Sydsvenskan > IT

Wednesday, 16 January, 02:35

Sydsvenskan - 15 sep 18 kl. 17:00

Så får du barstolen att sluta vickaAtt stå stadigt är enklare än du tror..
Läs mer på Sydsvenskan

Dela artikeln

45 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: får du , barstolenatt , sluta, vicka
Helsingborgs Dagblad - 15 sep 18 kl. 17:00

Så får du barstolen att sluta vicka

Att stå stadigt är enklare än du tror..

Helsingborgs Dagblad - 16 feb 15 kl. 09:05

Sluta klaga på barnen!

Häromdagen skulle åttaåringen åka skridskor med klassen. I gryningen packade vi mackor, plättar och termos i en ryggsäck. När vi närmade oss skolan fick hon tipset att vicka på tårna för att slippa frysa om fötterna i ishallen.

Kristianstadsbladet - 18 sep 17 kl. 00:01

"Publiken ska vicka på tårna"

Det är dags för en ny Americanafestival på Kulturkvarteret. Matt Woods mål är att publiken ska vicka på tårna. Marie Danielle fokuserar framför allt på berättelsen.

YLE - 16 maj 17 kl. 14:13

Det här fick er att sluta röka

Nikotinspray, en tobaksask i handskfacket och graviditet. Så här slutade ni röka. Finland ska bli rökfritt år 2030, och det är faktiskt ganska snart.

YLE - 30 dec 12 kl. 09:25

Stödtelefon - ett medel för rökare som vill sluta röka

Många ser över sina levnadsvanor när det nya året närmar sig. Och de som funderar på att sluta röka har gott om stödformer till hands. Andningsförbundets rådgivningstelefon Stumppi är en av dem.

BT - 11 feb 11 kl. 07:25

70 inhyrda får sluta på H&M ?vissa fick beskedet via SMS

I årsskiftet anställdes 155 personer via ett bemanningsföretag för att arbeta på H&M på Hulta. Redan nu får 70 sluta. Vissa fick besked via SMS.

Dagens PS - 09 maj 17 kl. 09:37

Krönika: ”Sluta vara så otroligt mesiga”

Det vi kan se i valet i Frankrike är att liberalismen vann över högerpopulismen. Det som är likt i Sverige och Frankrike är att vi behöver lösa de utmaningar som bäddat för högerpopulism i hela Europa och i USA. Det är högkonjunktur och Sverige går som tåget.

Alliansfritt Sverige - 30 jul 11 kl. 12:00

Svenskt Näringsliv: sluta diskutera hur vi använder skattemedel!

MUNKAVLE. Svenskt Näringsliv har hittat orsaken till problemen i välfärden: debatten om hur vi använder våra skattepengar.
Nästan varje dag verkar det komma upp hur företag skor sig på skattepengar som skulle kunna gå till välfärd.

YLE - 06 nov 12 kl. 13:17

Skuggmedalj till Sluta panta

Svenska Folkpartiets ungdomsorganisation Svensk Ungdom ger i år sin Svenska dagen skuggmedalj till nättjänsten Sluta Panta. SU vill lyfta fram det viktiga arbete som Sluta panta gör för de ungas välmående och sättet att jobba genom internet för att verkligen nå ungdomar. Sluta panta är en nationell stödtjänst på nätet där unga kan få råd och information om relationer, hälsa och framtid via chatt med professionella inom ungdomssektorn.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

"Sluta smussla med tampongerna"Mer om Magda

Mensen – ett tabubelagt ämne trots att det är bland det mest naturliga för alla livmodersbärare.Vi gömmer tampongen lite diskret i handen när vi ska "smyga iväg" på toa. Bind- och tampongreklamerna får oss att tro att mensen är en fräsch, isblå vätska.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Ex-Malmöforward kan hamna i Pantern

Gjorde 14 SHL-mål 2015-16..

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Ministerkandidat lovar skydda Trumputredning

William Barr lovade att skydda den pågående Rysslandsutredningen..

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Chef på Svenska kraftnät raderade mejl

Personaldirektören för Svenska kraftnät, Sirpa Holmroos, raderade flera hundra mejl för att undvika att de skulle lämnas ut, rapporterar Dagens Nyheter. Tidningen har den senaste veckan granskat myndigheten och påvisat flera allvarliga brister,. Bland a.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Ny George R R Martin-serie till Netflix

Netflix släpper snart serien "Nightflyers", baserad på en science fiction-novell av "Game of thrones"-författaren George R R Martin. Novellen skrev Martin redan 1980, innan framgången med fantasyböckerna i "Sagan om is och eld". "Nightflyers" följer ått.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Stoppa skotten rättssäkert.

Det måste finnas rättsäkrare sätt att få fler att våga vittna..

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Ladislaus Horatius har avlidit

Musikern, författaren och filosofen blev rikskänd 1993 då han drog i nödbromsen på X2000..

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Fina backar i simbråket

Det internationella simförbundet, Fina, hotade att stänga av simmare om de ställde upp i en fristående och pengastinn simtour. Nu backar förbundet – och tillåter Sarah Sjöström och andra att delta i andra tävlingar. Den planerade nya simtouren, Internat.

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Fimpsnusk stoppar bageri

Verksamheten på ett bageri i Kronobergs län stoppas tills vidare efter allvarlig kritik mot livsmedelshygienen. De hälsoskyddsinspektörer som kom på besök hittade fimpar och avfall intill degberedningen, rapporterar P4 Kronoberg. Dessutom rökte personal.

Sydsvenskan - 12 timmar sedan

Dansk fläskexport drabbas av hård brexit

En avtalslös brexit kan slå hårt mot dansk export av fläsk och mejeriprodukter. Vid en hård brexit skulle den danska livsmedelsexporten minska med 24 procent, enligt den globala ekonomiska samarbetsorganisationen OECD. Kostnaden för Danmark vid en hård.

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

Utan fria grupper utarmas scenkonsten

Dynamiken mellan radikala teatergrupper och institutioner hotas när regionen skär i kulturstödet, skriver Jonas Jarl..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.