Sydsvenskan > Utrikes

Monday, 18 February, 20:18

Sydsvenskan - 15 sep 18 kl. 21:39

Dags för ny registreringsskylt på bilen"Bara" 500 000 kombinationer finns kvar innan bilarnas registreringsnummer tar slut. Efter årsskiftet införs därför ett nytt system som ska öka antalet kombinationer. – Vi gör av med 500 000-600 000 kombinationer per år i det tempot vi håller nu, säger.
Läs mer på Sydsvenskan

Dela artikeln

33 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dagsför ny , registreringsskylt, bilen
Sydsvenskan - 08 mar 14 kl. 05:30

Vad sägs om din registreringsskylt?

– Nej, inte så mycket. Jag har varit med om en del som har tittat till. Själv mådde jag riktigt illa när jag fick veta vilken nummerplåt jag skulle få.

Magazin24 - 25 jul 12 kl. 19:31

Bil blev av med registreringsskylt

En bilägare som hade parkerat sin bil längs med gatan på Baldersvägen i Hallstahammar har upptäckt att någon stulit bilens ena registreringsskylt. Registreringsskylten försvann mellan tisdagen och onsdagen. Bilen som blev av med sin främre registreringsskylt är en Volvo S70 med registreringsnummer GGE 759.

Skånskan - 13 maj 18 kl. 16:04

Man hittades sovande med en yxa i bilen

Eslöv Två män och en kvinna, samtliga hemmahörande i Eslövs kommun, döms för en lång rad brott. En av männen döms till två månaders fängelse.Kvinnan är sambo med en av männen och den andra mannen är bekant till paret.

Magazin24 - 22 nov 12 kl. 18:42

Stulen registreringsskylt

I måndags upptäckte en bilägare att någon hade stulit hans registreringsskylt. Registreringsskylten stals från en bil som stod parkerad vid Brånstaleden i Hallstahammar vid 14-tiden i måndags. Bilen är en Volvo V70 och registreringsnumret är FTF 275..

Magazin24 - 08 dec 12 kl. 17:48

Försvunnen registreringsskylt

En registreringsskylt försvann från en bil på Mejerigatan i Medåker mellan tisdagen och onsdagen. Bilen har registreringsnumret JJO 816 och skylten försvann från fronten på en Volvo 850..

Magazin24 - 20 okt 11 kl. 07:42

Oläslig registreringsskylt gav böter

En man från Hallstahammar har fått böter efter en trafikförseelse. En polispatrull upptäckte i Köping upptäckte att registreringsskylten fram på mannens bil inte gick att avläsa och stoppade därför fordonet på Ullvileden i Köping.
I förhör bestred mannen, som är född i början av 90-talet ansvar, eftersom han köpt bilen dagen innan och var i färd med att flytta bilen till ett garage i Köping.

Magazin24 - 28 mar 12 kl. 21:30

Registreringsskylt stals från bil

En Volvo V40 blev nyligen av med både den främre och den bakre registreringsskylten. Bilens registreringsnummer är BGL 686 och färgen på bilen är enligt polisanmälan röd.
Bilen stod parkerad på Snevringevägen i Hallstahammar..

DalaDemokraten - 19 nov 14 kl. 11:22

Polisen tog bilen

På tisdagen tog en polispatrull stopp på en bil med ett släp utan registreringsskylt på Snöåvägen. Bilföraren, en man i 50-årsåldern, saknade körkort, vilket han tidigare blivit straffad för. Bilen togs i beslag av polisen..

Dalarnas tidningar - 19 nov 14 kl. 11:22

Polisen tog bilen

På tisdagen tog en polispatrull stopp på en bil med ett släp utan registreringsskylt på Snöåvägen. Bilföraren, en man i 50-årsåldern, saknade körkort, vilket han tidigare blivit straffad för. Bilen togs i beslag av polisen..

Magazin24 - 30 jul 12 kl. 08:00

Ännu en försvunnen registreringsskylt

Någon gång mellan måndagen och torsdagen försvann en registreringsskylt från en bil som stod parkerad på Hästhovsvägen i Hallstahammar. På torsdagen upptäckte bilägaren att den bakre registreringsskylten saknades. Enligt polisanmälan har registreringsskylten nummer RXM 586 och tillhör en Mercedes-Benz.

Cornucopia - 10 mar 17 kl. 10:56

Dags för tjänstebilsreform - uppmuntra begagnade bilar

Det svenska tjänstebilssystemet är en dinosaurie från förr, då alla endast köpte två bilmärken - Volvo och Saab. Systemet finns till för att tvinga fram nybilsförsäljning och straffa ägande av begagnade bilar - vilket alltid är den största miljövinsten. Det är dags att reformera tjänstebilsystemet så ägande av redan existerande bilar premieras, eller åtminstone inte straffas.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Parallellcup kan förlänga karriären

André Myhrer: ”Det känns lockande.”.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Dansare koreograferar rosa föreställning

Dansaren Bambam Frost, som tidigare arbetat med bland andra Marina Abramovic, Erik Linghede och medverkat i musikalen Cabaret i Malmö, debuterar som koreograf. Föreställningen "So sorry" hämtar inspiration från Rihanna, MTV och internet enligt ett press.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Barn stals på sjukhus – är återfunnet

Ett nyfött barn har stulits från sin mamma på Huddinge sjukhus söder om Stockholm, skriver Aftonbladet. Barnet är nu återfunnet och är på väg tillbaka till sin mamma, skriver polisen på sin hemsida. Två personer har gripits..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Tågtrafiken stoppad vid Lunds central – obehöriga på spåren

Strax innan klockan 17 står tågtrafiken stilla vid Lunds central..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Bahoui klar för nederländsk klubb

Det blir ingen återkomst till AIK för Nabil Bahoui. Istället meddelar den nederländska klubben De Graafschap att mittfältaren ansluter på ett kontrakt som sträcker sig säsongen ut. Det finns dessutom en option om en förlängning ett extra år.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

En misshandlad på McDonald's vid Triangeln

Polisen har gripit en person som misstänks för misshandeln..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Kritik efter att patient dog på akuten

En kvinna som led av återkommande tarmvred avled på akuten i Malmö – över fyra timmar efter att hon sökt sig dit. Nu kritiseras akutmottagningen på Skånes Universitetssjukhus i Malmö av Inspektionen för vård och omsorg för att inte uppfylla god vård, ra.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Ständigt mätande svår balansakt mellan välmående och press

”Tack vare träningen och siffror får jag bättre självförtroende.”.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Tusentals evakuerade efter nytt bombhot

Cirka 3 000 personer har evakuerats i Moskva i Ryssland efter att flera bombhot riktats mot förskolor, skolor, affärsbyggnader och köpcentrum på måndagen, rapporterar den ryska nyhetsbyrån Interfax. En källa med insyn i polisutredningen säger till nyhet.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Vårdsamtal utlagda utan skydd på nätet

Inspelningar från enorma mängder samtal till 1177 Vårdguiden har legat helt öppet som ljudfiler på en oskyddad webbserver, rapporterar Computer Sweden. Materialet omfattar 2,7 miljoner samtal under totalt cirka 170 000 timmar sedan 2013 till vårdentrepr.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.