Mobil > Teknik

Saturday, 20 April, 00:18

Mobil - 14 sep 18 kl. 11:11

Youtube lanserar mobilvänliga annonser i porträttlägeDe flesta av oss använder våra mobiler i vertikalt läge, något som Youtube nu till slut har valt att anpassa sina annonser efter..
Läs mer på Mobil
Läs mer om:
Youtube

Dela artikeln

5 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Youtube, lanserar, mobilvänliga, annonseri , porträttläge
PrivataAffärer - 22 apr 15 kl. 09:45

Googles nya söksystem lyfter mobilvänliga sajter

I dagarna rullar Google ut en ny sökalgoritm som gör att mobilvänliga sajter hamnar högre upp i sökresultaten när folk söker i mobilen. Det gör att du som har en sajt som inte är mobilvänlig riskerar att tappa trafik och därmed också potentiella....

DI - 22 maj 15 kl. 11:31

Youtube lanserar köpknapp i annonser

Nu kommer det bli möjligt att handla produkter via Google-ägda videotjänsten Youtube med hjälp av en köpknapp i bolagens annonser, skriver Google på sin blogg..

Dagensanalys.se - 30 aug 16 kl. 11:00

Trots tidigare uttalanden – nu lanserar Snapchat beteendestyrda annonser

Evan Spiegel, Snapchats VD, har tidigare uttalat sig skeptisk till vad han kallat ”creepy” annonser som minns vad vi klickat på för två veckor sedan. Men nu kommer Snapchat ut med något som närmar sig just detta – beteendestyrda annonser. Det är en av de ekonomiansvariga cheferna på Snapchat, Clement Xue, som kommit ut med nyheten i samband med en rapport från analysföretaget eMarketer.

Dagensanalys.se - 17 maj 16 kl. 11:36

Google lanserar världsnyhet – annonser i bildsök

Nu ska det bli ännu enklare för mobilkunder att shoppa online, menar Google som börjat med annonser i sökmotorns bildsök. Frustrerande eller framgångsrikt? Sponsrade länkar är ju något vi alla vant oss vid att se när vi Googlar oss fram på det ”vanliga”, textbaserade sättet.

Affärsvärlden - 24 okt 13 kl. 09:02

Storbank lanserar gayvänliga fonder

Etiska fonder, miljövänliga fonder och nu även gayvänliga fonder..

Dagens Media - 13 sep 18 kl. 09:10

Youtube inför vertikala annonser

Youtubes vertikala annonser ska erbjuda en mer sömlös annonslösning för marknadsförare..

Dagensanalys.se - 03 maj 18 kl. 10:05

Så här tänker Youtube ta mer av TV-budgeten

Under flera år har onlineplattformarna försökt komma åt TV-budgeterna. Mycket flirtande för olika resultat. Nu är det Googles tur att återigen komma åt pengarna genom att lansera nya funktioner för Youtube.

Dagensanalys.se - 08 jan 18 kl. 11:01

Annonsören som utvecklade sin egen algoritm för att annonsera säkert på YouTube

En rad annonsörer har tidigare i år slutat annonsera på YouTube efter att deras annonser visats i samband med bland annat terrorism och rasism. En av dem var JPMorgan Chase, som nu har tagit saken i sina egna händer och utvecklat en algoritm. Flera stora annonsörer, bland annat brittiska regeringen, har tagit bort sina annonser på YouTube då de upptäckte att de visades i samband med stötande innehåll.

Dagensanalys.se - 02 okt 18 kl. 10:01

Annonser på Youtube blir interaktiva

Youtube har lanserat interaktiva annonser som ska leda till köp utan mellansteg vilket riskerar bortfall. Redan i annonsen ska du kunna köpa eller ladda ned det som säljs. Enligt Youtube har Vodafone, Chilis och 20th Century Fox redan testat formatet, som bara fungerar, i skrivande stund, med mobila enheter.

Dagensanalys.se - 31 aug 16 kl. 14:00

Snapchats riktade annonser

Vi skrev nyligen om att Snapchat planerar att börja med riktade, beteendestyrda annonser. Dessa annonser kommer troligtvis att börja dyka upp under hösten i år, under det tredje kvartalet. Dessa uppgifter är dock för närvarande inte helt hundraprocentiga, då sociala fotoappen vägrar uttala sig närmare kring detaljerna.

Fler nyheter från Mobil

Mobil - 15 timmar sedan

Apptips: 1177 Vårdguiden

En app känns som ett naturligt nästa steg för sjukvårdens distanstjänst, men det här är inte den appen..

Mobil - 13 timmar sedan

Test: Urbanears Pampas med mer än 30 timmars batteritid

Batteritiden imponerar i Urbanears första over ear-lurar..

Mobil - Igår: 08:08

Samsung bemöter uppgifterna om industrispionage

Efter att chipptillverkaren ASML:s vd Peter Wennink indirekt pekat ut Samsung som ansvariga för det industrispionage man råkat ut för, så går nu Samsung ut och förnekar att man skulle vara skyldiga..

Mobil - Igår: 15:22

Problem med skärmarna på flera testexemplar av Galaxy Fold

Aj, aj, aj. Vi får verkligen hoppas att det är tillfälligheter som gjort att ett antal testexemplar av Samsungs pinfärska Galaxy Fold nu har visat sig gå sönder..

Mobil - Igår: 10:35

Test: Xiaomi Redmi 6A - Budget som funkar

Att det inte är några större fel med Xiaomi Redmi 6A är ju i sig anmärkningsvärt för en mobil med denna prislapp..

Mobil - Igår: 11:35

TV: Samsung Galaxy Fold

På plats i London har Mobils Erik Mörner fått möjlighet att testa nya Samsung Galaxy Fold under ett par timmar. Titta själv hur allt funkar..

Mobil - Igår: 09:15

Facebook har en egen AI-assistent på gång – igen

Kommer du ihåg Facebooks AI-assistent ”M”? Projektet lades ned, men nu bekräftar Facebook att man har en ny och lite annorlunda AI-assistent under utveckling..

Mobil - Igår: 09:07

Apple påstås ha Tile-liknande spårningsbricka under utveckling

Apple ska enligt färska uppgifter ha stora planer när det gäller möjligheterna att hitta såväl familj och vänner som prylar man tappat bort..

Mobil - I förrgår: 16:41

Samsung Galaxy Fold: Våra första timmar med vikbara mobilen

En liten skärm på utsidan och en mer eller mindre gigantisk på insidan. Vi har spenderat några timmar med Galaxy Fold..

Mobil - I förrgår: 15:10

Samsung redo att producera 5-nanometerschipp

Samsungs 7-nanometersprocess är knappt torr bakom öronen, men den koreanska jätten har redan börjat testa tillverkning av 5-nanometerschipp..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.