Nyteknik > Teknik

Wednesday, 14 November, 18:18

Liknande nyheter

Taggar: Första biljettentill , månen, bokadmed , SpaceX
Nyteknik - 14 sep 18 kl. 08:37

Första biljetten till månen bokad med SpaceX

Världens första månturist har köpt sin biljett. Eller åtminstone får vederbörande en vända runt månen. Det meddelar Elon Musks rymdföretag SpaceX..

Aftonbladet - 17 okt 11 kl. 09:11

Biljetten till Kiev är redan bokad

Ganna, 91, är dement, hjärtsjuk och halvblind ?  i dag får hon reda på om hennes utvisning stoppas av hälsoskälMen flygbiljetten är redan bokad och klar..

Nerikes Allehanda - 23 sep 17 kl. 04:45

Biljetten till Afghanistan är bokad: NA följde Jan Noori till hans sista möte med Migrationsverket

Jan Noori ska utvisas. Han får inte längre stanna i Sverige. Flygbiljetten till Afghanistan är bokad.

YLE - 13 aug 15 kl. 14:30

Två släggkastare till VM – Seppänen in via reservplats

Förutom David Söderberg är också släggkastaren Tuomas Seppänen klar för friidrotts-VM i Peking. IAAF har bekräftat finländarens VM-plats. Seppänen har kastat 73,95 meter i år och i början av veckan låg han på 35:e plats på rankinglistan då de 32 bästa är berättigade att tävla i VM.

YLE - 14 sep 14 kl. 08:59

Lagerblom: Vi har hamnat på efterkälken

Finlands damlandslag i fotboll förlorade på lördagen sin nästsista VM-kval match mot Frankrike med 0-2 i Vanda och får svårt att nå VM i Kanada 2015. Enligt Yle Sportens fotbollsexpert Jessica Lagerblom är det ett faktum att Finland inte just nu hör till Europas åtta bästa landslag. När Frankrike och Finland ställdes mot varandra i höstmörkret i Vanda handlade det om en ganska ensidig affär.

HBL - 30 mar 14 kl. 11:04

Språkmiss i svensk version av Pisaprov

Slutresultatet i senaste Pisaundersökningen kan ha påverkats av att frågorna var olika formulerade på finska och svenska. De finlandssvenska elevernas frågor i den datorbaserade problemlösningen var svårare att tolka.Det är inte exakt samma sak att köpa ”den bästa biljetten” som ”den bästa tillgängliga biljetten”, speciellt inte när den bästa är slutsåld.

HBL - 03 feb 14 kl. 08:52

Extra avgifter ger dyra biljetter

Många resebyråer säljer flygbiljetter billigare än flygbolagen. Men den som köper flygbiljetter via resebyråer på nätet kan bli förvånad av höga avgifter på betalning med kreditkort.En sökning på portalen Vertaa.

YLE - 13 nov 16 kl. 13:59

"Det fanns fog för optimism men slutresultatet ljuger inte"

Yle Sportens fotbollsreferent Antti Koivukangas tycker att lördagens VM-kvalmatch mot Ukraina rent spelmässigt var bättre än tidigare. Men nu borde finländsk landslagsfotboll ta en alldeles ny riktning. Finland avslutade VM-kvalet för höstsäsongens del med bortaförlust mot Ukraina som gjorde vad som behövdes och vann med uddamålet 1-0.

YLE - 13 nov 16 kl. 13:59

Koivukangas: "Det fanns fog för optimism men slutresultatet ljuger inte"

Yle Sportens fotbollsreferent Antti Koivukangas tycker att lördagens VM-kvalmatch mot Ukraina rent spelmässigt var bättre än tidigare. Men nu borde finländsk landslagsfotboll ta en alldeles ny riktning. Finland avslutade VM-kvalet för höstsäsongens del med bortaförlust mot Ukraina som gjorde vad som behövdes och vann med uddamålet 1-0.

GöteborgsPosten - 11 nov 11 kl. 07:45

Lurad på resa till bröllop

Resan till broderns bröllop i Irak var bokad och betald. Då märkte Mohammed Huzry att biljetten var värdelös. Resebolaget, Viking Hellas, säljer resor utan tillstånd..

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 1 timme sedan

”Sverige måste bygga ut 5g för att klara konkurrensen”

DEBATT. En tillträdande regering behöver säkerställa att Sverige har en infrastruktur för 5g till 2020. Tillgången till mobila bredband kommer att avgöra Sveriges konkurrenskraft, skriver Gunnar Hökmark (M) efter EU-beslutet om en ny telekomlagstiftning..

Nyteknik - 2 timmar sedan

Nytt beslut: Tak för telefonkostnader i EU

Ungefär två kronor - 19 cent - blir maxkostnaden per minut för telefonsamtal i EU från och med nästa vår..

Nyteknik - 1 timme sedan

Jönköpingsbolaget Coloreel är svenska mästare i innovation

Coloreels unika teknik löser ett besvärligt problem för brodyrindustrin. Som Skapa-vinnare kan Jönköpingsbolaget nu även tituleras ”svenska mästare i innovationer”..

Nyteknik - 4 timmar sedan

ABB bygger världens mest avancerade robotfabrik

Investerar nästan 1,4 miljarder kronor i vad ABB kallar världens mest automatiserade och flexibla center för robotar som bygger robotar..

Nyteknik - 4 timmar sedan

Microsofts Phil Spencer ser fram emot utveckling av ny Xbox

Xbox-chefen på Microsoft säger att han räknar med en ny generation av Xbox-konsolen..

Nyteknik - 5 timmar sedan

Svensk startup utvecklar headset mot depression

Malmöbaserade Flow Neuroscience utvecklar ett headset som leder svag ström genom hjärnan. Syftet är att minska depressionstalen..

Nyteknik - 7 timmar sedan

Telenor och Ericsson tecknar 5G-kontrakt

De två telejättarna stärker banden mellan bolage..

Nyteknik - 8 timmar sedan

Nu lanserar Tesla Model 3 i Sverige

Från lyxåk för miljömedvetna till miljöbil för folket – nu lanserar Tesla sin Model 3 i Sverige. Bolagets mål är att sprida elbilarna i bredare lager..

Nyteknik - 8 timmar sedan

Först på marknaden med en bränslecell-laddhybrid

Kombinationen vätgas och batteridrift ger GLC F-Cell en extremt bra energiprestanda. Nu har Mercedes börjat leverera ut sina bränslecellshybrider. Men ännu är bilarna förbehållna den tyska marknaden..

Nyteknik - 10 timmar sedan

Facebook stänger fler konton – utreder kopplingar till Ryssland

Facebook har stängt ytterligare konton som har använts för att påverka det amerikanska mellanårsvalet, meddelar företaget. Facebook utreder en möjlig koppling till Ryssland..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.