GöteborgsPosten > Lokalt

Sunday, 17 February, 12:33

Liknande nyheter

Taggar: Kraftiga, smällari , Biskopsgården
Skånskan - 01 apr 17 kl. 14:00

Dömda för brandattentat

HÖRBY Fyra unga män och en kvinna i 45-årsåldern dömdes häromdagen till villkorlig dom, dagsböter, ungdomsvård och skyddstillsyn för brandattentatet i Söderto sent på kvällen den 5 juni i fjol.
Attacken var en hämndaktion mot kvinnans pappa. De satte eld på en bil på gården och slog sönder flera fönsterrutor.

Skånskan - 27 mar 16 kl. 06:00

Drack ur bag-in-box medan hon körde bil

ESLÖV Den kvinnliga bilisten hade med sig en bag-in-box med vin som hon drack ur under färden. Polisen fick korn på henne sedan hon kraschat in i en tankbil på väg 113. När kvinnan greps i Eslöv trodde hon att hon befann sig i Lund.

BT - 01 jan 15 kl. 11:31

Nyår med balkongras, brand och bråk

Nyårsfirandet har också en baksida. Fylla, bråk, bränder och fyrverkeripjäser som skadar.I Mölnlycke utanför Göteborg rasade en balkong vid tolvslaget och sju personer fick föras till sjukhus.

GöteborgsPosten - 13 aug 18 kl. 21:48

Upplopp med bränder, smällare och explosioner

Omfattande oroligheter med bränder, raketer och sönderslagna fönsterrutor utbröt på Kronogården i Trollhättan på måndagskvällen. Det hörs även kraftiga smällar från raketer och när brinnande bilar exploderar..

Sydsvenskan - 28 jul 13 kl. 06:30

Rossi tog ett djupt andetag och klappade sin rumskamrat Dino på ena axeln.?Nu börjar det?, sa han. ?Det stora äventyret.?Dino log nervöst och nickade.

Kapitel 29Tåget var försenat en dryg halvtimme. Jonnervik svor åt hettan som fick den svettfuktiga skjortan att klibba fast vid huden. Den hade kommit lika oväntat som en snöstorm i april.

Cornucopia - 23 aug 14 kl. 12:10

Jakten på den perfekta ficklampan

Jakten på den perfekta ficklampan fortsätter. Varje prepper värd namnet har förstås betydligt fler ficklampor än personer i hushållet, och nu finns det en ny svensk butik för världens kanske bästa ficklampor, kanadensiska ArmyTek.
Paketen och extra batterier.

YLE - 30 mar 15 kl. 18:59

Fekala bakterier i Pernå-vattnet

Det finns tecken på att det finns fekala bakterier i dricksvattnet i Pernå kyrkby. Fekala bakterier - det vill säga bakterier som har sitt ursprung i avföring - konstaterades i ett vattenprov som tagits i Pernå kyrkbys vattentäkt och vars resultat blev färdigt på måndag. Orsaken till föroreningen är ännu okänd.

YLE - 30 mar 15 kl. 18:59

Fekala bakterier i Pernåvattnet

Det finns tecken på att det finns fekala bakterier i dricksvattnet i Pernå kyrkby. Fekala bakterier - det vill säga bakterier som har sitt ursprung i avföring - konstaterades i ett vattenprov som tagits i Pernå kyrkbys vattentäkt och vars resultat blev färdigt på måndag. Orsaken till föroreningen är ännu okänd.

YLE - 11 feb 14 kl. 18:51

Applåder för Pojo affärscentrum

Kraftiga applåder är det första jag möts av då jag går in i Pojo affärscentrum och berättar för den första person jag ser att nu har Jan Westman köpt fastigheten.
Tytti, som damen heter, ropar på Vonne och berättar nyheten för henne och då kommer applåd nummer två. Visst hade de hört någon bybo prata om att det hänt något, men de vågade inte tro att det var sant.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 12 timmar sedan

Frontalkrock i centrala Göteborg

Två personbilar har kolliderat i de centrala delarna av Göteborg. Ambulans och räddningstjänst är på plats.
– Patrullen håller på att utreda händelsen, säger Ann-Christin Löfstrand, vakthavande befäl region Väst..

GöteborgsPosten - 17 timmar sedan

Dödsbudskap på polisbil – hotade upprepa Arklövs dåd

Tre män i 20-årsåldern, två med viss koppling till NMR, klistrade dekaler med ett dödsbudskap på polisbilen i centrala Göteborg.
Hotet och hatet illustrerades genom en bild på polismördaren Jackie Arklöv och med bokstäverna ACAB..

GöteborgsPosten - 19 timmar sedan

Hedens isbana stänger – kan ge plats åt dansbana

I mars stänger isanläggningen på Heden, men det finns redan framtidsplaner för området. Det har kommit in ett förslag från en medborgare om att bygga en dansbana under tak – något som nu kan bli verklighet..

GöteborgsPosten - 21 timmar sedan

Fler och fler kvinnor föder barn efter 45

Det blir allt vanligare med äldre mammor. De senaste 20 åren har antalet kvinnor i Göteborg som föder barn efter att de fyllt 45 år ökat fyrdubbelt, något som också förenat med risker.
– Det blir en ökad risk för missfall – äggen blir sämre ju äldre man blir, säger Lena Otterlind, sektionschef på förlossningsvården på Sahlgrenska..

GöteborgsPosten - 21 timmar sedan

Hon blev mamma vid 43 – så ser det ut i din stadsdel

Med 40-årsdagen i nära antågande hade Annika Andersson börjat förlika sig med tanken på ett liv utan barn. Tre år senare blev hon mamma till dottern Moa.
– Det var jättekonstigt och gick jättefort.

GöteborgsPosten - Igår: 08:40

Cigarettfimp kan ha startat brand

Det brann i en lägenhet på Mandolingatan i Västra Frölunda sent på fredagskvällen. Den troliga orsaken: en kvarglömd cigarett på balkongen..

GöteborgsPosten - Igår: 22:33

Flera skadade efter skottdrama i USA

Ett skottdrama har utspelat sig under fredagen utanför staden Chicago i USA. Fyra poliser och flera personer ska vara skadade..

GöteborgsPosten - Igår: 22:02

Nedräkningen till våren har börjat

Nästa fredag kan det officiellt vara vår i Göteborg. Under helgen och följande vecka bjuds staden på både sol och plusgrader, vilket kan innebära att vintern är över redan nästa vecka..

GöteborgsPosten - Igår: 20:46

Ungdomar kastade sten i Trädgårdsföreningen

Ordningsvakter har larmat polisen efter att mellan femton och tjugo ungdomar har kastat sten inne i Trädgårdsföreningen. Polisen har säkrat sex av ungdomarna..

GöteborgsPosten - Igår: 19:08

400 år gammalt solur utgrävt vid Västlänken

Ett unikt, över 400 år gammalt solur har hittats i Göteborg i samband med utgrävningarna inför Västlänken.
– Jag har aldrig sett något liknande, säger Arkeologernas projektledare Carina Bramstång Plura..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.