Sydsvenskan > Kultur

Wednesday, 21 November, 20:07

Sydsvenskan - 14 sep 18 kl. 11:07

"Vem försöker Niels Paarup-Petersen (C) och Roko Kursar (L) lura?"Alliansen i Malmö samlar bara en en superminoritet, och måste ha SD:s aktiva stöd för att få igenom sin politik, skriver Vänsterpartiets gruppledare i Malmö, Anders Skans..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Niels Paarup-Petersen, Roko Kursar, Malmö, SD, Vänsterpartiets, Skans

Dela artikeln

889 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vem försöker, Niels, Paarup-PetersenC och , Roko, Kursar, L lura
Sydsvenskan - 17 okt 18 kl. 09:50

Niels Paarup-Petersen väljer riksdagen framför Malmöpolitiken

Niels Paarup-Petersen valde riksdagen eftersom C står utanför kommunledningen.

Helsingborgs Dagblad - 14 sep 18 kl. 11:07

"Vem försöker Niels Paarup-Petersen (C) och Roko Kursar (L) lura?"

Alliansen i Malmö samlar bara en en superminoritet, och måste ha SD:s aktiva stöd för att få igenom sin politik, skriver Vänsterpartiets gruppledare i Malmö, Anders Skans..

Skånskan - 17 okt 18 kl. 14:46

Paarup-Petersen väljer riksdagen

Niels Paarup-Petersen blev inröstad i både fullmäktige och riksdagen för Centerpartiet. Nu har han bestämt sig för att satsa på riksdagen.
– När chansen fanns att jobba med fullt fokus på politiken så ville jag ta den, säger han.

Expressen - 05 jan 16 kl. 06:10

Niels trick för att smita igenom ID-kontroller

Innan id-kontrollerna vid Kastrup hunnit bli ett dygn gamla har den första smitaren kommit igenom. Niels Paarup Petersen använde ett gammalt danskt pass för att pröva hur väl gränskontrollerna fungerade. – Jag bara gick igenom kontrollerna.

Skånskan - 01 okt 18 kl. 17:35

Stängd dörr för ett mittenstyre i Malmö

MALMÖ Förhandlingarna om ett eventuellt mittenstyre i Malmö har spruckit. Centerpartiet gick inte med på att kommunstyrelsens ordförande skulle vara en Socialdemokrat.
Samtidigt har SD tagit tillbaka tidigare krav för att stötta ett nytt alliansstyre.

Skånskan - 22 maj 18 kl. 16:28

Äldrelöften med större valfrihet

MALMÖ Garanterad plats på äldreboende för alla som fyllt 85 år, större valfrihet och ett insläpp och uppmuntran av privata aktörer är exempel på vad som ingår i Malmöalliansens äldrelöfte som presenterades under tisdagen.Platsen för presentationen var Hyllie park som är ett av de fyra privata äldreboenden som finns i Malmö stad. Boendet drivs av Hyllie park som även har förskola, grundskola, folkhögskola och den egna församlingsverksamheten inom området vid Elinelundsvägen.

Skånskan - 08 maj 17 kl. 12:51

C vill ha en skånsk ambassad i Stockholm

skåne Det är dags att Skånes röst hörs tydligare. Därför tycker centerpartisten i Region Skåne, Niels Paarup-Petersen att Skåne bör inrätta en ambassad i Stockholm. ERWP.

Skånskan - 08 maj 17 kl. 12:50

C vill ha en skånsk ambassad i Stockholm

ERWP.fif(1)Efter att id-kraven tagits bort är det enligt Centerpartiet dags för Skåne och Öresundsregionen att se framåt.
Därför lämnade Niels Paarup-Petersen på fredagen in en interpellation i till regionstyrelsens ordförande, Henrik Fritzon (S) till regionfullmäktige den 20 juni kring samarbetet i Greater Copenhagen, där Henrik Fritzon för närvarande är ordförande.

