Expressen > Nyheter

Wednesday, 14 November, 23:42

Liknande nyheter

Taggar: Skjutningvid , skolautanför , Stockholm
Expressen - 17 sep 17 kl. 22:10

Skjutning i Stockholm

Polisen genomför en större insats i Tensta, enligt Aftonbladet.Anledningen tros enligt tidningen vara en skjutning vid 20.37.

Expressen - 04 okt 14 kl. 19:16

En skadad efter skjutning i Stockholm

En person har påträffats skadad efter skottlossning i Rågsved i Stockholm. – Det har varit en skottlossning och en person är anträffad skadad, säger Sven-Erik, pressinformatör vid polisens ledningscentral..

UNT - 21 jan 17 kl. 22:51

Man opererad efter skjutning i Stockholm

En man skottskadades i Fagersjö i södra Stockholm på lördagskvällen..

BT - 17 mar 18 kl. 20:54

Skjutning i Stockholm – man skadad

En man har hittats skjuten i benet i Tensta i nordvästra Stockholm. .

Expressen - 02 aug 18 kl. 05:28

Skjutning i Stockholm – en till sjukhus

En person har förts till sjukhus efter att skott har avlossats i Vasastan i Stockholms innerstad under morgonen.– Det har varit en incident på Norra Stationsgatan med polis, där man har skjutit. Vi håller på att utreda vad som har hänt där, säger Thomas Ibstedt vid polisregion Stockholm, till TT..

Blekinge Läns tidning - 03 mar 17 kl. 11:36

Femton års fängelse för skjutning i Enskede

Södertörns tingsrätt har dömt en 35-årig man till femton och ett halvt års fängelse, och en 23-årig man till ett år och två månaders fängelse för en uppmärksammad skjutning i Stockholm i somras.(TT).

UNT - 03 mar 17 kl. 11:36

Femton års fängelse för skjutning i Enskede

Södertörns tingsrätt har dömt en 35-årig man till femton och ett halvt års fängelse, och en 23-årig man till ett år och två månaders fängelse för en uppmärksammad skjutning i Stockholm i somras..

Expressen - 03 mar 17 kl. 11:54

Femton års fängelse för skjutning i Enskede

Södertörns tingsrätt har dömt en 35-årig man till femton och ett halvt års fängelse, och en 23-årig man till ett år och två månaders fängelse för en uppmärksammad skjutning i Stockholm i somras..

Sydsvenskan - 07 okt 14 kl. 19:22

Minst två skadade i skjutning i Stockholm

Flera personer larmade strax före klockan 19 om skottlossning i Blackeberg Centrum.
.

Aftonbladet - 20 apr 15 kl. 19:12

Här grips fyra efter skjutning i Stockholm

FriaTider - 20 nov 17 kl. 14:03

Skjutning i Stockholm – mellan två fordon

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

L-ilskan växer – partiet gör revolt mot Björklund

Liberalerna har röstat ner sin egen statsministerkandidat, Moderaternas Ulf Kristersson. Nu växer ilskan mot Jan Björklund i partiet och hans roll som partiledare ifrågasätts, uppger flera källor för Dagens Industri.Skåne-Liberalerna är öppet kritiska och kräver svar om Stefan Löfven, skriver Sydsvenskan..

Expressen - 2 timmar sedan

Därför delar mamman videon på sin rasande son

Den ensamstående mamman Kate kan inte hålla tillbaka tårarna när hon dokumenterar sin son.Nu förklarar hon svårigheterna med att hantera sjuårige Jamies utbrott.– Jag klarar inte av det här längre, berättar hon för BBC..

Expressen - 2 timmar sedan

Klart: Kommunerna går miste om fem miljarder

Det planerade tillskottet på fem miljarder kronor till landets kommuner finns inte med i övergångsregeringens budgetproposition. Det skriver finansministern Magdalena Andersson, S, och finansmarknadsministern Per Bolund, MP, på DN Debatt.  .

Expressen - 2 timmar sedan

Diana uppmärksammas på prins Charles 70-årsdag

Han firar sin 70-årsdag med hustrun Camilla vid sin sida.Men prinsessan Diana får också plats när prins Charles hyllas på sin födelsedag.Hon uppmärksammas i ett svartvitt foto i en bildserie över den brittiske tronarvingens liv..

Expressen - 2 timmar sedan

SD:s dyra helgkonferens – kostade 114 000 kronor

114 000 kronor. Så mycket kostade den helgkonferens i skärgården som Sverigedemokraterna i Stockholms stadshus åkte på i september, rapporterar DN. Inget annat parti i stadshuset har lagt så mycket pengar på konferenser i år.

Expressen - 3 timmar sedan

Oron i M – att Lööf och Björklund väljer Löfven

När Benjamin Dousa och Magnus Ek, ordförande för Muf respektive Cuf, debatterade sprickan i alliansen i ”Bara Politik” i Expressen TV stod det klart att de har helt olika uppfattningar om vem som bär skulden. – Jag tycker det är ett förkastligt beslut att rösta nej till en borgerlig statsminister och framför allt borgerlig politik, säger Dousa. – Du vet mycket väl att vi gjorde precis det vi sagt i valrörelsen, säger Ek.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.