Expressen > Sport

Monday, 19 November, 18:58

Liknande nyheter

Taggar: BråketHan , borde, följamina , regler
Kristianstadsbladet - 24 feb 14 kl. 17:11

Fler kommuner borde följa Kristianstad


Vi har under vintern kunnat följa den oro som svenska grisproducenter har över grisnäringens framtid i Sverige. En oro jag delar och förstår eftersom jag är före detta grisbonde. Men lösningen på problemet är absolut inte att vi i Sverige ska göra avkall på djurskyddsbestämmelser.

DN - 20 sep 18 kl. 05:00

”Fler borgarbarn borde välja lågbetalda jobb”

Fler personer med borgerlig bakgrund borde välja samhällsnyttiga, lågbetalda yrken. De starkaste i samhället borde kliva åt sidan, skriver sjuksköterskestudenten Alva Sundström..

BT - 10 maj 13 kl. 10:01

Fler borde följa den rödgröna linjen ? i Göteborg

Om inte mer än två tredjedelar av fullmäktige i Göteborg säger nej till en folkomröstning om trängselskatten blir det en sådan. Och eftersom redan Moderaterna, det lokala Vägvalet och Sverigedemokraterna är för, är det i princip redan klart att det blir en omröstning. Med andra ord skulle man kunna säga att det inte spelar någon roll att de rödgröna nu bestämt sig för att säga nej.

Posh24 - 02 aug 13 kl. 01:02

Ouch! Sharon Osbourne säger att Kanye West ?borde sälja bilar?

Hon är inte direkt känd för att vara blyg gällande att yttra sina åsikter och i en intervju med The Daily beast, skriver Radaronline att Sharon var snabb med att säga vad hon tycker om Kim Kardashians pojkvän och rapparen Kanye West. ?Jag har inte tid för honom?

Sydsvenskan - 23 jan 16 kl. 08:33

Gates: USA borde följa Sverige

Den amerikanske IT-miljardären Bill Gates hyllar Tyskland och Sverige för ländernas flyktingmottagande.— Jag tycker att Tyskland och Sverige bör gratuleras för att de har en mer öppen attityd i de här frågorna, sade Gates till BBC under Världsekonomiskt forum, som de senaste dagarna pågått i schweiziska Davos.USA borde följa exemplet och ta emot fler flyktingar, anser Microsoftgrundaren.

Helsingborgs Dagblad - 23 jan 16 kl. 08:33

Gates: USA borde följa Sverige

Den amerikanske IT-miljardären Bill Gates hyllar Tyskland och Sverige för ländernas flyktingmottagande.— Jag tycker att Tyskland och Sverige bör gratuleras för att de har en mer öppen attityd i de här frågorna, sade Gates till BBC under Världsekonomiskt forum, som de senaste dagarna pågått i schweiziska Davos.USA borde följa exemplet och ta emot fler flyktingar, anser Microsoftgrundaren.

Supermiljöbloggen - 06 apr 16 kl. 12:18

Nu har SMB 30 000 följare på Facebook – men här är 30 andra som ni borde följa

Det är kul att så många följer Supermiljöbloggen! Men det finns massor av andra i Miljösverige att också hålla koll på. Här listar vi 30 av dem!

YLE - 31 aug 17 kl. 06:35

Motion: Borgå borde sälja överbliven skolmat

En stor del av fullmäktigeledamöterna i Borgå vill att staden säljer överbliven skolmat för att minska på matsvinnet. Det framkommer i en ny motion. Borgås nya centralkök står snart klart.

SVT Debatt - 06 maj 14 kl. 07:00

Europas krisande ekonomier borde följa Sveriges exempel

EU-VALET I Sverige har det skapats fem procent fler jobb sedan 2006. EU borde ha samma målsättning. För att lyckas måste Europas regeringar bryta upp från socialdemokratisk spenderpolitik till en politik som ger jobb.

