Expressen > Opinion

Sunday, 17 February, 12:47

Expressen - 15 sep 18 kl. 06:00

Politiker har ofta goda skäl att gå emot folkviljanLokala folkomröstningar och framgången för sjukvårdspartier runtom i landet är oroande. Politiker har ofta goda skäl att gå emot den lokala folkviljan. .
Läs mer på Expressen

Dela artikeln

100 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Politikerhar , ofta, goda, skälatt , , emot, folkviljan
Dagen - 17 feb 11 kl. 03:00

Politiker i Argentina hoppas på pastorers stöd

Buenos Aires. I oktober är det presidentval i Argentina och det märks redan genom att kandidaterna blir allt mer intresserade av att träffa pastorer. - Politikerna tror att pastorerna kan ordna fram röster, men i själva verket är de troende väldigt självständiga och röstar inte alls nödvändigtvis som pastorn tycker, säger Marcos Carbonelli, religionsforskare på Buenos Aires Universitet.

YLE - 27 okt 15 kl. 05:59

Sexförslag och bröstkommentarer vardag för kvinnliga politiker

Frågor om bröststorlek, erbjudanden om att gå på dejt eller förslag om att köpa sex. Det här är vardag för vissa kvinnliga politiker, visar Yle Huvudstadsregionens enkät om osaklig respons. Enkäten skickades till fullmäktigeledamöter i Esbo, Helsingfors och Vanda.

YLE - 03 aug 15 kl. 14:50

”Lagspelare är goda soldater”

Militär-FM i fotboll avgörs i Karis. De första matcher spelas i morgon (4.8).

BT - 25 nov 11 kl. 08:10

Kritiska SD-politiker ofta uteslutna

Sverigedemokraterna är det parti som uteslutit flest medlemmar sedan valet i fjol. Öppen kritik, personkonflikter och rasistiska kommentarer är de vanligaste förklaringarna till uteslutningarna, skriver Svenska Dagbladet. I de andra partierna är det enstaka medlemmar som inte fått vara med längre.

BT - 06 maj 14 kl. 06:04

Unga politiker ofta utsatta för hot

Mer än varannan förbunds- och distriktsordförande i de politiska ungdomsförbunden uppger att de varit utsatta för hot, våld eller trakasserier kopplade till politikerrollen, rapporterar P3 Nyheter. Störst andel finns inom Sverigedemokraternas ungdomsförbund (SDU) där 14 av 15 ordföranden uppger att de varit utsatta. Näst största andel är i Ung Vänster.

Kristianstadsbladet - 06 maj 14 kl. 06:04

Unga politiker ofta utsatta för hot


Mer än varannan förbunds- och distriktsordförande i de politiska ungdomsförbunden uppger att de varit utsatta för hot, våld eller trakasserier kopplade till politikerrollen, rapporterar P3 Nyheter.Störst andel finns inom Sverigedemokraternas ungdomsförbund (SDU) där 14 av 15 ordföranden uppger att de varit utsatta. Näst största andel är i Ung Vänster.

SvD - 06 maj 14 kl. 06:04

Unga politiker ofta utsatta för hot

Mer än varannan förbunds- och distriktsordförande i de politiska ungdomsförbunden uppger att de varit utsatta för hot, våld eller trakasserier kopplade till politikerrollen, rapporterar P3 Nyheter..

Helsingborgs Dagblad - 06 maj 14 kl. 06:06

Unga politiker ofta utsatta för hot

Mer än varannan förbunds- och distriktsordförande i de politiska ungdomsförbunden uppger att de varit utsatta för hot, våld eller trakasserier kopplade till politikerrollen, rapporterar P3 Nyheter. Störst andel finns inom Sverigedemokraternas ungdomsförbund (SDU) där 14 av 15 ordföranden uppger att de varit utsatta. Näst största andel är i Ung Vänster..

ÖstersundsPosten - 06 maj 14 kl. 06:04

Unga politiker ofta utsatta för hot

Mer än varannan förbunds- och distriktsordförande i de politiska ungdomsförbunden uppger att de varit utsatta för hot, våld eller trakasserier kopplade till politikerrollen, rapporterar P3 Nyheter..

UNT - 06 maj 14 kl. 06:04

Unga politiker ofta utsatta för hot

Mer än varannan förbunds- och distriktsordförande i de politiska ungdomsförbunden uppger att de varit utsatta för hot, våld eller trakasserier kopplade till politikerrollen, rapporterar P3 Nyheter.(TT).

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 18 timmar sedan

Sabba inte skattereformen - Lööf och Björklund

Sverige sticker ut med höga skatter på arbete och låga skatter på kapital. Det är ansvarslöst av Annie Lööf (C) och Jan Björklund (L) att kasta in veton som försvårar en ny historisk skattereform..

Expressen - Igår: 06:45

Ministrar ska inte vara cheerleaders på Twitter

Visst är det bra att lyfta fram glädjerapporter - men lite Bagdad Bobbigt kan det bli..

Expressen - Igår: 19:30

Låt inte salafisterna sprida sin unkna kvinnosyn

Det talas en hel del om ”moralpoliser”, som håller efter kvinnor i förortsområden – men vilka är de och hur ser deras moraliska ideal egentligen ut? .

Expressen - I förrgår: 19:00

Det är en myt att det blivit dyrare att köra bil

Höga bensinpriser skapar folkliga protester. Men snålare motorer gör att det faktiskt inte kostar mer att köra bil än vad det gjorde för 20 år sedan.- Jämfört med andra länder har Sverige inte speciellt höga drivmedelsskatter, säger miljöexperten Magnus Nilsson i Ledarsnack.

Expressen - I förrgår: 14:59

En svensk ambassadör ska inte gå Kinas ärenden

Att den svenska ambassadören i Peking deltog i ett försök att tysta dottern till fängslade Gui Minhai är dåligt omdöme av historiska proportioner..

Expressen - 14 feb 19 kl. 06:00

Gör skillnad på hat, hot och legitim mediekritik

Svenska medier måste välkomna kritik men ta allvarligt på hoten..

Expressen - 13 feb 19 kl. 17:42

L och KD har tappat fotfästet om Israel

Nej, Sverige ska inte göra gemensam sak med högernationalister som Trump och Bolsonaro och flytta ambassaden i Israel till Jerusalem. De krisande Liberalerna har tappat omdömet..

Expressen - 13 feb 19 kl. 06:45

Porta vaccinvägrares barn från förskolan

Mässlingsfallen ökar i Europa. I Stockholm upptäcktes ett fall i lördags. Det dödliga vaccinmotståndet måste brytas.

Expressen - 12 feb 19 kl. 22:22

Gör inte EU-valet till en folkomröstning om SD

Ansvarsfulla partier borde undvika att sätta Sverigedemokraterna i centrum av debatten ännu en gång..

Expressen - 12 feb 19 kl. 06:00

Stopp i avloppet är ingen skitsak

Så länge avloppen fungerar är det ingen som tänker på dem. Men en enorm underhållsskuld betyder att kommunerna snart måste dubbla avgifterna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.