Nyteknik > Teknik

Saturday, 19 January, 22:01

Nyteknik - 14 sep 18 kl. 12:00

Så har priset på Iphone i Sverige utvecklats under årenPå tre år har Apples billigaste flaggskepp fått en prisökning på över 5 000 kronor, och priset på toppmodellerna av Iphone har mer än dubblats på tio år..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Iphone, Sverige, Apples

Dela artikeln

141 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: har , priset, Iphonei , Sverige, utvecklatsunder , åren
Kristianstadsbladet - 22 mar 13 kl. 16:05

Alma-priset tog Sverige till Bologna

Även om tillkännagivandet av årets Alma-pristagare sker i Vimmerby är händelsen förmodligen större i Bologna. Tisdagens besked ges till en stor skara författare och förläggare på barnboksmässan i den italienska staden.
- Det brukar vara fullsmockat, det är en av höjdpunkterna på bokmässan.

Cornucopia - 05 dec 18 kl. 13:29

Priset i Sverige för fyrhjulsdriven Tesla Model 3 nu offentligt

Tesla ska idag offentliggjort priserna i Sverige för deras mellanklassmodell Model 3, dock bara i det dyrare fyrhjulsdrivna utförandet med lång räckvidd. Lägger man sin beställning på detta dyraste utförande innan årsskiftet ska leverans inledas i februari. Billigare versioner kommer längre fram.

DI - 26 jan 16 kl. 13:20

HBO höjer priset i Sverige

HBO Nordic höjer från den 9 februari priset på sin streamingtjänst från 79 till 89 kronor per månad..

Dagens PS - 23 sep 17 kl. 08:45

Iphone X näst dyrast i Sverige

Det visar ny kartläggning. I Europa är det bara Ungern som tar ett högre pris för Apples nya flaggskepp än vad Sverige gör. I Ungern kostar jubileumsmobilen, som nyss lanserats tillsammans med Iphone 8, 11,715 kronor medan priset i Sverige blir 11.

YA - 24 sep 11 kl. 06:30

I alplandet Sverige

Switzerland eller Sweden kvittar lika. Sveriges bästa tennisspelare genom tiderna heter Roger Federe?
Sveriges bästa tennisspelare genom tiderna heter Roger Federer och Schweiz huvudstad är Stockholm.

Alliansfritt Sverige - 18 okt 11 kl. 16:00

?Priset på SL-kort riskerar fördubblas?

CHIPSPOLITIK. Det är är intressant. Supermiljöbloggen:Mikael Sundström, ordförande i föreningen Kollektivtrafikant Sthlm skriver på DN:s debattsida att fler kraftiga höjningar av SL-taxan är att vänta och att det under de närmsta tio åren kan handla om en dubblering av priset.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här öppnar en butik för fattiga i Sverige

I slutet av året kommer den första så kallade Social Supermarket att öppnas i Stockholm.
Denna matbutik med mycket låga priser öppnas tack vare Stadsmissionen och blir den första i hela Norden. LÄS MER: Här blir det förbjudet att slänga ätbar mat– Vi har länge funderat på hur vi kan ta tillvara på alla förfrågningar om matgåvor som vi får, och förmedla dem till människor i fattigdom på ett värdigt sätt, säger Marika Markovits, direktor på Stockholms Stadsmission till Dagens Nyheter.

SvD - 17 okt 15 kl. 10:29

Sverige slipper undan dyrare porto

Danskar som vill skicka snabbutdelade A-brev får punga ut med betydligt mer pengar efter årsskiftet – portot höjs med hela 90 procent från 10 till 19 danska kronor. Men svensk lag gör det inte möjligt för Postnord att chockhöja priset i Sverige..

Sydsvenskan - 17 okt 15 kl. 10:30

Sverige slipper undan dyrare porto

Danskar som vill skicka snabbutdelade A-brev får punga ut med betydligt mer pengar efter årsskiftet — portot höjs med hela 90 procent från 10 till 19 danska kronor.
Men svensk lag gör det inte möjligt för Postnord att chockhöja priset i Sverige..

YA - 17 okt 15 kl. 10:28

Sverige slipper undan dyrare porto

Danskar som vill skicka snabbutdelade A-brev får punga ut med betydligt mer pengar efter årsskiftet - portot höjs med hela 90 procent från 10 till 19 danska kronor. Men svensk lag gör det inte möjligt för Postnord att chockhöja priset i Sverige.(TT).

SmålandsPosten - 17 okt 15 kl. 10:28

Sverige slipper undan dyrare porto

Danskar som vill skicka snabbutdelade A-brev får punga ut med betydligt mer pengar efter årsskiftet - portot höjs med hela 90 procent från 10 till 19 danska kronor. Men svensk lag gör det inte möjligt för Postnord att chockhöja priset i Sverige.(TT).

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 15 timmar sedan

Min plastfria månad avslöjade beroendet

KRÖNIKA. Livet som plastbantare gjorde det tydligt hur mycket plast vi köper och använder – varje dag, skriver Ny Tekniks reporter Ania Obminska..

Nyteknik - Igår: 17:30

Seabased lägger ner verksamheten i Lysekil

Företaget Seabased, som utvecklar teknik för att utvinna el ur vågkraft, lämnar verksamheten i Lysekil..

Nyteknik - Igår: 15:24

Optimister gräsrotsfinansierar asteroidresa

Flera svenska initiativ koordineras nu med målet att genomföra världens första privata resa till en asteroid..

Nyteknik - Igår: 14:28

Sverige avråds från kärnvapenförbud

Sverige avråds från att ratificera ett förbud mot kärnvapen. Det skulle försvåra Sveriges säkerhetspolitiska samarbeten, enligt en utredning..

Nyteknik - Igår: 12:55

De flesta amerikaner kan inte namnge en enda elbil

I USA har elbilarna ökat explosionsartat, men 2018 var hälften av de som såldes en Tesla. Det är fortfarande de rika miljövännerna som väljer bort fossila bränslen – undersökningar visar att de flesta amerikaner inte kan namnge en enda elbilsmodell..

Nyteknik - Igår: 11:34

Tesla minskar personalstyrkan med sju procent

Elbilstillverkaren Tesla ska minska antalet heltidsanställda med sju procent. Enligt bolaget är åtgärden nödvändig samtidigt som produktionstakten av bilar av Model 3 behöver ökas..

Nyteknik - Igår: 10:45

Cern kan få en 100 km lång partikelaccelerator

I en rapport föreslås att Cern ska få en ny partikelaccelerator. Den blir i så fall fyra gånger större än LHC – och tio gånger så kraftfull..

Nyteknik - Igår: 09:42

Japansk satellit ger konstgjorda stjärnfall

En satellit som ska bjuda på världens första konstgjorda meteoritregn har skjutits upp från rymdcentret i Uchinoura i Japan. Syftet är att framöver lansera spektakulära himlaspel över hela världen, meddelar företaget som står bakom projektet..

Nyteknik - Igår: 09:29

Miljögrupper tvivlar på industrins plastplan

En rad miljöorganisationer sätter stora frågetecken för ett initiativ från jättar inom olje- och plastindustrin att minska plastavfallet i världen..

Nyteknik - Igår: 08:55

Kai Johan Jiang: Nu är Nevs ur krisen

Kinesiska koncernen Evergrande Group har köpt 51 procent av aktierna i Nevs. Nu ger storägaren Kai Johan Jiang sin syn på saken..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.