timmar sedan

I Skånes skärgård hittar man lugnet

För att komma ut till Landöns camping, följer du vägen in till Landön. Vägen dit kan få dig att tveka något över vilket ställe du är på väg till, men håll ut — snart öppnas en oas av natur, utsikt och lugn. Välkommen till Skånes enda skärgård..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.