Expressen > Opinion

Wednesday, 21 November, 20:48

Expressen - 13 sep 18 kl. 05:00

Hur kan ni inte utvisa synagogebrännaren?Vi är rädda för att den importerade antisemitismen ska hota oss till livet. I Sverige råder inte längre någon religionsfrihet för oss judar, skriver Salomon Schulman efter hovrättens beslut. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Sverige, Salomon Schulman

Dela artikeln

8547 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hur kan ni inte utvisa, synagogebrännaren
Helsingborgs Dagblad - 30 dec 16 kl. 12:40

Expert: Putin framstår som klok

Trots den upptrappade diplomatiska konflikten med USA väljer president Vladimir Putin att inte utvisa några amerikanska diplomater från Ryssland – åtminstone inte nu. Rysslandskännaren Carolina Vendil Pallin känner igen strategin från rysk inrikespolitik.

GöteborgsPosten - 30 dec 16 kl. 14:19

Expert: Putin framstår som klok

Trots den upptrappade diplomatiska konflikten med USA väljer president Vladimir Putin att inte utvisa några amerikanska diplomater från Ryssland – åtminstone inte nu. Rysslandskännaren Carolina Vendil Pallin känner igen strategin från rysk inrikespolitik..

Helsingborgs Dagblad - 01 okt 17 kl. 13:51

Expert: Högt spel om Katalonien

Både den spanska regeringen och de styrande i Katalonien spelar ett spel med höga insatser. Framtiden får utvisa om det finns någon vinnare. – Det är en svart dag för spansk demokrati, tycker Spanienkännaren Niklas Bremberg.

SVT - 01 okt 17 kl. 16:46

Expert: Högt spel om Katalonien

Både den spanska regeringen och de styrande i Katalonien spelar ett spel med höga insatser. Framtiden får utvisa om det finns någon vinnare. -Det är en svart dag för spansk demokrati, tycker Spanienkännaren Niklas Bremberg..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 14 timmar sedan

Gör som S och ta makten med ett ytterlighetsparti

Sannolikheten att SD kommer att massdeportera människor eller sätta in militär i utsatta områden får ses som minimal. Borgerligheten borde ge regeringsmakten en chans – och inse att vuxna inte alltid får precis som de vill, skriver Magnus Jönsson..

Expressen - Igår: 15:20

Arbetet för ett tryggare Stockholm börjar nu

Skjutningarna i befinner sig nu på en exceptionellt hög och alarmerande nivå.För första gången kommer Stockholm att ta fram en strategi för hur staden och andra aktörer gemensamt kan minska risken för att unga dras in i kriminalitet, skriver  nya finansborgarrådet Anna König Jerlmyr (M) och Jan Jönsson (L)..

Expressen - Igår: 06:20

Om män vågar vara män får vi ett bättre samhälle

Varken genusteorier eller jämställdhetsmyndigheter kommer att stoppa våldtäkterna och övergreppen mot kvinnor.Det behövs inte mindre av manligt beteende i samhället, det behövs mer, skriver Jan Emanuel Johansson..

Expressen - I förrgår: 06:20

Så stoppar vi den nya dödstrenden

När Alliansen styrde togs en rad beslut som försämrade förutsättningarna för att motverka dödsfall i arbetslivet.Nu dör allt fler på jobbet. Vänsterpartiet har tre förslag för att vända utvecklingen, skriver Ali Esbati och Ciczie Weidby.

Expressen - 18 nov 18 kl. 07:10

Skolorna måste sluta normalisera köttätande

Kött och andra animaliska produkter utgör en oproportionerligt stor del av kommunernas matkostnader. Det mest ekonomiska sättet är också det mest inkluderande: Servera vegomat till alla, skriver Per-Anders Jande och Jonas Norberg..

Expressen - 17 nov 18 kl. 07:10

Statsminister Lööf stärker den humanitära stormakten

Jag har aldrig sett en svensk politiker växa på samma sätt som Annie Lööf – från partipolitruk till statskvinna med globalt framtidsperspektiv. Att hon undviker det nykonservativa högerblockets inskränkta egoism är ingen tillfällighet, skriver Per Gahrton..

Expressen - 16 nov 18 kl. 18:07

Är det så här Luf:s fria invandring ska bekostas?

Att Luf vill finansiera sina intressen genom att skära ned på föräldraledigheten är inte försvarbart och visar på en häpnadsväckande nedprioritering av det svenska folket, skriver SD:s ungdomsförbund Ungsvenskarna..

Expressen - 16 nov 18 kl. 06:20

Bromsa inflyttningen till hedersutsatta områden

Den färska rapporten om hedersförtryck visar ett förfärligt utbrett samhällsproblem.Staten måste sluta betala för ökat utanförskap, skriver före detta kommunalrådet Nils Karlsson (MP)..

Expressen - 15 nov 18 kl. 06:20

De värsta skolorna är dyra fritidsgårdar utan lärande

I dag råder det vilda västern på skolmarknaden och oseriösa aktörer kan lätt tjäna stora pengar på att erbjuda dålig utbildning. Det är hög tid att högern ser sig själva i spegeln och erkänner att dagens system är dysfunktionellt, skriver läraren Isak Skogstad..

Expressen - 14 nov 18 kl. 12:34

Hur kan ni beskatta oss för tv vi inte vill se?

I dag röstar riksdagen om public service-skatten.Nu ska medborgarna tvingas att betala för SVT och SR. Vad hände med valfriheten?Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.