Expressen > Nöje

Friday, 21 September, 05:47

Expressen - 15 sep 18 kl. 19:40

Gynnings vilda förflutna: ”Lite jobbigt att bekänna”Carolina Gynning hade en riktig värstingstämpel på sig som ung. Hon brände badhytter, hängde i rökrutan och blev attackerad av tjejer. – Killarna i nian ville ligga med mig och tjejerna ville mörda mig. De var på riktigt avundsjuka, berättar hon i TV4-programmet ”Klassfesten”..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Gynning, TV4, Klassfesten

Dela artikeln

110 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gynnings, vilda, förflutna, Lite, jobbigtatt , bekänna
Posh24 - 26 apr 11 kl. 09:02

Carolina Gynnings nya blogg!

Carolina Gynning är känd för att aldrig riktigt vara nöjd och ständigt förändra sig. Om det inte är hennes frisyr som ständigt skiftar från diverse färger till långt till kort och tillbaka igen så är det hennes personliga stil. Men nu har hon gjort en lite annorlunda sak i sin vilja att förändra och förnya - hon har bytt bloggdesign!

Sydsvenskan - 10 jul 15 kl. 12:49

Hålligång med lite tyngre stoff

Har ni sett teveserien "Sons of Anarchy"? Tuffa grabbar i ett kriminellt MC-gäng gör saker som tuffa grabbar i ett kriminellt MC-gäng brukar göra – men skådespelarna får under inga omständigheter säga "fuck", för då skulle programmet riskera att barnförbjudas.Ungefär likadant är det med Corroded, ett hårdrocks­band från Ånge som symtomatiskt nog samlar många "Sons of Anarchy"-luvtröjor i Sommar­rockens publik.

Helsingborgs Dagblad - 10 jul 15 kl. 12:49

Hålligång med lite tyngre stoff

Har ni sett teveserien "Sons of Anarchy"? Tuffa grabbar i ett kriminellt MC-gäng gör saker som tuffa grabbar i ett kriminellt MC-gäng brukar göra – men skådespelarna får under inga omständigheter säga "fuck", för då skulle programmet riskera att barnförbjudas.Ungefär likadant är det med Corroded, ett hårdrocks­band från Ånge som symtomatiskt nog samlar många "Sons of Anarchy"-luvtröjor i Sommar­rockens publik.

Kristianstadsbladet - 07 aug 12 kl. 09:00

500 vilda hästar

Häftigaste bilen i Snapphanerallyt i Hässleholm på lördag körs varken av hemmafavoriten ?Stoffe? Nilsson eller förste utmanaren ?

SmålandsPosten - 08 jun 13 kl. 09:28

Bandet är och förblir Finlands vilda västern

Leningrad Cowboys går ut hårt med en gång. Det är just den här partykänslan som får mig att vilja stanna kvar på landets soligaste och gladaste festival några dagar till. Jag minns ungdomen och det glada 90-talet då festivalerna blomstrade och Leningrad cowboys fick spelningar landet runt.

Posh24 - 13 apr 11 kl. 18:03

Hur går det egentligen med Gynnings nya liv?

Imorse samlades några av Sveriges kändis och bloggelit på ett litet event för tidningen YourLife som bland annat gjort en intervju med Carolina Gynning och hennes nya roman "Flickan från havet". I intervjun berättar Carolina öppenhjärtligt om de missbruksproblem hon haft och att hon fått 50.000 kronor för att festa med en prins.

Kristianstadsbladet - 28 nov 11 kl. 06:30

Vilda Västern-anda på Sommarlust

Foto: Johanna Wallin
Att dansa på led i kläder från Vilda Västern är ett sant nöje för vissa. På lördagen hölls för första gången Scania east gathering - en linedancetävling i nordöstra Skåne på Sommarlust.
?

YLE - 02 maj 13 kl. 13:11

Försök inte hjälpa vilda djur

Helsingfors djurskyddsförening, HESY, påminner om att det är skäl att använda sitt omdöme innan man försöker hjälpa vilda djur i naturen. - Den farligaste fienden för ett djur som lever i naturtillstånd är människan, säger HESY:s ordförande Hannele Luukkainen. Välvilliga människor som vill hjälpa djur som är söta och ser ut att vara övergivna kan omedvetet förorsaka oåterkallelig skada.

