Nyteknik > Teknik

Saturday, 20 April, 01:10

Nyteknik - 14 sep 18 kl. 14:00

Apple satsar på att utveckla e-simkortGoogle och Samsung har redan gjort det. Nu är Apple den tredje teknikjätten att satsa på den nya tekniken e-sim. Men vad innebär det egentligen för användarna?.
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Samsung, Apple

Dela artikeln

16 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Apple, satsarpå att , utveckla, e-simkort
IDG - 17 okt 14 kl. 15:52

Apple satsar på ny sorts simkort

Kunder i USA och Storbritannien kommer att kunna byta operatör utan att byta simkort. .

Mobil - 17 okt 14 kl. 09:45

Apple gör eget simkort

Nya Ipad Air 2 levereras med Apples eget sim-kort..

IDG - 15 aug 11 kl. 08:47

Apple utvecklade Macbook Pro med inbyggt 3g-modem

I en auktion på Ebay säljs just nu en mycket ovanlig Mac - en prototyp av en Macbook Pro från 2007 med inbyggt 3g-modem och plats för ett simkort..

IDG - 26 maj 14 kl. 13:39

Samsungs nya smartklocka tar simkort

Det verkar som om Samsung inte riktigt är redo att släppa taget om smarta klockor. Faktum är att de snarare satsar allt på ett kort om de nya uppgifterna stämmer..

BT - 04 sep 14 kl. 13:37

Nokia finns kvar - ett tag till

Finland kan andas ut för tillfället. Namnet Nokia stod fortfarande överst på telefonen när Microsoft lanserade sin nya toppmodell i Berlin på torsdagen. - Men vi kommer att byta till vårt eget namn på våra smarta telefoner så fort vi kan, säger bolagets vice vd för telefoner, Jo Harlow till TT.

Nyheter 24 - 02 feb 12 kl. 13:04

Buggen som gör det möjligt att spionera i andras iPhones


En Apple-anställds privatliv har hamnat i en pojkes iPhone utan att han vet om det. Orsaken är en gömd bugg som gör det möjligt att spionera i andras iPhones. En Apple-anställd hjälpte en kvinna att få sin sons iPhone lagad och telefonen blev återlämnad i perfekt skick.

YLE - 06 maj 16 kl. 18:16

Trygghetslarm ur funktion i Raseborg: Sonera visste om felet men informerade inte

Soneras fasta telefonlinjer har sedan i måndags inte fungerat i delar av Raseborg. Det har lett till att de trygghetslarm som en del äldre har inte heller har fungerat och en äldre kvinna fick inte hjälp då hon föll. På måndag uppstod ett fel i överföringstekniken i Soneras nät för 130 hushåll i Tenalatrakten.

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 13 timmar sedan

Eterniten – det dödliga drömmaterialet TEST

Eternit skulle vara för evigt, men de mikroskopiska fibrerna som gjorde det till en hård beklädnad för hus förstörde människors lungor. Men det tåliga byggmaterialet är inte helt uträknat..

Nyteknik - 19 timmar sedan

De tar luftskeppet till Nordpolen – nu säljs biljetterna

En resa till Nordpolen i luftskepp. 2023 ska det vara möjligt och nu släpper svenska Oceansky Cruises de första expiditionsbiljetterna..

Nyteknik - 19 timmar sedan

De tar luftskepp till Nordpolen – nu säljs biljetterna

En resa till Nordpolen i luftskepp. 2023 ska det vara möjligt och nu släpper svenska Oceansky Cruises de första expiditionsbiljetterna..

Nyteknik - 18 timmar sedan

”Grova fel i verktygen som mäter klimatavtryck”

LÄSARBREV. Jag hittar både grova fel och förvirrande uppgifter när jag kollar mitt klimatavtryck. Verktygen borde ju hjälpa mig att göra rätt miljöval.

Nyteknik - 19 timmar sedan

Vostok 1 – den första bemannade rymdresan

Kosmonauten Jurij Gagarin skrevs in i historien när han år 1961 blev den förste människan i rymden. Hans bana runt jorden varade i 108 minuter och var en av Sovjetunionens största segrar i Kalla kriget..

Nyteknik - Igår: 21:17

Efter lastbilar – Nikolas oväntade lansering

Bolaget breddar sitt utbud från vätgas- och batteridrivna lastbilar. Nu presenterar Nikola ett elektrifierat terrängfordon på 590 hk och en el-vattenskoter..

Nyteknik - Igår: 15:00

Eldriven Jaguar blev årets bil

För andra gången har en elbil kammat hem utmärkelsen World car of the year. Volvo var nominerat med fick se sig slaget..

Nyteknik - Igår: 15:00

Det här är 42.000 år gammalt flytande blod

Hästen är över 42.000 år gammal. Nu har ett forskarlag lyckats extrahera flytande blod från kärl i det välbevarade fölets hjärta..

Nyteknik - Igår: 14:30

Crispr har använts för att behandla cancerpatienter

För första gången har cancerpatienter i USA behandlats med hjälp av Crispr-Cas9. Gensaxen har använts för att få T-celler att gå till angrepp och förstöra cancerceller..

Nyteknik - Igår: 13:44

Därför är du mer frestande för myggor när du är svettig

Du har grävt i trädgårdslandet, eller varit ute på en joggingrunda, och sätter dig för att pusta ut. Plötsligt är du omringad av surr och känner små svidande hugg när myggorna attackerar. Känns det bekant?Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.