Nyteknik > Teknik

Friday, 19 April, 00:21

Nyteknik - 14 sep 18 kl. 08:37

Första biljetten till månen bokad med Space XVärldens första månturist har köpt sin biljett. Eller åtminstone får vederbörande en vända runt månen. Det meddelar Elon Musks rymdföretag Space X..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Space, Elon Musks

Dela artikeln

5 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Första biljettentill , månen, bokadmed , SpaceX
Nyteknik - 14 sep 18 kl. 08:37

Första biljetten till månen bokad med SpaceX

Världens första månturist har köpt sin biljett. Eller åtminstone får vederbörande en vända runt månen. Det meddelar Elon Musks rymdföretag SpaceX..

Aftonbladet - 17 okt 11 kl. 09:11

Biljetten till Kiev är redan bokad

Ganna, 91, är dement, hjärtsjuk och halvblind ?  i dag får hon reda på om hennes utvisning stoppas av hälsoskälMen flygbiljetten är redan bokad och klar..

Nerikes Allehanda - 23 sep 17 kl. 04:45

Biljetten till Afghanistan är bokad: NA följde Jan Noori till hans sista möte med Migrationsverket

Jan Noori ska utvisas. Han får inte längre stanna i Sverige. Flygbiljetten till Afghanistan är bokad.

YLE - 13 aug 15 kl. 14:30

Två släggkastare till VM – Seppänen in via reservplats

Förutom David Söderberg är också släggkastaren Tuomas Seppänen klar för friidrotts-VM i Peking. IAAF har bekräftat finländarens VM-plats. Seppänen har kastat 73,95 meter i år och i början av veckan låg han på 35:e plats på rankinglistan då de 32 bästa är berättigade att tävla i VM.

YLE - 14 sep 14 kl. 08:59

Lagerblom: Vi har hamnat på efterkälken

Finlands damlandslag i fotboll förlorade på lördagen sin nästsista VM-kval match mot Frankrike med 0-2 i Vanda och får svårt att nå VM i Kanada 2015. Enligt Yle Sportens fotbollsexpert Jessica Lagerblom är det ett faktum att Finland inte just nu hör till Europas åtta bästa landslag. När Frankrike och Finland ställdes mot varandra i höstmörkret i Vanda handlade det om en ganska ensidig affär.

HBL - 30 mar 14 kl. 11:04

Språkmiss i svensk version av Pisaprov

Slutresultatet i senaste Pisaundersökningen kan ha påverkats av att frågorna var olika formulerade på finska och svenska. De finlandssvenska elevernas frågor i den datorbaserade problemlösningen var svårare att tolka.Det är inte exakt samma sak att köpa ”den bästa biljetten” som ”den bästa tillgängliga biljetten”, speciellt inte när den bästa är slutsåld.

HBL - 03 feb 14 kl. 08:52

Extra avgifter ger dyra biljetter

Många resebyråer säljer flygbiljetter billigare än flygbolagen. Men den som köper flygbiljetter via resebyråer på nätet kan bli förvånad av höga avgifter på betalning med kreditkort.En sökning på portalen Vertaa.

YLE - 13 nov 16 kl. 13:59

"Det fanns fog för optimism men slutresultatet ljuger inte"

Yle Sportens fotbollsreferent Antti Koivukangas tycker att lördagens VM-kvalmatch mot Ukraina rent spelmässigt var bättre än tidigare. Men nu borde finländsk landslagsfotboll ta en alldeles ny riktning. Finland avslutade VM-kvalet för höstsäsongens del med bortaförlust mot Ukraina som gjorde vad som behövdes och vann med uddamålet 1-0.

YLE - 13 nov 16 kl. 13:59

Koivukangas: "Det fanns fog för optimism men slutresultatet ljuger inte"

Yle Sportens fotbollsreferent Antti Koivukangas tycker att lördagens VM-kvalmatch mot Ukraina rent spelmässigt var bättre än tidigare. Men nu borde finländsk landslagsfotboll ta en alldeles ny riktning. Finland avslutade VM-kvalet för höstsäsongens del med bortaförlust mot Ukraina som gjorde vad som behövdes och vann med uddamålet 1-0.

GöteborgsPosten - 11 nov 11 kl. 07:45

Lurad på resa till bröllop

Resan till broderns bröllop i Irak var bokad och betald. Då märkte Mohammed Huzry att biljetten var värdelös. Resebolaget, Viking Hellas, säljer resor utan tillstånd..

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 3 timmar sedan

Efter lastbilar – Nikolas oväntade lansering

Bolaget breddar sitt utbud från vätgas- och batteridrivna lastbilar. Nu presenterar Nikola ett elektrifierat terrängfordon på 590 hk och en el-vattenskoter..

Nyteknik - 9 timmar sedan

Eldriven Jaguar blev årets bil

För andra gången har en elbil kammat hem utmärkelsen World car of the year. Volvo var nominerat med fick se sig slaget..

Nyteknik - 9 timmar sedan

Det här är 42.000 år gammalt flytande blod

Hästen är över 42.000 år gammal. Nu har ett forskarlag lyckats extrahera flytande blod från kärl i det välbevarade fölets hjärta..

Nyteknik - 9 timmar sedan

Crispr har använts för att behandla cancerpatienter

För första gången har cancerpatienter i USA behandlats med hjälp av Crispr-Cas9. Gensaxen har använts för att få T-celler att gå till angrepp och förstöra cancerceller..

Nyteknik - 10 timmar sedan

Därför är du mer frestande för myggor när du är svettig

Du har grävt i trädgårdslandet, eller varit ute på en joggingrunda, och sätter dig för att pusta ut. Plötsligt är du omringad av surr och känner små svidande hugg när myggorna attackerar. Känns det bekant?

Nyteknik - 11 timmar sedan

Meir blir första svenska kvinna i rymden: ”Hon är ett ess i dräkten”

Svensk-amerikanska Jessica Meir har fått sitt uppskjutningsdatum. I september flyger hon till den Internationella rymdstationen..

Nyteknik - 11 timmar sedan

Regeringen vill stoppa kemikalier i kläder

Regeringen vill ha en särskild skatt på skadliga kemikalier i kläder och skor. En särskild utredare ska ta fram förslag för hur en sådan skatt kan bli verklighet..

Nyteknik - 14 timmar sedan

Facebook bekräftar: Utvecklar en egen röstassistent

Amazon, Apple, Google, Microsoft och Samsung har redan en. Nu meddelar Facebook att de är på gång med en egen röstassistent..

Nyteknik - 13 timmar sedan

”Åtgärd med störst potential för klimatet går före”

REPLIK. Det är lastbilarna över 16 ton som står för 99 procent av lastbilstransporterna. Därför är det deras omställning vi ska premiera och som ger den största klimatnyttan.

Nyteknik - 14 timmar sedan

”Ge svensk industri egna frekvenser för 5g”

DEBATT. Det är alltför riskabelt att låta telekomoperatörerna ensamma styra industrins möjligheter till digitalisering. Reservera en fjärdedel av 5g-frekvenserna så att industrin kan bygga egna 5g-nät, skriver företrädare för Teknikföretagen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.