VA > Ekonomi

Wednesday, 21 November, 18:50

VA - 14 sep 18 kl. 11:24

Zound Industries vd: ”Utan tvekan är röst framtiden för att kunna styra och ge kommandon till sina prylar”Hittills har Pernilla Ekman hållit en låg profil som vd för miljardbolaget Zound Industries. I lunchpodden ”Min bästa idé” talar hon ut om varför du ska börja prata med dina prylar. .
Läs mer på VA
Läs mer om:
Industries, Pernilla Ekman, Zound Industries, Min

Dela artikeln

4 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Zound, Industriesvd Utan , tvekanär , röst, framtidenför , att kunna styra och ge kommandon till sina prylar
Dagensanalys.se - 18 okt 18 kl. 13:47

Zound Industries väljer MediaCom

Zound väljer att inleda ett samarbete med MediaCom i Stockholm som sträcker sig från lokala marknadsstrategier på flera marknader till medieplanering & köp. -Zound har gett oss förtroendet att bli deras nya partner och vi kan inte vara stoltare! De är ett superspännande och framgångsrikt företag med stora planer för framtiden.

Mobil - 15 maj 14 kl. 11:24

Telia köper in sig i Zound Industries

Operatören Telia har investerat i Zound Industries för att stärka erbjudanden till konsumenter..

Resume - 10 jun 14 kl. 10:20

Monkis globala talesperson går till Zound Industries


Nor Toma lämnar arbetet som pr- och eventansvarig på Monki för att bli ny pr- och kommunikationsansvarig på svenska musik- och modeföretaget Zound Industries som har varumärken som Marshall, Molami, Coloud och Urbanears..

Dagens Media - 18 nov 14 kl. 11:47

A world beneath får pr-uppdrag för Zound Industries

Zound Industries ligger bakom varumärken som Urbanears och Marshall Headphones. Nu väljer bolaget A world beneath som pr-byrå..

DI - 03 jul 15 kl. 17:08

Franska miljoner ska få Zound Industries mobiltelefon att lyfta

Den svenska snabbväxaren Zound Industries tar in 93 miljoner kronor i nytt riskkapital. Pengarna ska finansiera lanseringen av bolagets nya storsatsning - en egenutvecklad mobiltelefon för musikälskare..

DI - 08 jul 15 kl. 16:18

Digitalpodden: Uber, finbesök hos Spotify och Zound Industries bygger telefon

Svenska Uber bluffar om förarkontroller, Spotify får finbesök och Zound Industries tar in pengar för att släppa en mobiltelefon. Vi sammanfattar även Almedalen och diskuterar det svenska startupmanifestet. .

DI - 15 jul 15 kl. 20:58

Så ska Zound Industries utmana mobiljättarna

Bättre ljud, dubbla hörlursuttag och en stor skopa rock n’ roll. Det är receptet när den svenska uppstickaren Zound Industries ger sig in på mobilmarknaden. Idag är det världspremiär för bolagets egenutvecklade mobiltelefon..

DI - 16 jul 15 kl. 09:59

Så ska Zound Industries utmana mobiljättarna

Bättre ljud, dubbla hörlursuttag och en stor skopa rock 'n' roll. Det är receptet när den svenska uppstickaren Zound Industries ger sig in på mobilmarknaden. I dag är det världspremiär för bolagets egenutvecklade mobiltelefon..

DI - 02 feb 16 kl. 21:00

Zound industries lurar på börsnotering

Snabbväxaren Zound Industries siktar på en börsnotering inom 12 månader, kan Di Digital avslöja. Helåret 2015 slutade med en omsättning på över 750 miljoner kronor och en vinstmarginal på 8 procent – men succén uteblev för bolagets omtalade Marshall-telefon..

JAffärer.se - 01 apr 16 kl. 11:49

Max Martin köper in sig i Zound Industries

Telefon och hörlurstillverkaren Zound Industries grundades av Kenneth Schönborg och Konrad Bergström. Den senaste värderingen på Jönköpingskillarnas företag är cirka 1 miljard kronor. Max Martin som har äger halv procent har därmed aktier värda 5.....

Fler nyheter från VA

VA - 3 timmar sedan

Fyndköparna kliver in på USA-börserna – alla index på plus i öppningen

USA-börserna öppnar idag upp efter gårdagens genomklappning. Nasdaq upp över 1 procent och Dow Jones 0,5 procent i starten. .

VA - 3 timmar sedan

Därför kursrusar pressade storbolagsaktien plötsligt

Getinge siktar på att lyfta sin ebita-marginal mot sektorsnittet vilket skulle innebära ett marginallyft med 5-10 procentenheter för medicinteknikbolaget på längre sikt. .

VA - 5 timmar sedan

Hysteri när Bianca Ingrosso släpper sminkmärke online – krasch efter 30 sekunder

Svenska influencern Bianca Ingrosso har gjort ett namn för sig själv genom bloggande, sociala medier och som en av reality-stjärnorna i TV-serien Wahlgrens värld. Under tisdagen var det dags att ta första klivet in i entreprenörsrollen då hon lanserade sitt eget sminkvarumärke Caia Cosmetics. "Mi....

VA - 7 timmar sedan

7500 personer sparkas från Ikea – 650 i Sverige

Ikeakoncernen varslar 7500 personer i en rekordstor personalväxling.  .

VA - 8 timmar sedan

Istället för att störa – här är reklamen som underhåller snart en miljon svenskar

Det blir allt svårare att nå konsumenter med reklambudskap – men det finns bolag som lyckas. Med brandade mobilspel, där man kan vinna riktiga priser, har svenska Flaries kunder lyckats skapa både kundengagemang och konvertering. .

VA - 9 timmar sedan

Greentech-företag hjälper andra att minska sina utsläpp – nu kan du investera i deras verksamhet

ECOMB är miljöföretaget som minskar utsläpp och effektiviserar pannor för kol och avfall. Dotterbolaget Ocean Recycle driver fram fartyg med vindturbiner, samtidigt som övergödda sjöar och hav med döda bottnar syresätts. .

VA - 9 timmar sedan

Stockholmsbörsen andas ut efter turbulensen och pekar upp idag

Stockholmsbörsen stod på onsdagsmorgonen inför en uppgång, trots att Wall Street haft en tung avslutning i tisdagens handel. .

VA - 9 timmar sedan

Trögt för e-handlaren – ökar förlusten och tvingas sänka vinstprognosen

Boozts omsättning som var högre än väntat under tredje kvartalet. Resultatet var samtidigt sämre än väntat och bolaget sänker lönsamhetsprognosen för 2018. .

VA - 9 timmar sedan

Här är aktieinvesteringen GW hållit hemlig i 3 år: ”Om de lyckas kommer jag inte behöva göra några fler aktieaffärer”

Kriminologiprofessorn Leif GW Persson är en flitig aktieinvesterare och har placerat i en rad nya bolag den senaste tiden. Ett av dem har han hållit hemligt i tre år, nu avslöjar han sin storsatsning för Veckans Affärer. .

VA - 11 timmar sedan

Ännu en blytyng börsdag i USA - Apple nu rasat nära 25% från toppen

2-procentiga ras ytterligare en dag i USA. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.