SVT > Utrikes

Tuesday, 13 November, 05:26

SVT - 14 sep 18 kl. 09:30

”Varje dag som bomber inte faller är en bra dag”Läget i Syrien blir allt mer spänt i väntan på en eventuell offensiv i staden Idlib. – Människor är rädda. Just nu har man stängt vägen till Aleppo, så det blir allt svårare att ta sig ut från Idlib, säger SVT Nyheters utrikesreporter Stefan Åsberg som är på plats utanför Idlib..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Syrien, Idlib, Aleppo, SVT Nyheters, Stefan Åsberg

Dela artikeln

161 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Varje dagsom , bomberinte , fallerär en , bra dag
Nyheter 24 - 19 jan 11 kl. 11:20

Ferry: "Det var en bra dag"


På Idrottsgalan i måndags vann Björn Ferry priset för "årets prestation". Nu berättar stjärnan om galan och barnet. STOCKHOLM.

SVT - 28 dec 11 kl. 00:13

Johan Larsson: "I dag kändes det bra"

Johan Larsson: "I dag kändes det bra".

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Sefton: "En väldigt bra dag"

Björn Sefton är i dag en mycket nöjd och lättad ordförande i Boltic. Detta samtidigt som han redan nu ser framåt:– Jag är väldigt, väldigt glad men ser också den här dagen som ett avstamp för ett nytt kapitel i Boltics historia..

Kristianstadsbladet - 20 aug 18 kl. 08:00

Fredrik Sahlin brinner för sina bin – i dag uppmärksammas Honungens dag

Sommarens värme har förorsakat betesbrist för hästar och kor, det vet vi. Men hur har bina haft det? Vi besökte Gläntans Bigårdar i utkanten av byn för att ta reda på detta eftersom det är Honungens dag idag..

Västerbottens Folkblad - 29 aug 11 kl. 15:10

Dag ett ? en bra dag

Måndag 29 augusti kl 15.10 Nu sitter vi i de nya lokalerna på Västerslätt. Vi sitter sida vid sida med Västerbottens-Kurirens redaktion.

YLE - 06 feb 15 kl. 08:04

Domen i fallet Räty-Ahde faller i dag

I dag faller hovrättsdomen i det uppmärksammade mobbningsfallet på Bil- och transportfacket AKT. Fd ordföranden Timo Räty hoppas att mobbningsåtalet mot honom hävs, medan motparten Hilkka Ahde kräver högre skadestånd. Helsingfors tingsrätt dömde för ett år sedan AKT:s förre ordförande Timo Räty till 80 dagsböter bland annat för att ha utsatt dåvarande kommunikationschefen Hilkka Ahde för psykiskt våld under perioden 1.

BT - 10 apr 12 kl. 10:22

Stockholmsbörsen faller

Stockholmsbörsen faller i dag i linje med övriga Europa i spåren av klena jobbsiffror från USA i fredags. Vid klockan 10 hade OMXS-index fallit med 1,2 procent till 324,4. Nedgången är bred, i stort sett samtliga tungviktare sjunker - med undantag för Astra Zeneca, Ericsson och Nokia.

Helsingborgs Dagblad - 02 mar 11 kl. 09:40

Dom mot nätpedofil faller i dag

I dag faller domen mot en 36-årig skåning som åtalats för sexbrott mot 30 unga flickor, som han kontaktat via internet..

VBL - 29 jun 12 kl. 05:55

Anneli Auers dom faller i dag

I dag faller domen i rättegången mot Anneli Auer och hennes tidigare manliga vän. Båda åtalas bland annat för ett antal sexualbrott..

BT - 17 maj 13 kl. 06:36

Dom mot dejtingliga faller i dag

Med livsfarliga preparat i kaffe och drinkar drogades män som fyra åtalade letade upp på dejtingsajter. När männen somnat rånades de på sina värdesaker. I dag faller domen i målet där två kvinnor och två manliga medhjälpare är åtalade för grova rån i Sydsverige.

