Nyteknik > Teknik

Sunday, 17 February, 12:53

Nyteknik - 13 sep 18 kl. 17:00

Experternas råd: Titta på koldioxidlagring för att minska klimatutsläppEn tredjedel av Sveriges koldioxidutsläpp kommer från industrin. Både morot och piska behövs om den ska klara utsläppsmålen, säger en klimatpolitisk expert..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Sveriges

Dela artikeln

12 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Experternas, råd, Titta, koldioxidlagringför att , minska, klimatutsläpp
Aftonbladet - 02 jun 14 kl. 12:44

Titta Zlatan & co, vi går till EM 2016

Rekordusel svit – då kommer experternas oväntade siffror.

Sydsvenskan - 31 dec 11 kl. 06:30

Populärt att se andra läxas upp i rutan

Livsstil. Det finns inte längre några ursäkter för grannbråk, övervikt och fula hem. I tv:s olika coachprogram kan man få hjälp med nästan vilket livsstilsproblem som helst.

Nyheter 24 - 28 feb 12 kl. 07:52

Breivik flyttas till specialrum för ny psykutredning


Terroristen får tillgång till både soffa, teve och dator i det rektangulära rummet på 60 kvadratmeter. OSLO. På onsdag startar den nya rättspsykiatriska utredningen av Anders Behring Breivik.

DN - 30 sep 13 kl. 12:00

Så klarar du dig på en orolig fondmarknad

Händelser som påverkar dina fonder har kommit tätt i år. Var försiktigare på kort sikt och sprid riskerna är experternas tips för att klara oroliga marknader. ??

Politologerna - 12 mar 15 kl. 07:30

Experterna sämre på att förutsäga politiken än vanligt folk

Ebba Busch Thor är nu den enda återstående kandidaten till posten som partiledare för Kristdemokraterna. Det innebär att vi har fått facit till en av frågorna i mitt quiz från januari. Över 400 personer deltog och gissade på vem som skulle bli Kristdemokraternas nästa partiledare, och hur säkra de var på sin gissning.

DrivaEget - 18 mar 15 kl. 11:55

Tjäna pengar när du sover – så lyckas du med en webbkurs

 Nätaffärer  Tänk dig att du kan bygga ditt varumärke och tjäna pengar utan att själv vara på plats. Med en webbkurs är det möjligt. Här är experternas sex tips för hur du gör en webbkurs som blir en digital vinstmaskin.

Cornucopia - 17 jul 15 kl. 12:37

Medicinsk analys av Stefan Löfvens akutbesök

Jag har varit i kontakt med professionella experter på akutmedicin angående det vi vet om Stefan Löfvens akuta insjuknande. Enligt uppgifterna kan man dra en del slutsatser.

Enbart öppna källor har använts för detta blogginlägg och inga källor har vare sig arbetat med Stefan Löfven eller röjt någon som helst patientsekretess.

Helsingborgs Dagblad - 07 sep 17 kl. 08:58

Boendeekonom: Föreningens ekonomi viktig

Bostadsköpare känner ofta till experternas råd att man bör kontrollera bostadsrättsföreningens ekonomi före ett bostadsköp. Men många förstår inte vad de ska titta efter i föreningens årsredovisning, visar en undersökning som det statliga bolåneinstitut.

DI - 07 sep 17 kl. 09:03

Boendeekonom: Föreningens ekonomi viktig

Bostadsköpare känner ofta till experternas råd att man bör kontrollera bostadsrättsföreningens ekonomi före ett bostadsköp. Men många förstår inte vad de ska titta efter i föreningens årsredovisning, visar en undersökning som det statliga bolåneinstitutet SBAB har gjort..

Sydöstran - 07 sep 17 kl. 08:58

Boendeekonom: Föreningens ekonomi viktig

Bostadsköpare känner ofta till experternas råd att man bör kontrollera bostadsrättsföreningens ekonomi före ett bostadsköp. Men många förstår inte vad de ska titta efter i föreningens årsredovisning, visar en undersökning som det statliga bolåneinstitutet SBAB har gjort.(TT).

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 1 timme sedan

Minska stressen – så blir drömjobbet lättare ditt

Jakten på ett nytt jobb tar tid och kan leda till utmattning. Men det går att minska stressen..

Nyteknik - Igår: 06:00

”Nu är det dags för alternativ till forskningsinstituten”

När företag låter forskningsinstitut utvärdera en ny innovation blir resultaten hemliga. Kanske behövs en ny testinstans, skriver Ny Tekniks reporter Linda Nohrstedt..

Nyteknik - Igår: 18:24

Samsung One UI – enkelhet och användaren i fokus

Idag ser vi på våra smartphones som mer än bara telefoner. Vi använder dem som kameror, underhållningshubbar, portabla datorer och mycket mer. När allt fler funktioner läggs till ställs också högre krav på användargränssnittet.

Nyteknik - Igår: 16:18

Telia välkomnar friande dom

Telias styrelseordförande Marie Ehrling välkomnar Stockholms tingsrätts friande dom i muträttegången mot tre före detta Teliachefer, däribland ex-vd:n Lars Nyberg..

Nyteknik - Igår: 15:18

Airbus: Allmänheten på väg att acceptera flygande taxis

I Mexico City kan 67 procent tänka sig att ta en flygande taxi. Stadens innevånare var de mest positiva i Airbus globala studie. Enligt bolaget visar deras enkäter att allmänheten börjar acceptera framtidens mobilitet..

Nyteknik - Igår: 14:11

Här är ingenjörerna som höjde lönerna mest – och minst 2018

Civilingenjörer inom statlig sektor tillhör förlorarna när det gäller löneutvecklingen under 2018. För övriga ingenjörer är förändringen liten jämfört med föregående år, visar ny statistik från Sveriges ingenjörer..

Nyteknik - I förrgår: 11:12

Teliachefer frias från mutbrott

Ex-vd Lars Nyberg och två andra tidigare Teliachefer frias från mutbrott, meddelar Stockholms tingsrätt..

Nyteknik - I förrgår: 12:37

Stormen Alfrida orsakade skador för 266 miljoner

Försäkringsbolagen har hittills betalat ut 266 miljoner kronor i ersättning för skador orsakade av stormen Alfrida, som drabbade Sverige i januari..

Nyteknik - I förrgår: 11:30

Elon Musk-bolagets AI skrämmer upphovsmakarna

Av rädsla för de potentiella konsekvenserna har Open AI valt att inte lansera sin nya textgenerator. Resultaten är helt enkelt för bra..

Nyteknik - I förrgår: 10:31

Din android kan hackas bara genom att du tittar på en bild

Att titta på en bild, det är allt som krävs för att en hackare ska kunna ta över din android-telefon..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.