GöteborgsPosten > Lokalt

Monday, 19 November, 18:26

Liknande nyheter

Taggar: Kraftiga, smällari , Biskopsgården
Skånskan - 01 apr 17 kl. 14:00

Dömda för brandattentat

HÖRBY Fyra unga män och en kvinna i 45-årsåldern dömdes häromdagen till villkorlig dom, dagsböter, ungdomsvård och skyddstillsyn för brandattentatet i Söderto sent på kvällen den 5 juni i fjol.
Attacken var en hämndaktion mot kvinnans pappa. De satte eld på en bil på gården och slog sönder flera fönsterrutor.

Skånskan - 27 mar 16 kl. 06:00

Drack ur bag-in-box medan hon körde bil

ESLÖV Den kvinnliga bilisten hade med sig en bag-in-box med vin som hon drack ur under färden. Polisen fick korn på henne sedan hon kraschat in i en tankbil på väg 113. När kvinnan greps i Eslöv trodde hon att hon befann sig i Lund.

BT - 01 jan 15 kl. 11:31

Nyår med balkongras, brand och bråk

Nyårsfirandet har också en baksida. Fylla, bråk, bränder och fyrverkeripjäser som skadar.I Mölnlycke utanför Göteborg rasade en balkong vid tolvslaget och sju personer fick föras till sjukhus.

GöteborgsPosten - 13 aug 18 kl. 21:48

Upplopp med bränder, smällare och explosioner

Omfattande oroligheter med bränder, raketer och sönderslagna fönsterrutor utbröt på Kronogården i Trollhättan på måndagskvällen. Det hörs även kraftiga smällar från raketer och när brinnande bilar exploderar..

Sydsvenskan - 28 jul 13 kl. 06:30

Rossi tog ett djupt andetag och klappade sin rumskamrat Dino på ena axeln.?Nu börjar det?, sa han. ?Det stora äventyret.?Dino log nervöst och nickade.

Kapitel 29Tåget var försenat en dryg halvtimme. Jonnervik svor åt hettan som fick den svettfuktiga skjortan att klibba fast vid huden. Den hade kommit lika oväntat som en snöstorm i april.

Cornucopia - 23 aug 14 kl. 12:10

Jakten på den perfekta ficklampan

Jakten på den perfekta ficklampan fortsätter. Varje prepper värd namnet har förstås betydligt fler ficklampor än personer i hushållet, och nu finns det en ny svensk butik för världens kanske bästa ficklampor, kanadensiska ArmyTek.
Paketen och extra batterier.

YLE - 30 mar 15 kl. 18:59

Fekala bakterier i Pernå-vattnet

Det finns tecken på att det finns fekala bakterier i dricksvattnet i Pernå kyrkby. Fekala bakterier - det vill säga bakterier som har sitt ursprung i avföring - konstaterades i ett vattenprov som tagits i Pernå kyrkbys vattentäkt och vars resultat blev färdigt på måndag. Orsaken till föroreningen är ännu okänd.

YLE - 30 mar 15 kl. 18:59

Fekala bakterier i Pernåvattnet

Det finns tecken på att det finns fekala bakterier i dricksvattnet i Pernå kyrkby. Fekala bakterier - det vill säga bakterier som har sitt ursprung i avföring - konstaterades i ett vattenprov som tagits i Pernå kyrkbys vattentäkt och vars resultat blev färdigt på måndag. Orsaken till föroreningen är ännu okänd.

YLE - 11 feb 14 kl. 18:51

Applåder för Pojo affärscentrum

Kraftiga applåder är det första jag möts av då jag går in i Pojo affärscentrum och berättar för den första person jag ser att nu har Jan Westman köpt fastigheten.
Tytti, som damen heter, ropar på Vonne och berättar nyheten för henne och då kommer applåd nummer två. Visst hade de hört någon bybo prata om att det hänt något, men de vågade inte tro att det var sant.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Väg stängdes av efter singelolycka

En personbil körde in i mitträcket på väg 40 och vägen stängdes av under räddningsarbetet.
– De har stängt av för att sopa av vägbanan, sa Mats Olsson vid Trafikledningscentralen..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Väg avstängd efter singelolycka

En personbil har kört in i mitträcket på väg 40. Vägen har stängts av under räddningsarbetet.
– De har stängt av för att sopa av vägbanan, säger Mats Olsson vid Trafikledningscentralen..

GöteborgsPosten - 3 timmar sedan

Man ryckte pengar från äldre kvinna

En äldre kvinna befann sig tidigare i dag med en väninna i Brunnsparken i centrala Göteborg. Där blev hon bestulen på en summa pengar som hon precis tagit ut när en man ryckte dem från henne..

GöteborgsPosten - 4 timmar sedan

Slakthusområdet ska bli Göteborgs matcentrum

Nu inleds arbetet med att förvandla Slakthusområdet till Göteborgs svar på Kødbyen i Köpenhamn..

GöteborgsPosten - 6 timmar sedan

Kvinnlig lärare hade sexuell relation med 16-åring

En lärare i 40-årsåldern på en skola i Göteborgsområdet hade en intim relation med sin 16-årige elev, som hon undervisade i sex- och samlevnad. Kvinnan har polisanmälts och nu vill Skolinspektionen dra in hennes lärarlegitimation..

GöteborgsPosten - 22 timmar sedan

Ansökning till förskoleklass igång – men lärarbristen är ett orosmoln

Ansökningsperioden till förskoleklass för nästa läsår är i gång. Tusentals barn ska placeras ut på på skolorna, samtidigt som staden kämpar med att locka till sig tillräckligt många utbildade lärare..

GöteborgsPosten - 22 timmar sedan

Förskoleklassen blev inte vad de hade väntat sig

Skolstarten blev inte vad familjen hade förväntat sig. Förskoleklassen som Bernard Metelius började i var stor, utemiljön stökig och vuxennärvaron för låg. Nu är föräldrarna besvikna på skolan..

GöteborgsPosten - 09 nov 18 kl. 11:42

"Svårt att säga vad som exakt har hänt"

I tisdags brann en villa på Vänersnäs ner till grunden. Polisen misstänker nu inte längre brott i samband med branden, som hade ett explosionsartat förlopp..

GöteborgsPosten - 09 nov 18 kl. 15:31

Öppna lågor under brand i Brålanda slakteri

Vid 15-tiden på fredagen kom ett larm från SOS om att det brann i slakteriet, i Brålanda..

GöteborgsPosten - 10 nov 18 kl. 09:54

Naken inblick i mödraskap och mycket därtill

En skrattfest med hög igenkänningsfaktor – i synnerhet för mammorna. Årets mama med Emma Knyckare lockade till många skratt, men mest roligt under föreställningens gång hade nog förmodligen mammorna i publiken..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.