SmålandsPosten - 05 jun 14 kl. 08:12

Vilda tant Harriets minnesbilder

En berättelse om något som hänt kan ta sig ut på många vis. Avsmalnad ner till det viktigaste, noggrann och trogen varje detalj, eller vildsint skarvad så att spänningen inte sinar en sekund. Allt det där får Judit lära sig när hon kommer tillbaka till skolan efter sommarlovet.

Sydsvenskan - 07 sep 11 kl. 09:24

Den riktigt Vilda Västern

Foto: Emma Blomberg

?Länge leve snusket!? utropar Karolina Bång på försättsbladet.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 45 minuter sedan

Alcazar-stjärnan talar ut – berättar om kraschen

Andreas Lundstedt berättar om sin mörka tid med verklighetsflykt och knarkmissbruk efter beskedet att han bar på hiv.Enligt artisten gick det så långt att han var nära att dö – men mötet med hans läkare blev en väckarklocka.– När jag höll på som mest med droger var det för att jag ville fly från mitt virus, säger han i ”I will survive” som visas i SVT på onsdagskvällen..

Expressen - 5 timmar sedan

Jöbacks vändning –  han räddar showen

Peter Jöback ger sig ut på en resa och vägen är krokig i början.Många scenbyten och många klädbyten. Tur att han har skohorn med sig..

Expressen - 9 timmar sedan

Josefins ilska – krossad efter händelsen i TV4

Deltagaren Josefin Capllonch gjorde entré mitt under den pågående säsongen av ”Love island” och tvingades igår lämna programmet.Nu berättar Josefin Capllonch att hon inte fick en chans och att hon känner sig lurad.– Jag har ändrat hela mitt liv för det här, jag planerade att flytta hem till Sverige om jag träffade någon, säger hon..

Expressen - 9 timmar sedan

Burt Reynolds svek mot familjen – på dödsbädden

Burt Reynolds strök sitt enda barn Quinton Anderson Reynolds ur testamentet – men sonen kommer inte att gå arvslös.Enligt stjärnans sista vilja kommer syskonbarnet att ta hand om dödsboet."Jag utelämnar avsiktligen honom från detta, min sista vilja och testamente", står det i stjärnans testamente enligt People..

Expressen - 9 timmar sedan

Steffos nya satsning: Lyxig herrgård med spa

Steffo Törnquist, programledare på TV4, har passion för det goda i livet. Nu blir han delägare i Knistad Herrgård, som ligger strax utanför Skövde, där han ska bidra med sina kunskaper om mat och dryck, berättar vd Dan Persson.– Steffo passar väldigt bra in i den bilden vi vill skapa, säger han..

Expressen - 13 timmar sedan

Lill-Babs vädjan till döttrarna i testamentet

Barbro" Lill-Babs" Svensson hade en tydlig vädjan till döttrarna i sitt testamente. Där skriver hon om sin önskan för deras relation. ”Det är min uttryckliga önskan att ni håller sams och undviker bråk”, skriver hon i testamentet enligt Aftonbladet.

Expressen - 15 timmar sedan

Gunilla Persson: Jag håller på att falla ihop

Hollywoodfrun Gunilla Persson är en av årets deltagare i ”Biggest Loser VIP”. I trailern till programmet säger hon att hon under en längre tid inte har mått bra. – Fysiskt sett håller jag på att falla ihop.

Expressen - 15 timmar sedan

Reese Witherspoons dotter Ava går i mammans fotspår

Skådespelaren Reese Witherspoon, 42, och dottern Ava Phillippe, 19, är inte bara otroligt lika.Nu följer Ava sin mammas fotsteg – rakt in i underhållningsbranschen.– Jag älskar att vara runtomkring min mamma, säger hon i en intervju..

Expressen - 19 timmar sedan

Skandalerna och tårarna bakom succénserien ”Downton abbey”

Den brittiska serien ”Downton abbey” har gjort succé sedan starten 2010.Men precis som den händelserika handlingen i serien har det även pågått många upp-och nergångar i skådespelarnas privatliv under de långa inspelningarna. Samtidigt har inspelningarna av ”Downton abbey” som film påbörjats – och det blir premiär under hösten 2019..

Expressen - 21 timmar sedan

Rockbandet Kiss lägger ner: "Sista turnén"

Hårdrocksikonerna Kiss gör sin sista turné.När bandet gästade tv-programmet ”America’s Got Talent” i natt kom de med ett definitivt framtidsbesked.– Det här blir vår sista turné, berättade de i programmet enligt Rolling Stones.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.