Nyteknik > Teknik

Friday, 21 September, 11:43

Nyteknik - 13 sep 18 kl. 17:00

Experternas råd: Titta på koldioxidlagring för att minska klimatutsläppEn tredjedel av Sveriges koldioxidutsläpp kommer från industrin. Både morot och piska behövs om den ska klara utsläppsmålen, säger en klimatpolitisk expert..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Sveriges

Dela artikeln

6 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Experternas, råd, Titta, koldioxidlagringför att , minska, klimatutsläpp
Aftonbladet - 02 jun 14 kl. 12:44

Titta Zlatan & co, vi går till EM 2016

Rekordusel svit – då kommer experternas oväntade siffror.

Sydsvenskan - 31 dec 11 kl. 06:30

Populärt att se andra läxas upp i rutan

Livsstil. Det finns inte längre några ursäkter för grannbråk, övervikt och fula hem. I tv:s olika coachprogram kan man få hjälp med nästan vilket livsstilsproblem som helst.

Nyheter 24 - 28 feb 12 kl. 07:52

Breivik flyttas till specialrum för ny psykutredning


Terroristen får tillgång till både soffa, teve och dator i det rektangulära rummet på 60 kvadratmeter. OSLO. På onsdag startar den nya rättspsykiatriska utredningen av Anders Behring Breivik.

DN - 30 sep 13 kl. 12:00

Så klarar du dig på en orolig fondmarknad

Händelser som påverkar dina fonder har kommit tätt i år. Var försiktigare på kort sikt och sprid riskerna är experternas tips för att klara oroliga marknader. ??

Politologerna - 12 mar 15 kl. 07:30

Experterna sämre på att förutsäga politiken än vanligt folk

Ebba Busch Thor är nu den enda återstående kandidaten till posten som partiledare för Kristdemokraterna. Det innebär att vi har fått facit till en av frågorna i mitt quiz från januari. Över 400 personer deltog och gissade på vem som skulle bli Kristdemokraternas nästa partiledare, och hur säkra de var på sin gissning.

DrivaEget - 18 mar 15 kl. 11:55

Tjäna pengar när du sover – så lyckas du med en webbkurs

 Nätaffärer  Tänk dig att du kan bygga ditt varumärke och tjäna pengar utan att själv vara på plats. Med en webbkurs är det möjligt. Här är experternas sex tips för hur du gör en webbkurs som blir en digital vinstmaskin.

Cornucopia - 17 jul 15 kl. 12:37

Medicinsk analys av Stefan Löfvens akutbesök

Jag har varit i kontakt med professionella experter på akutmedicin angående det vi vet om Stefan Löfvens akuta insjuknande. Enligt uppgifterna kan man dra en del slutsatser.

Enbart öppna källor har använts för detta blogginlägg och inga källor har vare sig arbetat med Stefan Löfven eller röjt någon som helst patientsekretess.

Helsingborgs Dagblad - 07 sep 17 kl. 08:58

Boendeekonom: Föreningens ekonomi viktig

Bostadsköpare känner ofta till experternas råd att man bör kontrollera bostadsrättsföreningens ekonomi före ett bostadsköp. Men många förstår inte vad de ska titta efter i föreningens årsredovisning, visar en undersökning som det statliga bolåneinstitut.

DI - 07 sep 17 kl. 09:03

Boendeekonom: Föreningens ekonomi viktig

Bostadsköpare känner ofta till experternas råd att man bör kontrollera bostadsrättsföreningens ekonomi före ett bostadsköp. Men många förstår inte vad de ska titta efter i föreningens årsredovisning, visar en undersökning som det statliga bolåneinstitutet SBAB har gjort..

Sydöstran - 07 sep 17 kl. 08:58

Boendeekonom: Föreningens ekonomi viktig

Bostadsköpare känner ofta till experternas råd att man bör kontrollera bostadsrättsföreningens ekonomi före ett bostadsköp. Men många förstår inte vad de ska titta efter i föreningens årsredovisning, visar en undersökning som det statliga bolåneinstitutet SBAB har gjort.(TT).

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 1 timme sedan

Amazon Echo nu som mikrovågsugn, vägguttag och i bilen

Nu ska Alexa hänga med in i köket, bilen och brandvarnaren. Amazon har breddat utbudet i sin Echo-serie med en lång rad nya produkter för det smarta hemmet..

Nyteknik - 1 timme sedan

Japanska rovers gör sig redo för asteroidlandning

Efter tre och ett halvt års färd väntas två japanska rovers under fredagen landa på asteroiden Ryugus yta..

Nyteknik - 1 timme sedan

Biltillverkarens robotar ska leverera paketet till din dörr

Under Hannover Motor Show visade Renault framtidens leverensservice. Deras robot-poddar ska tillgodose den växande e-handeln. Men trots autonom teknik kommer de kontrolleras av en mänsklig concierge..

Nyteknik - 2 timmar sedan

Medeltida sigill hittat på Biskops Arnö

En sigillstämpel som tillhört en ärkebiskop på 1300-talet har hittats på Biskops Arnö. Enligt arkeologerna är det ett ovanligt fynd..

Nyteknik - 3 timmar sedan

Så "grönmålar" företag för att du ska handla

Grönt, hållbart, ekologiskt – och etiskt. Det kan verka lätt att välja miljövänligt. Men hur vet man om företag och organisationer verkligen håller vad de lovar?.

Nyteknik - 4 timmar sedan

Facebook byter arbetssätt vid politiska valkampanjer

Facebook kommer inte längre att skicka ut anställda till politiska kampanjkontor för att erbjuda tjänster inför val, som företaget gjorde vid presidentvalet i USA 2016..

Nyteknik - 5 timmar sedan

Nya affärsmodellen: solel som tjänst

Allt fler affärsmodeller dyker upp för solceller. Den senaste är solel som tjänst. Järfälla kommun är först ut..

Nyteknik - 18 timmar sedan

Verksamhetsnära it-utveckling på Migrationsverket

Spännande innovation och korsfunktionella team utmärker Migrationsverkets it-arbete. Genom att utvecklingsteamen arbetar nära verksamheten fångar man upp kraven bra och kan snabbt få ut nya funktioner..

Nyteknik - 19 timmar sedan

Ferraris nya lyxmodeller är de mest kraftfulla någonsin

Nya Monza SP1 och SP2 är inga instegsmodeller. Ferrari har kombinerat en klassisk retrodesign med den mest kraftfulla motor som företaget någonsin har satt i en gatbil..

Nyteknik - 20 timmar sedan

Gigantiska tankers ska rymma terminalernas olja

USA håller på att ta tillbaka rollen som en av världens största oljeexportörer. Det kräver en ny infrastruktur – bland annat terminaler ute till havs som kan hantera den nya generationens megatankers..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.