Expressen > Nyheter

Thursday, 20 September, 17:22

Liknande nyheter

Taggar: Skjutningvid , skolautanför , Stockholm
Expressen - 17 sep 17 kl. 22:10

Skjutning i Stockholm

Polisen genomför en större insats i Tensta, enligt Aftonbladet.Anledningen tros enligt tidningen vara en skjutning vid 20.37.

Expressen - 04 okt 14 kl. 19:16

En skadad efter skjutning i Stockholm

En person har påträffats skadad efter skottlossning i Rågsved i Stockholm. – Det har varit en skottlossning och en person är anträffad skadad, säger Sven-Erik, pressinformatör vid polisens ledningscentral..

UNT - 21 jan 17 kl. 22:51

Man opererad efter skjutning i Stockholm

En man skottskadades i Fagersjö i södra Stockholm på lördagskvällen..

BT - 17 mar 18 kl. 20:54

Skjutning i Stockholm – man skadad

En man har hittats skjuten i benet i Tensta i nordvästra Stockholm. .

Expressen - 02 aug 18 kl. 05:28

Skjutning i Stockholm – en till sjukhus

En person har förts till sjukhus efter att skott har avlossats i Vasastan i Stockholms innerstad under morgonen.– Det har varit en incident på Norra Stationsgatan med polis, där man har skjutit. Vi håller på att utreda vad som har hänt där, säger Thomas Ibstedt vid polisregion Stockholm, till TT..

Blekinge Läns tidning - 03 mar 17 kl. 11:36

Femton års fängelse för skjutning i Enskede

Södertörns tingsrätt har dömt en 35-årig man till femton och ett halvt års fängelse, och en 23-årig man till ett år och två månaders fängelse för en uppmärksammad skjutning i Stockholm i somras.(TT).

UNT - 03 mar 17 kl. 11:36

Femton års fängelse för skjutning i Enskede

Södertörns tingsrätt har dömt en 35-årig man till femton och ett halvt års fängelse, och en 23-årig man till ett år och två månaders fängelse för en uppmärksammad skjutning i Stockholm i somras..

Expressen - 03 mar 17 kl. 11:54

Femton års fängelse för skjutning i Enskede

Södertörns tingsrätt har dömt en 35-årig man till femton och ett halvt års fängelse, och en 23-årig man till ett år och två månaders fängelse för en uppmärksammad skjutning i Stockholm i somras..

Sydsvenskan - 07 okt 14 kl. 19:22

Minst två skadade i skjutning i Stockholm

Flera personer larmade strax före klockan 19 om skottlossning i Blackeberg Centrum.
.

Aftonbladet - 20 apr 15 kl. 19:12

Här grips fyra efter skjutning i Stockholm

FriaTider - 20 nov 17 kl. 14:03

Skjutning i Stockholm – mellan två fordon

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 minuter sedan

Åldringsrånare lurade sig in på äldreboende

Två män söks nu av polisen efter en fräck stöld på ett äldreboende i Malmö.Två män, varav en utgav sig för att vara en ny städare, ska ha stulit en plånbok och en mobiltelefon från en av de boende, som var hemma när stölden inträffade..

Expressen - 15 minuter sedan

Fredrik Reinfeldt: USA har fel synsätt

Donald Trumps USA försöker slippa ansvar i klimatfrågan. Det säger tidigare statsministern Fredrik Reinfeldt (M) efter en hållbarhetskonferens i Helsingborg.– Vi har en grupp som är rentav klimatförnekare, och som i nationalismens namn hävdar att det som görs multilateralt är ämnat att skada nationen.

Expressen - 30 minuter sedan

Isolerade Nordkorea har förvandlats till ett djurparadis

CHILBO. Världens mest slutna land Nordkorea har blivit ett paradis för djur och biologisk mångfald. Till skillnad från USA så högprioriterar regimen grön energi, allt för att stärka oberoendet från omvärlden.

Expressen - 30 minuter sedan

Här är kommunerna där SD kammade noll

Sverigedemokraternas mål har varit representation i landets alla kommuner - men partiet når inte hela vägen. I Norrbottenkommunerna Pajala och Arjeplog blev det stopp. – Ingen prestigeförlust alls om man ser till vår utveckling här, kommenterar Robert Håkansson, ordförande för Sverigedemokraterna Norrbotten.

Expressen - 30 minuter sedan

Fyra bilar i krock – två personer förda till sjukhus

Fyra bilar har kolliderat på Hammaröleden i norra Hammarö.Två personer har förts till Centralsjukhuset i Karlstad.Deras skador är i nuläget oklara..

Expressen - 45 minuter sedan

Zina, 23, är nästan blind – blev bortkörd från sittplats

Zina Hatem, 23, har en medfödd synskada och ser ungefär tio procent av normalsyn. Trots sitt handikapp blev hon förra veckan bryskt ivägkörd från en ”prioriterad sittplats” på en SL-buss.– Jag blev jätteledsen, så jag kunde inte sitta kvar, säger hon..

Expressen - 45 minuter sedan

Larm om flera skadade i skjutning i USA

Flera personer har skadats i en skjutning i Aberdeen i USA, rapporterar NBC News..

Expressen - 1 timme sedan

Här är kommunen där kramar är förbjudna

Kramas på jobbet?Nej, det är förbjudet. I alla fall i danska kommunen Hørsholm.

Expressen - 1 timme sedan

Jonas, 39, kör flera mil – för att lämna på förskolan

Familjer i Jämjö kommun tvingas åka flera mil om dagen, för att hämta och lämna sina barn på förskolan.Detta efter en miss från kommunens sida.– Det är på många sätt en ohållbar situation, säger föräldern Jonas Falkmyr..

Expressen - 1 timme sedan

Flera skadade vid skjutning i Maryland

Flera personer uppges ha skadats vid en skjutning i delstaten Maryland i USA, rappoterar NBC. Omfattningen av skadorna är oklara.  .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.