Mobil > Teknik

Sunday, 20 January, 00:23

Mobil - 14 sep 18 kl. 15:00

Analysfirman: Apple kommer att tappa på växande smartwatch-marknadSmartwatch-marknaden växer så det knakar och allt fler tillverkare förser sina smarta klockor med allt fler funktioner. Men Apples dominans på området med Apple Watch ser ut att avta, hävdar analysfirman ABI Research..
Läs mer på Mobil
Läs mer om:
Apples, Apple Watch, ABI Research

Dela artikeln

7 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Analysfirman, Applekommer att , tappa, växande, smartwatch-marknad
PrivataAffärer - 03 jan 19 kl. 08:00

Vinstvarning från Apple

Apple bedömer nu att kvartalsintäkterna preliminärt uppgick till cirka 84 miljarder dollar (tidigare prognos 89-93 miljarder) och att bruttomarginalen blev cirka 38 procent. Orsaken till prognossänkningen är betydligt större ekonomisk svaghet än förväntat i vissa framväxande ekonomier, särskilt i Kina. Det framgår av ett pressmeddelande som släpptes på onsdagskvällen en halvtimme efter USA-börsernas stängning.

Cornucopia - 11 sep 13 kl. 07:09

Färger, fingeravtryck och foto duger inte för Apple

Gårdagens väckelsemöte hos Church of St Jobs (NASDAQ:AAPL) bjöd inte på några som helst överraskningar, utan den som följer t ex macrumors.com eller andra insatta onlinekällor kände till i princip allt i förväg. Vad man kan säga är att Apple presenterade tre F - färger på telefonerna, fingeravtrycksinloggning och -verifikation på den nya premiummodellen 5S och lite nya kameraegenskaper för fotografering.

Dagens PS - 29 sep 17 kl. 07:20

Se upp, Daniel! Så många betalar för Apple

Apple Music fortsätter att växa och har nu mer än 30 miljoner betalande användare, skriver Billboard. Tjänsten har sedan december adderat till tio miljoner nya användare och tre miljoner från konferensen WWDC i juni. Sett till konkurrenten Spotify har Apple Music lyckats hålla en nästan lika hög tillväxttakt.

Dagensanalys.se - 27 maj 16 kl. 11:13

Apple ger sig nu in i TV-kriget på allvar

Apple sägs inte längre nöja sig med att bara förhandla med TV-bolag kring streaming-rättigheter – nu funderar tech-jätten på att faktiskt köpa upp dem istället. Det är respektabla Financial Times som rapporterar att Apple redan under slutet på förra året funderade att köpa upp anrika Time Warner, TV-bolaget som äger populära kanaler som HBO (Game of Thrones, True Detective) och nyhetskanalen CNN. Nu verkar det förvisso som att ett köp av Time Warner inte längre är aktuellt – kanske var det priset på dryga 60 miljarder dollar (strax under 500 miljarder kronor) lite väl magstarkt även för Apple.

Dagensanalys.se - 08 sep 16 kl. 14:30

Jag orkar inte mer Apple!

Först ska jag köpa iPhone 5 för att den är så mycket bättre än fyran. Sen ska jag köpa 6:an för den är så mycket bättre än feman men då kommer en S-modell och sen en SE-modell som gör typ samma sak fast billigare. Och nu en sjua i pianolack, alltså jag orkar inte mer!

Mobil - 10 aug 18 kl. 15:14

Växande efterfrågan på skärmbaserade fingeravtrycksläsare

Så vansinnigt många exempel på telefoner med skärmbaserade fingeravtrycksläsare har vi inte sett i vår del av världen ännu, men om man får tro den kinesiska analysfirman Sigmaintell, så ska efterfrågan på komponenterna öka mycket kraftigt..

SvD - 10 mar 15 kl. 07:00

”Apple positionerar sig inom hälsoteknik”

Dator- och mobiljätten Apple försöker positionera sig allt tyngre in om den växande trenden kring motion, hälsa och medicin. En rad samarbeten med företag inom forskning och hälsa – samt emotsedda detaljer kring datorklockan Apple Watch – presenterades igår av vd Tim Cook..

Sydsvenskan - 24 aug 15 kl. 14:24

Alla visste att den kinesiska draken skulle tappa fart

Börsraset kom inte som någon överraskning. Alla visste att den kinesiska draken skulle tappa fart. På Harpsund i förra veckan varnade finansminister Magdalena Andersson för att Kina skulle "hårdlanda".

Helsingborgs Dagblad - 24 aug 15 kl. 14:24

Alla visste att den kinesiska draken skulle tappa fart

Börsraset kom inte som någon överraskning. Alla visste att den kinesiska draken skulle tappa fart. På Harpsund i förra veckan varnade finansminister Magdalena Andersson för att Kina skulle "hårdlanda".

BT - 04 feb 18 kl. 23:10

Apple Music växer snabbare än Spotify i USA

Allt fler amerikaner väljer att prenumerera på musikströmningstjänsten Apple Music. Enligt Wall Street Journal är den växande populariteten i USA så pass hög att Apple Music är på väg att gå om Spotify. Tidningen baserar sin uppgift på siffror från respektive tjänst.

Fler nyheter från Mobil

Mobil - Igår: 11:00

Google köper del av Fossils smartwatchverksamhet

Google betalar motsvarande 360 miljoner kronor till mode- och accessoarjätten Fossil för delar av deras smartwatchteknologi..

Mobil - Igår: 10:33

4K-video försvunnen i Samsungs Android 9-uppdatering

I den allmäna omstökningen av systemet ser det ut som Samsung råkat tappa bort en kamerafunktion i sin senaste uppdatering..

Mobil - Igår: 10:37

Spotify rullar ut nytt billäge i USA

Den svenska streamingjätten vill göra det säkrare att använda appen när man sitter bakom ratten..

Mobil - Igår: 09:35

Bugg i Android-appen exponerade privata tweets för allmänheten

Flera Android-användare som trott att de publicerat tweets för bara ett antal utvalda personer har i själva verket publicerat inlägg som kan ses av alla..

Mobil - Igår: 09:37

Youtube-kanal kom över Pixel 3 Lite-prototyp

Google har uppenbarligen ett problem med läckor. Youtube-kanalen Andro News har nämligen lyckats komma över en fullt fungerande prototyp av den kommande enheten Pixel 3 Lite..

Mobil - I förrgår: 16:25

Airpods mest eftersökta produkten 2018

Prisjämförelsesajten Pricerunner har sammanställt vilka produkter folk sökte efter mest under 2018. Mobiltelefoner var den populäraste kategorin, men allra populärast var Apples trådlösa lurar..

Mobil - I förrgår: 15:35

Ny generation fingeravtryckssensorer löser två problem

Kinesiska Xiaomi har en ny typ av fingeravtryckssensor på gång, som enligt medgrundaren Lin Bin ska lösa två typiska problem med teknologin..

Mobil - I förrgår: 15:37

Whatsapp nu populärare än Facebook-appen globalt

Facebooks köp av meddelandetjänsten Whatsapp 2014 verkar av allt att döma ha varit en vettig investering. Nu har nämligen Whatsapp-appen blivit större än Facebook-appen globalt..

Mobil - I förrgår: 14:06

Första glimten av Android Q

Vi har hört det förut, men Android Q ser ut att bland annat kunna få ett mörkt tema..

Mobil - I förrgår: 09:25

Tecken på att Iphoneförsäljningen bromsat in ytterligare

En undersökning genomförd av Keybanc Capital Markets visar att lagren med osålda Iphone-enheter växt hos operatörer i både USA och Europa under november och december..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.