Sydsvenskan > IT

Monday, 19 November, 19:04

Liknande nyheter

Taggar: Unga, ensamkommande, säljer, sexi , Malmö, utbrettproblem
SmålandsPosten - 02 dec 13 kl. 12:55

Unga killar säljer sex i Växjö

Enligt en kartläggning som genomförs av RFSL i Växjö finns det över 50 kilar i Växjö som reglebundet säljer sex. Antelet har visat sig vara fler än vad Joakim Benes ordföranden för RFSL Kronoberg, trodde rapporterar Sveriges Radio Kronoberg. Enligt RFSL är det främst unga killar som säljer sex och det har visat sig att orsaken till prostitutionen inte främst är drogberoende utan att killarna är "välutbildade, vältaliga och har hög social status" Han berättar för SR Kronoberg att det till olika utgifter som till exempel studentlitteratur eller ett telefonkort.

Expressen - 05 mar 14 kl. 08:52

Larmet: Unga pojkar säljer sex i Norrköping

Polisen i Norrköping har larmats om att små pojkar säljer sex.Samtidigt har flera anmälningar kommit in till polisen om att barn tigger pengar på olika platser i staden..

Nya Wermlands Tidningen - 12 nov 16 kl. 06:00

Det finns unga som säljer sex

Vi vet att det gör ont att tänka på men vi måste orka se att det finns tonåriga tjejer och killar i Karlstad som säljer sex till, och därmed utnyttjas av vuxna, här, mitt ibland oss, skriver Paula Holst med flera..

Nerikes Allehanda - 08 okt 16 kl. 16:43

Uppgifter: Unga säljer sex i Marieberg på kvällarna

Unga som säljer sex, fylleri, slagsmål och bilkörning i hög hastighet. Fältgruppen i Örebro slår larm och vill se fler föräldrar ute i Marieberg, rapporterar P4 Örebro..

Skånskan - 19 dec 16 kl. 06:31

Ensamkommande säljer sex

ERWP.fif(1)SVT Nyheter Väst kommer uppgifterna från Göteborgs räddningsmission i Göteborg och bekräftas av flera personer som SVT Nyheter Väst talat med.   – Vi ser allt fler av dem i gatumiljön på nätterna.

P3 - 07 jan 14 kl. 17:27

Unga killar säljer sex på gaycommunity

Varje dag tvingas HBT-sajten Qruiser stänga av folk som vill sälja eller köpa sex. Verkligheten i P3 har träffat flera killar som började sälja sex till äldre män på Qruiser redan i högstadiet..

NT - 25 okt 13 kl. 09:10

Chatt ska hjälpa unga som säljer sex

Det har blivit mer accepterat bland ungdomar att ha och köpa sex mot ersättning, enligt Zandra Kanakaris på Sveriges kvinno- och tjejjourer..

Corren - 25 okt 13 kl. 09:45

Chatt ska hjälpa unga som säljer sex

Det har blivit mer accepterat bland ungdomar att ha och köpa sex mot ersättning, enligt Zandra Kanakaris på Sveriges kvinno- och tjejjourer..

YLE - 13 nov 12 kl. 07:06

Unga svenska män säljer sex oftare än kvinnor

Unga svenska män säljer sig själva mer än två gånger oftare än unga svenska kvinnor. Drygt två procent av de svenska männen i åldern 16-25 år säger sig ha sålt sex under det senaste året. Bland kvinnorna i samma ålder är siffran bara 0,8 procent.

P3 - 12 mar 15 kl. 05:00

Mikael säljer sex: "Det är svårt att komma ifrån den här världen"

Fler unga hbtq-personer har erfarenhet av sex i utbyte mot pengar eller tjänster än unga som inte är hbtq. Nu startar RFSL Ungdom ett projekt för att ge råd och stöd till hbtq-personer som säljer sex..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 4 minuter sedan

Hjärupsbo vill ha belysning i parken

Har skickat medborgarförslag till kommunen..

Sydsvenskan - 4 minuter sedan

Fews är i Malmö i väntan på världen

Malmökvartetten har turnerat i en månad med Pixies. Nu ska de snart ut på Europavägarna igen..

Sydsvenskan - 4 minuter sedan

Neapels levande gator landar i tv-rutan och dör

Elina Pahnke ser den världsberömda Neapelkvartetten bli övertydlig tv-serie..

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Brist på influensavaccin

Influensasäsongen är på gång, men det råder brist på vaccin, rapporterar flera lokala medier i Södermanland. – Det är samma i hela landet, det är ett mycket besvärligt läge, säger Asghar Farahani Shiviari, hälsovalschef på Sörmlands landsting, till SVT.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Ljuden som inte får finnas

Felicia Mulinari om "Sorry to bother you" och ljuden som stör ordningen..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

EU-projekt för vapentester i Vidsel

Gemensamma vapentester i lappländska Vidsel blir en av delarna när EU:s försvarssamarbete Pesco utökas med ytterligare 17 projekt. Talet om en EU-armé gillas dock inte alls av försvarsministern i Bryssel. Sedan Pescosamarbetet inleddes i fjol ingår Sver.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

"Idol"-vinnaren släpper ny låt på svenska

Erik Grönwall vann "Idol" 2009, men hann bara släppa två soloalbum innan han värvades till hårdrockbandet Heat och blev bandets nya frontman. Nu har han bestämt sig för att plocka upp solokarriären igen och släpper en egen låt – för första gången på sve.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Franska åklagare undersöker PSG

Franska åklagare har inlett en undersökning efter att det framkommit uppgifter om att fotbollsklubben Paris Saint-Germain har brutit mot diskrimineringslagen. Anklagelserna handlar om att ha klubben ska ha valt bort ungdomsspelare på grund av etniskt ur.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Tv-toppen: "Vår tid är nu"-succén fortsätter

SVT:s generationsdrama "Vår tid är nu" fortsätter att hålla ett hårt grepp om tittarna. Näst störst publik nådde TV4:s "Så mycket bättre", där rapparen Stor fick sina låtar tolkade, tätt följt av kärlekssökande bönder. 1.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Lundagrundskola har polisanmält en medarbetare

Personen är avstängd under polisutredningen. Vårdnadshavare till alla elever har informerats..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.