Expressen > Nöje

Friday, 21 September, 05:47

Expressen - 16 sep 18 kl. 07:00

Sven Melanders lidande mitt under SVT-inspelningenNär Sven Melander spelade in ”Stjärnorna på slottet” hade han opererats för sin cancer och just avslutat en mycket tuff cellgiftsbehandling.Nu berättar han om den jobbiga tiden efter sjukdomsbeskedet och hur krafterna tog slut under inspelningen av programmet.– Det var väldigt jobbigt inspelningsmässigt. Det var halvt förödande för min ork, säger Sven Melander..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Melanders, SVT, Sven Melander, Stjärnorna

Dela artikeln

43 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sven, Melanders, lidandemitt under , SVT-inspelningen
Expressen - 24 maj 18 kl. 08:00

Melanders sjukdomskamp – innan SVT-inspelningen

Skådespelaren, komikern och journalisten Sven Melander är klar för SVT:s tv-serie ”Stjärnorna på slottet”.Skåningen, som nyligen drabbades av cancer, hoppas nu på att han är helt återställd lagom till inspelningen.– Det finns så många andra människor som har det så oerhört mycket sämre än jag och som inte får något stöd, säger Sven Melander..

Expressen - 22 jun 11 kl. 15:52

Pontus dog under SVT-inspelningen

I Anne Lundbergs dokumentärserie "En andra chans" följs fyra personer som varit med om olyckor som lett till ett liv i rullstol. Men Pontus, 24, som precis skulle flytta till sitt drömhus avled tragiskt innan sista avsnittet spelades in. - Vi blev chockade och ledsna.

Expressen - 15 nov 16 kl. 10:13

Hjärtat stoppar Oldsberg vid SVT-inspelningen

SVT fyller 60 år och spelar under tisdagen in ett jubileumsprogram som ska sändas senare i november.En av de inbjudna profilerna är Ingvar Oldsberg – men programledarens hjärtproblem hindrar honom från att medverka så som han hade önskat.– Hjärtat slår inte bra, säger programledaren..

Helsingborgs Dagblad - 22 okt 15 kl. 14:01

Sven-Bertil Taube inlagd på sjukhus

Sven-Bertil Taube missade TV4:s pressträff inför premiären av "Så mycket bättre". Nu berättar han att han drabbats av en lunginflammation och att han vårdas på sjukhus i Stockholm sedan förra veckan.— Jag behandlas med antibiotika med jämna mellanrum och det verkar gå åt rätt håll.

Sydsvenskan - 22 okt 15 kl. 14:01

Sven-Bertil Taube inlagd på sjukhus

Sven-Bertil Taube missade TV4:s pressträff inför premiären av "Så mycket bättre". Nu berättar han att han drabbats av en lunginflammation och att han vårdas på sjukhus i Stockholm sedan förra veckan.— Jag behandlas med antibiotika med jämna mellanrum och det verkar gå åt rätt håll.

SVT - 14 feb 15 kl. 23:54

De såg spöken under inspelningen

För mycket mörker kan skrämma vem som helst. Skådespelaren Moa Gammel och regissören Henrik Björn såg spöken under inspelningen av nya tv-serien ”Jordskott”. Nu hoppas de att mardrömmarna ska löna sig..

SVT - 12 okt 11 kl. 15:19

SVT:s vd Eva Hamilton

SVT:s vd Eva Hamilton försöker lägga sig i inspelningen efter att ha kontaktats av Glada Hudiks skapare Pär Johansson..

SVT - 08 jan 15 kl. 06:48

SVT:s reporter förde in syrisk pojke i Sverige

SVT:s reporter Fredrik Önnevall hjälpte under inspelningen av en dokumentärserie en 15-årig syrisk pojke att olovligen fly från Grekland till Sverige. – Jag insåg att det bara var jag som kunde hjälpa honom, säger Fredrik Önnevall om beslutet..

SVT - 24 sep 14 kl. 17:16

SVT gör dokumentär om skogsbranden

Just nu pågår inspelningen av en halvtimmas dokumentär om den stora skogsbranden i Västmanland. Tvärsnytts team Marcus Carlehed och Robert Reinholdsson står för produktionen..

