Nyteknik > Teknik

Wednesday, 16 January, 03:27

Nyteknik - 14 sep 18 kl. 14:00

Apple satsar på att utveckla e-simkortGoogle och Samsung har redan gjort det. Nu är Apple den tredje teknikjätten att satsa på den nya tekniken e-sim. Men vad innebär det egentligen för användarna?.
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Samsung, Apple

Dela artikeln

10 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Apple, satsarpå att , utveckla, e-simkort
IDG - 17 okt 14 kl. 15:52

Apple satsar på ny sorts simkort

Kunder i USA och Storbritannien kommer att kunna byta operatör utan att byta simkort. .

Mobil - 17 okt 14 kl. 09:45

Apple gör eget simkort

Nya Ipad Air 2 levereras med Apples eget sim-kort..

IDG - 15 aug 11 kl. 08:47

Apple utvecklade Macbook Pro med inbyggt 3g-modem

I en auktion på Ebay säljs just nu en mycket ovanlig Mac - en prototyp av en Macbook Pro från 2007 med inbyggt 3g-modem och plats för ett simkort..

IDG - 26 maj 14 kl. 13:39

Samsungs nya smartklocka tar simkort

Det verkar som om Samsung inte riktigt är redo att släppa taget om smarta klockor. Faktum är att de snarare satsar allt på ett kort om de nya uppgifterna stämmer..

BT - 04 sep 14 kl. 13:37

Nokia finns kvar - ett tag till

Finland kan andas ut för tillfället. Namnet Nokia stod fortfarande överst på telefonen när Microsoft lanserade sin nya toppmodell i Berlin på torsdagen. - Men vi kommer att byta till vårt eget namn på våra smarta telefoner så fort vi kan, säger bolagets vice vd för telefoner, Jo Harlow till TT.

Nyheter 24 - 02 feb 12 kl. 13:04

Buggen som gör det möjligt att spionera i andras iPhones


En Apple-anställds privatliv har hamnat i en pojkes iPhone utan att han vet om det. Orsaken är en gömd bugg som gör det möjligt att spionera i andras iPhones. En Apple-anställd hjälpte en kvinna att få sin sons iPhone lagad och telefonen blev återlämnad i perfekt skick.

YLE - 06 maj 16 kl. 18:16

Trygghetslarm ur funktion i Raseborg: Sonera visste om felet men informerade inte

Soneras fasta telefonlinjer har sedan i måndags inte fungerat i delar av Raseborg. Det har lett till att de trygghetslarm som en del äldre har inte heller har fungerat och en äldre kvinna fick inte hjälp då hon föll. På måndag uppstod ett fel i överföringstekniken i Soneras nät för 130 hushåll i Tenalatrakten.

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 10 timmar sedan

Biltest: nya BMW X5 M50d

Bekväm, solid och smidig. BMW:s nya X5 har prickat in de flesta rätt. Men allt är inte guld och gröna skogar – på tekniksidan finns det plumpar i registret..

Nyteknik - 10 timmar sedan

Studie: Fortfarande möjligt att klara 1,5-gradersmålet

Vi har en chans att klara Parisavtalets tuffa 1,5-gradersmål. Men då måste vi genast påbörja en utfasning av fossila bränslen inom alla sektorer, enligt en ny studie..

Nyteknik - 10 timmar sedan

Danska Falck har byggt ambulans av en Tesla Model X

Danska Flack har försett bilen med ett extra batterissystem för att klara all utrustning. Till en början ska den användas som akutläkarbil i Syddanmark..

Nyteknik - 12 timmar sedan

Fartyg på grund utanför Landskrona

Ett nästan 90 meter långt lastfartyg står på grund i inloppet till Landskronas hamn. Ingen olja har läckt ut, men fartygets skrov undersöks av dykare..

Nyteknik - 12 timmar sedan

Hormonstörande miljögift på Mälarens botten

Halterna av miljögifter i Mälarens bottnar har minskat, men inte tillräckligt. Främst är det ämnet tributyltenn (TBT) som drar ner vattenkvaliteten. Ämnet har hormonstörande egenskaper som djur som lever i vattnet..

Nyteknik - 13 timmar sedan

Huaweis grundare förnekar spioneri

För första gången på fyra år framträdde Huaweis grundare Ren Zhengfei inför utländska medier. Han förnekade anklagelser om spioneri och prisade Donald Trump..

Nyteknik - 14 timmar sedan

Hacka Tesla – vinn en bil

Miljoner i prispengar samt en sprillans ny bil. För att möta problemet med cybersäkerhet kommer Tesla öppna plånboken samt ge bort en Model 3 till den hackare som hittar säkerhetsbrister i bilen..

Nyteknik - 14 timmar sedan

Röka marijuana en gång kan förändra tonåringars hjärna

Forskarnas slutsats: Det kan räcka med att tonåringar röker marijuana enstaka gånger för att strukturen på deras hjärnor ska förändras..

Nyteknik - 16 timmar sedan

Kinesisk jättekoncern köper majoritetspost i Nevs

Kinesiska koncernen Evergrande Group har köpt 51 procent av aktierna i Nevs för 8,3 miljarder svenska kronor..

Nyteknik - 16 timmar sedan

Tesla vill bygga gröna mikronät på grekiska öar

Elförsörjning är krångligt på många avlägsna grekiska öar. Nu har myndigheterna vänt sig till Tesla för att få hjälp att bygga mikronät med solceller och batterilager..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.