GöteborgsPosten > Lokalt

Saturday, 19 January, 23:33

GöteborgsPosten - 15 sep 18 kl. 20:43

Hyresgäster i styrelsen nyckeln till vändningen i GårdstenGårdstensbostäder hyllas av polisen och får äran för att ha lyckats vända utvecklingen i området. En viktig detalj, som de själva pekar ut, är att de flesta i bolagets styrelse bor där de verkar.
– Man har en väldigt nära relation till besluten som tas. Man finns här och ser de små stegen, säger Lars Svensson..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Gårdsten, Lars Svensson

Dela artikeln

95 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hyresgästeri , styrelsen, nyckelntill , vändningeni , Gårdsten
SmålandsPosten - 22 jan 14 kl. 06:14

De stoppade alliansen

En politisk vilde och Sverige­demokraterna satte stopp för alliansens planer på att föra över miljonbelopp från bostadsbolagen till kommunen. Med en rösts marginal.
– Det blir ju än mer tydligt att vi måste söka en majoritet i valet för en renodlad allians i Växjö så vi slipper ha politiska vildar och Sverigedemokraterna som vågmästare, säger kommunalrådet Bo Frank (M) direkt efter nederlaget i kommunfullmäktige på tisdagseftermiddagen.

YLE - 25 apr 13 kl. 09:41

Stora Smedjan säljs ej - Yle skapar nytt kreativt centrum

Yle har beslutat starta ett utvecklingsprojekt för att skapa ett centrum för kreativ verksamhet kring radio- och tv-centret i Böle i Helsingfors. Projektet kallas Böle Studior. Idén om att sälja paradbyggnaden Stora Smedjan har skrinlagts.

YLE - 22 okt 14 kl. 19:54

Parodisk protest mot lekförbud

Barnen i Åshöjdens förskola får inte leka på sin egen innergård. Kasper Strömman vars dotter går i förskolan har protesterar mot förbudet genom att tejpa upp egengjorda förbudslappar. Igår eftermiddag tog sig Kasper Strömman till den tomma innergården i Sörnäs som Åshöjdens förskola inte får använda.

YLE - 11 nov 14 kl. 06:51

Diskussion om Fokushusets framtid i Karis

På torsdag bjuder Raseborgs stad in invånarna till ett möte om Fokus-huset i Karis framtid. Bland annat kommer frågan om busstationens öde upp - ska den finnas i Fokushuset eller i ett resecenter på andra sidan järnvägen? Fokushuset i Karis inhyser bland annat biblioteket, en cafeteria, två gallerier samt väntrum för bussarna.

Sydsvenskan - 24 jul 15 kl. 04:00

Politiker, det är dags att agera nu!

Öppet brev till kommunstyrelsen i Malmö. Jag skriver till er för att jag är en förbannad och orolig Möllevångsbo. Den gångna helgen präglades av fruktansvärda händelser i Malmö, bland annat en skjutning här på Möllevången, på öppen gata, klockan 14 i lördags.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 4 timmar sedan

Smitningsolycka i Göteborg

En krock mellan två bilar har inträffat i Olskroken i Göteborg på lördagskvällen. Enligt polisen ska en av bilarna ha avvikit från platsen efter händelsen..

GöteborgsPosten - 6 timmar sedan

Göteborg drar i handbromsen för nya bostadsplaner

Kommunen måste prioritera att genomföra redan befintliga planer för nya bostäder och att bygga kommunal service, som förskolor. Nu tvingas kommunen att bromsa arbetet med nya bostadsplaner..

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Stadsmissionen öppnar livsmedelscentral

Göteborgs stadsmission öppnar upp en livsmedelscentral, detta för att utöka kapaciteten för att ta emot och lagerhålla större volymer av livsmedelsvinn från livsmedelsbranschen..

GöteborgsPosten - 13 timmar sedan

Kö efter singelolycka

En singelolycka har inträffat mellan Gnistängsmotet och Kungsstensmotet i riktning mot centrala Göteborg..

GöteborgsPosten - 13 timmar sedan

Dödssjuka Angela vill starta cannabisresor till Danmark

Angela de Cabo är dödligt sjuk i skelettcancer. Ändå nekas hon den smärtlindring hon tål bäst – medicinsk cannabis. Nu vill hon starta bussresor från Göteborg till Köpenhamn för att hjälpa sig själv och andra.

GöteborgsPosten - 14 timmar sedan

Därför flögs det över Göteborg i natt

Undrar du varför ett flygplan kretsade över centrala Göteborg under fredag kväll fram till tidig lördag morgon?
Här är förklaringen..

GöteborgsPosten - Igår: 22:42

Krock på Söderleden – person smet från platsen

Två bilar krockade på Söderleden i strax innan Sisjömotet i Göteborg. Räddningstjänsten fick stänga av vägen helt i södergående riktning. Enligt polisen sågs en man springa från platsen.

GöteborgsPosten - Igår: 22:42

Krock på Söderleden – person smet

Två bilar ska ha krockat på Söderleden i strax innan Sisjömotet i Göteborg. Räddningstjänsten har fått stänga av vägen helt i södergående riktning. Enligt polisen sågs en man springa från platsen.

GöteborgsPosten - Igår: 19:57

Nu växer nya höghuset på höjden

Snart kommer ett nytt höghus torna upp sig bredvid E6 i norra Gårda. Bygget växer nu med tre meter om dagen. Redan i mars kommer den slutliga höjden på 94 meter att nås..

GöteborgsPosten - Igår: 18:54

Misstanken: Torpeder anlitades för att mörda pappa och son – stoppades av polisen

Förra våren avlossades 14 skott mot en pappa och hans son i 20-årsåldern som har kopplingar till B-falangen.
I somras planerades det ett mord på duon, enligt åklagarens misstankar.
Fem personer åtalas nu för förberedelse till mord..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.