Skånskan - 24 sep 18 kl. 16:43

Centerpartist på plats vid talmansvalet: Väljer mellan att jobba politiskt i riksdagen eller kommunalt

SKÅNE På måndagen var Centerpartiets Niels Paarup-Petersen från Malmö på plats i riksdagen under talmansvalet.
Samtidigt är han mitt uppe i förhandlingarna för att med sitt parti försöka ta över makten i Malmö tillsammans med Alliansen.– Jag har ännu inte bestämt mig för om jag enbart ska satsa på riksdagen eller kombinera posten som ledamot med att även vara aktiv i kommunpolitiken i Malmö, säger Niels Paarup-Petersen till Skånskan på måndagen.

Skånskan - 31 maj 18 kl. 05:00

”Borde sopa framför sin egen dörr först”

MALMÖ Niels Paarup-Petersen (C) tycker att Miljöpartiet i Malmö ska börja med att ta bort allt engångsmaterial i plast från stadshusets egen servering innan man börjar kräva ett förbud på offentliga platser.– Det är hyckleri från Miljöpartiet att kräva att alla handlare runt om i staden ska agera utan att se till att Malmö stad själv agerar först, menar Niels Paarup-Petersen. I förra veckan berättade Skånska Dagbladet om förslaget från Miljöpartiet och Socialdemokraterna i Malmö.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 5 minuter sedan

Kulorna landar mjukt när Accept lirar med orkester

Jonn Palmér Jeppsson hör stötdämpad metal med svår hybris..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Ja, Skåne kan vara konstigt. Det är inte smickrande.

L och M. Men också S, C och SD. Vad är det för fel på Skåne?.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Siri blir aldrig riktigt fri

Ann-Sofi Ljung Svensson ser en lysande "En dåres försvarstal" gästspela i Malmö..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Swedish Music Hall of Fames vd död

Swedish Music Hall of Fames vd Charlotte Wiking har avlidit efter en kort tids sjukdom, meddelar Ebba Lindqvist PR i ett pressmeddelande. Hon blev 48 år. Charlotte Wiking handplockades 2012 av Insamlingsstiftelsen Svenska Musikskattens Hus för att leda.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Nederländska tar över Limhamn/Bunkeflo

Limhamn/Bunkeflo har gjort klart med en ny huvudtränare. Den före detta nederländska landslagsspelaren Renée Slegers, 29, flyttas upp från F19-laget och tar över A-laget, skriver klubben i ett pressmeddelande. I och med den värvningen tar vi inte bara i.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Migranter togs i land i Libyen med våld

I över en vecka har en grupp på minst 79 migranter vägrat att lämna ett fartyg i hamnen i Misrata i Libyen. Nu har de tvingats i land med våld och libyska myndigheter kritiseras av FN och människorättsgrupper. "Vi beklagar att en del människorna ombord.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Tv: Se förödelsen efter explosionen här

Vid lunchtid på onsdagen skedde en explosion på Fysicum i Lund..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Konstnär lovar förstöra Banksyverk i protest

En amerikansk konstnär köpte en väggmålning av den hemlighetsfulle gatukonstnären Banksy för nästan 6,6 miljoner kronor – bara för att måla den vit, skriver Independent. Målningen "Slave Labour" förställer ett barn på knä framför en symaskin tillsammans.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

BP-talangen i målform – lagom till kvalet

Brommapojkarnas tränarbyte har gett Jack Lahne ett stort genombrott under den fotbollsallsvenska hösten. 17-åringen är en av BP:s nyckelspelare inför kvalet mot AFC Eskilstuna. – Om Pimenta var kvar skulle jag vara i en annan sits, säger anfallstalangen.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Galna idéerna – som förändrat sporterna

Jesper Svenssons tvåhandsteknik revolutionerar just nu bowlingsporten. Här är fem andra exempel på tekniker och idéer som förändrat sporter..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.