Nyteknik > Teknik

Saturday, 19 January, 11:04

Nyteknik - 14 sep 18 kl. 08:37

Första biljetten till månen bokad med Space XVärldens första månturist har köpt sin biljett. Eller åtminstone får vederbörande en vända runt månen. Det meddelar Elon Musks rymdföretag Space X..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Space, Elon Musks

Dela artikeln

5 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Första biljettentill , månen, bokadmed , SpaceX
Nyteknik - 14 sep 18 kl. 08:37

Första biljetten till månen bokad med SpaceX

Världens första månturist har köpt sin biljett. Eller åtminstone får vederbörande en vända runt månen. Det meddelar Elon Musks rymdföretag SpaceX..

Aftonbladet - 17 okt 11 kl. 09:11

Biljetten till Kiev är redan bokad

Ganna, 91, är dement, hjärtsjuk och halvblind ?  i dag får hon reda på om hennes utvisning stoppas av hälsoskälMen flygbiljetten är redan bokad och klar..

Nerikes Allehanda - 23 sep 17 kl. 04:45

Biljetten till Afghanistan är bokad: NA följde Jan Noori till hans sista möte med Migrationsverket

Jan Noori ska utvisas. Han får inte längre stanna i Sverige. Flygbiljetten till Afghanistan är bokad.

YLE - 13 aug 15 kl. 14:30

Två släggkastare till VM – Seppänen in via reservplats

Förutom David Söderberg är också släggkastaren Tuomas Seppänen klar för friidrotts-VM i Peking. IAAF har bekräftat finländarens VM-plats. Seppänen har kastat 73,95 meter i år och i början av veckan låg han på 35:e plats på rankinglistan då de 32 bästa är berättigade att tävla i VM.

YLE - 14 sep 14 kl. 08:59

Lagerblom: Vi har hamnat på efterkälken

Finlands damlandslag i fotboll förlorade på lördagen sin nästsista VM-kval match mot Frankrike med 0-2 i Vanda och får svårt att nå VM i Kanada 2015. Enligt Yle Sportens fotbollsexpert Jessica Lagerblom är det ett faktum att Finland inte just nu hör till Europas åtta bästa landslag. När Frankrike och Finland ställdes mot varandra i höstmörkret i Vanda handlade det om en ganska ensidig affär.

HBL - 30 mar 14 kl. 11:04

Språkmiss i svensk version av Pisaprov

Slutresultatet i senaste Pisaundersökningen kan ha påverkats av att frågorna var olika formulerade på finska och svenska. De finlandssvenska elevernas frågor i den datorbaserade problemlösningen var svårare att tolka.Det är inte exakt samma sak att köpa ”den bästa biljetten” som ”den bästa tillgängliga biljetten”, speciellt inte när den bästa är slutsåld.

HBL - 03 feb 14 kl. 08:52

Extra avgifter ger dyra biljetter

Många resebyråer säljer flygbiljetter billigare än flygbolagen. Men den som köper flygbiljetter via resebyråer på nätet kan bli förvånad av höga avgifter på betalning med kreditkort.En sökning på portalen Vertaa.

YLE - 13 nov 16 kl. 13:59

"Det fanns fog för optimism men slutresultatet ljuger inte"

Yle Sportens fotbollsreferent Antti Koivukangas tycker att lördagens VM-kvalmatch mot Ukraina rent spelmässigt var bättre än tidigare. Men nu borde finländsk landslagsfotboll ta en alldeles ny riktning. Finland avslutade VM-kvalet för höstsäsongens del med bortaförlust mot Ukraina som gjorde vad som behövdes och vann med uddamålet 1-0.

YLE - 13 nov 16 kl. 13:59

Koivukangas: "Det fanns fog för optimism men slutresultatet ljuger inte"

Yle Sportens fotbollsreferent Antti Koivukangas tycker att lördagens VM-kvalmatch mot Ukraina rent spelmässigt var bättre än tidigare. Men nu borde finländsk landslagsfotboll ta en alldeles ny riktning. Finland avslutade VM-kvalet för höstsäsongens del med bortaförlust mot Ukraina som gjorde vad som behövdes och vann med uddamålet 1-0.

GöteborgsPosten - 11 nov 11 kl. 07:45

Lurad på resa till bröllop

Resan till broderns bröllop i Irak var bokad och betald. Då märkte Mohammed Huzry att biljetten var värdelös. Resebolaget, Viking Hellas, säljer resor utan tillstånd..

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 4 timmar sedan

Min plastfria månad avslöjade beroendet

KRÖNIKA. Livet som plastbantare gjorde det tydligt hur mycket plast vi köper och använder – varje dag, skriver Ny Tekniks reporter Ania Obminska..

Nyteknik - 17 timmar sedan

Seabased lägger ner verksamheten i Lysekil

Företaget Seabased, som utvecklar teknik för att utvinna el ur vågkraft, lämnar verksamheten i Lysekil..

Nyteknik - 19 timmar sedan

Optimister gräsrotsfinansierar asteroidresa

Flera svenska initiativ koordineras nu med målet att genomföra världens första privata resa till en asteroid..

Nyteknik - 20 timmar sedan

Sverige avråds från kärnvapenförbud

Sverige avråds från att ratificera ett förbud mot kärnvapen. Det skulle försvåra Sveriges säkerhetspolitiska samarbeten, enligt en utredning..

Nyteknik - 22 timmar sedan

De flesta amerikaner kan inte namnge en enda elbil

I USA har elbilarna ökat explosionsartat, men 2018 var hälften av de som såldes en Tesla. Det är fortfarande de rika miljövännerna som väljer bort fossila bränslen – undersökningar visar att de flesta amerikaner inte kan namnge en enda elbilsmodell..

Nyteknik - 23 timmar sedan

Tesla minskar personalstyrkan med sju procent

Elbilstillverkaren Tesla ska minska antalet heltidsanställda med sju procent. Enligt bolaget är åtgärden nödvändig samtidigt som produktionstakten av bilar av Model 3 behöver ökas..

Nyteknik - Igår: 10:45

Cern kan få en 100 km lång partikelaccelerator

I en rapport föreslås att Cern ska få en ny partikelaccelerator. Den blir i så fall fyra gånger större än LHC – och tio gånger så kraftfull..

Nyteknik - Igår: 09:42

Japansk satellit ger konstgjorda stjärnfall

En satellit som ska bjuda på världens första konstgjorda meteoritregn har skjutits upp från rymdcentret i Uchinoura i Japan. Syftet är att framöver lansera spektakulära himlaspel över hela världen, meddelar företaget som står bakom projektet..

Nyteknik - Igår: 09:29

Miljögrupper tvivlar på industrins plastplan

En rad miljöorganisationer sätter stora frågetecken för ett initiativ från jättar inom olje- och plastindustrin att minska plastavfallet i världen..

Nyteknik - Igår: 08:55

Kai Johan Jiang: Nu är Nevs ur krisen

Kinesiska koncernen Evergrande Group har köpt 51 procent av aktierna i Nevs. Nu ger storägaren Kai Johan Jiang sin syn på saken..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.