Aftonbladet - 30 apr 15 kl. 14:51

Se när Persbrandt tar över SVT-inspelningen

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 45 minuter sedan

Alcazar-stjärnan talar ut – berättar om kraschen

Andreas Lundstedt berättar om sin mörka tid med verklighetsflykt och knarkmissbruk efter beskedet att han bar på hiv.Enligt artisten gick det så långt att han var nära att dö – men mötet med hans läkare blev en väckarklocka.– När jag höll på som mest med droger var det för att jag ville fly från mitt virus, säger han i ”I will survive” som visas i SVT på onsdagskvällen..

Expressen - 5 timmar sedan

Jöbacks vändning –  han räddar showen

Peter Jöback ger sig ut på en resa och vägen är krokig i början.Många scenbyten och många klädbyten. Tur att han har skohorn med sig..

Expressen - 9 timmar sedan

Josefins ilska – krossad efter händelsen i TV4

Deltagaren Josefin Capllonch gjorde entré mitt under den pågående säsongen av ”Love island” och tvingades igår lämna programmet.Nu berättar Josefin Capllonch att hon inte fick en chans och att hon känner sig lurad.– Jag har ändrat hela mitt liv för det här, jag planerade att flytta hem till Sverige om jag träffade någon, säger hon..

Expressen - 9 timmar sedan

Burt Reynolds svek mot familjen – på dödsbädden

Burt Reynolds strök sitt enda barn Quinton Anderson Reynolds ur testamentet – men sonen kommer inte att gå arvslös.Enligt stjärnans sista vilja kommer syskonbarnet att ta hand om dödsboet."Jag utelämnar avsiktligen honom från detta, min sista vilja och testamente", står det i stjärnans testamente enligt People..

Expressen - 9 timmar sedan

Steffos nya satsning: Lyxig herrgård med spa

Steffo Törnquist, programledare på TV4, har passion för det goda i livet. Nu blir han delägare i Knistad Herrgård, som ligger strax utanför Skövde, där han ska bidra med sina kunskaper om mat och dryck, berättar vd Dan Persson.– Steffo passar väldigt bra in i den bilden vi vill skapa, säger han..

Expressen - 13 timmar sedan

Lill-Babs vädjan till döttrarna i testamentet

Barbro" Lill-Babs" Svensson hade en tydlig vädjan till döttrarna i sitt testamente. Där skriver hon om sin önskan för deras relation. ”Det är min uttryckliga önskan att ni håller sams och undviker bråk”, skriver hon i testamentet enligt Aftonbladet.

Expressen - 15 timmar sedan

Gunilla Persson: Jag håller på att falla ihop

Hollywoodfrun Gunilla Persson är en av årets deltagare i ”Biggest Loser VIP”. I trailern till programmet säger hon att hon under en längre tid inte har mått bra. – Fysiskt sett håller jag på att falla ihop.

Expressen - 15 timmar sedan

Reese Witherspoons dotter Ava går i mammans fotspår

Skådespelaren Reese Witherspoon, 42, och dottern Ava Phillippe, 19, är inte bara otroligt lika.Nu följer Ava sin mammas fotsteg – rakt in i underhållningsbranschen.– Jag älskar att vara runtomkring min mamma, säger hon i en intervju..

Expressen - 19 timmar sedan

Skandalerna och tårarna bakom succénserien ”Downton abbey”

Den brittiska serien ”Downton abbey” har gjort succé sedan starten 2010.Men precis som den händelserika handlingen i serien har det även pågått många upp-och nergångar i skådespelarnas privatliv under de långa inspelningarna. Samtidigt har inspelningarna av ”Downton abbey” som film påbörjats – och det blir premiär under hösten 2019..

Expressen - 21 timmar sedan

Rockbandet Kiss lägger ner: "Sista turnén"

Hårdrocksikonerna Kiss gör sin sista turné.När bandet gästade tv-programmet ”America’s Got Talent” i natt kom de med ett definitivt framtidsbesked.– Det här blir vår sista turné, berättade de i programmet enligt Rolling Stones.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.