DN > Nyheter

Wednesday, 21 November, 13:46

DN - 14 sep 18 kl. 07:00

Moderaterna i Staffanstorp öppnade mot SD – gjorde succévalMedan Ulf Kristersson fortsätter att hålla dörren stängd inleder moderater runt om i landet samtal med Sverigedemokraterna.  I skånska Staffanstorp placeras nyanlända i husvagnar och det moderata kommunalrådet gick till val på flyktingstopp och fler övervakningskameror.  Väljarna belönade honom rikligt. .
Läs mer på DN
Läs mer om:
Staffanstorp, SD, Ulf Kristersson, Sverigedemokraterna

Dela artikeln

1699 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Moderaternai , Staffanstorp, öppnademot SD gjorde , succéval
Kristianstadsbladet - 15 sep 14 kl. 00:39

Succéval för Alternativet

Foto: Lasse Ottosson
[class org.apache.jsp.

NSD - 16 maj 18 kl. 18:44

Så röstar Norrbotten: V mot succéval i Luleå

Vänsterpartiet kan göra ett succéval i Luleå, där stödet för partiet ökar allra mest..

Expressen - 13 sep 18 kl. 10:25

Wannholts tystnad efter Demokraternas succéval

Demokraterna gjorde ett succéval och blev näst största parti i Göteborg.Men partiledaren Martin Wannholt tiger som muren.Han vill fortfarande inte ge besked om vilket inflytande han vill ha i kommunen.

Kristianstadsbladet - 11 nov 18 kl. 12:33

Besnik Llazani – nödlösningen som blev ett succéval

När Paulo Ippolito nickade in 1–0 i 87:e minuten så var kvalplatsen i hamn. Men KFC-tränaren Besnik Llazani var rädd, mer än någon annan, för att Karlskrona skulle få in ett segermål. – Då hade vi fått kvala och det hade vi aldrig klarat, det är jag nästan helt säker på, säger den orangea nödlösningen som i slutändan blev ett succéval..

GöteborgsPosten - 10 sep 18 kl. 00:14

Succéval för Moderaterna i Tanum

I Tanum har nu alla distrikts röster räknats till kommunvalet. De största vinnarna blir Moderaterna som har ökat med hela sju procentenheter..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

SD:s succéval – får två mandat i EUSå följer du valetMandatfördelning enligt Valus siffror

SVERIGE. Under söndagen ska svenska folket välja sina 20 representanter till Europaparlamentet. Klockan 21.

Barometern - 15 sep 14 kl. 07:00

Nytt parti gör succéval i norr

M och C tappar, men S gör bara en marginell ökning. De stora vinnarna i Borgholm stavas Framtid Öland. Framtid Öland var den stora vinnaren när de preliminära siffrorna för Borgholm sammanställdes på valnatten.

Alliansfritt Sverige - 18 dec 13 kl. 16:58

Moderaterna och moderaterna går till val med separata listor i Botkyrka

Krisen i Botkyrkamoderaterna är vid det här laget lika välkänd. I grund och botten är det en falangstrid som helt uratat. Distriktets ordförande och riksdagsledmot Edip Noyan har försökt få gruppledaren i kommunfullmäktige, Jimmy Baker, utesluten ur partiet.

Expressen - 09 sep 18 kl. 23:56

Demokraterna går mot succéval i Göteborg

Nystartade uppstickarpartiet Demokraternas första val blir en succé.Under valvakan i Göteborg säger partiledaren Martin Wannholt från scenen: – Vi kommer inte backa.Vi måste sluta gräva sönder Göteborg, säger partiledaren Martin Wannholt.

GöteborgsPosten - 03 sep 18 kl. 20:13

Irak: Parlamentet öppnade utan val av talman

Iraks parlament öppnade på måndagen, men ännu är det osäkert vilka grupper som kommer att enas om att styra landet. Såväl den avgående premiärministern Haidar al-Abadi som milisledaren Hadi al-Amiri har gått ut med att de har olika allianser på gång..

Fler nyheter från DN

DN - 15 minuter sedan

Isaac Juliens suggestiva videokonst bränner sig fast i minnet

Den brittiske konstnären och filmaren Isaac Julien är på återbesök i Sverige med en utställning på Galerie Forsblom. Hans särpräglade videokonst skapar starka minnesbilder, skriver Birgitta Rubin..

DN - 15 minuter sedan

Vajande och väsande svanskulpturer

Britten David Shrigley är aktuell på Spritmuseum i Stockholm med uppblåsbara gummisvanar. Bo Madestrand saknar ett djupare syfte än komiken..

DN - 15 minuter sedan

Luleåbiennalen gör Norrbotten till Sveriges centrum

Luleåbiennalen har återuppstått, i år med satelitutställningar i Jokkmokk, Kiruna, Boden och Korpilombolo. Frida Sandström tycker att curatorernas grepp är unikt på flera sätt..

DN - 15 minuter sedan

Netflixstjärna blir Unicefs yngsta ambassadör

”Stranger things”-skådepelaren Millie Bobby Brown utsågs i tisdags som den yngsta Unicefambassadören hittills. Nu har hon ett meddelande till världens ledare: – Lyssna på oss. Ungdomen är väldigt mäktig..

DN - 45 minuter sedan

Minns du landslagsåret i fotboll 2018?

Damlandslaget kvalade in till nästa sommars VM. Herrlandslaget spelade VM och Nations League och U21-laget kvalade till EM. Testa om du minns detaljerna..

DN - 45 minuter sedan

Italien kan straffas av EU i budgetstrid

EU-kommissionen konstaterar som väntat att Italien gör en ”särskilt allvarlig överträdelse” när man inte följer kommissionens budgetråd..

DN - 1 timme sedan

Svensken har dålig kondis: ”Trodde vi tränade mer”

Varannan yrkesverksam svensk har en hälsofarligt dålig kondition. Det visar en ny stor undersökning. ”Det låter oroväckande”, säger Isak Hjelmskog från Stockholm..

DN - 1 timme sedan

Förvaltningsrätten avslår överklagan mot böneutrop i Växjö

Polismyndighetens beslut att ge stiftelsen Växjö muslimer tillstånd att en gång om dagen spela upp böneutrop i högtalare överklagades av fem personer boende i området. Men tillståndet står fast efter onsdagens dom i Förvaltningsrätten..

DN - 2 timmar sedan

Den religiösa feministen är en ohanterlig provokation

Samtalet om tro i Sverige dikteras av ett mjukt gudspatriarkat och en nationalistisk konservatism. Författaren Elisabeth Hjorth längtar efter andra röster och frågar sig varför ingen intresserar sig för religiösa feminister..

DN - 2 timmar sedan

”Ska jag ha presskonferens varje gång en anställd slutar?”

Kalmar FF:s styrelse försvarar sättet som de har hanterat att Henrik Rydström får lämna föreningen.  – Ska jag ha presskonferens varje gång någon av mina anställda slutar? säger ledamoten Richard Teern till Ölandsbladet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.