Sydsvenskan > Utrikes

Monday, 19 November, 19:18

Sydsvenskan - 15 sep 18 kl. 21:39

Dags för ny registreringsskylt på bilen"Bara" 500 000 kombinationer finns kvar innan bilarnas registreringsnummer tar slut. Efter årsskiftet införs därför ett nytt system som ska öka antalet kombinationer. – Vi gör av med 500 000-600 000 kombinationer per år i det tempot vi håller nu, säger.
Läs mer på Sydsvenskan

Dela artikeln

33 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dagsför ny , registreringsskylt, bilen
Sydsvenskan - 08 mar 14 kl. 05:30

Vad sägs om din registreringsskylt?

– Nej, inte så mycket. Jag har varit med om en del som har tittat till. Själv mådde jag riktigt illa när jag fick veta vilken nummerplåt jag skulle få.

Magazin24 - 25 jul 12 kl. 19:31

Bil blev av med registreringsskylt

En bilägare som hade parkerat sin bil längs med gatan på Baldersvägen i Hallstahammar har upptäckt att någon stulit bilens ena registreringsskylt. Registreringsskylten försvann mellan tisdagen och onsdagen. Bilen som blev av med sin främre registreringsskylt är en Volvo S70 med registreringsnummer GGE 759.

Skånskan - 13 maj 18 kl. 16:04

Man hittades sovande med en yxa i bilen

Eslöv Två män och en kvinna, samtliga hemmahörande i Eslövs kommun, döms för en lång rad brott. En av männen döms till två månaders fängelse.Kvinnan är sambo med en av männen och den andra mannen är bekant till paret.

Magazin24 - 22 nov 12 kl. 18:42

Stulen registreringsskylt

I måndags upptäckte en bilägare att någon hade stulit hans registreringsskylt. Registreringsskylten stals från en bil som stod parkerad vid Brånstaleden i Hallstahammar vid 14-tiden i måndags. Bilen är en Volvo V70 och registreringsnumret är FTF 275..

Magazin24 - 08 dec 12 kl. 17:48

Försvunnen registreringsskylt

En registreringsskylt försvann från en bil på Mejerigatan i Medåker mellan tisdagen och onsdagen. Bilen har registreringsnumret JJO 816 och skylten försvann från fronten på en Volvo 850..

Magazin24 - 20 okt 11 kl. 07:42

Oläslig registreringsskylt gav böter

En man från Hallstahammar har fått böter efter en trafikförseelse. En polispatrull upptäckte i Köping upptäckte att registreringsskylten fram på mannens bil inte gick att avläsa och stoppade därför fordonet på Ullvileden i Köping.
I förhör bestred mannen, som är född i början av 90-talet ansvar, eftersom han köpt bilen dagen innan och var i färd med att flytta bilen till ett garage i Köping.

Magazin24 - 28 mar 12 kl. 21:30

Registreringsskylt stals från bil

En Volvo V40 blev nyligen av med både den främre och den bakre registreringsskylten. Bilens registreringsnummer är BGL 686 och färgen på bilen är enligt polisanmälan röd.
Bilen stod parkerad på Snevringevägen i Hallstahammar..

DalaDemokraten - 19 nov 14 kl. 11:22

Polisen tog bilen

På tisdagen tog en polispatrull stopp på en bil med ett släp utan registreringsskylt på Snöåvägen. Bilföraren, en man i 50-årsåldern, saknade körkort, vilket han tidigare blivit straffad för. Bilen togs i beslag av polisen..

Dalarnas tidningar - 19 nov 14 kl. 11:22

Polisen tog bilen

På tisdagen tog en polispatrull stopp på en bil med ett släp utan registreringsskylt på Snöåvägen. Bilföraren, en man i 50-årsåldern, saknade körkort, vilket han tidigare blivit straffad för. Bilen togs i beslag av polisen..

Magazin24 - 30 jul 12 kl. 08:00

Ännu en försvunnen registreringsskylt

Någon gång mellan måndagen och torsdagen försvann en registreringsskylt från en bil som stod parkerad på Hästhovsvägen i Hallstahammar. På torsdagen upptäckte bilägaren att den bakre registreringsskylten saknades. Enligt polisanmälan har registreringsskylten nummer RXM 586 och tillhör en Mercedes-Benz.

Cornucopia - 10 mar 17 kl. 10:56

Dags för tjänstebilsreform - uppmuntra begagnade bilar

Det svenska tjänstebilssystemet är en dinosaurie från förr, då alla endast köpte två bilmärken - Volvo och Saab. Systemet finns till för att tvinga fram nybilsförsäljning och straffa ägande av begagnade bilar - vilket alltid är den största miljövinsten. Det är dags att reformera tjänstebilsystemet så ägande av redan existerande bilar premieras, eller åtminstone inte straffas.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Kinesisk gaysexskildrare får fängelse

En kinesisk författare har dömts till tio års fängelse för att ha skrivit och distribuerat böcker som innehåller detaljerade beskrivningar av sex mellan män, skriver Reuters. Författaren blev känd i Kina under pseudonymen "Tian Yi" efter att en av henne.

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Sonys sparpaket klart – i morgon får personalen i Lund veta

I morgon får personalen i Lund veta hur många som riskerar förlora jobbet..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Inbrott i flera firmabilar – tjuvar stal verktyg för 50 000 kronor

Bilarna stod parkerade på olika adresser i Vellinge tätort..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

TFF bekräftar intresset för Eskils skyttekung

Klubbdirektören: "Vi har bjudit in honom till träning"..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Läsarbrev: "Ynkligt av ett parti som stått för demokratiska värderingar under nästan hundra år."

Birgitta Hernestam om SSU Skåne, Bengt Persson om rasism, Benny Haugshøj om M och skatterna samt Bengt Silverstrand om ny klasskamp..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Fler kvinnor uppger sig utsatta för sexbrott

För tredje året i rad ökar andelen kvinnor som uppger att de har blivit utsatta för sexualbrott. Orsaken är okänd, men en omfattande studie genomförs nu som ska presenteras nästa år. – Vi ser en tydlig ökning, säger Maria Söderström, utredare på Brottsf.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Danska rockdrottningens liv blir musikal

Den danska rocksångerskan Sanne Salomonsens liv blir musikal, skriver Kulturnytt i P4. Föreställningen utgår från 2006 när Sanne Salomonsen fick en blodpropp i hjärnan och tvingades ställa in sina konserter, och återberättar hennes liv och karriär. Den.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Kriminolog: Fuckgirl-dom sänder tydlig signal

Ingen sade stopp innan "årets fuckgirl" utsågs inför eleverna på skolbalen. Kriminologen Nina Rung säger att domen mot den 19-årige man som nu dömts för grovt förtal kan leda till att fler reagerar i tid mot sexuella kränkningar. Under en skolbal i Skån.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Trafikolycka vid Norra Ringen i Lund

En trafikolycka har inträffat vid Norra Ringen vid norra avfarten i Lund under måndagseftermiddagen..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Katarina Gunnarsson får Per Wendel-priset

Katarina Gunnarsson, reporter på Sveriges Radios program Studio Ett, får Per Wendels pris för årets nyhetsjournalist, det skriver Expressen i ett pressmeddelande. Hon tilldelas priset för sin "pejlande journalistik", där hon ofta reser runt i Sverige oc.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.