Sydsvenskan > IT

Monday, 19 November, 18:54

Sydsvenskan - 14 sep 18 kl. 22:46

Intervju med nervgiftmisstänkta ifrågasattIntervjun i den statsstyrda propagandakanalen RT med Ruslan Bosjirov och Alexander Petrov – de två män som pekas ut för nervgiftsdådet i brittiska Salisbury – har förlöjligats i sociala medier och fördömts av Downing Street. Men även i Ryssland ifrågasä.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
RT, Ruslan Bosjirov, Alexander Petrov, Salisbury, Downing Street, Ryssland

Dela artikeln

5 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Intervjumed , nervgiftmisstänkta, ifrågasatt
GöteborgsPosten - 14 sep 18 kl. 22:32

Intervju med nervgiftmisstänkta ifrågasatt

Intervjun i den statsstyrda propagandakanalen RT med Ruslan Bosjirov och Alexander Petrov – de två män som pekas ut för nervgiftsdådet i brittiska Salisbury – har förlöjligats i sociala medier och fördömts av Downing Street. Men även i Ryssland ifrågasätts det märkliga framträdandet..

Helsingborgs Dagblad - 14 sep 18 kl. 22:46

Intervju med nervgiftmisstänkta ifrågasatt

Intervjun i den statsstyrda propagandakanalen RT med Ruslan Bosjirov och Alexander Petrov – de två män som pekas ut för nervgiftsdådet i brittiska Salisbury – har förlöjligats i sociala medier och fördömts av Downing Street. Men även i Ryssland ifrågasä.

UNT - 14 sep 18 kl. 22:32

Intervju med nervgiftmisstänkta ifrågasatt

Intervjun i den statsstyrda propagandakanalen RT med Ruslan Bosjirov och Alexander Petrov – de två män som pekas ut för nervgiftsdådet i brittiska Salisbury – har förlöjligats i sociala medier och fördömts av Downing Street..

BT - 30 maj 14 kl. 23:42

Lyckad kväll med ifrågasatt fenomen

Föreställ dig följande: alla dina favoritband och några till, en varm försommarkväll, dansrörelserna är inte speciellt svåra att följa med i, det är pyroteknik och massor av öl. Dessutom spelar alla banden minst några covers på varandra. Det borde inte bara påminna dig om Så mycket bättre.

BT - 30 maj 14 kl. 23:42

Festspäckat på Summerburst- med ifrågasatt housemusik

Föreställ dig följande: alla dina favoritband och några till, en varm försommarkväll, dansrörelserna är inte speciellt svåra att följa med i, det är pyroteknik och massor av öl. Dessutom spelar alla banden minst några covers på varandra. Det borde inte bara påminna dig om Så mycket bättre.

GT - 05 aug 15 kl. 09:50

"Det har hänt att jag ifrågasatt varför"

Göteborg. Han gillar min idé att Ulf Samuelsson ska coacha Tre Kronor i World Cup. Han gillar inte spelare som tar för lätt på förluster.

Affärsvärlden - 21 dec 12 kl. 14:56

Rotteros-toppens lämplighet ifrågasatt

Budet på massatillverkaren Rottneros kan förlängas igen. Det aviserar ordföranden i Arctic Paper, Olle Grundberg, i en intervju med Affärsvärlden. Han ifrågasätter samtidigt Rottneros-ordföranden Kjell Ormegards lämplighet på topposten..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Londons eurodominans ifrågasatt

London bör inte längre vara finanscentrum för eurohandeln, säger Frankrikes centralbankschef Christian Noyer i en intervju i Financial Times. Det finns ingen logik i att eurons finansiella nav ska ligga utanför eurozonen, utan det mesta av eurohandeln bör ske inom eurområdet, säger Noyer. Uttalandet kan komma att väcka farhågor i Storbritannien om att eurozonens medlemmar vill undergräva Londons ställning som Europas finansiella centrum..

SvD - 03 dec 12 kl. 06:04

Londons eurodominans ifrågasatt

London bör inte längre vara finanscentrum för eurohandeln, säger Frankrikes centralbankschef Christian Noyer i en intervju i Financial Times..

DN - 03 dec 12 kl. 09:39

London som europeiskt finanscentrum ifrågasatt

London bör inte längre vara finanscentrum för eurohandeln, säger Frankrikes centralbankschef Christian Noyer i en intervju i Financial Times..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Brist på influensavaccin

Influensasäsongen är på gång, men det råder brist på vaccin, rapporterar flera lokala medier i Södermanland. – Det är samma i hela landet, det är ett mycket besvärligt läge, säger Asghar Farahani Shiviari, hälsovalschef på Sörmlands landsting, till SVT.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Ljuden som inte får finnas

Felicia Mulinari om "Sorry to bother you" och ljuden som stör ordningen..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

EU-projekt för vapentester i Vidsel

Gemensamma vapentester i lappländska Vidsel blir en av delarna när EU:s försvarssamarbete Pesco utökas med ytterligare 17 projekt. Talet om en EU-armé gillas dock inte alls av försvarsministern i Bryssel. Sedan Pescosamarbetet inleddes i fjol ingår Sver.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

"Idol"-vinnaren släpper ny låt på svenska

Erik Grönwall vann "Idol" 2009, men hann bara släppa två soloalbum innan han värvades till hårdrockbandet Heat och blev bandets nya frontman. Nu har han bestämt sig för att plocka upp solokarriären igen och släpper en egen låt – för första gången på sve.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Franska åklagare undersöker PSG

Franska åklagare har inlett en undersökning efter att det framkommit uppgifter om att fotbollsklubben Paris Saint-Germain har brutit mot diskrimineringslagen. Anklagelserna handlar om att ha klubben ska ha valt bort ungdomsspelare på grund av etniskt ur.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Tv-toppen: "Vår tid är nu"-succén fortsätter

SVT:s generationsdrama "Vår tid är nu" fortsätter att hålla ett hårt grepp om tittarna. Näst störst publik nådde TV4:s "Så mycket bättre", där rapparen Stor fick sina låtar tolkade, tätt följt av kärlekssökande bönder. 1.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Lundagrundskola har polisanmält en medarbetare

Personen är avstängd under polisutredningen. Vårdnadshavare till alla elever har informerats..

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Iran, Ryssland och Turkiet möts om Syrien

Iran, Ryssland och Turkiet möts i nästa vecka i Kazakstans huvudstad Astana för fortsatta samtal om Syrien, uppger Kazakstans utrikesminister, enligt AFP. – Deltagarna planerar att diskutera den nuvarande situationen i Syrien, framför allt den i Idlib,.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

"Alternativet till förundran är cynism"

Jonas Gren tillhör den gröna våg inom svensk lyrik som kan läsas som ekopoesi. Samtidigt är han kanske den ende just nu som skriver om kabbelekor och vitsippor. "Dälden, där de blommar" heter hans nya diktsamling.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Succétvillingarna: "Vi vet ju att vi funkar ihop"

Johanna Westberg fick sitt stora landslagsgenombrott i VM och nu börjar EM-uppladdningen I vardagen delar hon både boende och sportslig succé med tvillingsystern Emelie. – Jag får fortfarande rysningar när jag tänker på ligaguldet med Nykøbing, säger Jo.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.