DI > Ekonomi

Sunday, 17 February, 12:33

Liknande nyheter

Taggar: Biliahar , utsett, valberedning
Realtid - 25 sep 17 kl. 08:40

Qliro har utsett ny valberedning

Betalbolaget Qliro har utsett valberedning. Kinneviks Cristina Stenbeck är en av aktieägar-representanterna..

Affärsvärlden - 09 feb 11 kl. 13:56

Han tar över Bilia

Vd Jan Pettersson har valt att lämna bolaget vid 62 års ålder. Nu har Bilia utsett hans efterträdare..

Realtid - 15 sep 17 kl. 09:19

Ny valberedning i Bilia

Qviberg sfärens påläggskalv, Tim Floderus, tar plats som ordförande i Bilias valberedning..

DI - 09 feb 11 kl. 14:07

Bilia byter vd

Bilia har utsett Per Avander till vd från och med den 4 maj 2011. Han efterträder Jan Pettersson som valt att utnyttja sin rätt att lämna sin tjänst vid 62 års ålder..

DI - 20 sep 17 kl. 16:40

Boozt utser valberedning

E-handelsbolaget Boozt har i enlighet med beslut på årsstämman 2017 utsett sin valberedning inför årsstämman som hålls den 27 april 2018 i Malmö. Det framgår av ett pressmeddelande..

Realtid - 03 okt 17 kl. 13:21

Ändring i Intrums valberedning

Cidron har utsett Robert Furuhjelm som sin representant i Intrum Justitias valberedning. Han ersätter Per E. Larsson..

DI - 10 nov 17 kl. 13:15

Valberedning utsedd inför Collectors årsstämma 2018

Collector AB (publ):s årstämma kommer att hållas i Göteborg tisdagen den 24 april 2018. I enlighet med beslut på Collectors årsstämma den 25 april 2017 meddelas härmed att bolagets större ägare mellan sig har utsett en valberedning..

DI - 10 aug 18 kl. 08:21

Cristina Stenbeck lämnar Tele2:s valberedning

Kinnevik har utsett Georgi Ganev till medlem av Tele2:s valberedning istället för Cristina Stenbeck. Det framgår av ett pressmeddelande. .

Realtid - 10 aug 18 kl. 08:40

Cristina Stenbeck lämnar Tele2:s valberedning

Kinnevik AB har utsett Georgi Ganev till medlem av Tele2 AB:s valberedning. Han ersätter Cristina Stenbeck..

DI - 27 sep 18 kl. 08:46

Skanska formerar sin valberedning

Byggbolaget Skanska har utsett sin valberedning inför årsstämman som kommer att äga rum torsdagen den 28 mars 2019 i Stockholm. Det framgår av ett pressmeddelande..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Vårdens handskar misstänks komma från slavfabriker

Vanlig medicinska plasthandskar som används i den svenska vården misstänks komma från fabriker i Malaysia där personal tvingas arbeta under omänskliga förhållanden. Det skriver Svenska Dagbladet på söndagen..

DI - 30 minuter sedan

Bostadsveteranen struntar i pensionen och siktar på Norrland

Jan-Erik Höjvall hade egentligen tänkt gå i pension senare i år. Nu har han i stället tagit på sig att lyfta bostadsbolaget Amasten till nästa nivå efter tidigare framgångar med Akelius och de många turerna i Rikshem..

DI - 30 minuter sedan

Stefan Löfven vill se mer kapitalskatt

Januariavtalet lovar att de ökande ekonomiska klyftorna ska minska – men delar av det kan vidga dem. Avtalets miljarder till välfärden gynnar dem som inte har det så bra ställt, hävdar dock statsminister Stefan Löfven (S) i en intervju med TT. Och Löfven vill ta ut mer skatt på kapitalinkomster och från finanssektorn..

DI - 1 timme sedan

Sanningens väktare på nätet

Först slogs hon mot Pirate Bay – och vann. Nu står Telia, Tele2 och Telenor på tur. Hon är Sveriges mest kända advokat i tvister kring upphovsrätt och yttrande­frihet på nätet, och ­försvarar Fredrik Virtanen.

DI - 2 timmar sedan

Nybyggen reas ut - ”ligger på nivåer vi aldrig sett”

Nästan var femte nyproducerad lägenhet i Stockholm var prissänkt under januaris sista veckor.  ”Stockholm ligger på nivåer som vi aldrig har sett tidigare”, konstaterar Booli. .

DI - 2 timmar sedan

Antalet lediga sommarjobb slår rekord

Rekordmånga sommarjobb finns nu att söka för den som letar sysselsättning till sommaren. I januari fanns hela 50 000 feriejobb tillgängliga på Platsbanken – drygt 3 000 fler än förra året..

DI - 2 timmar sedan

V ska inte driva EU-utträde i valet

Vänsterpartiet ska inte driva kravet att Sverige ska lämna EU i valet till EU-parlamentet. Det beslutades på partiets EU-valkonferens i Norrköping..

DI - 3 timmar sedan

Norwegians vd öppnar för att sälja

Rätt köpare får gärna ta över Norwegian, enligt storägaren och vd:n Bjørn Kjos. ”Alla bolag på börsen är ju till salu”, säger han. Samtidigt räknar han med att bolagets resultat kommer att lyfta under 2019..

DI - 3 timmar sedan

Pentagonchef tyst om nödpengar till mur

USA:s Pentagonbas Patrick Shanahan säger att han ännu inte bestämt sig om en mur mot Mexiko är att betrakta som en militär nödvändighet. Det kan få betydelse för om försvarsdepartementets pengar kan användas till det under ett nödläge..

DI - 4 timmar sedan

23 varslas vid sågverk

23 personer på Ala sågverk i Ljusne varslas om uppsägning. Bakgrunden är strukturella förändringar på Stora Enso, som äger sågverket, uppger lokala medier..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.