DI > Ekonomi

Wednesday, 19 September, 02:09

DI - 13 sep 18 kl. 08:08

S anmäls till Konsumentverket efter mass-smsSocialdemokraterna har JO-anmälts efter massutskicken på valdagen. Men nu anmäler flera personer som fått ta emot något av partiets 700.000 sms också Socialdemokraterna till Konsumentverket..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Konsumentverket, JO, Socialdemokraterna

Dela artikeln

6243 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: S anmälstill , Konsumentverketefter , mass-sms
SmålandsPosten - 31 maj 13 kl. 16:42

Anmälningsvåg mot snusbolag

Har du fått sms med snusreklam från e-handelssajten Swedsnus? I så fall är du långt ifrån ensam. Konsumentverket har på bara några dagar fått in ett hundratal anmälningar mot bolaget.

Opinionen.se - 31 maj 13 kl. 09:39

Mängder av anmälningar mot snusbolag

Konsumentverket har de senaste dagarna fått in ett hundratal anmälningar mot e-handelssajten Swedsnus. Anmälningarna gäller i samtliga fall obeställd reklam via sms. Verket har nu öppnat ett tillsynsärende om otillbörlig marknadsföring av tobak mot det bolag som står bakom Swedsnus.

News55 - 02 okt 17 kl. 15:13

Sex-sms skickades till nioårig flicka

”Hej! Vad gör du i helgen?” – så låter ofta inledningsfrasen i de sms som skickas till personer runt om i Sverige från en påstådd sex- och dejtingsajt, något som upprört starka känslor.

Kristianstadsbladet - 23 okt 14 kl. 21:00

Varning för falska sms

Under de senaste veckorna har det dykt upp sms som säger sig komma från Coop och Ica. Tävlingsvinster på flera tusen kronor utlovas.Nu varnar Konsumentverket för de falska sms:en - i själva verket ett sätt att få ut personuppgifter till reklam.

TA - 23 okt 14 kl. 21:00

Varning för falska sms

Under de senaste veckorna har det dykt upp sms som säger sig komma från Coop och Ica. Tävlingsvinster på flera tusen kronor utlovas.Nu varnar Konsumentverket för de falska sms:en - i själva verket ett sätt att få ut personuppgifter till reklam.

BT - 23 okt 14 kl. 21:00

Varning för falska sms

Under de senaste veckorna har det dykt upp sms som säger sig komma från Coop och Ica. Tävlingsvinster på flera tusen kronor utlovas. Nu varnar Konsumentverket för de falska sms:en - i själva verket ett sätt att få ut personuppgifter till reklam.

BT - 23 okt 14 kl. 22:21

Slår larm efter falska sms

Under de senaste veckorna har det dykt upp sms som säger sig komma från Coop och Ica. Tävlingsvinster på flera tusen kronor utlovas. Nu varnar Konsumentverket för de falska sms:en – i själva verket ett sätt att få ut personuppgifter till reklam.

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Många anmäler sex-sms

”Hej! Vad gör du i helgen?” Så inleds flera av de sms som många runt om i landet nu har anmält till Konsumentverket.

DN - 28 maj 18 kl. 14:25

Konsumentverket riktar kritik mot bolag bakom kyrk-sms

Konsumentverket riktar kritik mot bolaget bakom sajten ”kyrkskatt.se” som mot betalning erbjuder personer hjälp att gå ur Svenska kyrkan.  Detta efter att över 200 personer anmält att de fått oönskad reklam via sms.

Expressen - 10 dec 15 kl. 18:30

Julkalendern anmäls till Konsumentverket

Det fortsätter storma kring årets julkalender. Nu anmäls SVT-programmet till Konsumentverket - för att barnen serveras "öl". "I vår historia har det förekommit mycket alkohol och det skulle i princip kunna förekomma i samtliga avsnitt", skriver Lisa Andrae, projektledare för "Tusen år till julafton", i ett sms..

Fler nyheter från DI

DI - 3 timmar sedan

Här går det snabbast att bli av med bostadsrätten

Skillnaderna i försäljningstid för bostadsrätter skiljer stort både mellan olika kommuner och mellan olika delar av storstäderna. Di har tagit fram data som visar var det går allra snabbast att få bostaden såld – och var du bör räkna med att det kan dröja månader..

DI - 3 timmar sedan

EU har nytt förslag till britterna om gränsen

EU är beredd att lägga fram ett nytt förslag för att lösa den svåraste frågan i brexitförhandligarna: hur gränskontroller undviks vid gränsen mellan Irland och Nordirland..

DI - 4 timmar sedan

Matchning gav riktiga hamburgerjobb

Krisen bland Arbetsförmedlingens underleverantörer är dåliga nyheter för hamburgerkedjan Max, som har haft stor hjälp av företagen i jakten på personal. .

DI - 4 timmar sedan

Varselvåg i jobbfixarbranschen

Flera företag som hjälper till med att få folk i jobb och som har Arbetsförmedlingen som sin viktigaste kund säger upp och varslar en stor del av sina anställda. Men branschkritik mot att regeringens resursslukande satsning på extratjänster ligger bakom tillbakavisas av både arbetsmarknadsministern och Arbetsförmedlingen. .

DI - 4 timmar sedan

USA-börser: Lättnadsrally på bred front

Ledande amerikanska index steg i rekyl på tisdagen, då investerare bedömer att tullstriden mellan USA och Kina är mindre skadlig än befarat..

DI - 4 timmar sedan

DNB sänker fyra fastighetsbolag

DNB Markets sänker fyra fastighetsbolag på tisdagen. Tre av aktierna får säljrekommendationer, enligt Bloomberg..

DI - 4 timmar sedan

Så hög blir stormnotan för USA

Orkanen Florences vindar orsakade mellan 15 och 41 miljarder kronor i försäkrade förluster längsmed den amerikanska sydostkusten, enligt Verisk Analytics. Det skriver Bloomberg..

DI - 5 timmar sedan

Apple har betalat sin gigantiska skatteskuld till Irland

Irlands regering har inkasserat nästan 150 miljarder kronor i omtvistade skatteskulder och ränta från teknikbjässen Apple, skriver The Guardian..

DI - 5 timmar sedan

Omskakat Kopparbergs lockar

Kopparbergs har varit en kanonplacering, men aktien har fått stryk då brexit skickade ned pundkursen i källaren. Men även om det finns orosmoln hittar Di argument för att köpa aktien..

DI - 5 timmar sedan

Törstiga asiater ska få fart på stabila ölaktier

Bryggeribranschens jättar gnetar i motvind i Europa och blickar mot Asien där tillväxten finns. Ölaktier lockar med stabilitet och god direktavkastning, men värderingarna är i vissa fall något överförfriskade. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.