YLE > Finland

Friday, 21 September, 13:33

Fler nyheter från YLE

YLE - 30 minuter sedan

Finnairplan på väg till Vasa till Helsingfors måste vända om på grund av hård vind

Finnairs flyg från Helsingfors till Vasa måste vända om på grund av hård vind på torsdagen. Planet landade i Vasa fyra timmar försenat..

YLE - 1 timme sedan

Utrikesminister Timo Soini fick riksdagens förtroende – Samlingspartisterna Sirén och Pelkonen anmälde sig frånvarande trots att de satt i plenisalen under omröstningen

Rösterna föll 100–60 till utrikesminister Timo Soinis fördel. 18 riksdagsledamöter röstade blankt medan 21 riksdagsledamöter var frånvarande..

YLE - 1 timme sedan

Mattias Fagerholm blir ny chefredaktör för Läraren

Pedagogie Magister Mattias Fagerholm har valts till ny chefredaktör för tidningen Läraren som ges ut av Finlands svenska lärarförbund FSL..

YLE - 1 timme sedan

Utrikesminister Timo Soini fick riksdagens förtroende

Rösterna föll 100–60 till Soinis fördel. 18 riksdagsledamöter röstade blankt medan 21 riksdagsledamöter var frånvarande..

YLE - 1 timme sedan

Daghemsfrågan i Helsingfors: Många problem och en lösning - såhär tycker beslutsfattarna

Lönerna bör höjas. Så anser fullmäktigeledamöter från fem olika partier att man borde lösa de [link:https://svenska.yle.

YLE - 1 timme sedan

Grundlagsutskottet godkänner grundlagsändring gällande förtroliga meddelanden - nu kan spaningslagarna drivas igenom

Grundlagsutskottet godkänner att grundlagen ändras på punkten som gäller förtroliga meddelanden. Utskottet kräver i sitt betänkande ändå en del ändringar till regeringens förslag. Det här betyder att det är möjligt att de omtalade spaningslagarna drivs igenom ännu under den här riksdagsperioden..

YLE - 2 timmar sedan

Utbildningsstyrelsen: Move-mätningarna är trygga och kan fortsätta

Skyttellöpning är ett tryggt mätinstrument i Move-helheten slår Utbildningsstyrelsen fast. Utbildningsstyrelsen har som en följd av det tragiska olycksfallet i Esbo utrett frågan tillsammans med sakkunniga som utarbetat systemet..

YLE - 3 timmar sedan

Missnöje med färdtjänst i Raseborg: "Förr var chauffören förtrogen vän - nu vet man inte ens om bilen dyker upp"

DUV i Västnyland, Västnylands MS-klubb och Västra Nylands Reumaförening har vänt sig med ett brev till staden där de efterlyser förbättringar gällande hur färdtjänsten ordnas..

YLE - 7 timmar sedan

Misstankar om arbetsplatsmobbning utreds vid polisen i sydvästra Finland – flera myndigheter är inkopplade

En högt uppsatt polischef kopplas ihop med misstankarna om mobbning. Både Regionförvaltningsverket och åklagarämbetet utreder ärendet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.