Expressen > Opinion

Friday, 21 September, 05:52

Expressen - 15 sep 18 kl. 06:00

Politiker har ofta goda skäl att gå emot folkviljanLokala folkomröstningar och framgången för sjukvårdspartier runtom i landet är oroande. Politiker har ofta goda skäl att gå emot den lokala folkviljan. .
Läs mer på Expressen

Dela artikeln

93 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Politikerhar , ofta, goda, skälatt , , emot, folkviljan
Dagen - 17 feb 11 kl. 03:00

Politiker i Argentina hoppas på pastorers stöd

Buenos Aires. I oktober är det presidentval i Argentina och det märks redan genom att kandidaterna blir allt mer intresserade av att träffa pastorer. - Politikerna tror att pastorerna kan ordna fram röster, men i själva verket är de troende väldigt självständiga och röstar inte alls nödvändigtvis som pastorn tycker, säger Marcos Carbonelli, religionsforskare på Buenos Aires Universitet.

YLE - 27 okt 15 kl. 05:59

Sexförslag och bröstkommentarer vardag för kvinnliga politiker

Frågor om bröststorlek, erbjudanden om att gå på dejt eller förslag om att köpa sex. Det här är vardag för vissa kvinnliga politiker, visar Yle Huvudstadsregionens enkät om osaklig respons. Enkäten skickades till fullmäktigeledamöter i Esbo, Helsingfors och Vanda.

YLE - 03 aug 15 kl. 14:50

”Lagspelare är goda soldater”

Militär-FM i fotboll avgörs i Karis. De första matcher spelas i morgon (4.8).

BT - 25 nov 11 kl. 08:10

Kritiska SD-politiker ofta uteslutna

Sverigedemokraterna är det parti som uteslutit flest medlemmar sedan valet i fjol. Öppen kritik, personkonflikter och rasistiska kommentarer är de vanligaste förklaringarna till uteslutningarna, skriver Svenska Dagbladet. I de andra partierna är det enstaka medlemmar som inte fått vara med längre.

BT - 06 maj 14 kl. 06:04

Unga politiker ofta utsatta för hot

Mer än varannan förbunds- och distriktsordförande i de politiska ungdomsförbunden uppger att de varit utsatta för hot, våld eller trakasserier kopplade till politikerrollen, rapporterar P3 Nyheter. Störst andel finns inom Sverigedemokraternas ungdomsförbund (SDU) där 14 av 15 ordföranden uppger att de varit utsatta. Näst största andel är i Ung Vänster.

Kristianstadsbladet - 06 maj 14 kl. 06:04

Unga politiker ofta utsatta för hot


Mer än varannan förbunds- och distriktsordförande i de politiska ungdomsförbunden uppger att de varit utsatta för hot, våld eller trakasserier kopplade till politikerrollen, rapporterar P3 Nyheter.Störst andel finns inom Sverigedemokraternas ungdomsförbund (SDU) där 14 av 15 ordföranden uppger att de varit utsatta. Näst största andel är i Ung Vänster.

SvD - 06 maj 14 kl. 06:04

Unga politiker ofta utsatta för hot

Mer än varannan förbunds- och distriktsordförande i de politiska ungdomsförbunden uppger att de varit utsatta för hot, våld eller trakasserier kopplade till politikerrollen, rapporterar P3 Nyheter..

Helsingborgs Dagblad - 06 maj 14 kl. 06:06

Unga politiker ofta utsatta för hot

Mer än varannan förbunds- och distriktsordförande i de politiska ungdomsförbunden uppger att de varit utsatta för hot, våld eller trakasserier kopplade till politikerrollen, rapporterar P3 Nyheter. Störst andel finns inom Sverigedemokraternas ungdomsförbund (SDU) där 14 av 15 ordföranden uppger att de varit utsatta. Näst största andel är i Ung Vänster..

ÖstersundsPosten - 06 maj 14 kl. 06:04

Unga politiker ofta utsatta för hot

Mer än varannan förbunds- och distriktsordförande i de politiska ungdomsförbunden uppger att de varit utsatta för hot, våld eller trakasserier kopplade till politikerrollen, rapporterar P3 Nyheter..

UNT - 06 maj 14 kl. 06:04

Unga politiker ofta utsatta för hot

Mer än varannan förbunds- och distriktsordförande i de politiska ungdomsförbunden uppger att de varit utsatta för hot, våld eller trakasserier kopplade till politikerrollen, rapporterar P3 Nyheter.(TT).

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 13 timmar sedan

Elever som skallar sin lärare måste stängas av

Kanske borde lärarstudenter tränas i kampsport? Lära sig att skydda huvud, lemmar och gravidmage mot våldsamma elever. Eller så löser vi problemen..

Expressen - 13 timmar sedan

”Kasta inte 'klan' efter alla från andra länder”

Författaren Per Brinkemo introducerade i princip klanbegreppet i svensk debatt. Nu är han kritisk mot att det används allt för lättvindigt..

Expressen - Igår: 19:00

Vissa brott mot tiggare är mer intressanta än andra

Det är bra att mordet på hemlösa Gica debatteras. Men varför är det inte lika intressant att diskutera lidandet hos dem som tvingas tigga i Sverige?.

Expressen - Igår: 17:28

Tjafset om talmannen måste få ett slut

Det ovärdiga bråket kring talmansvalet kan undergräva tilltron till regeringsbildningen..

Expressen - Igår: 06:30

Alliansen lägger ut dimridåer om SD-stöd

De partier som vill regera med aktivt stöd från Sverigedemokraterna borde argumentera för det öppet. Allt annat är hyckleri..

Expressen - I förrgår: 19:00

Här är skålen som borde få oss att bäva

Ryssland genomför den största militärövningen sedan kalla kriget – och Kina deltar i krigslekarna. Det är ett skifte som Europa bör hålla ögonen på..

Expressen - I förrgår: 06:00

Sluta dutta med lärarna och lös de stora problemen

Vad kommer nästa utbildningsminister att heta? Björklund? Fridolin?

Expressen - 17 sep 18 kl. 18:35

Sverige måste klara att hålla gränsen

Bristerna i gränsbevakningen undergräver Sveriges förmåga att skydda sig mot brottslighet och terrorism..

Expressen - 17 sep 18 kl. 06:30

LO-basen borde sluta agera som en klanledare

Av respekt för demokratin och de egna medlemmarna borde LO kapa banden till Socialdemokraterna. .

Expressen - 16 sep 18 kl. 19:00

Låt Cecilia Malmström leda nästa regering

Valet har ställt den politiska krisen på sin spets. Det kan hjälpa oss att slippa en ekonomisk..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.