HBL - 26 jan 15 kl. 05:08

"Vi borde följa Sveriges exempel"

– Sverige har en helt annan dynamik än Finland. Där vågar man ta risker och prova på nytt. Därför går det så mycket bättre för Sverige.

YLE - 09 apr 16 kl. 12:22

Biskop Mäkinen: Präster borde följa kyrkans linje angående samkönade par

Ärkebiskop Kari Mäkinen uppmanar prästerna att vänta på en enhetlig linje inom kyrkan då det gäller frågan om att viga samkönade par. Enligt kyrkans nuvarande linje får samkönade par nog välsignas i kyrkan - men inte vigas. Biskopen anser att präster inte borde agera på egen hand utan i stället vänta på att kyrkomötet fattar ett enhetligt beslut om vigselrätten.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Förre Dif-profilen på väg till Leksand

Leksand är på jakt efter en General manager.
Nu kan de ha fått napp.Enligt Hockeynews är Dalaklubben nära att göra klart med Djurgårdens tidigare sportchef Thomas Johansson..

Expressen - 15 minuter sedan

”Janne har varit på mig – jag har vägrat”

Andreas Granqvist valde att fortsätta i landslaget efter återkomsten till Helsingborg.Men den svenske lagkaptenen menar att det kommer med en viss omställning.– Janne har varit på mig att springa lite extra, men jag har vägrat, säger ”Granen”..

Expressen - 1 timme sedan

Sverige skickar nio simmare till VM i Kina

Sverige skickar nio simmare till kortbane-VM i Kina nästa månad.Trots ytterligare ett återbud då långdistansaren Victor Johansson tackat nej på grund av en ryggskada..

Expressen - 1 timme sedan

”Känner de flesta – men jag kan hålla isär rollerna”

Sävehofprofilerna blir tv-experter under handbolls-EM i Frankrike. Hanna Fogelström, 28, och Johanna Ahlm, 31, kommer att tycka till i direktsändning inför storpublik i TV3 och Viaplay. – Det kan ju gå hursomhelst, säger Fogelström.

Expressen - 1 timme sedan

Landslagsspelaren klar för Djurgården

Kristianstads DFF tappar nigerianska landslagsspelaren Ogonna Chukwudi till konkurrenten. Mittfältaren har skrivit på för Djurgården. .

Expressen - 2 timmar sedan

Bilderna som ger landslaget hopp

Här tränar Victor Nilsson-Lindelöf med landslaget igen. Stjärnan fanns med på planen när Blågult genomförde den sista träningen inför matchen mot Ryssland i morgon. .

Expressen - 2 timmar sedan

Durmaz: ”Är klart att besvikelsen är stor”

Jimmy Durmaz bänkades mot Turkiet och Janne Anderssons mer defensiva uppställning ordnade seger och tre poäng.Mittfältaren har inte gett upp en startplats mot Ryssland i morgon kväll. - Jag förbereder mig som  om jag skulle starta, sedan får man se vad Janne väljer, säger Durmaz.

Expressen - 2 timmar sedan

Svenska förvirringen kring Nations League

De svenska fansen har inte riktigt tagit Nations League till sig än.Och inte ens i landslaget – trots powerpoints från ledningen – förstår alla spelare den nya turneringen fullt ut.– Det är väldigt oklart, jag vet fortfarande inte riktigt vad som händer, säger Jimmy Durmaz..

Expressen - 2 timmar sedan

”Man får acceptera att man blir äldre...”

Den 30 april 1966 i Rättvik vann Olle Goop sitt första lopp. I söndags berättade han att han kört sitt sista. Ett beslut som enligt Goop själv inte var speciellt svårt.

Expressen - 3 timmar sedan

Svenske talangen tvingas nobba VM

Ytterligare en simmare lämnar återbud till kortbane-VM i Kina. USA-baserade långdistansaren Victor Johansson tvingas tacka nej på grund av en ryggskada..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.