DI > Ekonomi

Wednesday, 21 November, 12:59

DI - 14 sep 18 kl. 11:28

Efter norska traderns jätteförlust – nu tvingas Nasdaq tigga pengarNasdaq tvingas nu gå ut till medlemsföretagen och begära mer pengar till en nödfond. En norsk trader har spelat bort så mycket på elderivat att mer än hälften av Nasdaqs buffert gått åt..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Nasdaq, Nasdaqs

Dela artikeln

9 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Efter norska, traderns, jätteförlustnu , tvingas, Nasdaq, tigga, pengar
Expressen - 07 sep 17 kl. 10:06

Northugs jätteförlust – har tappat miljoner

Petter Northugs form har sviktat rejält den sista tiden – och det märks på plånboken.Enligt norska Dagens Näringsliv har skidstjärnan tappat flera miljoner i både intäkter och förmögenhet.  .

DI - 16 feb 17 kl. 18:16

Norska oljemiljarder till Stockholmsbörsen

Den norska oljefonden ska höja andelen aktier. Det kan betyda att jätteförvaltaren tvingas köpa aktier för över 40 miljarder kronor på Stockholmsbörsen.  .

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Goldman Sachs landade 100.000 nätbankskunder på två månader

Goldman Sachs privatkundsinriktade nätbank, Marcus, har enligt tjänstens vd Des McDaid "överträffat alla förväntningar" efter lanseringen i Storbritannien. .

DI - 15 minuter sedan

Tydlig rekyl på Stockholmsbörsen – upp för verkstad och råvarubolag

Stockholmsbörsen rekylerade i likhet med de europeiska börserna tydligt uppåt på onsdagen men tappade vid lunchtid lite av det goda humöret. Verkstad- och råvarubolag återhämtade något av den senaste tidens tillbakagång och e-handlaren Boozt noterade det största kursraset sedan aktien noterades på Stockholmsbörsen i maj för ett år sedan..

DI - 15 minuter sedan

Nvidia har tecknat avtal om AI-chip för självkörande bilar

Chiptillverkaren Nvidia har tecknat avtal med de kinesiska elfordonstillverkarna Xpeng Motors och Singulato Motors samt det amerikanska SF Motors om utveckling av teknik för självkörande bilar..

DI - 30 minuter sedan

Uppgifter: USA utreder biltillverkarna Hyundai och Kia

Amerikanska åklagare har inlett en undersökning av om de sydkoreanska biltillverkarna Hyundai och Kia har utfört rätt åtgärder efter återkallanden av bilar..

DI - 30 minuter sedan

EU-kommissionen avvisar Italiens budgetförslag

Den italienska regeringens budgetförslag för 2019 får nobben av EU-kommissionen för andra gången..

DI - 45 minuter sedan

Sämre än väntat från AB Volvo-konkurrenten Deere

Amerikanska Deere, som bland annat konkurrerar med AB Volvos division Anläggningsmaskiner, rapporterar en lägre vinst och försäljning än väntat i bolagets fjärde kvartal..

DI - 45 minuter sedan

Mark Zuckerberg har inga planer på att lämna ifrån sig klubban

Mark Zuckerberg tänker inte släppa ifrån sig ordförandeposten i Facebook. "Det är inte planen", säger han i en intervju med CNN Business..

DI - 45 minuter sedan

Boozt-kollapsen tilltar – aktien har nu rasat 23 procent

E-handelsbolaget Boozts senaste kvartalssiffror fick ett minst sagt bryskt mottagande. Strax innan klockan passerade tolv hade aktien rasat med drygt 23 procent. .

DI - 45 minuter sedan

Är bolaget hållbart? – gör Di:s snabbtest

I årets upplaga av Hållbara bolag rankas 109 bolag på Stockholmsbörsen. Saknar du ditt företag på listan? Eller undrar du bara vad mer du som företagare kan göra för klot och människa?

DI - 45 minuter sedan

Investerares intresse för hållbarhet växer

Allt fler investerare köper in hållbarhetsinformation från olika rankningar och värderingsinstitut. ”Vi använder data från den här typen av institut som en viktig del av analysen”, säger Samu Slotte vid Danske Bank..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.