Expressen > Nyheter

Wednesday, 14 November, 22:30

Expressen - 14 sep 18 kl. 11:27

EU-förslaget: Skrota sommartiden redan 2019Nästa år kan sommartiden försvinna. På fredagsförmiddagen presenterar EU-kommissionen ett förslag om slopad tidsomställning, skriver TT.Framöver kan det bli möjligt för medlemsländerna att själva välja om de vill genomföra ändringarna. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
EU, TT

Dela artikeln

9150 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: EU-förslaget, Skrota, sommartidenredan , 2019
YLE - 24 mar 16 kl. 14:49

Riksdagsman: Skrota sommartiden!

Riksdagsman Sinuhe Wallinheimo (Saml), som är vice ordförande i partiets riksdagsgrupp, kräver att Finland slutar att övergå till sommartid. Det vore bra för hälsan, ekonomin och praktiskt förnuftigt, menar Wallinheimo. Finland övergår till sommartid på påskdagen, söndagen den 27.

Skånskan - 02 nov 18 kl. 16:39

Här är första serieförslaget för 2019

Fotboll Skånes FF:s tävlingsutskott har fastställt ett första förslag till seriesammansättning av 2019-års distriktserier.HERRAR Division 4 nordvästra Bjuvstorps FF, Ekets GoIF, FK Besa, Fortuna FF, IK Wormo, Klippans FF, Kullavägens BK, Kågeröds BoIF, Tågarps AIK, Vejby IF, Åstorps FF, Ödåkra IF. Division 4 sydvästra
Bjärreds IF, BK Höllviken, Dösjöbro IF, KSF Kosova IF, KSF Srbija Malmö, Lilla Torg FF, Limhamns FF, Rosengård FF, Staffanstorp United FC, Veberöds AIF, Vellinge IF, Åkarps IF.

DI - 14 nov 16 kl. 20:37

Anders Andersson: Efter nya förslaget: Skrota 3:12-reglerna

DEBATT. Förslaget om skärpt entreprenörsskatt motverkar sitt syfte. Det finns en lösning – ta bort de nuvarande 3:12-reglerna och låt företagare ta ut all sin utdelning till lägre skatt.

Expressen - 30 jan 18 kl. 09:43

Finland vill skrota sommartiden

Kan det rentav vara hälsovådligt att årligen ställa om klockan?Det hoppas Finland att EU ska utreda – och målet är att slopa systemet med vinter- och sommartid helt och hållet..

Expressen - 29 aug 18 kl. 12:29

Omröstning: 80 procent vill skrota sommartiden

Motståndet mot sommartid är massivt inom EU – i alla fall om man ska tro resultatet av en rådgivande enkät som EU-kommissionen gjort via internet..

Aftonbladet - 31 maj 13 kl. 12:02

Förslaget: skrota pensionsvalet

Utredning ser över valet av premiepensionsfonder.

Sydöstran - 16 okt 17 kl. 14:50

Nya förslaget: Skrota tv-avgiften - inför tv-skatt

Tv-avgiften kan komma att skrotas och ersättas av en tv-skatt på högst 1 308 kronor per skattebetalare..

NT - 11 jan 18 kl. 08:59

Förslaget: Skrota Femöresbron

Tjänstemännens förslag till tekniska nämnden är att den gamla Femöresbron inte ska renoveras, utan att en ny ska byggas..

Kristianstadsbladet - 01 nov 18 kl. 13:02

Här är det första serieförslaget för 2019

Skånes FF har prickat in lagen inför kommande säsong och i division V placeras Vittskövle, Yngsjö och Tollarp i den östra serien. .

Kristianstadsbladet - 11 feb 13 kl. 10:24

Obama vill skrota kärnvapen


En drastisk nedrustning av amerikanska kärnvapen. Det förslaget kommer USA:s president Barack Obama att lägga fram när han håller sitt årliga tal till nationen på tisdagen, uppger amerikanska regeringskällor för New York Times.De senaste månaderna ska Obama ha kommit överens med försvarshögkvarteret Pentagon om att skrota så mycket som en tredjedel av USA:s 1 700 kärnvapenstridsspetsar.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Därför delar mamman videon på sin rasande son

Den ensamstående mamman Kate kan inte hålla tillbaka tårarna när hon dokumenterar sin son.Nu förklarar hon svårigheterna med att hantera sjuårige Jamies utbrott.– Jag klarar inte av det här längre, berättar hon för BBC..

Expressen - 1 timme sedan

Klart: Kommunerna går miste om fem miljarder

Det planerade tillskottet på fem miljarder kronor till landets kommuner finns inte med i övergångsregeringens budgetproposition. Det skriver finansministern Magdalena Andersson, S, och finansmarknadsministern Per Bolund, MP, på DN Debatt.  .

Expressen - 1 timme sedan

Diana uppmärksammas på prins Charles 70-årsdag

Han firar sin 70-årsdag med hustrun Camilla vid sin sida.Men prinsessan Diana får också plats när prins Charles hyllas på sin födelsedag.Hon uppmärksammas i ett svartvitt foto i en bildserie över den brittiske tronarvingens liv..

Expressen - 1 timme sedan

SD:s dyra helgkonferens – kostade 114 000 kronor

114 000 kronor. Så mycket kostade den helgkonferens i skärgården som Sverigedemokraterna i Stockholms stadshus åkte på i september, rapporterar DN. Inget annat parti i stadshuset har lagt så mycket pengar på konferenser i år.

Expressen - 1 timme sedan

Oron i M – att Lööf och Björklund väljer Löfven

När Benjamin Dousa och Magnus Ek, ordförande för Muf respektive Cuf, debatterade sprickan i alliansen i ”Bara Politik” i Expressen TV stod det klart att de har helt olika uppfattningar om vem som bär skulden. – Jag tycker det är ett förkastligt beslut att rösta nej till en borgerlig statsminister och framför allt borgerlig politik, säger Dousa. – Du vet mycket väl att vi gjorde precis det vi sagt i valrörelsen, säger Ek.

Expressen - 2 timmar sedan

TV: Arnault kvar i häktet i väntan på dom

 .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.