Aftonbladet > Nyheter

Saturday, 17 November, 02:02

Aftonbladet - 14 sep 18 kl. 06:45

Interna SD-kritiken: ”Det var idiotiskt”
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
SD

Dela artikeln

2449 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Interna, SD-kritikenDet var , idiotiskt
Expressen - 23 nov 17 kl. 07:49

Interna SD-kritiken: ”Inte värdigt ett demokratiskt parti”

Uteslutningsärenden används i Sverigedemokraterna för att "smutskasta meningsmotståndare inom det egna partiet" och "påminner om förhållandena i de forna östländerna".Den kritiken kommer nu inifrån SD under partiets landsdagar i Norrköping.– Det kan helt enkelt vara så att man ser uteslutning som en väg att tillskansa sig en position, säger Magnus Olsson, ordförande för SD:s medlemsutskott..

Aftonbladet - 26 okt 13 kl. 01:39

Interna AIK-kritiken: 'Inte redo för match'

Expressen - 30 nov 14 kl. 12:55

Interna MP-kritiken: Är inte nog jämställt

Miljöpartiet profilerar sig som feministiskt.  Men i den egna organisationen finns kritik mot att partiet inte är tillräckligt jämställt. Det framgår i partiets valutvärdering som presenterades under kommun- och landstingsdagarna.

YLE - 11 maj 17 kl. 17:32

Bottas: Idiotiskt att inte gå för seger i varje lopp nu

Valtteri Bottas öppnade segerkontot senast. Nu finns inga andra mål än att fortsätta vinstsviten. ”Jag kan åka till alla lopp i år och tro på seger”, säger han till BBC.

Dalarnas tidningar - 08 jul 17 kl. 06:00

Interna kritiken mot omorganisationen ska redas ut lovar landstingsrådet Maja Gilbert Westholm

Personalansvariga landstingsrådet Maja Gilbert Westholm (V) har noterat den stora interna kritiken av hur omorganisationen av landstingets personalenhet sköts.
– Det här är något vi måste reda i. Jag är naturligtvis orolig över kritiken och situationen, säger hon..

Expressen - 12 jan 11 kl. 20:06

Den interna kritiken mot Lars Ohly växer

Lars Ohly har deklarerat att han gärna sitter kvar som partiledare för Vänsterpartiet under många år till - men nu växer den interna kritiken mot honom. - Vi behöver ett nytt ledarskap. Det är olyckligt att Ohly så tydligt går ut med att han vill sitta kvar, säger Jens Holm som är riksdagsledamot för Vänsterpartiet till Expressen.

DI - 21 nov 14 kl. 16:43

Reinfeldt om interna kritiken

Den avgående Moderatledaren Fredrik Reinfeldt tiger om den interna kritiken i partiet.Han hänvisar till M:s eftervalsanalys och sin kommande bok..

DI - 06 okt 16 kl. 17:28

M-toppen bemöter interna kritiken om snabbtågen

Moderaterna riktar hård kritik mot regeringens beslut om höghastighetsbanan. Samtidigt bemöter M-toppen den hårda interna kritiken efter partiets kovändning..

Sydsvenskan - 10 jan 13 kl. 06:30

C-ledningen böjer sig för kritiken

Centerledningen tar åt sig av kritiken.Annie Lööf och den övriga partistyrelsen går emot de mest omstridda delarna i det förslag till idéprogram som ska antas av centerstämman i mars.De signalerna skickas nu ut av partiets presidium ?

Expressen - 03 jul 15 kl. 09:16

Kinberg Batra rycker på axlarna åt kritiken

Sex av tio M-väljare vill ha nyval och kritiken mot decemberöverenskommelsen inom partiet fortsätter. Men Anna Kinberg Batra rycker på axlarna åt den interna kritiken – inte minst de som hörs i Almedalen. – De finns ett antal röster som försöker komma till tals här i Almedalen, säger Anna Kinberg Batra om kritikerna..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.