GöteborgsPosten > Lokalt

Friday, 21 September, 05:51

GöteborgsPosten - 15 sep 18 kl. 20:43

Hyresgäster i styrelsen nyckeln till vändningen i GårdstenGårdstensbostäder hyllas av polisen och får äran för att ha lyckats vända utvecklingen i området. En viktig detalj, som de själva pekar ut, är att de flesta i bolagets styrelse bor där de verkar.
– Man har en väldigt nära relation till besluten som tas. Man finns här och ser de små stegen, säger Lars Svensson..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Gårdsten, Lars Svensson

Dela artikeln

93 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hyresgästeri , styrelsen, nyckelntill , vändningeni , Gårdsten
SmålandsPosten - 22 jan 14 kl. 06:14

De stoppade alliansen

En politisk vilde och Sverige­demokraterna satte stopp för alliansens planer på att föra över miljonbelopp från bostadsbolagen till kommunen. Med en rösts marginal.
– Det blir ju än mer tydligt att vi måste söka en majoritet i valet för en renodlad allians i Växjö så vi slipper ha politiska vildar och Sverigedemokraterna som vågmästare, säger kommunalrådet Bo Frank (M) direkt efter nederlaget i kommunfullmäktige på tisdagseftermiddagen.

YLE - 25 apr 13 kl. 09:41

Stora Smedjan säljs ej - Yle skapar nytt kreativt centrum

Yle har beslutat starta ett utvecklingsprojekt för att skapa ett centrum för kreativ verksamhet kring radio- och tv-centret i Böle i Helsingfors. Projektet kallas Böle Studior. Idén om att sälja paradbyggnaden Stora Smedjan har skrinlagts.

YLE - 22 okt 14 kl. 19:54

Parodisk protest mot lekförbud

Barnen i Åshöjdens förskola får inte leka på sin egen innergård. Kasper Strömman vars dotter går i förskolan har protesterar mot förbudet genom att tejpa upp egengjorda förbudslappar. Igår eftermiddag tog sig Kasper Strömman till den tomma innergården i Sörnäs som Åshöjdens förskola inte får använda.

YLE - 11 nov 14 kl. 06:51

Diskussion om Fokushusets framtid i Karis

På torsdag bjuder Raseborgs stad in invånarna till ett möte om Fokus-huset i Karis framtid. Bland annat kommer frågan om busstationens öde upp - ska den finnas i Fokushuset eller i ett resecenter på andra sidan järnvägen? Fokushuset i Karis inhyser bland annat biblioteket, en cafeteria, två gallerier samt väntrum för bussarna.

Sydsvenskan - 24 jul 15 kl. 04:00

Politiker, det är dags att agera nu!

Öppet brev till kommunstyrelsen i Malmö. Jag skriver till er för att jag är en förbannad och orolig Möllevångsbo. Den gångna helgen präglades av fruktansvärda händelser i Malmö, bland annat en skjutning här på Möllevången, på öppen gata, klockan 14 i lördags.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

För långt gå 150 meter till tvättstuga

Att släpa tvätten 150 meter är alldeles för långt. Det har Svea Hovrätt slagit fast i en dom efter att en bostadsrättsförening i centrala Göteborg plötsligt rev gårdens tvättstuga..

GöteborgsPosten - 10 timmar sedan

Larm om masslakt av elefanter ifrågasätts

GöteborgsPosten - 10 timmar sedan

Julia Engström femma – Nordqvist trögstartad

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Ullared och talangen vill göra det "omöjliga"

Ullareds damer i division 4 har stått för en mäkta imponerande säsong. Nu siktar laget med den 15-årige målsprutan Agnes Juraskovic på att vinna samtliga seriematcher..

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Åtta nya "Veronica Mars"-avsnitt på gång

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Sista chansen till poäng för Alex

Än så länge står han på noll poäng. I helgens säsongsfinal kommer sista chansen för Alex Andersson, med en ny bil.
- Den är ett år nyare, även om de är ganska likvärdiga, säger Andersson..

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Halländsk duo med finaldrömmar

När gokart-VM avgörs i Kristianstad finns West Speed Racings Charlie Andersén (Varberg) och Philip Victorsson (Frillesås) på startlinjen med klara målbilder: VM-final..

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Gåtan om "kattuppskäraren" i London löst

Historierna om den ökände kattmördaren har länge satt skräck i den brittiska huvudstaden. Men efter att ha gäckat myndigheterna i åratal kan polisen äntligen avslöja den så kallade kattuppskäraren i stadsdelen Croydon..

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Personal insjuknade – av skadligt golv

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

"Spiderman" sätter nytt säljrekordOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.