Mobil > Teknik

Tuesday, 13 November, 17:38

Mobil - 14 sep 18 kl. 15:00

Analysfirman: Apple kommer att tappa på växande smartwatch-marknadSmartwatch-marknaden växer så det knakar och allt fler tillverkare förser sina smarta klockor med allt fler funktioner. Men Apples dominans på området med Apple Watch ser ut att avta, hävdar analysfirman ABI Research..
Läs mer på Mobil
Läs mer om:
Apples, Apple Watch, ABI Research

Dela artikeln

7 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Analysfirman, Applekommer att , tappa, växande, smartwatch-marknad
Cornucopia - 11 sep 13 kl. 07:09

Färger, fingeravtryck och foto duger inte för Apple

Gårdagens väckelsemöte hos Church of St Jobs (NASDAQ:AAPL) bjöd inte på några som helst överraskningar, utan den som följer t ex macrumors.com eller andra insatta onlinekällor kände till i princip allt i förväg. Vad man kan säga är att Apple presenterade tre F - färger på telefonerna, fingeravtrycksinloggning och -verifikation på den nya premiummodellen 5S och lite nya kameraegenskaper för fotografering.

Dagens PS - 29 sep 17 kl. 07:20

Se upp, Daniel! Så många betalar för Apple

Apple Music fortsätter att växa och har nu mer än 30 miljoner betalande användare, skriver Billboard. Tjänsten har sedan december adderat till tio miljoner nya användare och tre miljoner från konferensen WWDC i juni. Sett till konkurrenten Spotify har Apple Music lyckats hålla en nästan lika hög tillväxttakt.

Dagensanalys.se - 27 maj 16 kl. 11:13

Apple ger sig nu in i TV-kriget på allvar

Apple sägs inte längre nöja sig med att bara förhandla med TV-bolag kring streaming-rättigheter – nu funderar tech-jätten på att faktiskt köpa upp dem istället. Det är respektabla Financial Times som rapporterar att Apple redan under slutet på förra året funderade att köpa upp anrika Time Warner, TV-bolaget som äger populära kanaler som HBO (Game of Thrones, True Detective) och nyhetskanalen CNN. Nu verkar det förvisso som att ett köp av Time Warner inte längre är aktuellt – kanske var det priset på dryga 60 miljarder dollar (strax under 500 miljarder kronor) lite väl magstarkt även för Apple.

Dagensanalys.se - 08 sep 16 kl. 14:30

Jag orkar inte mer Apple!

Först ska jag köpa iPhone 5 för att den är så mycket bättre än fyran. Sen ska jag köpa 6:an för den är så mycket bättre än feman men då kommer en S-modell och sen en SE-modell som gör typ samma sak fast billigare. Och nu en sjua i pianolack, alltså jag orkar inte mer!

Mobil - 10 aug 18 kl. 15:14

Växande efterfrågan på skärmbaserade fingeravtrycksläsare

Så vansinnigt många exempel på telefoner med skärmbaserade fingeravtrycksläsare har vi inte sett i vår del av världen ännu, men om man får tro den kinesiska analysfirman Sigmaintell, så ska efterfrågan på komponenterna öka mycket kraftigt..

Sydsvenskan - 24 aug 15 kl. 14:24

Alla visste att den kinesiska draken skulle tappa fart

Börsraset kom inte som någon överraskning. Alla visste att den kinesiska draken skulle tappa fart. På Harpsund i förra veckan varnade finansminister Magdalena Andersson för att Kina skulle "hårdlanda".

Helsingborgs Dagblad - 24 aug 15 kl. 14:24

Alla visste att den kinesiska draken skulle tappa fart

Börsraset kom inte som någon överraskning. Alla visste att den kinesiska draken skulle tappa fart. På Harpsund i förra veckan varnade finansminister Magdalena Andersson för att Kina skulle "hårdlanda".

