Sydsvenskan > Utrikes

Friday, 21 September, 14:21

Sydsvenskan - 15 sep 18 kl. 21:39

Dags för ny registreringsskylt på bilen"Bara" 500 000 kombinationer finns kvar innan bilarnas registreringsnummer tar slut. Efter årsskiftet införs därför ett nytt system som ska öka antalet kombinationer. – Vi gör av med 500 000-600 000 kombinationer per år i det tempot vi håller nu, säger.
Läs mer på Sydsvenskan

Dela artikeln

32 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dagsför ny , registreringsskylt, bilen
Sydsvenskan - 08 mar 14 kl. 05:30

Vad sägs om din registreringsskylt?

– Nej, inte så mycket. Jag har varit med om en del som har tittat till. Själv mådde jag riktigt illa när jag fick veta vilken nummerplåt jag skulle få.

Magazin24 - 25 jul 12 kl. 19:31

Bil blev av med registreringsskylt

En bilägare som hade parkerat sin bil längs med gatan på Baldersvägen i Hallstahammar har upptäckt att någon stulit bilens ena registreringsskylt. Registreringsskylten försvann mellan tisdagen och onsdagen. Bilen som blev av med sin främre registreringsskylt är en Volvo S70 med registreringsnummer GGE 759.

Skånskan - 13 maj 18 kl. 16:04

Man hittades sovande med en yxa i bilen

Eslöv Två män och en kvinna, samtliga hemmahörande i Eslövs kommun, döms för en lång rad brott. En av männen döms till två månaders fängelse.Kvinnan är sambo med en av männen och den andra mannen är bekant till paret.

Magazin24 - 22 nov 12 kl. 18:42

Stulen registreringsskylt

I måndags upptäckte en bilägare att någon hade stulit hans registreringsskylt. Registreringsskylten stals från en bil som stod parkerad vid Brånstaleden i Hallstahammar vid 14-tiden i måndags. Bilen är en Volvo V70 och registreringsnumret är FTF 275..

Magazin24 - 08 dec 12 kl. 17:48

Försvunnen registreringsskylt

En registreringsskylt försvann från en bil på Mejerigatan i Medåker mellan tisdagen och onsdagen. Bilen har registreringsnumret JJO 816 och skylten försvann från fronten på en Volvo 850..

Magazin24 - 20 okt 11 kl. 07:42

Oläslig registreringsskylt gav böter

En man från Hallstahammar har fått böter efter en trafikförseelse. En polispatrull upptäckte i Köping upptäckte att registreringsskylten fram på mannens bil inte gick att avläsa och stoppade därför fordonet på Ullvileden i Köping.
I förhör bestred mannen, som är född i början av 90-talet ansvar, eftersom han köpt bilen dagen innan och var i färd med att flytta bilen till ett garage i Köping.

Magazin24 - 28 mar 12 kl. 21:30

Registreringsskylt stals från bil

En Volvo V40 blev nyligen av med både den främre och den bakre registreringsskylten. Bilens registreringsnummer är BGL 686 och färgen på bilen är enligt polisanmälan röd.
Bilen stod parkerad på Snevringevägen i Hallstahammar..

DalaDemokraten - 19 nov 14 kl. 11:22

Polisen tog bilen

På tisdagen tog en polispatrull stopp på en bil med ett släp utan registreringsskylt på Snöåvägen. Bilföraren, en man i 50-årsåldern, saknade körkort, vilket han tidigare blivit straffad för. Bilen togs i beslag av polisen..

Dalarnas tidningar - 19 nov 14 kl. 11:22

Polisen tog bilen

På tisdagen tog en polispatrull stopp på en bil med ett släp utan registreringsskylt på Snöåvägen. Bilföraren, en man i 50-årsåldern, saknade körkort, vilket han tidigare blivit straffad för. Bilen togs i beslag av polisen..

Nyteknik - 3 timmar sedan

Amazon Echo nu som mikrovågsugn, vägguttag och i bilen

Nu ska Alexa hänga med in i köket, bilen och brandvarnaren. Amazon har breddat utbudet i sin Echo-serie med en lång rad nya produkter för det smarta hemmet..

Magazin24 - 30 jul 12 kl. 08:00

Ännu en försvunnen registreringsskylt

Någon gång mellan måndagen och torsdagen försvann en registreringsskylt från en bil som stod parkerad på Hästhovsvägen i Hallstahammar. På torsdagen upptäckte bilägaren att den bakre registreringsskylten saknades. Enligt polisanmälan har registreringsskylten nummer RXM 586 och tillhör en Mercedes-Benz.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Alliansen föreslår moderat som talman

Allianspartierna föreslår moderaten Andreas Norlén som talman i riksdagen. Han har de senaste åren varit ordförande i riksdagens konstitutionsutskott. Efter förhandlingar mellan de fyra Allianspartierna har de nu enats om att föreslå moderaten Andreas N.

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Kristersson vann spelet om talmannen – Löfven lyckades inte spräcka alliansen

Men det svider nog i själen på Annie Lööf och Jan Björklund att SD få bestämma..

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Åtal: kund tryckte kniv mot hals och våldtog thaimassör

Tre år efter våldtäkten åtalas nu en 26-åring som binds till brottsplatsen genom DNA..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Vindkänsliga fordon avråds köra över Öresundsbron

Vindkänsliga fordon avråds åka..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Drunknade på väg hem från marknaden

Dödssiffran stiger efter färjeolyckan i Victoriasjön i Tanzania. Hittills har över 100 kroppar hittats, enligt lokala medier. Hoppet om att rädda överlevande minskar, och totalt befaras över 200 människor ha drunknat.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Podden avsnitt 58: Mer kropp än själ

Skäringer, Wollter, Marisol och mycket mer i höstens första podd!.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Panternprofilens tuffa val – sluta eller hamna i rullstol

28 år, sportchef och tränare: ”Jag tappade känseln från midjan och nedåt.”.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Stina Wollter: "Det är fan på liv och död"

På omslagsbilden ligger hon naken och sårbar. För Stina Wollter är det ett sätt att visa att hon inte bara är den där galna, roliga kvinnan, hon som enkelt kan avfärdas som en pajas. I boken "Kring denna kropp" skriver hon ömsint om sin egen och andras.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Cher sågar Abba-Benny

Nästa vecka släpper Cher ett album med tolkningar av Abbas låtar. Detta efter att hon spelat en roll i Abba-filmen "Mamma Mia! Here we go again".

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Tåg och färjor inställda inför stormen

Stormen Knud som väntas komma in över västkusten idag drar troligen fram något längre norrut än den första prognosen förutsåg. Men prognosen är osäker. Flera tåg och färjor i Västsverige är redan inställda inför stormen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.