Nyteknik > Teknik

Tuesday, 13 November, 06:25

Nyteknik - 14 sep 18 kl. 14:00

Apple satsar på att utveckla e-simkortGoogle och Samsung har redan gjort det. Nu är Apple den tredje teknikjätten att satsa på den nya tekniken e-sim. Men vad innebär det egentligen för användarna?.
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Samsung, Apple

Dela artikeln

9 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Apple, satsarpå att , utveckla, e-simkort
IDG - 17 okt 14 kl. 15:52

Apple satsar på ny sorts simkort

Kunder i USA och Storbritannien kommer att kunna byta operatör utan att byta simkort. .

Mobil - 17 okt 14 kl. 09:45

Apple gör eget simkort

Nya Ipad Air 2 levereras med Apples eget sim-kort..

IDG - 15 aug 11 kl. 08:47

Apple utvecklade Macbook Pro med inbyggt 3g-modem

I en auktion på Ebay säljs just nu en mycket ovanlig Mac - en prototyp av en Macbook Pro från 2007 med inbyggt 3g-modem och plats för ett simkort..

IDG - 26 maj 14 kl. 13:39

Samsungs nya smartklocka tar simkort

Det verkar som om Samsung inte riktigt är redo att släppa taget om smarta klockor. Faktum är att de snarare satsar allt på ett kort om de nya uppgifterna stämmer..

BT - 04 sep 14 kl. 13:37

Nokia finns kvar - ett tag till

Finland kan andas ut för tillfället. Namnet Nokia stod fortfarande överst på telefonen när Microsoft lanserade sin nya toppmodell i Berlin på torsdagen. - Men vi kommer att byta till vårt eget namn på våra smarta telefoner så fort vi kan, säger bolagets vice vd för telefoner, Jo Harlow till TT.

Nyheter 24 - 02 feb 12 kl. 13:04

Buggen som gör det möjligt att spionera i andras iPhones


En Apple-anställds privatliv har hamnat i en pojkes iPhone utan att han vet om det. Orsaken är en gömd bugg som gör det möjligt att spionera i andras iPhones. En Apple-anställd hjälpte en kvinna att få sin sons iPhone lagad och telefonen blev återlämnad i perfekt skick.

YLE - 06 maj 16 kl. 18:16

Trygghetslarm ur funktion i Raseborg: Sonera visste om felet men informerade inte

Soneras fasta telefonlinjer har sedan i måndags inte fungerat i delar av Raseborg. Det har lett till att de trygghetslarm som en del äldre har inte heller har fungerat och en äldre kvinna fick inte hjälp då hon föll. På måndag uppstod ett fel i överföringstekniken i Soneras nät för 130 hushåll i Tenalatrakten.

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 30 minuter sedan

Efter svenska avvecklingen – Oskarshamns kärnkraftverk tvingades sänka effekten

För första gången har Svenska kraftnät beordrat ett kärnkraftverk att minska sin effektleverans på grund av minskad tröghet i elsystemet. Ordern utfärdades tre gånger i somras..

Nyteknik - 19 timmar sedan

Tiogramsfågeln lövsångaren flyger 1 300 mil – enkel väg

Sveriges vanligaste fågel, den lilla lövsångaren, är en rekordflygare av stora mått. För när deras artfränder i nordöstra Ryssland flyttar gör de det med besked. Då flyger de inte mindre än 1 300 mil enkel väg.

Nyteknik - 14 timmar sedan

Batterier kan lösa Gotlands problem

Gotland vill bygga mer vindkraft men saknar tillräcklig kapacitet i elnätet. Batterier och krav på nya vindkraftverk att frekvensreglera är lösningen enligt Vattenfall..

Nyteknik - 14 timmar sedan

Älgen i vägen för mer fossilfritt samhälle

Beståndet av älg i Sverige måste minska betydligt, annars riskeras en nödvändig produktivitetshöjning i skogsbruket. Det skriver Skogsstyrelsen i en ny rapport, uppger Sveriges Radio Ekot..

Nyteknik - 15 timmar sedan

Brittiska hårdvarujätten Arm varslar i Lund

Drygt ett och ett halvt år efter storsatsningen i Lund varslar Arm nu 50 anställda. Detta för att lägga mer kraft på maskininlärning istället för trådlös kommunikation..

Nyteknik - 16 timmar sedan

Lyckat test för Saabs avancerade radarjaktrobot Meteor

Under oktober månad genomförde Saab en provflygning med Gripen E – och den långräckviddiga radarjaktroboten Meteor för första gången..

Nyteknik - 17 timmar sedan

Fyra tips för det svåraste på intervjun – att prata lön

Du vill ha jobbet och arbetsgivaren vill ha dig. Nu återstår bara att prata lön. För att inte riskera att komma in på för låg lön gäller det att ha en genomtänkt strategi.

Nyteknik - 18 timmar sedan

Mobilberoendet skaver på relationer

Vem vill vara ihop med någon som bara stirrar ned i en skärm? Mobilberoende har kommit att bli en fråga för psykologer som jobbar med par som försöker reparera sina relationer..

Nyteknik - 19 timmar sedan

Därför är Kinas nya ai-nyhetsankare inte särskilt smart

Kinas nya ai-nyhetsankare har en platt framtoning och borde inte ens få kallas intelligent, tycker MIT Technology Review..

Nyteknik - 19 timmar sedan

Tiogramsfågeln lövsångaren flyger 1300 mil – enkel väg

Sveriges vanligaste fågel, den lilla lövsångaren, är en rekordflygare av stora mått. För när deras artfränder i nordöstra Ryssland flyttar gör de det med besked. Då flyger de inte mindre än 1.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.