SvD - 10 mar 15 kl. 07:00

”Apple positionerar sig inom hälsoteknik”

Dator- och mobiljätten Apple försöker positionera sig allt tyngre in om den växande trenden kring motion, hälsa och medicin. En rad samarbeten med företag inom forskning och hälsa – samt emotsedda detaljer kring datorklockan Apple Watch – presenterades igår av vd Tim Cook..

BT - 04 feb 18 kl. 23:10

Apple Music växer snabbare än Spotify i USA

Allt fler amerikaner väljer att prenumerera på musikströmningstjänsten Apple Music. Enligt Wall Street Journal är den växande populariteten i USA så pass hög att Apple Music är på väg att gå om Spotify. Tidningen baserar sin uppgift på siffror från respektive tjänst.

Barometern - 04 feb 18 kl. 23:10

Apple Music växer snabbare än Spotify i USA

Allt fler amerikaner väljer att prenumerera på musikströmningstjänsten Apple Music. Enligt Wall Street Journal är den växande populariteten i USA så pass hög att Apple Music är på väg att gå om Spotify. Tidningen baserar sin uppgift på siffror från respektive tjänst.

Fler nyheter från Mobil

Mobil - 15 minuter sedan

Spotify släpper app till Apple Watch idag – offlineläge kommer senare

Idag släpper Spotify en officiell app till Apple Watch. Man meddelar samtidigt att man har planer på att lägga till möjligheten att spela musik och podcaster offlline, men att den funktionen kommer först senare..

Mobil - 1 timme sedan

Nokia 7.1 testad

Solid design, ett lite smidigare format och standard-Android är de främsta argumenten för Nokia 7.1..

Mobil - 2 timmar sedan

Läsarfråga: Vilket material föredrar ni på mobilens baksida?

Det senaste året har glas tagit över helt som det vanligaste materialet på mobilens baksida. Men är det glas folk vill ha? Vi frågar er läsare..

Mobil - 2 timmar sedan

Uppgifter: Samsung fortfarande osäkra på teknisk lösning för Galaxy F

Samsung visade nyligen upp en hårt maskerad version av sin kommande smartphone med böjbar skärm, Galaxy F. Men det finns enligt färska uppgifter trots det fortfarande tekniska lösningar som man ännu inte tagit något beslut om..

Mobil - 3 timmar sedan

Xiaomi får kritik efter introduktionskampanj i Storbritannien

Kinesiska Xiaomi kunde ha fått en bättre start på sin etablering i Storbritannien. Efter en så kallad blixtförsäljnings-kampanj får man nu nämligen svidande kritik av konsumenterna..

Mobil - 7 timmar sedan

Flera tecken på svag Iphone XR-försäljning – prognoser skrivs ned

Nej, det verkar inte gå riktigt så bra för de nya Iphone-modellerna som vare sig Apple eller analytikerna hade förväntat sig. Nu skriver analytikern Ming-Chi Kuo ned sin prognos för Iphone XR rejält..

Mobil - 7 timmar sedan

Nya Apple Pencil kan vara mer avancerad än vad Apple berättat

Den nya versionen av Ipad Pro-tillbehöret Apple Pencil innehåller komponenter som kan medge betydligt mer avancerad funktionalitet än vad Apple hittills marknadsfört den med..

Mobil - Igår: 15:16

”Oneplus 7 får inte 5G-stöd” – men däremot sägs en ny modell få det

Oneplus har sedan tidigare bekräftat att en telefon med 5G-stöd ska vara på gång under 2019. Men enligt färska uppgifter är det inte Oneplus 7 som är aktuell med stöd för nästa generations mobilnät..

Mobil - Igår: 14:41

2019 års Iphone-modeller kan få selfiekamera under skärmglaset

Även om Apple var ett av de företag som tidigast anammade konceptet med en så kallad sensorpanel, så tycks man leta andra lösningar för framtida telefoner. Det visar ett nytt patent..

Mobil - Igår: 11:37

Moomin Move - Mumindalen i Augmented Reality

När Mumindalen blir Augmented Reality-spel skiljer det sig från Pokemon Go mer i detaljerna än i konceptet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.