Expressen - 17 maj 13 kl. 07:02

Domen mot dejtingliga i Malmö faller i dag

MALMÖ. Med livsfarliga preparat i kaffe och drinkar drogades män som fyra åtalade letade upp på dejtingsajter. När männen somnat rånades de på sina värdesaker.

Fler nyheter från SVT

SVT - 30 minuter sedan

SVT på plats i brandhärjade Kalifornien: ”Som en apokalyptisk film”

Kalifornien-bränderna är redan de dödligaste i delstatens historia. Nu bävar hela USA för vad tisdagens väder kan leda till, förklarar SVT Nyheters Carina Bergfeldt, på plats norr om Los Angeles. – Det känns som apokalyptisk film, säger hon..

SVT - 1 timme sedan

Bränderna i Kalifornien nu de dödligaste i delstatens historia

Bränderna som rasar i Kalifornien är nu de dödligaste någonsin i delstatens historia. Detta efter att nya dödsoffer konstaterats, natten mot tisdag. Minst 44 personer har dödats i de olika bränder som härjar..

SVT - 4 timmar sedan

Hundratals raketattacker från Gaza mot Israel – bombsvar mot Hamas tv-station

Mängder av raketer regnar från Gazaremsan – och Israel svarar med omfattande flyganfall. Tre palestinier har dödats i flyganfallen och en israel skadades svårt när en projektil från Gaza slog ned i en buss. Dessutom har israelisk militär bombat Hamas egen tv-station..

SVT - 4 timmar sedan

Ann Linde (S): ”Vi kan få ett brexit-avtal redan i veckan”

Förhandlingarna om brexit är inne i ett avgörande läge – enligt EU-minister Ann Linde (S) kan ett avtal vara på plats så tidigt som den här veckan. – Det är verkligen på sluttampen..

SVT - 5 timmar sedan

Kändisar flyr från branden

På Twitter, Instagram och Facebook delar flera kändisar om hur de tvingast fly från branden. April Love Geary, fotomodell, har förlorat sitt hem och Lady Gaga, artist, tvingades att lämna kvar sina kycklingar. På Orlando Bloom gata kunde man se branden inte alls långt borta.

SVT - 8 timmar sedan

Spindelmannens pappa är död – sörjs av superskådisarna

Flera kändisar hyllar nu Marvel-grundaren Stan Lee i sociala medier. Tobey Maguire som spelar spindelmannen skriver på Instagram ”legender dör aldrig”. Även Scarlett Johansson, känd som Marvel-hjälten Black Widow, hyllar Stan Lee och kallar honom för en legendar..

SVT - 8 timmar sedan

Forskare tonar ner faran med ris: Bara farligt från vissa länder

Forskare tonar ner faran med ekologiskt ris i Sverige. I de flesta länder i Asien finns ingen eller lite arsenik i berggrunden. – Generellt sett skulle jag inte oroa mig för att äta ris då och då, säger Anke Herrmann, som forskar i markvetenskap..

SVT - 11 timmar sedan

Amnesty drar tillbaka hederspris till Aung San Suu Kyi – fördömer hennes agerande

I ett skarpt uttalande fördömer nu människorättsorganisationen Amnesty International Myanmars ledare Aung San Suu Kyi. Amnesty är en av flera organisationer som beslutat att dra tillbaka sin utmärkelse till henne på grund av Myanmars (Burmas) förföljelse av folkgruppen rohingyer..

SVT - 11 timmar sedan

Brandkaoset i Kalifornien: ”Det känns som man är med i en film”

Bränderna i Kalifornien räknas som en av de värsta i Kaliforniens historia. Simon Romanus, tidigare programledare på SVT, tvingades lämna sitt hem med sin familj. Familjen befinner sig nu på säkert avstånd hemma hos ett par vänner.

SVT - 11 timmar sedan

Värsta branden i Kaliforniens historia – vad kan man göra ?

Bränderna i Kalifornien har utvecklats till de värsta i delstatens historia med rekordmånga döda och en kvarts miljon människor på flykt. – I år kom inte regnen i oktober och klimatforskare förutspår alltmer oregelbundna vädermönster i framtiden, säger Erika Bjerström, tidigare USA-korrespondent och kommentator på SVT Nyheter..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.