Sydsvenskan > IT

Friday, 21 September, 06:43

Sydsvenskan - 15 sep 18 kl. 06:30

Unga ensamkommande säljer sex i Malmö – "utbrett problem"Ett utbrett problem och en ny målgrupp, säger Malmö stads socionomer..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Malmö

Dela artikeln

1088 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Unga, ensamkommande, säljer, sexi , Malmö, utbrettproblem
SmålandsPosten - 02 dec 13 kl. 12:55

Unga killar säljer sex i Växjö

Enligt en kartläggning som genomförs av RFSL i Växjö finns det över 50 kilar i Växjö som reglebundet säljer sex. Antelet har visat sig vara fler än vad Joakim Benes ordföranden för RFSL Kronoberg, trodde rapporterar Sveriges Radio Kronoberg. Enligt RFSL är det främst unga killar som säljer sex och det har visat sig att orsaken till prostitutionen inte främst är drogberoende utan att killarna är "välutbildade, vältaliga och har hög social status" Han berättar för SR Kronoberg att det till olika utgifter som till exempel studentlitteratur eller ett telefonkort.

Expressen - 05 mar 14 kl. 08:52

Larmet: Unga pojkar säljer sex i Norrköping

Polisen i Norrköping har larmats om att små pojkar säljer sex.Samtidigt har flera anmälningar kommit in till polisen om att barn tigger pengar på olika platser i staden..

Nya Wermlands Tidningen - 12 nov 16 kl. 06:00

Det finns unga som säljer sex

Vi vet att det gör ont att tänka på men vi måste orka se att det finns tonåriga tjejer och killar i Karlstad som säljer sex till, och därmed utnyttjas av vuxna, här, mitt ibland oss, skriver Paula Holst med flera..

Nerikes Allehanda - 08 okt 16 kl. 16:43

Uppgifter: Unga säljer sex i Marieberg på kvällarna

Unga som säljer sex, fylleri, slagsmål och bilkörning i hög hastighet. Fältgruppen i Örebro slår larm och vill se fler föräldrar ute i Marieberg, rapporterar P4 Örebro..

Skånskan - 19 dec 16 kl. 06:31

Ensamkommande säljer sex

ERWP.fif(1)SVT Nyheter Väst kommer uppgifterna från Göteborgs räddningsmission i Göteborg och bekräftas av flera personer som SVT Nyheter Väst talat med.   – Vi ser allt fler av dem i gatumiljön på nätterna.

P3 - 07 jan 14 kl. 17:27

Unga killar säljer sex på gaycommunity

Varje dag tvingas HBT-sajten Qruiser stänga av folk som vill sälja eller köpa sex. Verkligheten i P3 har träffat flera killar som började sälja sex till äldre män på Qruiser redan i högstadiet..

NT - 25 okt 13 kl. 09:10

Chatt ska hjälpa unga som säljer sex

Det har blivit mer accepterat bland ungdomar att ha och köpa sex mot ersättning, enligt Zandra Kanakaris på Sveriges kvinno- och tjejjourer..

Corren - 25 okt 13 kl. 09:45

Chatt ska hjälpa unga som säljer sex

Det har blivit mer accepterat bland ungdomar att ha och köpa sex mot ersättning, enligt Zandra Kanakaris på Sveriges kvinno- och tjejjourer..

YLE - 13 nov 12 kl. 07:06

Unga svenska män säljer sex oftare än kvinnor

Unga svenska män säljer sig själva mer än två gånger oftare än unga svenska kvinnor. Drygt två procent av de svenska männen i åldern 16-25 år säger sig ha sålt sex under det senaste året. Bland kvinnorna i samma ålder är siffran bara 0,8 procent.

P3 - 12 mar 15 kl. 05:00

Mikael säljer sex: "Det är svårt att komma ifrån den här världen"

Fler unga hbtq-personer har erfarenhet av sex i utbyte mot pengar eller tjänster än unga som inte är hbtq. Nu startar RFSL Ungdom ett projekt för att ge råd och stöd till hbtq-personer som säljer sex..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Britter kämpar för en ny röst om brexit

Med bara ett halvår kvar till skilsmässan tycks allt fler britter få kalla fötter. Trots att en majoritet röstade för brexit höjs nu allt fler röster för en ny folkomröstning. – Det är den mest demokratiska vägen framåt, säger Barney Pell Scholes från k.

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

När Kina mullrar tiger svensken

När Kina kritiserar svensk polis för hur kinesiska turister behandlas i Stockholm möts det av svensk tystnad från regering, turistbransch och bedömare. – Censuren är mycket utbredd i Kina, men ännu mer effektiv är självcensuren. Den når ända till Sverig.

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

AMF och SEB åker ut – 200 000 får välja om

AMF och SEB slängs ut. Därmed bör cirka 200 000 privatanställda tjänstemän välja ny förvaltare av tjänstepensionen. Pensionsbolaget Collectum har på nytt handlat upp de försäkringsbolag som ska få förvalta pensionspengar åt omkring två miljoner privatan.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Oscar Lewicki: ”Det är ett skickligt lag vi möter”

Hör och se MFF:s Oscar Lewicki efter bortaförlusten mot Genk..

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Genk gav lektion men för tidigt att räkna ut MFF

Måste nå sin absoluta toppnivå för att matcha lag i Europa..

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Tv: Se målen i matchen mellan Genk och MFF här

Belgiska Genk blev en för tuff nöt att knäcka för MFF..

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Gåtan om "kattuppskäraren" i London löst

Historierna om den ökände kattmördaren har länge satt skräck i den brittiska huvudstaden. Men efter att ha gäckat myndigheterna i åratal kan polisen äntligen avslöja den så kallade kattuppskäraren i stadsdelen Croydon. Bland de hundratals djur som pekat.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Röslers mäktiga MFF-svit sprack i EL-premiären

Förlust mot belgiska Genk som var lite bättre i allt mot MFF som vägde lätt..

Sydsvenskan - 13 timmar sedan

Stora Hammar fick triss i priser på White Guide Junior-galan

Juryn har sagt sitt – Mikael Andersson är en av landets bästa skolkockar..

Sydsvenskan - 13 timmar sedan

"Avhopparna kan inte längre ställa till det"

Torsdag innebär sammanträde för Svenska Akademien. Kultursverige väntar med spänning på de inval som troligtvis ska göras framöver. Men enligt Göran Malmqvist, Akademiens nuvarande direktör, kommer svaren på frågan om inval att dröja till i morgon freda.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.