DI > Ekonomi

Wednesday, 19 September, 16:23

DI - 14 sep 18 kl. 11:28

Efter norska traderns jätteförlust – nu tvingas Nasdaq tigga pengarNasdaq tvingas nu gå ut till medlemsföretagen och begära mer pengar till en nödfond. En norsk trader har spelat bort så mycket på elderivat att mer än hälften av Nasdaqs buffert gått åt..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Nasdaq, Nasdaqs

Dela artikeln

9 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Efter norska, traderns, jätteförlustnu , tvingas, Nasdaq, tigga, pengar
Expressen - 07 sep 17 kl. 10:06

Northugs jätteförlust – har tappat miljoner

Petter Northugs form har sviktat rejält den sista tiden – och det märks på plånboken.Enligt norska Dagens Näringsliv har skidstjärnan tappat flera miljoner i både intäkter och förmögenhet.  .

DI - 16 feb 17 kl. 18:16

Norska oljemiljarder till Stockholmsbörsen

Den norska oljefonden ska höja andelen aktier. Det kan betyda att jätteförvaltaren tvingas köpa aktier för över 40 miljarder kronor på Stockholmsbörsen.  .

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

SSAB-konkurrent höjer sin vinstprognos

Stålbolaget SSAB:s tyska konkurrent Salzgitter höjer sin vinstprognos för helåret 2018 med anledning av hur verksamheten har utvecklats i det tredje kvartalet och förväntan om fortsatt god utveckling. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 15 minuter sedan

Inhalation Science tar order värd 2,4 miljoner kronor från okänd kund

Inhalation Sciences, noterat på Spotlight, har fått en order på ett Precise Inhale-system, initialt värd cirka 2,4 miljoner kronor. .

DI - 15 minuter sedan

Den ultimata 3:12-guiden: Maxa din utdelning

Nu är det dags att planera nästa års utdelning! Här är guiden du behöver för att utnyttja 3:12-reglerna till max.  .

DI - 15 minuter sedan

ECB-chefen vill ha fler instrument för att stabilisera ekonomin

Finanskrisen visade att bristande finanspolitiskt utrymme, för att stabilisera ekonomin, kan skapa en ond cirkel av låg tillväxt, vidgade räntespreadar och förluster i banksektorn. Det kan i sin tur leda till finansiell fragmentering. Det sade ECB-chefen Mario Draghi vid ett anförande i Berlin på onsdagen, enligt Bloomberg News..

DI - 15 minuter sedan

SBB:s operativa chef ökar innehavet i bolaget

Fastighetsbolaget SBB:s operativa chef Lars Thagesson har den 19 september köpt 1 miljon aktier i bolaget för 10 kronor styck. Det framgår av Finansinspektionens insynsregister..

DI - 30 minuter sedan

Mertivas ordförande Håkan Blomdahl köper ytterligare aktier för mångmiljonbelopp

Hälsovårdsinvesteringsbolaget Mertivas styrelseordförande Håkan Blomdahl har den 14 till 18 september via bolaget Triega köpt 54 056 A-aktier i Mertiva..

DI - 30 minuter sedan

Peabchefen siktar på kommunerna

För Sima Zangiabadi, affärsutvecklingschef på Peab Bostad, har resan gått från Iran till Sverige och från arkitektur till byggherresidan. I dag handlar mycket av utmaningen om att lyckas hitta bra lösningar för bostadsutveckling för dem med en tunnare plånbok..

DI - 30 minuter sedan

Då är uppsidan i Danske betydande

Risken för dryga böter ligger som en blöt filt över Danske Bank. Aktien handlas i dag till en rabatt på drygt 40 procent. Det är troligen för mycket.

DI - 30 minuter sedan

Politik i centrum på Business Arena

Omvärldsfrågorna tog stor plats under inledningsdagen när fastighetsbranschen samlades på Business Arena i Stockholm.  Alasdair Ross från The Economist tog bland annat upp konsekvenserna av  konflikten mellan USA och Kina..

DI - 45 minuter sedan

Lotta Engzell-Larsson: Låt Danske Bank statuera exempel

LEDARE. Den rapport om misstänkt penningtvätt som Danske Bank släppte på onsdagen bekräftar och ger ytterligare detaljer om hur banken 2007-2015 har underlåtit att stoppa svarta transaktioner. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.